iyim çok şükür ya.işte sıkılıyorum bu aralar.yapacak bişey yok ondan heralde:)rahatlık batıyor tabi bana.
bu arada hekese günaydınlar
hafat sonu hiç giremedim ama iikide girmemişim hep hata veriyomuş
dün hava çok güzeldi pikniğe gidelim dedik çekirdek aile olarak kimse olmadan ben kocacım ve oğlullarım neyse ben bi fenalaştım doğuruyorum sandım neyse biraz oturdum uzandım falan geçti gibi ama ara ara yine sancı karamp tarzı bişeylerdi ayy ama çok değişikti zehir olmasın günümüz diye sustum ama hep yüzümden anlaşılıyordu eşim gidelim dedi yok dedim bişey olmaz idre ederim eve gidip ne yapacaz geçmeyecek aynı şekilde olcak eyseki şimdi biraz iyiym ama ara ara sancı giriyor kasığıma belime bacaklarıma
uzan biraz faydası olur belki.inşallah geçer en kısa zamanda.
dün akşam yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıkalım dedik,normalde 10 dk.lık mesafeyi benim ayağımla yarım saatde yürüdük...
ama ben cok kötü kasıldım nerdeyse geri dönemeceyecek haldeydim...tam 6 kez oturdum kalktım...eve geldiğimde soğuk terler dökmüştüm,annem babanem benzin sapsarı olmuş dedi kendimi yatağa zor attım ,tansiyon falan gene tavan tabi,bidaha bana sakın kimse yürüyüş yap demesin dedim...
sakinleştim ağrım azaldı ,bir duş alıp yattım...
ama şuandada aynı kramp yine sağ kasığıma girdi...
off ne olcak bu halimiz böle ...
benim de kaburgam feci acıyor.ayakları orda yavrumun.hele bir de oynattımı çığlığı bastırıyor bana yaramaz.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar dilerim bakalım bu hafta kimler kavuşacak bebeğinebizim daha var en son 9 nisan dedi doktor aslında 3 nisan son ama benım hep bı hafta gerıden gelıyodu ondan beklerız dedı son zaman olunca dahada bı heyecan oluyor ınsanda yarın temızlık yapacagız annemle dogum sonrası ıkramlık hazırlayıp atıcaz mısafırler için sonra hersey hazır olmuş olcak
ya özge bazen yemek yapasım bile gelmiyor.öle pcnim başında durmak oyalanmak istiyorum.
ilk defa böle evde oturuyorum ben.bebişler bi gelseydi o zmanda şikayetimiz kendimize vakit ayıramıyoruz olacak heralde:)
ben nohutu,yeşil mercimeği,tavuk göğsünü haşlayıp plastik bardaklara koyuyorum.saonra da dondurucuya.tek kullanımlık pratik oluyor.
hatta et suyu tavuk suyunu bile öle yapıyorum.hazır almam hiç.zaten katkı maddeli.
bu arada hekese günaydınlar
hafat sonu hiç giremedim ama iikide girmemişim hep hata veriyomuş
dün hava çok güzeldi pikniğe gidelim dedik çekirdek aile olarak kimse olmadan ben kocacım ve oğlullarım neyse ben bi fenalaştım doğuruyorum sandım neyse biraz oturdum uzandım falan geçti gibi ama ara ara yine sancı karamp tarzı bişeylerdi ayy ama çok değişikti zehir olmasın günümüz diye sustum ama hep yüzümden anlaşılıyordu eşim gidelim dedi yok dedim bişey olmaz idre ederim eve gidip ne yapacaz geçmeyecek aynı şekilde olcak eyseki şimdi biraz iyiym ama ara ara sancı giriyor kasığıma belime bacaklarıma
yemeklik hiç bişey yapmadım valla zaten duramıyom ki artık gelen yemeğini de pişirsin bi zahmet doğum yapan kişşiye yemeğemi gelinirmiş hazır pasta alır eşim bide tatlı yeter kendime geldikten sonra gelmek isteyen gelsin yaparım herhalde o zaman
hala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim
oglumla kuzeninin arasinda 4 ay olucakti
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
26 yasinda baba olucakti canim abim
ogluma ne aldimsa bir tanede ona almistim götürcektim izinde
neden tutunmadin annecigine be minigim neden yaktin icimizi
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
cok kötüyüm kelimeler dügümlendi bogazimda rabbim sen yardim et
canım bu cok dogru uygulamalı bılıyorum hatta elektrık supurgesını kapatınca cıglıgı basanlarıda bılıyorum..koy fon makınasını uyusun yavrucaklarBelkide yıldız hoşuna gitmiştir.:)
Kızlar bir dergide okudum.Bebekler doğduktan sonra ağlayınca fön makinasını açınca susarmış.Anne karnındaki sese en yakın sesmiş.
gunaydın canım nasılsın?özge,culha size de günaydınlarrrrrrrrr.
amin canım benimde gerideydi de geçen hafta yakaladık sonunda gelişimi normallerşti dedi neyse iştecanım günaydın.geçmiş olsun senin haftan bize göre baya ilerlmiş.rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
canım benim dolapta biraz vardı yemeklik hazırladığım şeyler.gelende yemeğe gelmesin dediğin gibi.......zaten doğumdan 2-3 hafta sonra misafirler gelmeye başlar dimi bebek bakmaya gelen olur.gerçi o zamanda baya erken yani
bu arada cumartesı dayanamayıp oglusu gormeye gıttık ama carsambada kontrolumuz var caktırmadan gıttık teyzosları sacı cokmus kız olsaydı toka hazırlayın dıcektım dıyo dr.tombul yanakmıs babamızın yanında anneye benzıcek dedı bakalım.sat ta -n yıne4-5 gun buyuk gorunuyo 2700 gr.ve yan gelıp yatıyo tosun daha cok var doguma dıyorum ya en son ben dogurcam dıye 26 nısan dedı doktor ama 15 nısan gıbı gelır dıyorum sankı...daha 1 ay var donermı kızlar dogum pozısyonu alırmıkı normal ıstıyorum bende..
bu arada cumartesı dayanamayıp oglusu gormeye gıttık ama carsambada kontrolumuz var caktırmadan gıttık teyzosları sacı cokmus kız olsaydı toka hazırlayın dıcektım dıyo dr.tombul yanakmıs babamızın yanında anneye benzıcek dedı bakalım.sat ta -n yıne4-5 gun buyuk gorunuyo 2700 gr.ve yan gelıp yatıyo tosun daha cok var doguma dıyorum ya en son ben dogurcam dıye 26 nısan dedı doktor ama 15 nısan gıbı gelır dıyorum sankı...daha 1 ay var donermı kızlar dogum pozısyonu alırmıkı normal ıstıyorum bende..
zeynepcim hayırlısı olsun daha ii oldu bence ne kadar da olsa insan yoruluyor ev taşımak çok zor
ayy bi doğursaydık rahatlayacaktık artık kramp çok kötü allah haıyırlısı ile bebeklerimizin miss kokusunu koklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?