2010 Nisan Anneleri

bu arada hekese günaydınlar
hafat sonu hiç giremedim ama iikide girmemişim hep hata veriyomuş
dün hava çok güzeldi pikniğe gidelim dedik çekirdek aile olarak kimse olmadan ben kocacım ve oğlullarım neyse ben bi fenalaştım doğuruyorum sandım neyse biraz oturdum uzandım falan geçti gibi ama ara ara yine sancı karamp tarzı bişeylerdi ayy ama çok değişikti zehir olmasın günümüz diye sustum ama hep yüzümden anlaşılıyordu eşim gidelim dedi yok dedim bişey olmaz idre ederim eve gidip ne yapacaz geçmeyecek aynı şekilde olcak eyseki şimdi biraz iyiym ama ara ara sancı giriyor kasığıma belime bacaklarıma

iyim çok şükür ya.işte sıkılıyorum bu aralar.yapacak bişey yok ondan heralde:)rahatlık batıyor tabi bana.

bende cok sıkılıyorum ,dışarı çıkmaya mecalim yok oysaki can atıyorum...
birde annemlerdeyim,işte yaptırmıyolar saolsunlar...
arada böle yemek falan yapıyoruım okadar...
banada rahatlık batıyo sanırım...

hatta et suyu tavuk suyunu bile öle yapıyorum.hazır almam hiç.zaten katkı maddeli.

ya özge bazen yemek yapasım bile gelmiyor.öle pcnim başında durmak oyalanmak istiyorum.
ilk defa böle evde oturuyorum ben.bebişler bi gelseydi o zmanda şikayetimiz kendimize vakit ayıramıyoruz olacak heralde:)

yemeklik hiç bişey yapmadım valla zaten duramıyom ki artık gelen yemeğini de pişirsin bi zahmet doğum yapan kişşiye yemeğemi gelinirmiş hazır pasta alır eşim bide tatlı yeter kendime geldikten sonra gelmek isteyen gelsin yaparım herhalde o zaman

hacercim gecmiş olsun tatlım ya...
baya zorlamış senide bende dün öleydim,eşim yazık benim kafam dağılsın diye dışarı çıakrmak istedi ama ne mumkun....
bende çok korktum,yolda doğurcam sandım....
şimdi de ara ara saplanıyo sancı....

uzan biraz faydası olur belki.inşallah geçer en kısa zamanda.

canım geçti gitti çok sağol.ya birden bi vuruyo sanki doğum yapacakmış gibi oluyo insan.

canım ya çıkma sen yürüyüşe ya bak ne kadar rahatsız oluyosun.dinlen uzan evin içinde kısa yürüyüşler yapıyosundur zaten.çok fena oluyo insan boşver yapma.az kaldı canım biraz daha sıkcaz dişimizi.......

benim de kaburgam feci acıyor.ayakları orda yavrumun.hele bir de oynattımı çığlığı bastırıyor bana yaramaz.kaydirigubbakcemile3

canım doğunca yeriz ayaklarını onların biz.benimkide bi ara öyle yapıodu artık yapmıyo sanırım baya aşağıya indi ondan diyorum ben.ayağını dayayınca nefes almaktada zorlanıyo insan dimi canım*biraz sende uzan geçer canım.çok yaramaz bunlar çokkk.

kapımızın önünde lise var gençlere nevruz kutlaması yapıolar balkona çıktım bizimkine hareketli müzük dinlet yeterki ne oynuyo bi görsen.çok şımarık benim oğlan ya elimi karnıma koymamla başlıyo oynamaya.............şımarığım benim

günaydın canım.canım bugün 2 arkadaiş daha doğum yapacaktı bakalım bu hafta sıra kimde.........ben haftaya doğururum diye ümit ediyorum az önce dünürle zeyrayla konuştk telde ay dedim doğumdan konuşmayalım ben sezaryan olcamya artık hazırladm kendimi tamamen kaydirigubbakcemile2

biz yani kayınvalidem tatlı açıcak haftaya baklava.sarma yaptık.dolabada kabak attık tatlı yaparız diye.birde azcık böreğim var belki biraz daha sararm..........

ya özge bazen yemek yapasım bile gelmiyor.öle pcnim başında durmak oyalanmak istiyorum.
ilk defa böle evde oturuyorum ben.bebişler bi gelseydi o zmanda şikayetimiz kendimize vakit ayıramıyoruz olacak heralde:)

inanırmısın bende öleyim işte..
ama her öğlen eşime yemek gidiyor;öğlen yemeklerini ben yapıyorum...
ben de 4 yıldır hep çalıştım şimdi ilk kez evdeyim son bir aydır...
ama cok sıkıcıymış....
bebişler gelsin artık...
gelsin ki kendi düzenimi kurayım artık bir an önce diyrum...

ben nohutu,yeşil mercimeği,tavuk göğsünü haşlayıp plastik bardaklara koyuyorum.saonra da dondurucuya.tek kullanımlık pratik oluyor.

hatta et suyu tavuk suyunu bile öle yapıyorum.hazır almam hiç.zaten katkı maddeli.

bendehazır almıyorum genelde ev de yaparım ama tatlı falan nasıl yapılacak o arad o yuzden hazır dusunuyorum

özgecim iç sorma valla ben de dedim işte şimdi doğuracam diye hiç dışarda lavaboya gitmem gitmek zorunda kaldım neyse kasığıma elliyorum kafası elime geliyor yaa hissediyorum iice aşağı inmiş bide arabayla gittik arabada sarstı sanırım biraz zavallı kocacım bikkat etmesine rağmen yavaş kullanmasına
rağmen büyümüş yaa artık ufak bi sarsıntıda hemen ağrı saplanıyordu
seni çok ii anlıyorum anlayacağın

canım günaydın.geçmiş olsun senin haftan bize göre baya ilerlmiş.rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

canım benim dolapta biraz vardı yemeklik hazırladığım şeyler.gelende yemeğe gelmesin dediğin gibi.......zaten doğumdan 2-3 hafta sonra misafirler gelmeye başlar dimi bebek bakmaya gelen olur.gerçi o zamanda baya erken yani

canım gulsemıncım basınız sagolsun cok uzuldum.ALLAH kımsenın basına vermesın..
Belkide yıldız hoşuna gitmiştir.:)
Kızlar bir dergide okudum.Bebekler doğduktan sonra ağlayınca fön makinasını açınca susarmış.Anne karnındaki sese en yakın sesmiş.
canım bu cok dogru uygulamalı bılıyorum hatta elektrık supurgesını kapatınca cıglıgı basanlarıda bılıyorum..koy fon makınasını uyusun yavrucaklar
özge,culha size de günaydınlarrrrrrrrr.
gunaydın canım nasılsın?

bu arada cumartesı dayanamayıp oglusu gormeye gıttık ama carsambada kontrolumuz var caktırmadan gıttık teyzosları sacı cokmus kız olsaydı toka hazırlayın dıcektım dıyo dr.tombul yanakmıs babamızın yanında anneye benzıcek dedı bakalım .sat ta -n yıne4-5 gun buyuk gorunuyo 2700 gr.ve yan gelıp yatıyo tosun daha cok var doguma dıyorum ya en son ben dogurcam dıye 26 nısan dedı doktor ama 15 nısan gıbı gelır dıyorum sankı...daha 1 ay var donermı kızlar dogum pozısyonu alırmıkı normal ıstıyorum bende..

slm teyzoşlar evi bakmaya gittik az önce geldik ben beğenmedim ev genişti denize karşı olmasına rağmen yeni ev olmasına rağmen rutubetliydi o yüzden beğenmedim iyide oldu ohhh rahatladım:))))gerçekten çünkü ben stres yapıcaktım doğumdan sonra inşallah buluruz bir yer hazirana odakladım nedense kendimi ben:))

bu arada hacerciğim güzel dileklerin için çok teşekkürler canımcım ama vazgeçtik canımcım hayırlısı neyse o olsun artık bu arada geçmiş olsun canımcım dikkat et bende mesela çok oturunca birden kalkınca karamp tarzında bişeyler oluyo kasığımda artık iyicene ağırlaştık hayırlısıyla çok yakın bebişlerimizi kollarımıza almamız inşallah

dünüğrcüğüm canım benim sana bişeyler yazacaktım ama az önce konuştuk yazacaklarımı söyledim zaten gevezeliğim tuttumu tutuyo benim canımsın yaa akşam belki çat kapı gelince daha detaylı konuşuruz çok şeyler birikti dedikodu yapmayalıkaydirigubbakcemile3 biraz kaynatırız canım inşallah

rabiacığım canım gözünüz aydın ohh ne güzel tarihler yavaş yavaş belli olmaya başladı canım şükürler olsun sağlıcakla alalımda kuzucuklarımızı kuacağımıza canım bende yarın gideceğim bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım nsteye falan gireceğim ultrasyona bakalım birde yatış verirse çok şaşırırım:))

amin canım benimde gerideydi de geçen hafta yakaladık sonunda gelişimi normallerşti dedi neyse işte
benim oğlum doğduğunda hemen ertesi gün gelmeye başladı herkes bide öğlen yemeğine bile geliyolardı kaynana da yardım etmedi ablam var diye neyse bende ayağı kalkmak zorunda kaldım ve dikişlerim gevşmişti bunda doğmadan dedik ilk 15 gün kimseyi istemiyoruz eşim izne ayrılacak o bana bakacak tanıdık olsun komşu olsun akraba olsun oğlum doğdu 15 gün içinde herkes geldi yaa çok kötüdü bunda öle olsun istemiyoruz

canım maşallah oğluşuna canım bence döner çünkü benimde öyleydi 2 haftadır dönmüş bu defa gittiğinde döndüğünü söleyecektir doktor allah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

ohh canım en güzelini yapmışsınız ne güzel valla görmüşsün tombişini canım bir yerde okumuştum 38.haftaya kadar dönebilirmiş canım bebişler inşallah döner canım rabbim gönlündeki neyse onu versin inşallah:Saruboceq:

zeynepcim hayırlısı olsun daha ii oldu bence ne kadar da olsa insan yoruluyor ev taşımak çok zor
ayy bi doğursaydık rahatlayacaktık artık kramp çok kötü allah haıyırlısı ile bebeklerimizin miss kokusunu koklamayı nasip etsin

fulyancığım bu arada sanada maşallah canım ne kadar şeyler hazırlayacaksın valla nazar değmesin benim bol bol yaprak sarmam falan var suböreğim birde yufaka açmıştı kayınvalidem onlar hazır birde ben hazır keklerden alıcaz marketten hiç uğraşamam bebişim doğunca onunla ilgilenmem daha önemli gerçi annem olur yanımda ama olsun zaten kırıkı çıkınca hemen mevlüdünü okuturuz inşallah birazıda öyle aradan çıkar bakalım

amin hacerciğim sorma canım benim bacakları artık ben saymıyorum sabah bir kamyon zor kaldırıyo yürüyemiyorum nerdeyse dişlerim desen o biçim kanama devam rabbim bir an önce kucağımıza sağlıcakla alıpr kavuşmamızı nasip eğlesin az kaldı canım artık çok az şükürler olsun

amin canım inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…