2010 Nisan Anneleri

slm kızlar hayret topik boş bu akşam.her girişimde acaba hangimiz doğurdu die heycanlanıom valla.herkezde sancılar kramplar başlamış.bendede öle baskı hissediom çok.10 nisanı bekleyecekmi bebişim merak ediorum.kafamda plan yapıom suyum yada lekem gelse nasıl yaparım die.korkum geçti çok şükür sadece heyecan ve merak var bende.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

herkes nerede yahu?
kimse yok topicte.
karnımda bi sertlik var gerginlik.
resmen etim acıyor.
daha fazla dayanamayacağım .yatıyoyum bennn.
herkese iyi geceler annişler....

ya kızlar doğum yaklaştıkça normalmi bunlar acaba? dünden beri kasıklarımda bi batışma bi sancı var ara ara uğruo ben burdayım dio. ama çok rahatsız etmio beni.. daha doğuma 26 gün var...

canım maşallah bebeğine kocaman olmuş annesi.dr unda her an bebek gelmek isteyebilir demiş yani az kalmış sizinde.en geç inşallah haftaya alacaksın kucağına bebişini.aç kalmasın annesi sık sık ye ki hafataya koccamannnn olsun....

slm kizlar bende doktorumdan geldim tosunum 3400 olmus boyuda 51cm kadarmis nst sancilarim cikti yine cati muyanesinde acilma yok ama yumusak rahim agzi dedi doktor amcamiz....

canım maşallah senin oğluşunada kilosu boyu maşşal herşeyi iyi.senin satın baya ilerde bizden eeeeeee doğurun artıkında sıra bize gelsin yahukaydirigubbakcemile3

hayriyeciğim merhaba bugün aklıma sen geldin hiç girmiyor eskisi gibi doğurdumu acaba dedim içimden.nasılsın*canım ya bende heyecan çok var ay elim ayağıma dolaşıyo resmen bazen diyorumki acil gitsemde hemen doğumu yaptırsalar en azından şu gün şu saat olayı olmaz hemen olur biter

herkes nerede yahu?
kimse yok topicte.
karnımda bi sertlik var gerginlik.
resmen etim acıyor.
daha fazla dayanamayacağım .yatıyoyum bennn.
herkese iyi geceler annişler....

slm canım bugün kimsecikler yok gerçekten.herkesin ağrısı falan başladı dinlenmede arkadaşlar sanırım*canım karında sertlik bende uzun zamandr var sonlara doğru oluyo böyle*

ya kızlar doğum yaklaştıkça normalmi bunlar acaba? dünden beri kasıklarımda bi batışma bi sancı var ara ara uğruo ben burdayım dio. ama çok rahatsız etmio beni.. daha doğuma 26 gün var...

canım olabilecek ağrılar bunlar bende de var canım ara ara oluyor sıkma canını

slm kızlar...yoğun bir gun gecirdim bugun dahada tam anlamıyla sakinleşmiş sayılmaz ortalık...kimse yatmadı ama hamile olmamın etkisini kullanarak azcık odaya cekiildim....
halam çok guzel bir bebek arabası getirmiş bayıldım bayıldım...siyah gri rengi...
tasıma pusetini üstüne monte ediyorsun harika oluyor.....
resmini ekliycem yarın...
bizi acayip buyuk bir masraftan kurtardı saolsun....

slm özge hem gözünüz aydın hem araba ve pusetinizi iyi günlerde kullanın tatlım.maşallah halana taaaaaaaaa nerelerden doğumun için geldi süper hala yaaaaa

a.s canım.Maşalahh bebişine güzel büyümüş.Aldıklarında hayırlı olsun,güle güle kullan.Herşeyin yolunda olmasına sevindim:lepi:
sağol canım teşekkür ederim inşalah hayırlısı ile hepimiz kucağımıza sağlıkla bebekleimizi alırız çok güzel bir lohusa dönemi geçiririz:Saruboceq:

evet yaa hiç anlamdım küçücük bebeğim bi baktım ki kocaman olmuş 2 hafta içinde şimdi yüzünü falan hiç göremiyoruz:ecrin_bebek: sadece karın çevresine falan bakıyor drumuz hyırlısı ile artık nezaman gelmek isterse:CüvCüv: bebeğim inşallah alacam kucağıma biraz daha kilo alsında bari öle doğurayım küçük bebeğe bakmak zor oluyor hiç iştahım yok ki bi yiyebilsem:sinifsinif: bebeğim aç kalmayacakta artık bakalım hayırlısı çok sağol ii dileklerin için:1rolleyes: inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimzi

kızlar biz uyumaya kaçıyoruz yarın saat 4 te randevumuz var çok heyecanlıyım sezaryan tarihi vermesini bekliyorum ki bu tarih büyük ihtimalle haftaya olacak ay çok heyecanlıyım

slm özge hem gözünüz aydın hem araba ve pusetinizi iyi günlerde kullanın tatlım.maşallah halana taaaaaaaaa nerelerden doğumun için geldi süper hala yaaaaa

fundacım canım cok saolasın...
yarın doktora gidecekmişin inşh guzel haberlerle dönersin tatlım....

kızlar.....
azönce kendime yeni bir facebook hesabı açtım...
önceden eşimle ortak kullanıyorduk şimdi daha iyi oldu sanırım....
önceden bende ekli olan arkadaslarımı yeniden ekliyorum ve onayladığınızda da eşimin hesabından silicem ,sizde silebilrsiniz kızlar....
haber vereyim dedim...
kayıtlı olduğum isim....^^ özge yıkılmaz soyal^^
istekte gönderin yada bende yolluycam bildiklerime....
doğuma az kaldı, kk ya pek resim koyamasam da facede bebişimin baya resmi videosu olur...
onun için kızlar....

ahh canım benim.nasıl olayım herkez gbi ağrılarla uykusuzluklarla mücadele içindeyim tatlım..şafak sayıyom habire.çalışırken bi izne ayrılayım ayaklarımı uzatıp kk başına gececem diodum ama düşündüğüm gibi olmuyo.gelen gidenim çok oluyo,hazırlıklar ev işi derken giremiom pek.akşamları arada yokluyom topiği.bende senle aynı fikirdeyim canım gününü bilmek daha kötü oldu diom zaman geçmio bi türlü..aman hayırlısı olsunda bekleyelim napalım canım

günaydınlarrrrrrrrrr.
bol güneşli günler güzel nisan anneleri...
biz bugün son kez anane ve babaanneye gidecez.
sonra da artık onlar gelicek yanımıza...
torunları için.
biz kahvaltı yapalım.eşyaları hazırlayalım.
2 gün kalıcaz çünkü.
yolda doğurmam inşallahkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…