nazlıcım günaydın.canım her gün bekliyorum senden haber ama yok.ada yerini çok beğendi çıkmam da çıkmam diyo sanırım.pazartesiye kadar olmazsa suni sancıyla doğum yaptıracaklar bakalım kaç saatte gelcek yavrun.inşallah bi avazda gelir yavrun:Saruboceq:
hayırlı cumalar hanımlar doğuran yok sanırım kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun :Saruboceq:
zeynepcim ii dileklerin için sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kuağımıza alırız hayırlısı ile:ecrin_bebek: işte sezeryanın bu güzelliği var ne zaman olacağını biliyorsun saatini gününü falan 6 gün var sanırım ohh bakalım dr dediği çıkacakmı bende bu hafat doğurabilecekmiyim :CüvCüv:ama benim daha zamanım var bebeğim bana erken gelmek isteyecekmi hayırlısı olsun hepimizin hakkında
nazlıcım geri sayım başladı son 3 gün pazartesi bebeğininşallah kucağında olcak ne güzel allah miss kokulunu sağlıkla kucağına versin :ecrin_bebek:
günaydın birpericim.biz iyiyiz canım sen nasılsın*
bende de full bel ağrıları devam ediyor[/QUO
günaydın canım kasılmaların harıcıden ıyıyım zaman zaman tekrarlıyo bıde göguslerımden su gıbı sıvı gelıp duruyo
canım benim inşallah.... o saatleri düşünüyorum da inşallah çok çabuk olur:))
evet canım son 3... inşallahhhhhh.....hemen yazıcam inşallah herşey yolunda giderse kokusunu, doğumu,epidurali...
hayırlı cumalar hacercimçok yorma kendini.
birpericim göğüslerden o sarı süt bende de geliyor.dr normal demişti.ben hamile kalmzdan önce de prolaktin süt hormonum fazla salgılanıyordu.inşallah doğumdan sonrada böyle olur
nazlıcım inşallah canım.bi bakmışsın vermişler sancıyı 1 saat sonra adan kucağında ya normal doğum gerçekten bi mucize.diğeride öylede onda tam tanıklık ediyosun.tebrik ediyorum valla sizleri...
evet canım inşallah başarıcam bakalım:))) dualarınızla inşallahh....
pazartesi sabah sizde kalkın 7 de başlayın duayakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada kızlar sa.hayırlı cumalar dualrınızda unutulmamak dileğiyle.sancısız ağrısız mutlu ve huzurlu bir gün dileğiyle diyorum hepinize ben üşengeç geçmişi hiç okuyamıyorum bakayım doğum yapan falan oldumu acaba.
dün doktora gittim.2800 gr kesin kız bebeğimiz oluyor doktor boyumun ve kilomun normal doğuma uygun olduğunu söyledi bebek eğer doğuma kadar 4 kiloya yakın olursa sezeryan olur dedi hakkımızda hayırlısı nts de bebeğim uyuyordu sonra uyandı.rahim kasılmalarım çok normal yani doğuma bir haberci yoktu.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar işallah.
evet canım inşallah başarıcam bakalım:))) dualarınızla inşallahh....
pazartesi sabah sizde kalkın 7 de başlayın duayakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada kızlar sa.hayırlı cumalar dualrınızda unutulmamak dileğiyle.sancısız ağrısız mutlu ve huzurlu bir gün dileğiyle diyorum hepinize ben üşengeç geçmişi hiç okuyamıyorum bakayım doğum yapan falan oldumu acaba.
dün doktora gittim.2800 gr kesin kız bebeğimiz oluyor doktor boyumun ve kilomun normal doğuma uygun olduğunu söyledi bebek eğer doğuma kadar 4 kiloya yakın olursa sezeryan olur dedi hakkımızda hayırlısı nts de bebeğim uyuyordu sonra uyandı.rahim kasılmalarım çok normal yani doğuma bir haberci yoktu.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar işallah.
maşallah canım kızına canımcım rabbim nazarlardan korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?