2010 Nisan Anneleri

günaydın hayırlı cumalar güzel nisan annişleri şimdiden herkese sağlıklı güzel bir güneşli sıcak gün diliyorum burada hava çok güzel haftaya cuma inşallah bu saatlerde biz hastahanemizde olucağız rabbim izin verirse şöyle bir geçmişe bakalım ne var ne yok:)))

günaydın fulyancığım sadece sen onlinesın sanırım açılışı biz yaptık:)))

maşallah canım kuzucuğumuza canımcım ohhh ne güzel alışverişlerinide yapmışsın ne güzel güle güle kullan canımcım rabbim sağlıcakla kullanmamızı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:

canım çok saol verdiğin bilgiler için gerçekten arkadaşlarımdanda duyyuyorum bazen çevremdeki onlarda senin dediğin gibidiyo fazla takmamaya çalışacağım benim etrafım baya bir kalabalık olacak şimdiden onu düşünmek bile istemiyorum ne yapim bebişimle ben sağlıcakla eve gelelimde gerisini çevremdekiler düşünsün boshayallersmile

guclubacismilegelsin artik hazirimmm dogurcammmm

huuuuu deniz hadi ama bekliyoruz artık gelsin bebişimiz canım bu arada fotosunuda ekle heee doğurur doğurmaz eve geldiğinde canım opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar...
uykusuz gecelerden selamlar...
oğlum sabahta annesini yatırmak istemiyor,nasıl fır dönüyor içimde dirseklerini falan çıkıyor bana...
babası kamerayı alıp geldiğinde duruyor sıpam....
ayyy bu çocuk bizi parmağında oynatcak...

özgeciğim seninde yeni facebook hesabın hayırlı olsun canım ama bu arada burayada resimler eklemeyi unutma canım topiğimize kuzey beyden mahrum etme bizleri

dünürcüğümde gidecekti bugün doktora saat 4teydi sanırım randevusu ayyy inşallah dünürcüğümede ayın 2si der doktoru ne güzel olur gizemle göktuş aynı gün doğar

özgeciğim sorma canım bende tam tersi oldum artık çok erken yatıyorum sayılır çünkü gün boyu uyuyorum o bile bana yetmiyo sanki dün gece dayımlarda annemler oturdu sohbet ettiler ben içerde yattım uyudum yaa bebekler gibi çok tuhaflaştım birde mide yanması eklenince orda çok fena oldum

özgeciğim seninde yeni facebook hesabın hayırlı olsun canım ama bu arada burayada resimler eklemeyi unutma canım topiğimize kuzey beyden mahrum etme bizleri

canım saol tatlım...
sen zaten kadınlar kulubu grubumuza uyeydin oarayda ekliycem ama face daha guvenli tatlım,kk'Dan ÇOK RESİMİN alındığına bizzat sahit oldum oyuzden bana biraz riskli geliyo ama eklerim burayda...

günaydın zeyra cım sağol cnm siz nasılsınız??

bizde şükürler olsun iyiyiz canım şimdi kalkıp kahvaltı yapıcağız kızımla kahvaltılar babişkodan bu sabah hihoyyyt gel beraber olsun canım cokacimcoook 1 haftamız kaldı teyzoşumuz birazcıkta onun heyecanını yaşıyoruz ailecek kızım hayırlı bir günde dünyaya geleceği içinde ayrıyetten mutluyum şükürler olsun:Saruboceq:

kızlar belim çok ağrıyo...
bu akşam resmen sabahladım ,artık sağdan sola dönmek işkence zaten...
dönemiyorum ki belim nası acıyo...
offf evde misafir var,geldilermi üstüste geliyolar,dükkana da misafir gelecekmiş kahvaltıya...
ya sıkıldım....
burdamı kahvaltı hazırlıyım,dükkandamı...
aman banane dükkan umrumda değil,millet yıyceğinide alsın....

günaydın kızlar en yakın doğum beni sanırım. ama ben ağrısız sızısız uyuyorum. şimdi kalktım.son hafta sonum olcak sanırım. pazartesi sabah 7.... bakalım kaç satte çıkarıcam kızımı

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri...........
bugün dr kontrolümüz var dua ediyorum haftaya oğlum dünyaya gelsin diye.inşalah gizemle aynı gün dünyaya gelir.geçi dr umun sezaryan günü çarşamba o güze bile verebilir.hayırlısı Allahtan artık

dünürcüğümde gidecekti bugün doktora saat 4teydi sanırım randevusu ayyy inşallah dünürcüğümede ayın 2si der doktoru ne güzel olur gizemle göktuş aynı gün doğar

güzel dünürüm evet saat 4 te randevum ordan ablamlara geçeceğim.inşallah bu unutkan dünürün unutmazda sana gelişmeleri yazar canım.inşallah aynı gün olur canım.hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inşallah

canım ya dinlen sen ne misafiri ağırlıyosun bu halinle.zaten ağrıların tavan yapmış.sen ne zaman gideceksin canım dr *BUGÜN GİDECEKTİN YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM.bu arada yatakta hala dönebiliyomusunuz ya ben soluma yatıyorum ve hiç dönmüyorum.yaklaşık 2 aydr böyleyim

nazlıcım günaydın.canım her gün bekliyorum senden haber ama yok.ada yerini çok beğendi çıkmam da çıkmam diyo sanırım.pazartesiye kadar olmazsa suni sancıyla doğum yaptıracaklar bakalım kaç saatte gelcek yavrun.inşallah bi avazda gelir yavrun:Saruboceq:

kıslar günaydınlar nasılsınız agrılar sızılar benım de dun aksam kasılmalarım vardı korkmaya basladım

hayırlı cumalar hanımlar doğuran yok sanırım kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun :Saruboceq:
zeynepcim ii dileklerin için sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kuağımıza alırız hayırlısı ile:ecrin_bebek: işte sezeryanın bu güzelliği var ne zaman olacağını biliyorsun saatini gününü falan 6 gün var sanırım ohh bakalım dr dediği çıkacakmı bende bu hafat doğurabilecekmiyim :CüvCüv:ama benim daha zamanım var bebeğim bana erken gelmek isteyecekmi hayırlısı olsun hepimizin hakkında
nazlıcım geri sayım başladı son 3 gün pazartesi bebeğin inşallah kucağında olcak ne güzel allah miss kokulunu sağlıkla kucağına versin :ecrin_bebek:

bu halınle hala mısafır agırlıycam dıye ugrasıyosun guzelım ya bırak artık.herkes caresıne baksın..sen dınlenmene bak..

bende dönemıyorum artık yatakta ya sol tarafıma yatıyorum sadece yada oturur vazıyette uyumaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…