günaydıınnn kızlarrrr....
haftasoınu bakımmı ne nane varsa bir türlü siteye giremedim... girdiğim zamanlarda da o kadar ksj yazdım uzuun ... vee enter.. gateway :)))))
c.tesi badana vardı malum.. tüm ev işlerim bitti.. şimdi oğluma kavulmama gün sayıyorum keyifle... soooooon 9 güün...
c.tesi tüm cam kapı açık ev havalandırırken kızı da hava çarptı sanırım...c.esi gecesi ateşlerle yandı yavrum.. sabaha karşı 5 buçukta düşürebildim de uyudum.. ama tabi sersem gibi oldum.. dün akşam da düğün vardı.. oraya gittik geldik.. saat 10 da sızmışık... bu sabahta biraz tembellik edip uyuyalım dedik.. kocişim de kahvaltıya kalkma hazırlama bugün dedi.. uyu dedi.. ben dekoca sözü dinliyim dedim :)))
geçmiş de bayaca druyo gibi ama bakalım olmazsa bi atlayıp göz gezdiririm.. inşallah herkes iyidirr...
hıı bugün ders izleme olayımız varmış.. veliler teker teker 1 ders süresince derlerin işleyişini izlemek için sınıfta misafir olucak.. ben doğurcam diye öğretmen ilk gün ilk dersi bana yazmış :)))) bugün edayla gidicem okula....
günaydın canım nasılsın bugün:)) ben yatakta tembellik yapıyorum:))))
ay refiş çok sevindim yaaaa.ohh ohh ohh.Ay ne yazacagımı bilmiyorum yaaaa..laelaelaelaelae
ohhhh sefan olsun canım... güle güle eskit. zemuszemus
Refişim çok sevindim güle güle eskitsin utkumuz beşiğini.
ay ben de sevindim canım senin adına.ya iyiki ailemiz var ya.
onlar olmasa naparız biz.
Allah razı olsun.
oh sefan olsun
oglumun yatagini arabasini felanda annemler almisti opuyorumnanaktan
heyoooo büyüdü teysesi komacan olmuş.Doktor dedi ki 2500 ün üstündeki bebek normaldir dedi.14 kilo almışım şimdiye kadar.Bişi demedi.3000-3300 boyu da 48 cm falan olur dedi.Normal doğum için ideal dedi.Nasıl sevindim anlatamam...:dance:
canımm.. şu sıralr bebişin doğmuştur muhtemelen.. gözün aydın.. inşllahh sağlıkla sorunsuz hayırlısıyla gelmiştir canımm... iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktanmrb kızlar.evet haber veremıcem dıye korktum.yanı oğlum bugun doğsaydı.cuma gunu suyunun azaldıgını soyledı.bugun gıttık sabah tahlıller yapıldı yatış ıcın gıtmıstım ama drum bana bende ona baktım gel pzartsı yapalım dedı.pzartesı sabah 8 de gıdıcez.sezaryanla dogacak.kacıncı sıradayız bılmıyorum ama erkencıyız..dun gece uyku tıutmadı bugun olacak dıye garıp bı duygu evden cıkarken 2 kısı olarak donmek yatagına boş sonkez bakmak.ılk sabah kalkınca oturdum yatagına baktım oylece.agladım sımdı bıraz daha sakınım.pzrtsıyı beklıyoruz.ıns.doğumdan sonrada haber verırım sıze.hepınızı opuyorum kızlar.........
ya hayret bişey ha noluyo yığılma var heralde nedir bu site hata verip duruyo durmadan.klava: biz dün dr a gittik kızlar oğluşum allaha şükür gayet iyiymiş.. benim oğlan da gayet rahatmış annesinin karnında 3 haftaya kadar gelmez dedi dr.akannehir hayırlısı olsun inşallah hakkımızda oğluşum iyi olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin hayırlısı olsun dedim ben de..
çok sağol bitanemm opuyorumnanaktan yok yok okulda dersi izleyip gelicem inş.. gelince de sadece yemek yapıcak olmak.. tüm ev işlerimin bitmiş olması ne hoşş zemuszemuscanım benim ya çok geçmiş olsun valla.Yorma kendini bugünde ama sakın tamam mı?
kızlar belim çok ağrıyo.çatlayacak sanki
dün akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıkalım dedik,normalde 10 dk.lık mesafeyi benim ayağımla yarım saatde yürüdük...
ama ben cok kötü kasıldım nerdeyse geri dönemeceyecek haldeydim...tam 6 kez oturdum kalktım...eve geldiğimde soğuk terler dökmüştüm,annem babanem benzin sapsarı olmuş dedi kendimi yatağa zor attım ,tansiyon falan gene tavan tabi,bidaha bana sakın kimse yürüyüş yap demesin dedim...
sakinleştim ağrım azaldı ,bir duş alıp yattım...
ama şuandada aynı kramp yine sağ kasığıma girdi...
off ne olcak bu halimiz böle ...
günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar dilerim bakalım bu hafta kimler kavuşacak bebeğinebizim daha var en son 9 nisan dedi doktor aslında 3 nisan son ama benım hep bı hafta gerıden gelıyodu ondan beklerız dedı son zaman olunca dahada bı heyecan oluyor ınsanda yarın temızlık yapacagız annemle dogum sonrası ıkramlık hazırlayıp atıcaz mısafırler için sonra hersey hazır olmuş olcak
özge,culha size de günaydınlarrrrrrrrr.
geçmiş olsun canım edanın ii olmasına da sevindşm ohh badana bitmiş temizlikte mis gibi olmuştur ev ne güzel güle güle kirletin bu arada utkunun beşği da hayırlı olsungünaydıınnn kızlarrrr....
haftasoınu bakımmı ne nane varsa bir türlü siteye giremedim... girdiğim zamanlarda da o kadar ksj yazdım uzuun ... vee enter.. gateway :)))))
c.tesi badana vardı malum.. tüm ev işlerim bitti.. şimdi oğluma kavulmama gün sayıyorum keyifle... soooooon 9 güün...
c.tesi tüm cam kapı açık ev havalandırırken kızı da hava çarptı sanırım...c.esi gecesi ateşlerle yandı yavrum.. sabaha karşı 5 buçukta düşürebildim de uyudum.. ama tabi sersem gibi oldum.. dün akşam da düğün vardı.. oraya gittik geldik.. saat 10 da sızmışık... bu sabahta biraz tembellik edip uyuyalım dedik.. kocişim de kahvaltıya kalkma hazırlama bugün dedi.. uyu dedi.. ben dekoca sözü dinliyim dedim :)))
geçmiş de bayaca druyo gibi ama bakalım olmazsa bi atlayıp göz gezdiririm.. inşallah herkes iyidirr...
hıı bugün ders izleme olayımız varmış.. veliler teker teker 1 ders süresince derlerin işleyişini izlemek için sınıfta misafir olucak.. ben doğurcam diye öğretmen ilk gün ilk dersi bana yazmış :)))) bugün edayla gidicem okula....
hayırlısı olsun canım neyseki yardımcıların var yardım ederler hemencecik işler yoluna girer ama ev taşımak çok zor yaa allah kolaylık versin canım kendini fazla yormagünaydın herkese hayırlı haftalar şimdiden bizim için sanırım yoğun bir hafta olacak eğer bugün gidip bakacağım evi beğenirsem taşıncağız ayyy hiç gözüm kesmiyo ama dün kayınvalidemlerde geldi akşam sen hiç bişey ellemeyeceksin dedi oturursun dedi ama benmi ellemeyeem yaa ben hiç beğenmemki kendim bişeye el sürmesem illa bi kenarını düzelticem yaaa yenide temizlemiştik evimide bakalım bugün beğenirsek bugünden başlancak annem 3 yengelerim kayınvalidem amcamın kızları hepsi gelecek ben bugünden mutfaktan başlarım aslında doğumdan sonraya düşünüyorduk kayınvalidem bulmuş bu evi çok güzel dedi kiraya verirler dedi en iyisi taşınmak dedi neyse hiç bişeye ellemem ne yapim yaa aslında hiç içim istemiyo ben kendimi hazirana koşullamıştım
dün akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıkalım dedik,normalde 10 dk.lık mesafeyi benim ayağımla yarım saatde yürüdük...
ama ben cok kötü kasıldım nerdeyse geri dönemeceyecek haldeydim...tam 6 kez oturdum kalktım...eve geldiğimde soğuk terler dökmüştüm,annem babanem benzin sapsarı olmuş dedi kendimi yatağa zor attım ,tansiyon falan gene tavan tabi,bidaha bana sakın kimse yürüyüş yap demesin dedim...
sakinleştim ağrım azaldı ,bir duş alıp yattım...
ama şuandada aynı kramp yine sağ kasığıma girdi...
off ne olcak bu halimiz böle ...
ikramlık ben de yapmadım daha.ne yapacaksınız siz?
ben yaprak sarması atayım diyorum.bi de gül tatlısı yapayım diyorum.2 ay dayanıyor o.
içinde yumurta yok.saklama kabında duruyor aylarca bozulmadan.sadece şerbetini yapacaksın ikram ederken.bi de mantı yaptırım atıcam.yeter heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?