2010 Nisan Anneleri

işallah canım Rabbim (c.c.) hepimizi hayırlısıyla kavuştursun.aceba sütü gelmemişmiki canım neden pompa kullanıyorki kaç gün oldu doğum yapalı niye sütü gelmemişki.

oyyyyyy yerim ben onun kuzusunu yaaaaaa.çok tatlı jale sesi beni o kadar dinlendiriyorkiiiiiiii çok tatlı bi ses tonu var.duyduğum en güzel ses tonları arasında.eklesin yeni fotolarınıda sevelim.ben özledikçe açıp bakıyorum fotosuna.aman göbeğide mi düşmüş 8 günlük kocaman oğan oldu artık.ilk banyosunuda yapmış ohhh mis gibi olmuştur şimdi.

herkese iyi günler ve hayırlı cumalar bayanlar... a.s. inşallahh herkes normal ağrı,sancıların dışında iyidir :) biz de klasik bel ağrımız ve ara kasılmalarımız dışında iyiyiz :Saruboceq: oğlumu da hıçkırık tuttu ayy yavrum nasıl rahatsız nasıl sıkılıyo bu durumdan hissedebiliyorum :sinifsinif: tam 20 dakikadır geçmedi.. neyse az kaldı yavrum sabret kaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşuna canımm ne güzel büyümüş annesi.. sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallahh.. yeni cicilerini de güle güle kullan canım :)
hepinizin bebislerine mansallah kizlar
artik dogumu bekleme zamani
sanirim beni tatli bir telas aldi korkuda endisede var
bilmiyom iste ya ama hepimizi aldi tatli bir telas sanirim
opuyorumnanaktan çok sağol canımcıım.. bakalım yarınki kontrolümüzde neler olucak :) bebişim kaç kilo olmuş.. kesin günümüz nisanın kaçı? zemuszemus doğum yaklaştıkça hepimizde var o endişe ve korkudan canım ..
]

acaba kendini yordun bi kaç gün önce ondanmı sancın oldu canım kendine dikkat et yaa olumunekankayizsmileson günlerimiz az kaldı accık daha sabır canım kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan çok sağol cnım .. dinlendim dün bol bol.. sanırım o yorgunluk çıktı dediğin gibi:) ama dinlenince geçiyo şükür.. artık full istirahat zemuszemus
slm kizlar bende doktorumdan geldim tosunum 3400 olmus boyuda 51cm kadarmis nst sancilarim cikti yine cati muyanesinde acilma yok ama yumusak rahim agzi dedi doktor amcamiz....
bebeğine maşallah canım.. artık gelsin ama yaa... kızz senden sonra olanlar doğuruyo bakk kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberini bekliyoruz canım zemuszemus
güle gülekullanın canımm.. bu arada halan geldii. gözün aydınn... opuyorumnanaktan
uygun olduuğumda bakıp halledicem canım kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun yeni hesabın... olumunekankayizsmile
saat 7 de başlayıp een geç 10 a kadar doğar senin meleğin diye tahminim canım.. hayırlısıyla gelsin inşallahh anesini zorlamadann... :Saruboceq:
opuyorumnanaktan canım hayırlı olsun tarihinizz.. demekki ben 1 inde de doğursam, 2 sinde de doğursam kader arkadaşlarım olucak o günde yanımda zemuszemus

kızına maşallah canım.. ne güzel bak her ayrıntıyı öğrendin bu kez.. hayırlısıyla zamanında gelsin meleğin inşallahhh sağlıkla :Saruboceq:

iyiyim canım bizde cibinliğini falan kuracağız bu akşam beşiğin canım eee artık yaklaştı kızımın geleceği günler sorma canım o kadar uykucu oldumki anlatamam dün annem yemeğimi yaptı gitti yengem falan kahvaltıya gelmişlerdi sabah akşam yemeğin altını az kalsın yakıyordum sobanın yanında mayışmışım dünürün geldide son anda yanmaktan kurtardım yemeği aşırı bir uyku halim var halsizliğim birde dün gece adet sancısı gibi bir sancı oldu belimde canım artık ben yürürken resmen kasıklarımda bıçak kesmesi gibi bir acı oluyo canımcım sanırım artık tam olarak hazırız biz diyo kızım aslında bizim doktorunda çarşamba ,pazartesi,cumaymış ameliyat günleri canım olsun sağlık olsun canım az kaldı canım çok az 5 sene bekledim 1 hafta kalmış onuda bekleriz artık ne yapalımolumunekankayizsmile

canım yok kalmayacağım ablamda çok ısrar ediyolar ama evimde daha rahat dinlenirim.birde temizliğe kadın gelcek doğum olursa bir gün önce çağırmayı düşünüyorum.halıları,pencerelerim çok kötü koltuklarım falan.yarım gün alacağım bu sefer.ne olsa her iki türlü yetiştiremiyo bize kalıyo gerisi.sadece silme işi kalırki onu bizde yaparız.

inşallah canım dua et ya çarşambaya ya cumaya gün versin dr umuz.:Saruboceq:

amin canım hepimizin meleklerini inşallah sen haftaya szeryanamı gidiyorsun canım

evet teyzoşumuz haftaya cuma inşallah mübarek günde kızımı kollarıma alacağım inşallah canım jaleciğimizin göğüsleri şişmiş süt gelmemiş pompada işe yaramamış hastahanede bir kez sağdırmış şimdide mecbur makinasını alcakmış bana dedi bişeyler yap muhakkak dedi yumuşasın şimdiden dedi çok zor oluyo dedi inşallah kolayca gelir sütlerimiz canım:asigim::Saruboceq:

benim uykudan değilde unutkanlıktan yaktığım yemeğin haddi hesabı yok.anaaaa çok unutkanım ben ya.birde sezaryandan sonra insanlar dahada unutkan oluyolarmş düşünemiyorum artık kendimi.bu gidişle kocayı falan unuturmuşumkaydirigubbakcemile3
ya canım bende de acayip bi heyecan var.ayyyyyy canım ya tam 1 hafta kaldı gerçekten.haftaya bu saatlerde yavaştan hazırlamaya başlarlar seni sonrada gizemi kollarına verirler............çok duygulanıyorum ben yaaaaaaaa ne sulu göz biri oldumsenağlama

inşallah dünürcüğüm benim hayırlısı neyse o olsun ama canım yeterki sağlıklı olsunlarda bizim sülale şimdiden başladı telefon telefon üstüne duyan arıyo canım haberlere çıkıcaz haaa kent hastahanesi bizi dışarı atmasa iyi duyan bizde gelelim hastahaneye diyo yok ben istemiyorum ama yaa o kadar kalabalığa gerek yok ben hepten heyecan yaparım sonra zaten heyecan tavan yapmış bende :))canım bencede en iyisini yaparsın senin zaten sağolsun kayınvaliden yapmış temizliğini temizdi evin aman boşver ben salladım artık kendimi tamamen doğuma odakladım şu an artık saatleri sayıyorum nerdeyse

:a015: canımsın yaa evet bu saatlerde son hazırlıklarım tamam olacak inşallah zaten yatışı falan 9da gel demişti hemşire o saatte yapıcaklardı boshayallersmile sana anlatmıştım adam karısını migrosta unutmuş diye anam bizde unutmayalım adamları biryerlerde :roflol: inşallah yazın bol bol gezeceğiz canım bebişlerle sahillerde beraber şu ev işinide halledelim haziran gibi ohhh sonra gelsin keyifler bebişler kucağımızda inşallah düşünmesi bile güzel vallaboshayallersmile:asigim:

bu arada dünürcüğüm ben ne kadar rahatım bir bilsen benim kızın yıkancakları yengemin getirdiklerini poşetledikj yengem yıkayığp ütüleyecek bugün banada rezene çayı almış milupanın dün eczaneden ama ben daha içmedim içsemmi acaba sütü artırıyoya ayyy valla annemle yengem pır pır dönüyolar ben uyuyorum yemeklerim geliyo ne kadar tembel oldum ben yaa utanmadan birde söylüyorumya kaydirigubbakcemile3 önceden böyle değildim kız bu kız benim bütün aktifliğimi aldı üstümden canım

ay evet ya kadın 2 dakka boş durmuyo otur uyuyalım diyorum ben yat dinlen diyorum yok.böyle iyiyim ben diyo.sağolsun yapıyo ama bazen çok yoruyo kendini.yarında sanırım tatlılarımı açacaklar.evim temiz canım o saydıklarımın dışında.

canım siz kent hastanesindeki ultra lüks oda var orayı tutun bence.ancak yeter sizin sülaleye...orda 2 oda iç içe.bir odada oturma grubu var canım.bende inşallah ayarlayabilirsem en büyük odasını ayarlatacağım.fiyatı ayn ama benim yattığım odalardan daha büyük ve ferah.hem o odada beşik var diğerlerini taşınabilir beşik getiriyolar.gerçi ben hep koynumda yatıracağım için farketmez.turguta diyorumki ben odaya gelince oğlumu yanıma koy hem ağlayayım hem bakayım :Saruboceq::asigim::1hug::1hug:kucaklayayım:Saruboceqpuyorumnanaktan:asigim::1hug:

canım ben o odada nsteye girdim canım güzel bir odaydı hemşireye sordum dediki o odayaı bir ay önceden falan ayarlamak lazımmış ben tek kişilik odada kalıcağım inşallah onlarda güzel ama refaketçi için yatmaya yer yok canım odalarda koltuk var tekli bu arada sezeryana 450 tlmiş sorduk canım 2 gecede kalma içinde sanırım ekstra bişeyler çıkmazsa

canım inşallah hayırlısıyla yaz olsun bebeklerimizle sahil turu atarız canım.ay yaz gibisi yok valla.....

canım yengen yıkar ütüler onları.annenle yengenin maşallahı var.bugün geleceklerse selam söyle benden.canım ben özgeye sordum 1 hafta önceden içmeye başla demişti eğer haftaya olursam bende sezaryanı bugün başlarım içmeye

bu arada az önce sağlık ocağından aradılar kan ve tansiyon ölçümü için gelebilirmisin dediler.bende benim anestezi hazırlıklarm yapıldı onun içinde ölçüm vardır dedim.kanım 43 maşşalahım var heeeeeeee.tansiyonumda iyiydi kadın kilomu sordu dedim 72 diyoki ama sen en son 74 tün dedim ben erken doğum için hastanede yattım zayıfladım baya.yaaaaa diyo şaşırdı baya ebem

canım o kısımda hep tek odalar.o refakatçi koltukları açılıyo canım yatak oluyodu bildiğim kadarıla tabi değişirmemişlerse.olsun canım ya odaların hepsi güzel ama sizin sülale baya kalabalıkya ancak alır dedim ben.ya ne diycem hastaneden sonra evde olacaksın dimi*

tamam canım bende namaza kaçıyorum şimdi zaten evet canım evime geleceğim inşallah dünürün izin vermiyo hiç bir yere gitmeme gerçi annem kalıcak veya gidip gelecek yengemde burda sorun olmaz inşallah size kolay gelsin görüşrüz canım benim bende belki biraz uyurum namazdan sonra hastahane çıkışı muhakkak haber ver canım bana dua edeceğim cuma olsun diye inşallah

inşallah canım.sildik beşiği kurusun uyku setini sereceğiz canım.en iyisi olur canım evine gelmen daha rahat edersin annenlerde kalır yada gidip gelirler en güzeli.canım bişey daha soracağım hastane dönüşü yatcanmı *BEN YATAK ODAMA KOYCAM BEŞİĞİ ORAYI AYARLAYACAĞIM.ZATEN YATARSAM İLK 2 GÜN EN FAZLA O DA YATARIM SONRA KALKARIM AYAĞA DURUMA GÖRE.BEŞİĞİDE YATAK ODASINA GÖTÜRCEM GEÇEN MİSAFİR GELDİ BEN YATMAK DURUMUNDAYDM ÇOK DARAL GELDİ BİRDE OĞLANIN BEŞİĞİ OLURSA ÇOCUĞUMDA BUNALIR ORDA.HAVALANDIRILMAZDA SÜREKLİ EN İYİSİ YATAK ODASINDA KALMAK BİKAÇ GÜN

Kızlar sanki dün gibi bu topiciği açtığımda Çoğunuzun hayır duasını aldım ve şükür olsun Bende 15 haftalık hamileyim Eylül annesiyim ama bu topic herzaman benim için farklıydı ve hepinize Hayırlı doğumlar Diliyorum ....Dualarınızı esirgemeyin benden biraz sıkıntılı geçiyor yataktan kalkmam yasak istifralarım ç.ok fazla hastanelerde yattım ama şükür olsun bugünleri görüyorum rabbim inş.tamamımı erdirir

kızlar şimdi geldim eve ...
acayip açım anlatamam...
hiçbişi yemedim dükkanda,poğaça börek falan almışlar midem yanmasın diye yemedim...
yeni gittiler...
şimdi evde kahvaltı masası beni bekliyo ooo süper ben kaçayım kızlar.....
çok akıntım var bugun acayip anlatamam size sanki idrar kaçırıyourm....
sancım da cok fazla ,bacaklarımı artık üst üste atmak ölüm gibi....
yarın doktordayım kızlar bugun gidecektim benle gelecek kimsem yok,ama yarın annem gelecek onunla gidicem sabah erkenden bakalım ne diycek doktorumuz benşmde doğum tarihim hayırlısı ile yarın belli oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…