2010 Nisan Anneleri

zeyracım....
canım hakkınızda hayırlısı olsun tatlım...
bak sen şartlamışın kendini haziran diye inşlh ozaman gönlüne göre bi ev bulursun...
hehhe:))) beyin gucu işte....

canım gerçekten konuşacak çok şeyler birikti akşama inşallah gelebilirseniz konuşuruz telde konuşmaya kalksak adamlar batar hesempatiksalakcinni

zeyracım....
canım hakkınızda hayırlısı olsun tatlım...
bak sen şartlamışın kendini haziran diye inşlh ozaman gönlüne göre bi ev bulursun...
hehhe:))) beyin gucu işte....

inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı valla yalan söyleyemem ben kendimi haziran diye şartlandırdım geçen sende tedavi için zamnı ben yine şartlandırdım hayırlısı oldu inşallah bundada öyle olur rabbim izin verirse canım bu halde ben daha çok gerilirdim insanın eli değmeyince olmuyo işte canım valla doğru bu beyin gücü sanırım etkiliyo:)):asigim:

ya zaten yemekli misafirim bi annemler kayınvalidemler olur doğumdan sonra.onlar da zaten kendileri yaparlar.onlar gittikten sonra pratik hazır yemek olsun diye sarma ,mantı falan atarım diye düşünmüştüm.ama tatlı tabi misafirler için. olur.

oyyy benimde hazırlık yapmam gerek ama kendi evimde olmayınca zor oluyo işte...
hangisinden baslasam da yapsam...
burda annemin buzluğu zaten ona kadar...
hani hazır etsem koysam...
kaynanam desen hiç aklına gelmez...
aman yapmasın zaten,sonra bide ben yaptım ettim der basıma kakar...
bende yemeğe gelenleri yukarı kaynanama yollarım ne yapayım...

aman yapsın canım ne işi var yaa oldu birde lohusa lohusa yemekle uğraşırsın ayyy ben geçende anneme şu dedim bizim köydeki evimizi anne ayarla odalarını bol bol yataklı olsun dedim bizim kk kulübündeki kızlarla orada kalıcağız dedim doğum yaptıktan sonra dedim mümkünse hiç kimsecikler olmasın dedim annemde gülüyo bize en güzelini yaparsınız diyo:roflol::asigim:

hacercim aşağıda tckerında 38 hafta olarak okudum haftanı o yüzden dedim baya ilerlemiş haftan diye.ay ben valla körde oldum sanırım bu arada....satı yakalamanıza sevindim canım.
ya ne kadar erken gelmişler öyle.hemde yemeğe falan yuh yani.aman kabul etmeseydin canım ya ben sanırım 3.haftamdan sonra kabul etmeye başlayacağım biraz oğlumla hasret gidermek istiyorum

kızlar oğlumun son cicilerini ekledim odamız,perdemiz halımız....
cicişler bölümünde....

ahh zeyno varya nası mükemmel olur kaçar geliriz de benim eşimede bahceye yatak atmak gerekecek....
beni bırakmaz..
dün gece kuzey bizi gene korkuttu oynamıyo falan...
herkesin eli benim karnımda..
eşim konuşuyo oğluyla o sırada annem geldi oda aynı sekil,kardeşim geldi oda koydu eşimin eline yer kalmadı...
ayy nası kıskanmış ben seviyorum oğlumu geliyo onlarda seviyo diyo...biranönce doğsunda evimize gidelim sadece ikimiz sevelim diyo yani bu adam oğluda olunca bizi bi yere salmaz.....

oglum 3 kiloyu gecmis teyzeleri
doktor artik her an gelebilir dogum kanalina inmis dedi
cok tuhaf agrilarin var ama sen yok diyorsun dedi
adet agrisi gibi agrilarin olsa dahi saat kac olursa olsun hemen hastaneye gidin dedi
bazilarinda agrilar adet agrisi gibi olup cok siddetli olmayabiliyormus su patlayabilirmis ,patlasada beni hastanede yatirmalarina gerek yokmus bebegi alabilirlermis
bugun alttan bakmadi acilmam ne durumda onu bilemiyorum simdi
bugunden itibaren dogumuma tam bir ay var halbuki
doktor dogsa bile cok iyi oldugunu söyledi o yuzden icim rahat
doktordan daha iyimi bilcem dimi kaydirigubbakcemile3
birde gülerek dedi ki :
yürüyüs yapmam yasakti yha hani artik yürüyebilirsin bebegin dahada cabuk gelmesini istiyorsan dedi :lepi:
esim bugun isteydi tek basima yürüdüm doktora eve gelesiye kadar öldüm ben yürüyüs yapamam sanirim kafamçokkarıştı

canım benım aman bosver yürüüşü falan artık..geçti artık sanırım o yürümeler bızden.ancakevde mutfakta salona yatak odasına yürüyorm bende bosver gerısını sende hıc zorlama kendını..geçmiş olsun

zehırım canımmm gözun aydın kocaman olmus yanı yavru kusun..masallahhh süphanallah kuzumuza... doktorlar genelde normal dogum ıstıyosanız yürüyün dıyolar ama ıste bızım bıtaraflarımıza agrılar saplanıyo pesınden.

tekrar gözun aydın guzelım

zehircim çok iyi ya.rahatla beklersin artık bebeğini.ben de bi gitseydim şu doktora.29 marta randevum.bakalım ne diyecek.

aman dikkat et tatlım... çok yorma kendini yürücem diye... hem ne olacak bu halimiz biliyomusun :) doğurunca geçicek kaydirigubbakcemile3 başka çözümü yok malesef... zemuszemus
benim de kaburgam feci acıyor.ayakları orda yavrumun.hele bir de oynattımı çığlığı bastırıyor bana yaramaz.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kızz benimki de öyle yaa.. bi totosunu dayıyo.. bi ayaklarıyla tepikliyo.. zemuszemus amann maşallahh onlaraa.. kırsınlar bütün kaburgalarımızı da rajatlasınlar kaydirigubbakcemile3 feda olsun zemuszemus
geçmiş olsun canım edanın ii olmasına da sevindim ohh badana bitmiş temizlikte mis gibi olmuştur ev ne güzel güle güle kirletin bu arada utkunun beşği da hayırlı olsun
çok sağol hacercim.. eda adına da teşekkürler.. inşallah doğuma kadar kirlenmez ama kaydirigubbakcemile3 sadece sil süpür olayı olur da derinden giremem tekrar... hıı utku da tepik atıyo teyzesi.. saol diyo opuyorumnanaktan
maşallah canım yavruna.. oyy saçınız çokmuş hı.. ne güzell.
ben kızıma toka takmıştım doğduğunda.. bakalım oğlan ne durumda çıkçak kaydirigubbakcemile3
oğluşuna maşallah gülsemincim.. ne güzell bakk en son ben doğurcam derken kulağımız sende olcak desene kaydirigubbakcemile3 hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin güzelim.. hem çok da yürüme ama.. tamam yürü de herşeyin bi kararı var demi :))

Maşallah timuçine gülseminciğim.Allah esirgesin.

bu arada slmlar kızlarr :))

aşağıda kimler online kimler değil bi görebilsem yazıcam nasılsınız fln dye ama :))) görünmüyo :)

okuldan geldik.. karnım öyle acıkmıştı ki.. ellerim titriyodu resmen yaaa... yedim az önce de kendime geldim :)) bizim yavrular büyüdükçe daha çabuk acıkıyolar ayoll :)) yemek yapmaya başlamadan bi bakalım dedikk..

ahanda birini gördüm... :))))

mehtapçım nasılsın hayatım? özleştik kızz.. denk gelemedik birkaç gündür :)

fulyancım.. sende açık görünüyosun tatlım.. yeşil yanıyo yanında :)))) sen nasılsın?

İyiyim canım sen nasılsın?Bende tam sana yazacaktım online olduğunu görünce:))Edoşumuza geçmişler olsun canım.Canım ya aynen bende çok acıkıyorum

Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.

Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.

Ben en son Cleanglobe diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.

mahtapçım.. iyiyim güzelim çok sağol.. ayy ne acımak yaa.. kızz ben diyet yaparken bile elim ayağım titremezdi yaa :))) yolda eve gelirken kendimi çöllerde,güneş tam tepede yürüyo gibi hissettim yaa.. yolda bişiyler yiyebiliyo olsam alıp yicektim hemen.. neyse su aldım da o bile iyi geldi :) birde bursa 4-5 gündür bir güzell sıcakk sorma..

eda için de çok sağol tatlım.. temizlikdi badanaydı derken kızı üşüttük canım yaa.. ama çok şükür iyi şimdi.. okulda bırakıp geldim.. ama c.tesi sabahladım başında... başka hastalıklar neyse ne de ateş çok ürkütüyo beni herşey ondan kaynaklı olabiliyo diye uyku girmiyo gözümedereceyi aşağılarda görmeden...

hııı.. şekerim şafaklarımız azalıyo :))) bu konudaki duygu ve düşüncelerin neler? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…