ya kızlar hayırdır inşlh valla hiç böle olmamıştım nasıl bir bel ve kuyruk sokumu ağrısı var bende.....oturamıyoum....
ağlıycam valla.....
ah bitanem ağzından bal damlıyo:) anneler olmasa napardık bilmem benimde saolsun kayınvalidem her işi yapıyo çok utanıyom ama halim de yok zaten:)slm kızlar bizde anneannemizdeydik yemeğe gittik evde yemek olmasına rağmen artık uğraşamam evde o bile bana zor geliyo artık sağolsun anneciğim rabbim onlşarı başımızdan eksik etmesin kızıma yengem bitane mevlüt elbisesi almış bayıldım çok güzel yaaa bir ara resmini eklerim inşallah doğurmadankaydirigubbakcemile3
tuğbiş canım kaanımız çok sevdi yerini canım gelmek istemiyo işte annesi ama bir bakmışsın bu gece sana bir süpriz yaparmış bence sen salıya kadar doğurcaksın canım bak gör sende canımcım hiç beklemediğin bir anda
hg batuhanım isim güzelmiş daha karar veremedin sanırım :)
canım kulağa hoş geliyor ama anlamı ney ögrene bilirmiyim?Bu arada isim konusunda zorlanan birtek sen degilsin bizde bulamadık daha yanlız degılsın yani anlayacagın.Ayy benim oğluşuda bi isim bulalım kızlarr isimsiz kalacak mazallaheyvahedigeldismile
kızlar merhaba herkese iy geceler....
bugün dra gittik nst ye girdik biraz sancım çıktı ama hastanede yattığım zamanki kadar çok değil.hatta onların yanında hiç çıkmadı bile diyebilirim.
usg ye girdik dr bebeğimin herşeyinin iyi olduğunu söyledi artık ölçüm yapmayacağım dedi kilosuna bile bakmadı.haftaya tekrar gel ona göre gün veririm dedi.ben tabi şok oldum önümüzdeki hafta alırsınız diye düşünüyorum dedim.yok biraz daha kalsın dedi.içimdn dedimki bizim oğlan yedi serumları artık gelmek istemiyor.usg de ağzını oynatıyorrdu sanki su içer gibi çok tatlıydı.koca burunlu bi oğum olacak snırım kızlar.......
drum önümüzdeki 7 gün içinde sancın olabilir dedi korkma hiçbişey yiyip içmeden gel alıız dedi.suyun gelirse,kan gelirse birde bebek hareketleri azalırsada mutlaka gel dedi.tabi bende bütün hayaller suya düştü gizemden önce gelecek oğlum diyodum şaka bi yana sağlıklı olsunda bebeğim bu bana yeter.
anestezi uzmanıylada görüştüm spinal yapacak.bana dediki şekerine her zamankinden fazla dikkat et.spinal çok iyi bi yöntem falan dedi.bende sadece iğneden çekindiğimi söyledim ya hareket edersem falan dedim iğne kayarsa falan..... anestezi uzmanıda çok milimetrik vurmuyoruz korkma dedi.
yani kızlar haftaya kadar gelmezse oğlum haftaya cuma kesin sezaryan tarihimizi alacağız.
canım benim hoşgeldin çk özledik seni.rabbim analı babalı büyütsün canım.geçmiş olsun bu arada.inşallah ahmet yusuf göğsünden alır süt ihtiyacınıda böyle bi durumun olmaz daha.
canım gözün aydın maşallah kuzun gelmiş.iyi olmanıza sevindim.biraz sarılık probleminiz olmuş ama herşey yoluna girmiş.rabbim analı babalı büyütsün canım.yavrunu da kokla bizim için.sıra bizlere geldi dualarını esirgeme canım
reyhancm çok güzel bi isim benceanlamlarını bilmiyorum ama kulağa çok hoş geliyor
çok sağol canım sende dinlenmişsin iileşmişsin çok şükür az kaldı seninde ohh darısı başımıza inşallahherkese iyi günler ve hayırlı cumalar bayanlar... a.s. inşallahh herkes normal ağrı,sancıların dışında iyidir :) biz de klasik bel ağrımız ve ara kasılmalarımız dışında iyiyiz :Saruboceq: oğlumu da hıçkırık tuttuayy yavrum nasıl rahatsız nasıl sıkılıyo bu durumdan hissedebiliyorum :sinifsinif: tam 20 dakikadır geçmedi.. neyse az kaldı yavrum sabret kaydirigubbakcemile3
maşallah oğluşuna canımmne güzel büyümüş annesi.. sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallahh.. yeni cicilerini de güle güle kullan canım :)
opuyorumnanaktan çok sağol canımcıım.. bakalım yarınki kontrolümüzde neler olucak :) bebişim kaç kilo olmuş.. kesin günümüz nisanın kaçı? zemuszemus doğum yaklaştıkça hepimizde var o endişe ve korkudan canım ..
opuyorumnanaktan çok sağol cnım .. dinlendim dün bol bol.. sanırım o yorgunluk çıktı dediğin gibi:) ama dinlenince geçiyo şükür.. artık full istirahat zemuszemus
bebeğine maşallah canım.. artık gelsin ama yaa... kızz senden sonra olanlar doğuruyo bakk kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberini bekliyoruz canım zemuszemus
güle gülekullanın canımm.. bu arada halan geldii. gözün aydınn... opuyorumnanaktan
uygun olduuğumda bakıp halledicem canım kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun yeni hesabın... olumunekankayizsmile
saat 7 de başlayıp een geç 10 a kadar doğar senin meleğin diye tahminim canım.. hayırlısıyla gelsin inşallahh anesini zorlamadann... :Saruboceq:
opuyorumnanaktan canım hayırlı olsun tarihinizz.. demekki ben 1 inde de doğursam, 2 sinde de doğursam kader arkadaşlarım olucak o günde yanımda zemuszemus
kızına maşallah canım.. ne güzel bak her ayrıntıyı öğrendin bu kez.. hayırlısıyla zamanında gelsin meleğin inşallahhh sağlıkla :Saruboceq:
canım her topiği açtığımda aklımdan geçiyordun acaba hamilemi diye maşallah allah nazardan esirgesin inşallah sende mis okulunu kucağına alırsın sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirirsinKızlar sanki dün gibi bu topiciği açtığımda Çoğunuzun hayır duasını aldım ve şükür olsun Bende 15 haftalık hamileyim Eylül annesiyim ama bu topic herzaman benim için farklıydı ve hepinize Hayırlı doğumlar Diliyorum ....Dualarınızı esirgemeyin benden biraz sıkıntılı geçiyor yataktan kalkmam yasak istifralarım ç.ok fazla hastanelerde yattım ama şükür olsun bugünleri görüyorum rabbim inş.tamamımı erdirir
merhaba canım ohh misler gibi olmuşlar benim canım arkadaşım ve bebeğiayy valla göğüs ağrısı çok zormuş allah yardımcın olsunmaşallah canım bebeğine allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin ohh misskukulunu benim yerime koklamerhaba kızlarr
uzunca bir süreden beri ilk defa giriyorum kk ya oda netten süt sağma makinası aramak amacıyla abimin laptopunu aldımda öyle :)
bugün ilk defa banyo yaptık oğlumu hoş ben sadece suyunu döktüm annem yıkadı :) şimdide hazır uyuyorken bi bakayım dedim.
çok şükür bebeğim yanımda arkadaşlar inşallah vakti zamanı gelince sizinkilerde koynunuzda olacak inanılmaz güzel bi duygu her baktıkça bu benim yavrummu diyorum tabi sabrınızın zorlandığı anlarda olmuyor değil sabah tek istediğim bi yarım saat uyuyabilmekti ama çok şükür bugünlerimize
biliyorsunuz geçen hafta perşembe doğum yaptım genel anestezi ile pazar günüde hastaneden çıktık doktorlara kalsa yine bırakmıyorlardıda artık yeter dedim . ilk günler çok zor oldu zaten ilk 5 gün bir damla uyumadım . hem sezeryan hemde 2 hafta erken olunca sütüm gelmedi çok zorlandık sonrasında da bebeğim sabırsız davrandı silikon başlıkla emzirmeye uğraştıkça bebeğim inatlaştı artık sağıp ta vermeye başladım ama bu seferde meme başım çatladı ve inanılmaz ağrılar oluştu. hatta dün geceyi acilde geçirdim göğsüm inanılmaz şişti ve kızardı doktorumda hemen acile git elekrikli pompa ile çeksinler kanallar tıkanmış dedi.
az öncede sipariş verdim elektrikli pompa aldım
size tavsiyem şimdiden göğüs bakımınıza başlamanız
zeynepçim topik açmış hemen resminide ekleyeyim bebeğimin
ayy ben bugün ağlıyacm galiba ne duygulandım yaa hem seningüzel haberini hemde jalenin güzel haberini almak bir bebeğin daha dünyaya gelmesi beni çok duygulandırdı maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin azıcık seni üzmüş hastalanmış ama neyseki geçmiş çok şükür teraradan mşallahKızlar neler oldu bitti hiç haberim yok sadece size haber vereyim dedim. bebişler gelmeye devam ederken; benim 21 mart saat 19.35 de bebişim geldi.
Biraz aceleci geldi bebişim. Normal doğumla 37-4'de bebişim geldi kızlar. Artık Oğlum yanımda.
Minik oğlum gelir gelmez hastanede sarılık tedavisi gördük bugün hastaneden çıktık.
İnanın çok zor geçti o günler. Lohusalık neymiş anlamadım. İlk günümden hastanede sürekli koşturan bir bayandım. Hiç yatmadım. Aldığım geceliği bile giyinemedim.
Günlerdir geceleri sadece 1 saat filan uykuyla geçirdim. Ama şükür bebişim düzeldi. Kızlar detayları anlatırım.
maşallah bebeğine fundacım yeri rahat bebişin annesini biraz meraklandırmak istemiş olsun hayırlısı olsun 1 hafta içinde olmazsa 8 yada 9 gün sonra bebeğin kucağında olcak baka daha dün hamile kalmıştık şimdi ne zaman doğacağını konuşuyoruz ahh bide miss kokulularımızı kucağımıza alsak doya doya koklasak sorunsuz sıkıntısız bi şekilde allahım hepimize nasip etkızlar merhaba herkese iy geceler....
bugün dra gittik nst ye girdik biraz sancım çıktı ama hastanede yattığım zamanki kadar çok değil.hatta onların yanında hiç çıkmadı bile diyebilirim.
usg ye girdik dr bebeğimin herşeyinin iyi olduğunu söyledi artık ölçüm yapmayacağım dedi kilosuna bile bakmadı.haftaya tekrar gel ona göre gün veririm dedi.ben tabi şok oldum önümüzdeki hafta alırsınız diye düşünüyorum dedim.yok biraz daha kalsın dedi.içimdn dedimki bizim oğlan yedi serumları artık gelmek istemiyor.usg de ağzını oynatıyorrdu sanki su içer gibi çok tatlıydı.koca burunlu bi oğum olacak snırım kızlar.......
drum önümüzdeki 7 gün içinde sancın olabilir dedi korkma hiçbişey yiyip içmeden gel alıız dedi.suyun gelirse,kan gelirse birde bebek hareketleri azalırsada mutlaka gel dedi.tabi bende bütün hayaller suya düştü gizemden önce gelecek oğlum diyodum şaka bi yana sağlıklı olsunda bebeğim bu bana yeter.
anestezi uzmanıylada görüştüm spinal yapacak.bana dediki şekerine her zamankinden fazla dikkat et.spinal çok iyi bi yöntem falan dedi.bende sadece iğneden çekindiğimi söyledim ya hareket edersem falan dedim iğne kayarsa falan..... anestezi uzmanıda çok milimetrik vurmuyoruz korkma dedi.
yani kızlar haftaya kadar gelmezse oğlum haftaya cuma kesin sezaryan tarihimizi alacağız.
canım benim hoşgeldin çk özledik seni.rabbim analı babalı büyütsün canım.geçmiş olsun bu arada.inşallah ahmet yusuf göğsünden alır süt ihtiyacınıda böyle bi durumun olmaz daha.
canım gözün aydın maşallah kuzun gelmiş.iyi olmanıza sevindim.biraz sarılık probleminiz olmuş ama herşey yoluna girmiş.rabbim analı babalı büyütsün canım.yavrunu da kokla bizim için.sıra bizlere geldi dualarını esirgeme canım
reyhancm çok güzel bi isim benceanlamlarını bilmiyorum ama kulağa çok hoş geliyor
ooo bizden baska kimse uğramamış bzizim uykumuz böle iki saat işte ... deli gibi bir mide yanması ile uyandım gaviskon kar etcekmi baklaım...
opuyorumnanaktan ayyy nasıl sevindim anlatamamm yaa.. topiği her açtığımdasenin ilk mesajında o güzel dualarınla karşılaşmak ve acaba hamilemisin diye msjının altında ticker aramak :lepi: şükürler olsun.. canımın içii Rabbim kucağına dasağlıkla almayı nasip etsin :Saruboceq: Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq: Rabbim tüm evlat hasretiyle yananlara tez zamanda anneliği tattırsın :Saruboceq:Kızlar sanki dün gibi bu topiciği açtığımda Çoğunuzun hayır duasını aldım ve şükür olsun Bende 15 haftalık hamileyim Eylül annesiyim ama bu topic herzaman benim için farklıydı ve hepinize Hayırlı doğumlar Diliyorum ....Dualarınızı esirgemeyin benden biraz sıkıntılı geçiyor yataktan kalkmam yasak istifralarım ç.ok fazla hastanelerde yattım ama şükür olsun bugünleri görüyorum rabbim inş.tamamımı erdirir
opuyorumnanaktan canımm gözün aydın tekrar.. güle güle sağlıkla büyüt bebeğini.. sütün bol olsun da rahat rahat emsin ahmet yusuf :Saruboceq:merhaba kızlarr
uzunca bir süreden beri ilk defa giriyorum kk ya oda netten süt sağma makinası aramak amacıyla abimin laptopunu aldımda öyle :)
bugün ilk defa banyo yaptık oğlumu hoş ben sadece suyunu döktüm annem yıkadı :) şimdide hazır uyuyorken bi bakayım dedim.
çok şükür bebeğim yanımda arkadaşlar inşallah vakti zamanı gelince sizinkilerde koynunuzda olacak inanılmaz güzel bi duygu her baktıkça bu benim yavrummu diyorum tabi sabrınızın zorlandığı anlarda olmuyor değil sabah tek istediğim bi yarım saat uyuyabilmekti ama çok şükür bugünlerimize
biliyorsunuz geçen hafta perşembe doğum yaptım genel anestezi ile pazar günüde hastaneden çıktık doktorlara kalsa yine bırakmıyorlardıda artık yeter dedim . ilk günler çok zor oldu zaten ilk 5 gün bir damla uyumadım . hem sezeryan hemde 2 hafta erken olunca sütüm gelmedi çok zorlandık sonrasında da bebeğim sabırsız davrandı silikon başlıkla emzirmeye uğraştıkça bebeğim inatlaştı artık sağıp ta vermeye başladım ama bu seferde meme başım çatladı ve inanılmaz ağrılar oluştu. hatta dün geceyi acilde geçirdim göğsüm inanılmaz şişti ve kızardı doktorumda hemen acile git elekrikli pompa ile çeksinler kanallar tıkanmış dedi.
az öncede sipariş verdim elektrikli pompa aldım
size tavsiyem şimdiden göğüs bakımınıza başlamanız
opuyorumnanaktan tarihiniz hayırlı olsun canımm... Sağlıkla alırız inş. hepimiz yavrularımızı kucağımıza :Saruboceq:bizde dün nstye girdik.ilkinde oğlum uyuyordu.o nedenle 2 kere girdim.ama şükür oğluş iyi.haftaya sonkez gireceğim.sonra 6 nisanda doğum inşallah.hayırlısı.haftaya salı son duruşmam var inşallah.perşembeyede yardımcı kadın alıp temizlik yaptıracağım.cuma tüm gün yatacağım inşallah.akşamada annemler gelecek.
işte bizim bir haftalık programımız.
bu da sezeryan olacak.herşeyin hayırlısı.
opuyorumnanaktan oyyy oyy oyyy gözün aydın canımm...ne güzel bebeğine kavuşmuşsun ve de normal yoldan gelmiş meleğin... SAğlıkla hayırlısıyla büyüt oğlunu... sarılık bile atlatmışsınız. ama her bebekte olabilen bişey.. rabbim bi daha hastalık yaşatmasın da güle güle büyüsün oğluşun.. ayrıntıları bekliyoruzen kısa zamandaopuyorumnanaktanKızlar neler oldu bitti hiç haberim yok sadece size haber vereyim dedim. bebişler gelmeye devam ederken; benim 21 mart saat 19.35 de bebişim geldi.
Biraz aceleci geldi bebişim. Normal doğumla 37-4'de bebişim geldi kızlar. Artık Oğlum yanımda.
Minik oğlum gelir gelmez hastanede sarılık tedavisi gördük bugün hastaneden çıktık.
İnanın çok zor geçti o günler. Lohusalık neymiş anlamadım. İlk günümden hastanede sürekli koşturan bir bayandım. Hiç yatmadım. Aldığım geceliği bile giyinemedim.
Günlerdir geceleri sadece 1 saat filan uykuyla geçirdim. Ama şükür bebişim düzeldi. Kızlar detayları anlatırım.
zemuszemus bence çook hoş canım..kulağa hoş geliyoo.. anlamları da güzelmiş.. kızım olsa eda'ya uygun olarak neva'yı düşünebilirdim bak kaydirigubbakcemile3 hemen de çalarım böyle fikrini aklinialirimsmile bence iyi canım.. neva da idil de güzel.. kibarr hoşş..kizlar bende bi isim buldum galiba neva idil nasil sizce her türlü yoruma acigim canlar ama gercekten cok zorlaniyorum isim konusunda ya
hakkınızda hayırlısı olsun canım dünürüüm... :Saruboceq: en doğru ve en sağlıklı kararı vereceğine inanıyorum opuyorumnanaktanselam kızlar..
iki gündür giremiyodum, ağrım vardı biraz.
dün doktora gittim, nst'de sancım çıktı, doktor çok işkillendi.
nasıl hissediyorsun dedi, ara ara kasıklarıma kramp giriyor dedim, hissetmememi tuhaf buldu, çünkü nst'de aralıksız sancı çıkıyormuş..
alttan muayene etti. rahim ağzı açıklığına, boyuna, bilmemnesine baktı, herşey yolunda görünüyormuş.
kendini dinle, kötüleşirsen hemen gel dedi.
bu arada sezaryen günümüzü aldık.
14 nisan sabah 8'e :)
normalde zevkten gebermem lazımdı bugün. ama kafam karışık çünkü doktor kilom yüzünden spinal anestezi alamayabileceğimi söyledi.
ben kesinlikle genel anestezi istemiyorum..uyanık olmak, bebeğimin doğum anına şahit olmak istiyorum...
ama bu da demek ki iki ihtimalim var,
kilo yüzünden spinal/epidural anestezi alamayacaksam,
ya cayııır cayır normal doğurucam, ya da genel anestezili sezaryen olucam.
kafam çok karışık.
kilolu olmaktan hayatımın hiç bir gününde dünkü kadar nefret etmemiştim.
oturup ağlayasım var..
bilmiyorum ne yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?