2010 Nisan Anneleri

canımm inan cok cok sevindim....
topiği her açtığımda ilk senin mesajın vardı senin guzel duların ......
ve ben her seferinde sana hep dua ettim ....
şimdide öle duygulandım ki anlatamam allahım hayırlı evlat versin......
tamamına erdirsin dularım seninle....
eylül annesi olacaksın demek ne gzl.....

CANIM HOŞGELDİN ToPİĞİNE.ay bugün aklımdan geçtin acaba nasıl,hamilemi diye.şükürler olsun canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.iyi dileklrin için çok sağol canım.bebeğinin cinsiyeti belli mi*

bende açım bendeeeeeee ne yiyeceğimi bilmiyorum.öyle oturuyorum 3 gibi dra gitmek için çıkıcam ama ne yiycem yaaaaaaaa karnım çok acıktı.
bu arada dr a bugün gideceğini sanıyordum.inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin canım.

geçmişi okuyamayacağım ya.
doğumu belli olanlar varsa hayırlı uğurlu olsun.
hastaneye gidecekler iyi haberlerle gelirler inşallah.
pazar akşama kadar yokummmmmmmmm.
şimdi çıkyoruz ceyhana gidiyoruz.
öptüm hepinizi.
iyi haftasonları annişler.....

merhaba kızlarr
uzunca bir süreden beri ilk defa giriyorum kk ya oda netten süt sağma makinası aramak amacıyla abimin laptopunu aldımda öyle :)
bugün ilk defa banyo yaptık oğlumu hoş ben sadece suyunu döktüm annem yıkadı :) şimdide hazır uyuyorken bi bakayım dedim.
çok şükür bebeğim yanımda arkadaşlar inşallah vakti zamanı gelince sizinkilerde koynunuzda olacak inanılmaz güzel bi duygu her baktıkça bu benim yavrummu diyorum tabi sabrınızın zorlandığı anlarda olmuyor değil sabah tek istediğim bi yarım saat uyuyabilmekti ama çok şükür bugünlerimize
biliyorsunuz geçen hafta perşembe doğum yaptım genel anestezi ile pazar günüde hastaneden çıktık doktorlara kalsa yine bırakmıyorlardıda artık yeter dedim . ilk günler çok zor oldu zaten ilk 5 gün bir damla uyumadım . hem sezeryan hemde 2 hafta erken olunca sütüm gelmedi çok zorlandık sonrasında da bebeğim sabırsız davrandı silikon başlıkla emzirmeye uğraştıkça bebeğim inatlaştı artık sağıp ta vermeye başladım ama bu seferde meme başım çatladı ve inanılmaz ağrılar oluştu. hatta dün geceyi acilde geçirdim göğsüm inanılmaz şişti ve kızardı doktorumda hemen acile git elekrikli pompa ile çeksinler kanallar tıkanmış dedi.
az öncede sipariş verdim elektrikli pompa aldım
size tavsiyem şimdiden göğüs bakımınıza başlamanız
zeynepçim topik açmış hemen resminide ekleyeyim bebeğimin

bu arada kızlar hani mide yanmamdan şikayetçiydimya bebeğim baya saçlı doğdu sanırım eskiler haklılar:)

jaleciğim canım hoşgeldin ayy ne güzel seni burada görmek canım benim tekrar gözümüz aydın canım birkezde burada söyleyeyim canım benim severim o tatlı ahmetimizi canım 41 kere maşallah rabbim korusun meleğimizi canım

dünürcüğümde bana soru sormuş ben görmeden çıkmışım evet canım ben direk eve geliceğim canım sanırım yatmam inşallah canım eve gelince sadece ağrım olursa yatarım ama kendimi iyi hissedersem yatakta kalmak istemiyorum o zamn daha çabuk atlatıyomuşsun sancıları falan inşallah

Zeyra gözün aydın belli olmuş doğum .hadi hayırlısı.
saol canım benim güzel dileklerin için şükürler olsun öğrendik teyzoşumuz günümüzü

ayyyy bu kadar güzel bir haber daha olamaz şükürler olsun canım ne güzel rabbim sağlıcakla kollarına almayı nasip eğlesin c.c kimseyi evlatsız koymasın inşallah bebk hasretiyle yanıp tutuşan anne adaylarımızada bu duyguyu nasip eğlesin rabbim gözün aydın tekrar canım:Saruboceq:

gözünaydın canım hadi hayırlısı olsun allah saglıkla sıhatle kucagına nasıp eylesin

canımcım sakın böyle düşünme tabiki bol bol yürü ama yatıp dinlen ben de senin dediğini yaptım hiç yatmadım sıcağı sıcağına da ağrılarımı farketmedim şimdi çıkıyor acısı

canım benim hoşbuldum çok sağol tekrar
amin güzelim

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
Senin adına çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.kolaylıklar versin.

maşallah sanada bebişinede canım.inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için.
bizde dün nstye girdik.ilkinde oğlum uyuyordu.o nedenle 2 kere girdim.ama şükür oğluş iyi.haftaya sonkez gireceğim.sonra 6 nisanda doğum inşallah.hayırlısı.haftaya salı son duruşmam var inşallah.perşembeyede yardımcı kadın alıp temizlik yaptıracağım.cuma tüm gün yatacağım inşallah.akşamada annemler gelecek.
işte bizim bir haftalık programımız.
birde atalacım ben çıktıktan sonra yazmışsın.evet canım benim ilk oğlum sezeryandı.çünkü 40+6 gün oldu.doğmadı.kalp atışları birden çok zayıfladığı içinde acil sezeryana aldı doktor.bu da sezeryan olacak.herşeyin hayırlısı.

canım benim çok sağol inşallah planladığın gibi olur herşey

avukatcığım canım gözün aydın canım doğum tarihiniz belli olmuş ohhh gelsin nisan bebişleri canım artık hayırlısıyla sağlıcakla inşallah canım

alminacığım canım hoşgeldin nasılsın canım bu arada

avukatcığım canım gözün aydın canım doğum tarihiniz belli olmuş ohhh gelsin nisan bebişleri canım artık hayırlısıyla sağlıcakla inşallah canım

sağolasın canım.bizim ki geçen haftadan belliydide.ben belki 5 nisana alır dedim.ama almadı.kadın inat etti.bir gün bir gündür diyor.hayırlısı. canım seninkide hayırlı olsun.geriye sayıum başladı.7-6-5-4..........

kızlar ben çıkayım artık hazırlanayım hastaneye gideceğiz yavrumla emzirme teknikleri hakkında bilgi almaya biraz geç kaldık ama ne yapalım
hemde pompa ile çektireceğim sütümü
kendinize çok iyi bakın bol bol uyuyun ve son günlerin keyfini çıkarın

saol canım benim evet artık 280 günlerden 10lu günlere düştük şükürler olsun bizim son 7 günümüz inşallah haftaya bu saatte kuzucuğum kollarımda olacak inşallah canım ayyy demesi bile beni bir tuhaf ediyo canım :gitme:

görüşrüz canımcım kendine çok iyi bak bebişimizede canım severim ben onun pipisini canım benim kolay gelsin sana benim için annnesi kokla kuzucuğu cennet kokıuyo şimdi o :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…