2010 Nisan Anneleri

teyzoşlar biz bir kahvaltıya kadar kaçalım görüşrüz boshayallersmile hadi hep beraber yapalım gelinde

canım benim ya çok geçmiş olsun valla.Yorma kendini bugünde ama sakın tamam mı?

günaydın canım nasılsın bugün:)) ben yatakta tembellik yapıyorum:))))

günaydın canım iyiyim oğlumla kahvaltı yapmaya geçmiştim geç cevap yazdım o yüzden sen nasılsın*ohhhhhh yatak keyfi süper oluyor he........oluyomu arada ağrın sancın*

dünürcüm canım dün gecede yadım hayırlısı olsun canım.yeni ev daha geniş ev bence daha iyi olacaktır çok rahat edeceksin eminim.iyikide taşınmışım diyeceksin.hem ne güzel işte annenler kayınvalidenler yengenler yardım edecekmiş.önce bi evi temizlersiniz sonra sen birisiyle evdeki eşyaları kolilersin .yardım eden olunca çabuk hallediliyo.kahvaltını yap karnınızı doyurun gelinimlede seni arayacağım
birpericim dün sancılanmışsın geçmiş olsun canım.ara ara bana da asancı vuruyo ama sanırım yalancı ağrı benimki dinlenince geçiyor çünkü.oğlum yalancıktan sancı çıkardığı için zaten 18 gün hastanede yattık.dr da bu oğlan bizimle dalga geçiyo heralde diyor

ay refiş çok sevindim yaaaa.ohh ohh ohh.Ay ne yazacagımı bilmiyorum yaaaa..laelaelaelaelae

ohhhh sefan olsun canım... güle güle eskit. zemuszemus

Refişim çok sevindim güle güle eskitsin utkumuz beşiğini.

ay ben de sevindim canım senin adına.ya iyiki ailemiz var ya.
onlar olmasa naparız biz.
Allah razı olsun.

oh sefan olsun
oglumun yatagini arabasini felanda annemler almisti opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan çook teşekkür ederiz teyzoşlarr.. şimdi geriye sadece oğlumun sağlıkla 9-10 gün snraaramıza katılması kalıyo zemuszemus sağlıkla gelsin inşallahh :Saruboceq:
nasıl sevindim canım ya.. gözün aydın.. inşallahh sağlıkla zamanında gelicek mehmet salih paşa :Saruboceq:
canımm.. şu sıralr bebişin doğmuştur muhtemelen.. gözün aydın.. inşllahh sağlıkla sorunsuz hayırlısıyla gelmiştir canımm... iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

maşallahh canım oğluşunaa.. sağlıkla hayırlısıyla gelsin annesi de 3 hafta 2 hafta bklicez artık sıpaların keyfini aklinialirimsmile
canım benim ya çok geçmiş olsun valla.Yorma kendini bugünde ama sakın tamam mı?
çok sağol bitanemm opuyorumnanaktan yok yok okulda dersi izleyip gelicem inş.. gelince de sadece yemek yapıcak olmak.. tüm ev işlerimin bitmiş olması ne hoşş zemuszemus

bu arada eda uyandı.. ve Allaha şükür :Saruboceq: çook iyi.. keyfi de yerinde.. akşam yatarken yanaklar kıymısı kıymısıydı yine :) neyse ona kahvaltı hazırlıyım.. sonra hazırlanıp çıkarız.. bende servisle gidiyim diyorum.. yürüyüş iyi ama ayaklarım ağrıyo ayoll milletin peşinde gezinmekten.. hiiiç bana göre değilmiş benim ev işimi başkasının yapmasıı bunu daha net anlamış oldum sempatiksalakcinni dün kahvaltı da mesela oturma odamın camında dalga görüp masadan kalktım da sildim kaydirigubbakcemile3

neyse herkese iyi günler... öğleden sonra geliriz yine inşallahhh... opuyorumnanaktan

gunaydın annısleerr nasılsınız?okuyım bı gecmısı bakım kım neler yapmıs..

dün akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıkalım dedik,normalde 10 dk.lık mesafeyi benim ayağımla yarım saatde yürüdük...
ama ben cok kötü kasıldım nerdeyse geri dönemeceyecek haldeydim...tam 6 kez oturdum kalktım...eve geldiğimde soğuk terler dökmüştüm,annem babanem benzin sapsarı olmuş dedi kendimi yatağa zor attım ,tansiyon falan gene tavan tabi,bidaha bana sakın kimse yürüyüş yap demesin dedim...
sakinleştim ağrım azaldı ,bir duş alıp yattım...
ama şuandada aynı kramp yine sağ kasığıma girdi...
off ne olcak bu halimiz böle ...

benim de kaburgam feci acıyor.ayakları orda yavrumun.hele bir de oynattımı çığlığı bastırıyor bana yaramaz.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

herkese hayırlı haftalar dilerim bakalım bu hafta kimler kavuşacak bebeğine bizim daha var en son 9 nisan dedi doktor aslında 3 nisan son ama benım hep bı hafta gerıden gelıyodu ondan beklerız dedı son zaman olunca dahada bı heyecan oluyor ınsanda yarın temızlık yapacagız annemle dogum sonrası ıkramlık hazırlayıp atıcaz mısafırler için sonra hersey hazır olmuş olcak

özge sezeryan olacaksın sen değil mi.o zaman yürüyüş yapmasan da olur.eğer sıkıntı çekiyorsan hiç yapma.ben de zorlanıyorum ama sadece ayaklarım ağrıyor yürüdüğümde.
o da olsun o kadar.

ikramlık ben de yapmadım daha.ne yapacaksınız siz?
ben yaprak sarması atayım diyorum.bi de gül tatlısı yapayım diyorum.2 ay dayanıyor o.
içinde yumurta yok.saklama kabında duruyor aylarca bozulmadan.sadece şerbetini yapacaksın ikram ederken.bi de mantı yaptırım atıcam.yeter heralde.

geçmiş olsun canım edanın ii olmasına da sevindşm ohh badana bitmiş temizlikte mis gibi olmuştur ev ne güzel güle güle kirletin bu arada utkunun beşği da hayırlı olsun
hayırlısı olsun canım neyseki yardımcıların var yardım ederler hemencecik işler yoluna girer ama ev taşımak çok zor yaa allah kolaylık versin canım kendini fazla yorma

ayy canım geçmiş olsun ayy az kaldı neyse az daha sabır bu karamplar da geçmedi bitürlü

iyim çok şükür ya.işte sıkılıyorum bu aralar.yapacak bişey yok ondan heralde:)rahatlık batıyor tabi bana.

bızde sarma yapıcaz annem kuru pastada yapalım dedı buzdolabında uzun zaman muhafaza olabılıyor şimdilk bunlar var aklımda bıde nohut fasulye haslayıp atarım buzluga tatlı işini ne yaparım bılmıyorum belkı hazır alırım esım ole dıyordu cunkı ugrasma alırız dıye bakalım

ben nohutu,yeşil mercimeği,tavuk göğsünü haşlayıp plastik bardaklara koyuyorum.saonra da dondurucuya.tek kullanımlık pratik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…