slm kizlar bende doktorumdan geldim tosunum 3400 olmus boyuda 51cm kadarmis nst sancilarim cikti yine cati muyanesinde acilma yok ama yumusak rahim agzi dedi doktor amcamiz....
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemedim
rahatsızlığımdan dolayı 1 nisanda sezeryana giriyorum inş
doktor 29 mart dedi ama ben nisan olsun istedim acele etmezse nisan annesi olacağım
allah hepinize nasip etsin inş
Kızlar sanki dün gibi bu topiciği açtığımda Çoğunuzun hayır duasını aldım ve şükür olsun Bende 15 haftalık hamileyim Eylül annesiyim ama bu topic herzaman benim için farklıydı ve hepinize Hayırlı doğumlar Diliyorum ....Dualarınızı esirgemeyin benden biraz sıkıntılı geçiyor yataktan kalkmam yasak istifralarım ç.ok fazla hastanelerde yattım ama şükür olsun bugünleri görüyorum rabbim inş.tamamımı erdirir
merhaba kızlarr
uzunca bir süreden beri ilk defa giriyorum kk ya oda netten süt sağma makinası aramak amacıyla abimin laptopunu aldımda öyle :)
bugün ilk defa banyo yaptık oğlumu hoş ben sadece suyunu döktüm annem yıkadı :) şimdide hazır uyuyorken bi bakayım dedim.
çok şükür bebeğim yanımda arkadaşlar inşallah vakti zamanı gelince sizinkilerde koynunuzda olacak inanılmaz güzel bi duygu her baktıkça bu benim yavrummu diyorum tabi sabrınızın zorlandığı anlarda olmuyor değil sabah tek istediğim bi yarım saat uyuyabilmekti ama çok şükür bugünlerimize
biliyorsunuz geçen hafta perşembe doğum yaptım genel anestezi ile pazar günüde hastaneden çıktık doktorlara kalsa yine bırakmıyorlardıda artık yeter dedim . ilk günler çok zor oldu zaten ilk 5 gün bir damla uyumadım . hem sezeryan hemde 2 hafta erken olunca sütüm gelmedi çok zorlandık sonrasında da bebeğim sabırsız davrandı silikon başlıkla emzirmeye uğraştıkça bebeğim inatlaştı artık sağıp ta vermeye başladım ama bu seferde meme başım çatladı ve inanılmaz ağrılar oluştu. hatta dün geceyi acilde geçirdim göğsüm inanılmaz şişti ve kızardı doktorumda hemen acile git elekrikli pompa ile çeksinler kanallar tıkanmış dedi.
az öncede sipariş verdim elektrikli pompa aldım
size tavsiyem şimdiden göğüs bakımınıza başlamanız
zeynepçim topik açmış hemen resminide ekleyeyim bebeğimin
kızlar ben çıkayım artık hazırlanayım hastaneye gideceğiz yavrumla emzirme teknikleri hakkında bilgi almaya biraz geç kaldık ama ne yapalım
hemde pompa ile çektireceğim sütümü
kendinize çok iyi bakın bol bol uyuyun ve son günlerin keyfini çıkarın
Kızlar neler oldu bitti hiç haberim yok sadece size haber vereyim dedim. bebişler gelmeye devam ederken; benim 21 mart saat 19.35 de bebişim geldi.
Biraz aceleci geldi bebişim. Normal doğumla 37-4'de bebişim geldi kızlar. Artık Oğlum yanımda.
Minik oğlum gelir gelmez hastanede sarılık tedavisi gördük bugün hastaneden çıktık.
İnanın çok zor geçti o günler. Lohusalık neymiş anlamadım. İlk günümden hastanede sürekli koşturan bir bayandım. Hiç yatmadım. Aldığım geceliği bile giyinemedim.
Günlerdir geceleri sadece 1 saat filan uykuyla geçirdim. Ama şükür bebişim düzeldi. Kızlar detayları anlatırım.
kızlar ben çıkayım artık hazırlanayım hastaneye gideceğiz yavrumla emzirme teknikleri hakkında bilgi almaya biraz geç kaldık ama ne yapalım
hemde pompa ile çektireceğim sütümü
kendinize çok iyi bakın bol bol uyuyun ve son günlerin keyfini çıkarın
Kızlar neler oldu bitti hiç haberim yok sadece size haber vereyim dedim. bebişler gelmeye devam ederken; benim 21 mart saat 19.35 de bebişim geldi.
Biraz aceleci geldi bebişim. Normal doğumla 37-4'de bebişim geldi kızlar. Artık Oğlum yanımda.
Minik oğlum gelir gelmez hastanede sarılık tedavisi gördük bugün hastaneden çıktık.
İnanın çok zor geçti o günler. Lohusalık neymiş anlamadım. İlk günümden hastanede sürekli koşturan bir bayandım. Hiç yatmadım. Aldığım geceliği bile giyinemedim.
Günlerdir geceleri sadece 1 saat filan uykuyla geçirdim. Ama şükür bebişim düzeldi. Kızlar detayları anlatırım.
hoşbuldum alminacım çok sağol
ben hamdolsun diyeyim tatlım oğlumda iyi çok şükür
sen nasılsın?
alminacığım canım hoşgeldin nasılsın canım bu arada
ay cok sevindim demek ondan yoksun ne zamandir
hayirli bir evlat olur insallah canim
ayrica CERTURAN CIVCIV ve aklima su an gelmeyen birsürü arkadasimizdan haber yok
neden acaba ???
kizlar bende bi isim buldum galiba neva idil nasil sizce her türlü yoruma acigim canlar ama gercekten cok zorlaniyorum isim konusunda ya
merhaba kızlarr
uzunca bir süreden beri ilk defa giriyorum kk ya oda netten süt sağma makinası aramak amacıyla abimin laptopunu aldımda öyle :)
bugün ilk defa banyo yaptık oğlumu hoş ben sadece suyunu döktüm annem yıkadı :) şimdide hazır uyuyorken bi bakayım dedim.
çok şükür bebeğim yanımda arkadaşlar inşallah vakti zamanı gelince sizinkilerde koynunuzda olacak inanılmaz güzel bi duygu her baktıkça bu benim yavrummu diyorum tabi sabrınızın zorlandığı anlarda olmuyor değil sabah tek istediğim bi yarım saat uyuyabilmekti ama çok şükür bugünlerimize
biliyorsunuz geçen hafta perşembe doğum yaptım genel anestezi ile pazar günüde hastaneden çıktık doktorlara kalsa yine bırakmıyorlardıda artık yeter dedim . ilk günler çok zor oldu zaten ilk 5 gün bir damla uyumadım . hem sezeryan hemde 2 hafta erken olunca sütüm gelmedi çok zorlandık sonrasında da bebeğim sabırsız davrandı silikon başlıkla emzirmeye uğraştıkça bebeğim inatlaştı artık sağıp ta vermeye başladım ama bu seferde meme başım çatladı ve inanılmaz ağrılar oluştu. hatta dün geceyi acilde geçirdim göğsüm inanılmaz şişti ve kızardı doktorumda hemen acile git elekrikli pompa ile çeksinler kanallar tıkanmış dedi.
az öncede sipariş verdim elektrikli pompa aldım
size tavsiyem şimdiden göğüs bakımınıza başlamanız
zeynepçim topik açmış hemen resminide ekleyeyim bebeğimin
ay cok sevindim demek ondan yoksun ne zamandir
hayirli bir evlat olur insallah canim
ayrica CERTURAN CIVCIV ve aklima su an gelmeyen birsürü arkadasimizdan haber yok
neden acaba ???
kizlar bende bi isim buldum galiba neva idil nasil sizce her türlü yoruma acigim canlar ama gercekten cok zorlaniyorum isim konusunda ya
a.s.Seninde günün belli olmuş canım.Gözün aydın.Aminn.slm kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemedim
rahatsızlığımdan dolayı 1 nisanda sezeryana giriyorum inş
doktor 29 mart dedi ama ben nisan olsun istedim acele etmezse nisan annesi olacağım
allah hepinize nasip etsin inş
Çok sevindim.Rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın.Allah tamamına erdirsin.Kızlar sanki dün gibi bu topiciği açtığımda Çoğunuzun hayır duasını aldım ve şükür olsun Bende 15 haftalık hamileyim Eylül annesiyim ama bu topic herzaman benim için farklıydı ve hepinize Hayırlı doğumlar Diliyorum ....Dualarınızı esirgemeyin benden biraz sıkıntılı geçiyor yataktan kalkmam yasak istifralarım ç.ok fazla hastanelerde yattım ama şükür olsun bugünleri görüyorum rabbim inş.tamamımı erdirir
Tekrar gözün aydın canım.Eğer oğlum saçlı doğarsa bu tez doğru diyeceğim ama usg de kel görünüyor oğluşum:)))bu arada kızlar hani mide yanmamdan şikayetçiydimya bebeğim baya saçlı doğdu sanırım eskiler haklılar:)
Sinemciğim maşallah oğluşun iyiymiş.Gününüzde belli olmuş.Hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur inşallah.HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
Senin adına çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.kolaylıklar versin.
maşallah sanada bebişinede canım.inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için.
bizde dün nstye girdik.ilkinde oğlum uyuyordu.o nedenle 2 kere girdim.ama şükür oğluş iyi.haftaya sonkez gireceğim.sonra 6 nisanda doğum inşallah.hayırlısı.haftaya salı son duruşmam var inşallah.perşembeyede yardımcı kadın alıp temizlik yaptıracağım.cuma tüm gün yatacağım inşallah.akşamada annemler gelecek.
işte bizim bir haftalık programımız.
birde atalacım ben çıktıktan sonra yazmışsın.evet canım benim ilk oğlum sezeryandı.çünkü 40+6 gün oldu.doğmadı.kalp atışları birden çok zayıfladığı içinde acil sezeryana aldı doktor.bu da sezeryan olacak.herşeyin hayırlısı.
OYYY GÖZÜN AYDIN CANIM.Maşallah normal doğum olmuş ne mutlu sana.Kızlar neler oldu bitti hiç haberim yok sadece size haber vereyim dedim. bebişler gelmeye devam ederken; benim 21 mart saat 19.35 de bebişim geldi.
Merhaba canım.Aynı haftada desene doğumumuz inşallah.Göktuğumuzda iyiymiş Allah esirgesinkızlar merhaba herkese iy geceler....
bugün dra gittik nst ye girdik biraz sancım çıktı ama hastanede yattığım zamanki kadar çok değil.hatta onların yanında hiç çıkmadı bile diyebilirim.
usg ye girdik dr bebeğimin herşeyinin iyi olduğunu söyledi artık ölçüm yapmayacağım dedi kilosuna bile bakmadı.haftaya tekrar gel ona göre gün veririm dedi.ben tabi şok oldum önümüzdeki hafta alırsınız diye düşünüyorum dedim.yok biraz daha kalsın dedi.içimdn dedimki bizim oğlan yedi serumları artık gelmek istemiyor.usg de ağzını oynatıyorrdu sanki su içer gibi çok tatlıydı.koca burunlu bi oğum olacak snırım kızlar.......
drum önümüzdeki 7 gün içinde sancın olabilir dedi korkma hiçbişey yiyip içmeden gel alıız dedi.suyun gelirse,kan gelirse birde bebek hareketleri azalırsada mutlaka gel dedi.tabi bende bütün hayaller suya düştü gizemden önce gelecek oğlum diyodum şaka bi yana sağlıklı olsunda bebeğim bu bana yeter.
anestezi uzmanıylada görüştüm spinal yapacak.bana dediki şekerine her zamankinden fazla dikkat et.spinal çok iyi bi yöntem falan dedi.bende sadece iğneden çekindiğimi söyledim ya hareket edersem falan dedim iğne kayarsa falan..... anestezi uzmanıda çok milimetrik vurmuyoruz korkma dedi.
yani kızlar haftaya kadar gelmezse oğlum haftaya cuma kesin sezaryan tarihimizi alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?