teyzoşlar biz çıkalım.. kahvaltımız hazır.. karnımızı doyurup ,hazırlanıcazz... soonra da dr. amcamızın yolunu tutucaz.. inşallah güzel ve hayırlı haberlerle dönücem canlarım.. çook öptük hepinizii...
selam kızlar..
iki gündür giremiyodum, ağrım vardı biraz.
dün doktora gittim, nst'de sancım çıktı, doktor çok işkillendi.
nasıl hissediyorsun dedi, ara ara kasıklarıma kramp giriyor dedim, hissetmememi tuhaf buldu, çünkü nst'de aralıksız sancı çıkıyormuş..
alttan muayene etti. rahim ağzı açıklığına, boyuna, bilmemnesine baktı, herşey yolunda görünüyormuş.
kendini dinle, kötüleşirsen hemen gel dedi.
bu arada sezaryen günümüzü aldık.
14 nisan sabah 8'e :)
normalde zevkten gebermem lazımdı bugün. ama kafam karışık çünkü doktor kilom yüzünden spinal anestezi alamayabileceğimi söyledi.
ben kesinlikle genel anestezi istemiyorum..uyanık olmak, bebeğimin doğum anına şahit olmak istiyorum...
ama bu da demek ki iki ihtimalim var,
kilo yüzünden spinal/epidural anestezi alamayacaksam,
ya cayııır cayır normal doğurucam, ya da genel anestezili sezaryen olucam.
kafam çok karışık.
kilolu olmaktan hayatımın hiç bir gününde dünkü kadar nefret etmemiştim.
oturup ağlayasım var..
bilmiyorum ne yapıcam.
günaydın sessiz ve boş topiğimiz herzamnki gibi hafta sonu sendromu yaşanmış bugünde topiğimizde herkese şimdiden hayırlı hafta sonları diliyorum bugün sabah kalkınca gelcek hafta bu zamnlarda bebişimin kucağında olacağını düşündüm rabbime şükürler olsun artık günleren öte saatleri sayıyorum nerdeyse çok ösledim kuzucuğumu çokkkk:gitme:
özgeciğim hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan canımopuyorumnanaktan
zeynocuğum canım benim hadi gözünüz aydın olsun sezeryan tarihiniz alınmış canım hayrılısı ama neden spinal veya epidural uygulamıyo doktorun olurmu canım benim dayımda gçen hafta menisküsten ameliyat oldu lif kopmasından medical parkta ve kiloluda spinal uygulamışlar bence sen birdaha konuş eğer kafana yatmadıysa canımcım artık geri sayımlar başladı desene canım oyyy oyyy geçmiyo sanki be zeyno ben saatlere düşürdüm yok geçmiyobayanssulusmile
merhaba canım kafana takmaselam kızlar..
nasıl hissediyorsun dedi, ara ara kasıklarıma kramp giriyor dedim, hissetmememi tuhaf buldu, çünkü nst'de aralıksız sancı çıkıyormuş..
alttan muayene etti. rahim ağzı açıklığına, boyuna, bilmemnesine baktı, herşey yolunda görünüyormuş.
normalde zevkten gebermem lazımdı bugün. ama kafam karışık çünkü doktor kilom yüzünden spinal anestezi alamayabileceğimi söyledi.
ben kesinlikle genel anestezi istemiyorum..uyanık olmak, bebeğimin doğum anına şahit olmak istiyorum...
kafam çok karışık.
oturup ağlayasım var..
bilmiyorum ne yapıcam.
teyzoşlar biz çıkalım.. kahvaltımız hazır.. karnımızı doyurup ,hazırlanıcazz... soonra da dr. amcamızın yolunu tutucaz.. inşallah güzel ve hayırlı haberlerle dönücem canlarım.. çook öptük hepinizii...
Merhaba kızlar.Ancak okudum geçmişi.
a.s.Seninde günün belli olmuş canım.Gözün aydın.Aminn.
Çok sevindim.Rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın.Allah tamamına erdirsin.
Tekrar gözün aydın canım.Eğer oğlum saçlı doğarsa bu tez doğru diyeceğim ama usg de kel görünüyor oğluşum:)))
Sinemciğim maşallah oğluşun iyiymiş.Gününüzde belli olmuş.Hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur inşallah.
OYYY GÖZÜN AYDIN CANIM.Maşallah normal doğum olmuş ne mutlu sana.
Merhaba canım.Aynı haftada desene doğumumuz inşallah.Göktuğumuzda iyiymiş Allah esirgesin
ii akşamlar kızlar....
erfklz canım bbeişin hayırlı olsun ....allah analı babalı büyütsün canım ...darısı tez zamanda sağlıkla başımıza inşlh....
fundacım seninde belli olmamış daha,ama olsun bende belli olur diye umutla gidicemm ama bakalım ne diycek...
ama ben hiç rahat değilim...bakalım hayırlsı...
ben geldimmm kızlarrr.
doğum yaklaştıkça gelen giden artıyo:)
çok yakın arkadaşım gelmişti beni görmeye uzun uzun sohbet ettik iyi oldu valla özlemişim.
daha yeni gitti.
fundacım maşallah göktuş içerde kalmaya karar vermiş anasının karnının kıymetini anladı tabi paşam:)hayırlısı olsun inşallah tatlım. belirsizlik can sıkıcı ama göktuş bizi çok korkutmuştu daha önce buna da şüküropuyorumnanaktan
kızlar 15 dakika sonra 39+0 olacam ama bende hala tık yok. sancı yokk offf offff
slm kızlar bizde anneannemizdeydik yemeğe gittik evde yemek olmasına rağmen artık uğraşamam evde o bile bana zor geliyo artık sağolsun anneciğim rabbim onlşarı başımızdan eksik etmesin kızıma yengem bitane mevlüt elbisesi almış bayıldım çok güzel yaaa bir ara resmini eklerim inşallah doğurmadankaydirigubbakcemile3
dünürcüğüm canım benim konuştuk telefonda ama dediğim gibi hayırlısı olsun canım benim ben sana dedim bizimkiler zengin olacak kız büyük olunca öyle oluyoya yerimseniben hayırlısı olsun canım ama doktorun açık kapıda bırakmış bak gör sen cumaya göktuşta gelecek rabbimin izniyle canım beni dedi dersin gizemi bekliyo canım
tuğbiş canım kaanımız çok sevdi yerini canım gelmek istemiyo işte annesi ama bir bakmışsın bu gece sana bir süpriz yaparmış bence sen salıya kadar doğurcaksın canım bak gör sende canımcım hiç beklemediğin bir anda
reyhancığım ismiyle yaşsın canım kızın idil ismini severim canım hayıtrlı olsun canım prensesin ismi
slm teyzoşlarr
tembellikten pekk yazamıyorummm
tuğbacımm bence senn 40/0 da doğurcann anacımmm sık dişinii
dün gece mart annelerindee arkii var dimplee 40/0 da gitti hayırlısıylann
özge ben yorulunca o tarz ağrılarımm oluyor
yorulmuşş olabilirmisinn kuzumm
funda cnmm içerde büyüteliimm canımm acele etme senn ve bebişş iyi olsunda
günü belli olanlara da hayırlıı olsunn diyorummm darısı başımızaa
çok sağol canım sende dinlenmişsin iileşmişsin çok şükür az kaldı seninde ohh darısı başımıza inşallah
canım her topiği açtığımda aklımdan geçiyordun acaba hamilemi diye maşallah allah nazardan esirgesin inşallah sende mis okulunu kucağına alırsın sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirirsin
merhaba canım ohh misler gibi olmuşlar benim canım arkadaşım ve bebeğiayy valla göğüs ağrısı çok zormuş allah yardımcın olsunmaşallah canım bebeğine allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin ohh misskukulunu benim yerime kokla
ayy ben bugün ağlıyacm galiba ne duygulandım yaa hem seningüzel haberini hemde jalenin güzel haberini almak bir bebeğin daha dünyaya gelmesi beni çok duygulandırdı maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin azıcık seni üzmüş hastalanmış ama neyseki geçmiş çok şükür teraradan mşallah
maşallah bebeğine fundacım yeri rahat bebişin annesini biraz meraklandırmak istemiş olsun hayırlısı olsun 1 hafta içinde olmazsa 8 yada 9 gün sonra bebeğin kucağında olcak baka daha dün hamile kalmıştık şimdi ne zaman doğacağını konuşuyoruz ahh bide miss kokulularımızı kucağımıza alsak doya doya koklasak sorunsuz sıkıntısız bi şekilde allahım hepimize nasip et
canım bende aynıyım valla mide yanması felaket jale diyor yaa oğlum çok saçlı galiba seninde bebek çok saçlı olcak
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan canım
herkese selamlar hayırlı günler ve günaydınlar geçmişe baktım da herkes çok iimiş maşallah ohh ne güzel
dün kasık ağrısı ile uyudum uyandığımda hala ağrıyordu acaba doğuracammı dedim ama neyseki ara sancılar gibi bişeymiş ara ara gidip geliyor biraz pazara gittik oğlumla ordanda gezmeye neyse akşamda yemeğe gittik neyse herkes bana her an doğuraacakmışım gözü ile bakıyor 8. ayıma kadar karnım çıkmadığı için bu heycanı yaşamamıştım şimdi göbek çıkmış hamile olduğum belli olmuş sen eğilme sen yapma git uzan dinlen otur çayımı bile elime verdiler ayy çok güzeldi ama ilk defa oldu neyse biraz yemeği fazla kaçırdım ne yemek yapalım dediler bende 2 tane söledim canım çok istiyor dedim neyse ikisinide yaptılar biraz fazla kaçırmışım galiba mide yanması ile uyudum ilaç içtiğim halde uyandığımda hala ağrıyodu şimdi hala ağrıyor zor yazıyorum ayy neyseki az kaldı da bi bebeklerimizi kucağımıza alsak hayırlısı ile aldığımız cicileri giydirsek detayları konuşsak ayy artık zaman geçmek bilmiyor neyse hayırlısı olsun
biz biraz uyuyalım ilaç ta içtim belki mide yanması geçer
inşallah hafta sonu rehaveti üzerimize çökmez
selam kızlar..
kafam çok karışık.
oturup ağlayasım var..
bilmiyorum ne yapıcam.
Hadi gözün aydın canım sezeryan gününüz belli olmuş.Spinal sana yapmazlarsa bana da yapmazlar.Doktorum öyle bişey demedi bakalım,anestezi uzmanı ne diyecek. hayırlısı hakkımızda.selam kızlar..
kafam çok karışık.
oturup ağlayasım var..
bilmiyorum ne yapıcam.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.teyzoşlar biz çıkalım.. kahvaltımız hazır.. karnımızı doyurup ,hazırlanıcazz... soonra da dr. amcamızın yolunu tutucaz.. inşallah güzel ve hayırlı haberlerle dönücem canlarım.. çook öptük hepinizii...
kızlar bilseniz ne oldu poffffff
kayınvalde hastaydı ya hani ameliyata ikna olmuyordu
3 aydır kanaması var en son zeynep kamile götürdüler
doktor acil ameliyat demiş nasıl sinirliyim bilseniz allah şifa versin ama
2 ay önce ameliyat dedi doktor da beni param için kescekler dedi
şimdi ssk hastanesi ya inanmış gerçekden hasta olduna
işin özü çarşamba kaynanam ameliyat olcak
perşembede ben sezeryan olucam her özel günümü hep baltalıyorlar
niişanımda eltim doğurdu düğünümde görümcem doğurdu
doğumumda da kaynanam zaten çok hassasım son günlerim
biraz bencil bir yazı oldu kızmayın bana:(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?