kızlar şimdi jaleyi aradım görüştük sesi çok tatlı geliyodu jaleciğimizin herzamnki gibi ahmetimiz çok iyiymiş maşallahemzirmeye çalışıyormuş süt pompası falan işe yarammamış makinasını alcaklarmış banyosunu yaptırmışlar kuzucuğa göbişi düşmüş bugün o kadar tatlı sesi geliyoduki annesini emmeye çalışıyomuş canım benim yaa o kadar duygulandımki şimdi senağlama gelsin artık haftaya cuma bende kuzumu kucağıma almak istiyorum minik minik ellerini koklamak öpmek istiyorum artık bu arada fırsat bulunca resimlerini ekleyecekmiş jale öyle dedi
kızlar şimdi jaleyi aradım görüştük sesi çok tatlı geliyodu jaleciğimizin herzamnki gibi ahmetimiz çok iyiymiş maşallahemzirmeye çalışıyormuş süt pompası falan işe yarammamış makinasını alcaklarmış banyosunu yaptırmışlar kuzucuğa göbişi düşmüş bugün o kadar tatlı sesi geliyoduki annesini emmeye çalışıyomuş canım benim yaa o kadar duygulandımki şimdi senağlama gelsin artık haftaya cuma bende kuzumu kucağıma almak istiyorum minik minik ellerini koklamak öpmek istiyorum artık bu arada fırsat bulunca resimlerini ekleyecekmiş jale öyle dedi
maşallah oğluşuna canımmselam kızlar daha geçmişe bakmadım birazdan bakarım nasılsınız olumunekankayizsmile
biz yeni dr dan geldik :ecrin_bebek:nstmiz çekildi çok iimiş ugs de baktı 3.300 gr olmuş bebeğimdoğum kanalna girmiş eşi suyu herşeyi normal dedi bir gece ansızın görüşecez dedimafoldumben artık doğumu bekle dedieyvahedigeldismile daha erken değilmi dedim bebek gelmek isteyebilir her an hazırlıklı ol dedi eyvahedigeldismileeğer haftaya kadar bi sorun çıkmaz ise doğum gerçekleşmez ise cuma günü bekliyorum dedibilmiyorumkismile doğum olur gibimi düşünüyorsunuz dedim haftaya kadar öle görünmyor ama belli olmaz size çabuk gelmek isteyebilir bol bol yürü sık sık az az ye bebek uyuyor sanırım nst çekildiği zaman hareketsiz görünüyor dedi :1closedeyes:açmısın yok dedim ama açtım tbii öyle birden ağzımdan çıktı bebek:ecrin_bebek: aç kalmasın bu son zamanlar önemli ona yetmiyor olabilir yediklerin dedi bol su iç dedi doğumun kolay olsun :bbo ğlumda gelmişti koca kafalı yuvarlak yüzlü bi kardeşin olcak dedi oğlum zavallı şaşırdı :1shok:doğumuda konuştuk 275 milyon muş normal doğum bakalım artık
ben gideğim bebeğim aç kalmasın hemen bişeyler yiyeyim kuzucuğumu doyurayım cokacimcoook
haa bu arad son eksiklerde tamam sütyen b,de çamaşır almamıştım eksikti az geleceğini düşünmüştüm onlarıda aldım 2 sütyene 60 milyon para verdim:lepi: güzel dantelli atletlerden aldım çok hoşuma gitti çamaşırd aldım ohh doğumdan sonra giyerim artık temiz temiz raht terlik gibi ayakkabım var ama bi tanede terlik beğendim onuda gelecek haftaya doğum yapmazsam:CüvCüv: onuda alcam neyse işte böyle baya uzattım yaayasakkelime
opuyorumnanaktan çok sağol canımcıım.. bakalım yarınki kontrolümüzde neler olucak :) bebişim kaç kilo olmuş.. kesin günümüz nisanın kaçı? zemuszemus doğum yaklaştıkça hepimizde var o endişe ve korkudan canım ..hepinizin bebislerine mansallah kizlar
artik dogumu bekleme zamani
sanirim beni tatli bir telas aldi korkuda endisede var
bilmiyom iste ya ama hepimizi aldi tatli bir telas sanirim
opuyorumnanaktan çok sağol cnım .. dinlendim dün bol bol.. sanırım o yorgunluk çıktı dediğin gibi:) ama dinlenince geçiyo şükür.. artık full istirahat zemuszemus]
acaba kendini yordun bi kaç gün önce ondanmı sancın oldu canım kendine dikkat et yaa olumunekankayizsmileson günlerimiz az kaldı accık daha sabır canım kaydirigubbakcemile5
slm kizlar bende doktorumdan geldim tosunum 3400 olmus boyuda 51cm kadarmis nst sancilarim cikti yine cati muyanesinde acilma yok ama yumusak rahim agzi dedi doktor amcamiz....
güle gülekullanın canımm.. bu arada halan geldii. gözün aydınn... opuyorumnanaktanslm kızlar...yoğun bir gun gecirdim bugun dahada tam anlamıyla sakinleşmiş sayılmaz ortalık...kimse yatmadı ama hamile olmamın etkisini kullanarak azcık odaya cekiildim....
halam çok guzel bir bebek arabası getirmiş bayıldım bayıldım...siyah gri rengi...
tasıma pusetini üstüne monte ediyorsun harika oluyor.....
resmini ekliycem yarın...
bizi acayip buyuk bir masraftan kurtardı saolsun....
uygun olduuğumda bakıp halledicem canım kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun yeni hesabın... olumunekankayizsmilekızlar.....
azönce kendime yeni bir facebook hesabı açtım...
önceden eşimle ortak kullanıyorduk şimdi daha iyi oldu sanırım....
önceden bende ekli olan arkadaslarımı yeniden ekliyorum ve onayladığınızda da eşimin hesabından silicem ,sizde silebilrsiniz kızlar....
haber vereyim dedim...
kayıtlı olduğum isim....^^ özge yıkılmaz soyal^^
istekte gönderin yada bende yolluycam bildiklerime....
doğuma az kaldı, kk ya pek resim koyamasam da facede bebişimin baya resmi videosu olur...
onun için kızlar....
saat 7 de başlayıp een geç 10 a kadar doğar senin meleğin diye tahminim canım.. hayırlısıyla gelsin inşallahh anesini zorlamadann... :Saruboceq:günaydın kızlar en yakın doğum beni sanırım. ama ben ağrısız sızısız uyuyorum. şimdi kalktım.son hafta sonum olcak sanırım. pazartesi sabah 7.... bakalım kaç satte çıkarıcam kızımı
opuyorumnanaktan canım hayırlı olsun tarihinizz.. demekki ben 1 inde de doğursam, 2 sinde de doğursam kader arkadaşlarım olucak o günde yanımda zemuszemusslm kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemedim
rahatsızlığımdan dolayı 1 nisanda sezeryana giriyorum inş
doktor 29 mart dedi ama ben nisan olsun istedim acele etmezse nisan annesi olacağım
allah hepinize nasip etsin inş
bu arada kızlar sa.hayırlı cumalar dualrınızda unutulmamak dileğiyle.sancısız ağrısız mutlu ve huzurlu bir gün dileğiyle diyorum hepinize ben üşengeç geçmişi hiç okuyamıyorum bakayım doğum yapan falan oldumu acaba.
dün doktora gittim.2800 gr kesin kız bebeğimiz oluyor doktor boyumun ve kilomun normal doğuma uygun olduğunu söyledi bebek eğer doğuma kadar 4 kiloya yakın olursa sezeryan olur dedi hakkımızda hayırlısı nts de bebeğim uyuyordu sonra uyandı.rahim kasılmalarım çok normal yani doğuma bir haberci yoktu.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar işallah.
dünürcüğüm canım inşallah cuma olur yaa ne güzel olur varya aynı gün doğurmak zaten seninle çoğu şeyimiz aynı doğum tarihleride bebişlerimizin aynı oldıumu tamam bu arada sen ordudamı kalacaksın ablanda canım aman bana haber ver çıkınca benim gibi sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım gün alınca unutma
amin canım hepimizin meleklerini inşallah sen haftaya szeryanamı gidiyorsun canım
iyiyim canım bizde cibinliğini falan kuracağız bu akşam beşiğin canım eee artık yaklaştı kızımın geleceği günler sorma canım o kadar uykucu oldumki anlatamam dün annem yemeğimi yaptı gitti yengem falan kahvaltıya gelmişlerdi sabah akşam yemeğin altını az kalsın yakıyordum sobanın yanında mayışmışım dünürün geldide son anda yanmaktan kurtardım yemeği aşırı bir uyku halim var halsizliğim birde dün gece adet sancısı gibi bir sancı oldu belimde canım artık ben yürürken resmen kasıklarımda bıçak kesmesi gibi bir acı oluyo canımcım sanırım artık tam olarak hazırız biz diyo kızım aslında bizim doktorunda çarşamba ,pazartesi,cumaymış ameliyat günleri canım olsun sağlık olsun canım az kaldı canım çok az 5 sene bekledim 1 hafta kalmış onuda bekleriz artık ne yapalımolumunekankayizsmile
benim uykudan değilde unutkanlıktan yaktığım yemeğin haddi hesabı yok.anaaaa çok unutkanım ben ya.birde sezaryandan sonra insanlar dahada unutkan oluyolarmş düşünemiyorum artık kendimi.bu gidişle kocayı falan unuturmuşumkaydirigubbakcemile3
ya canım bende de acayip bi heyecan var.ayyyyyy canım ya tam 1 hafta kaldı gerçekten.haftaya bu saatlerde yavaştan hazırlamaya başlarlar seni sonrada gizemi kollarına verirler............çok duygulanıyorum ben yaaaaaaaa ne sulu göz biri oldumsenağlama
inşallah dünürcüğüm benim hayırlısı neyse o olsun ama canım yeterki sağlıklı olsunlarda bizim sülale şimdiden başladı telefon telefon üstüne duyan arıyo canım haberlere çıkıcaz haaa kent hastahanesi bizi dışarı atmasa iyi duyan bizde gelelim hastahaneye diyo yok ben istemiyorum ama yaa o kadar kalabalığa gerek yok ben hepten heyecan yaparım sonra zaten heyecan tavan yapmış bende :))canım bencede en iyisini yaparsın senin zaten sağolsun kayınvaliden yapmış temizliğini temizdi evin aman boşver ben salladım artık kendimi tamamen doğuma odakladım şu an artık saatleri sayıyorum nerdeyse
:a015: canımsın yaa evet bu saatlerde son hazırlıklarım tamam olacak inşallah zaten yatışı falan 9da gel demişti hemşire o saatte yapıcaklardı boshayallersmile sana anlatmıştım adam karısını migrosta unutmuş diye anam bizde unutmayalım adamları biryerlerde :roflol: inşallah yazın bol bol gezeceğiz canım bebişlerle sahillerde beraber şu ev işinide halledelim haziran gibi ohhh sonra gelsin keyifler bebişler kucağımızda inşallah düşünmesi bile güzel vallaboshayallersmile:asigim:
bu arada dünürcüğüm ben ne kadar rahatım bir bilsen benim kızın yıkancakları yengemin getirdiklerini poşetledikj yengem yıkayığp ütüleyecek bugün banada rezene çayı almış milupanın dün eczaneden ama ben daha içmedim içsemmi acaba sütü artırıyoya ayyy valla annemle yengem pır pır dönüyolar ben uyuyorum yemeklerim geliyo ne kadar tembel oldum ben yaa utanmadan birde söylüyorumya kaydirigubbakcemile3 önceden böyle değildim kız bu kız benim bütün aktifliğimi aldı üstümden canım
canım ben o odada nsteye girdim canım güzel bir odaydı hemşireye sordum dediki o odayaı bir ay önceden falan ayarlamak lazımmış ben tek kişilik odada kalıcağım inşallah onlarda güzel ama refaketçi için yatmaya yer yok canım odalarda koltuk var tekli bu arada sezeryana 450 tlmiş sorduk canım 2 gecede kalma içinde sanırım ekstra bişeyler çıkmazsa
tamam canım bende namaza kaçıyorum şimdi zaten evet canım evime geleceğim inşallah dünürün izin vermiyo hiç bir yere gitmeme gerçi annem kalıcak veya gidip gelecek yengemde burda sorun olmaz inşallah size kolay gelsin görüşrüz canım benim bende belki biraz uyurum namazdan sonra hastahane çıkışı muhakkak haber ver canım bana dua edeceğim cuma olsun diye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?