2010 Nisan Anneleri

teyzoşlar biz çıkalım.. kahvaltımız hazır.. karnımızı doyurup ,hazırlanıcazz... soonra da dr. amcamızın yolunu tutucaz.. inşallah güzel ve hayırlı haberlerle dönücem canlarım.. çook öptük hepinizii...

kıslar gunaydınlarr ne guzel bebekler gelmeye devam edıyor hayırlısıyla erflkz canım hayırlı olsun gözun aydın rabbım analı babalı büyütsün insallahh...

afiyet bal şeker olsun canım yarasın.. doktordanda güzel güzel haberlerle gel ınsallah..bızde senı öptük...opuyorumnanaktan

canım benım neden bu kadar stres yapıyosun kendıne...bosver takma kafana o kadar...hangı yolla gelırse gelsın bebısın yeterkı saglıkla sıhhatle kollarına al canım benım...bu saatten sonra gelıs yöntemını hiiiiççç düşünme ...sayılı günler kaldı artık.kucagına aldıgın anı hayal et sadece opuyorumnanaktan

günaydın zeyracımsanada hayırlı hafta sonları...

merhaba canım kafana takma
canım inşallah herşey gönlüne göre olur canım hakkında hayırlısı hadi tutmadı da sen acı hissetsen ne olcak şimdi aklıma gelmedi bi sanatçı vardı hani bi tarafında gamzesi vardı o anlatıyordu doğumunu ben cocuğumun ilk anını görmek istiyorum diye diretmiş doktorları dinlememiş hiç normal doğum yapamazsın demiş spinal olsun demiş o zaman oda tutmayabilir demiş çok kilo almışsın demiş neyse zorla doğurtmuşlar spinalden ama çok acı çektim demiş bebeğimin ilk anını gördüm doğduğunu falan gördüm sonra beni şimdi bayıltabilirsiniz demiş sonra bayıltmışlar da doğumu bitirmişler
canım anlayacağın doktora güvenecen o ne ders onu yapacan belki senin için böylesi hayırlıdır canım kendini üzme normal doğurmana bişey demiyorsa yapabilirsin diyorsa ben bi doğum yapmış olarak sana öneriyorum ben yine normal düşünüyorum ve eğer bi aksilik olmazsa normal yapacam sende doktorun ne derse onu yap canım kendini üzme

hadi ayırlı haberlerle dönersin inşallah canım

canım çok sağol.şükür iyi göktuğ.inşallah aynı haftada olur doğumumuz....

canım sorma bi hevesle gittim verir sezaryan tarihi diye ama yok.haftaya bakalım verir artık.inallah senin bugün belli olur canım

tuğbacığım göktuğ bizi baya korkuttu ama şimdi de gelmek istemiyor.zaten haftaya 38 ondan sonraki haftada dr un ameliyat gününe 38+5 olacağım.zaten göktuğ o zamana 4 kg ı geçer.geçen hafta 3400 dü bu hafta söylemedi.sence bekler mi 38+5 e.....hiç sanmıyorum ben.7 gün içinde sancın olabilir dedi dr.ama çok dikkat et dedi.bebeğin harketlerine filan..

dünürcüm olsun gizem erken doğsun zengin olur çocuklar.........iyi olur ben büyüğüm der gizem lafımı dinle der göktuğakaydirigubbakcemile

canım benim biraz daha büyüsün tabi iyi olur.ben oğluma hastanede yATArken gelme oğlum sen daha küçüksün diyordum.oğlum ne kadar çok annesinin lafını dinliyor baksana........inşallah sağlıkla gelsinler canım.

canım inşallah sağlıkla gelirlerde erken geç farketmez.Allahın izniyle 4 kg ya yakın turp gibi bi tosun paşa doğuracağım.

canım geçmiş olsun.az önce dr un dışarı çıkma demesine rağmen 10 dk lık dışarı çıktık feci belim ağrıdı yok ya artık başladı sıkıntılar..........

zeynepcim benimde sancılarım öyleydi.serum kesildiği zaman aralıksız ağrım çıkıyodu.drum, millet bu sancıyla doğuma gidiyo falan diyodu ama bende ne ağrı ne sancı vardı.canım hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz için kolay doğumlar olur.sıkma canını canım senin için en doğrusu ne ise o olsun canım.senin fazla bi kilon yok ki dr un neden böyle dedi acaba.anestezi uzmanıyla görüştünüz mü*

selam kızlar..........nasılsınız?
haftasonuya kimsecikler yok diye bekliyodum net başında hoşgeldiniz.

aynen canım başka napabiliyoruzki zaten iyce üşengeç olduk heryer temizlencek ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor.. vakit geçiriyorum işte.bir de bunaldımki sorma..

aynen ummuhancım çok sıkılıyorum çok.offffffff geçse zamanda evimde herşeyi kendim yapabilsem kendi kendime kalabilsem.evimde rahat edemiyorum.yalnızlığa alışkın biri olarak zor geliyor.

kızlar bilseniz ne oldu poffffff
kayınvalde hastaydı ya hani ameliyata ikna olmuyordu
3 aydır kanaması var en son zeynep kamile götürdüler
doktor acil ameliyat demiş nasıl sinirliyim bilseniz allah şifa versin ama
2 ay önce ameliyat dedi doktor da beni param için kescekler dedi
şimdi ssk hastanesi ya inanmış gerçekden hasta olduna

işin özü çarşamba kaynanam ameliyat olcak
perşembede ben sezeryan olucam her özel günümü hep baltalıyorlar
niişanımda eltim doğurdu düğünümde görümcem doğurdu
doğumumda da kaynanam zaten çok hassasım son günlerim
biraz bencil bir yazı oldu kızmayın bana:(((

Merhaba kızlar,Nasılsınız?

Hadi gözün aydın canım sezeryan gününüz belli olmuş.Spinal sana yapmazlarsa bana da yapmazlar.Doktorum öyle bişey demedi bakalım,anestezi uzmanı ne diyecek. hayırlısı hakkımızda.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

off kötü olmuş ışılcığım.Sinirlenmekte haklısın(kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…