mrb kızlar 2 gun once haber vermek ıcın yazdım ama kk da sorun cıktı.oğlumuzu kucagımıza aldık...pzrtssı gunu yanı 6 gunluk yavrum .sez.oldu.suyu azalmıstı dr alalım dedı 38+1 de alındı suan uyuyo...Rabbım hepınıze nasıp etsın gecmısı okuyaıyorum kımlerın bebegı dunyaya geldı.ve ozgemıze noldu yazarsanız sevınırım kızlar.
mrb kızlar 2 gun once haber vermek ıcın yazdım ama kk da sorun cıktı.oğlumuzu kucagımıza aldık...pzrtssı gunu yanı 6 gunluk yavrum .sez.oldu.suyu azalmıstı dr alalım dedı 38+1 de alındı suan uyuyo...Rabbım hepınıze nasıp etsın gecmısı okuyaıyorum kımlerın bebegı dunyaya geldı.ve ozgemıze noldu yazarsanız sevınırım kızlar.
:1hug:hanı bır koku sararya etrafını
senın ıcın herseydır,candır,canandır..
hayata daır yaptıklarının anlamıdır..
yasam sevıncın,aldıgın nefestır..
bakmaya kıyamadıgın opmeye doyamadıgındır
ıste bu sadece yavrundur...
....ıcımden geldııı
özgecime çok geçmiş olsun diyorum görüşenler olursa dileklerimi iletir umarım
refiyecim senin oğluşuna da maaş. az kalmış sizinde
bende dün doktora gittim baya bir moralim bozuldu normal doğum düşünüyorum ben ve herşey yolunda gidiyordu ta ki çatı muayenesi olana kadar çatı muayenesi oldugum sırada farkedildiki tam rahim ağzında polip varmış ve bebeğin kafasının baskısıyla büyüomuş tıkayıp bebegin çıkışını engeleyebilir ve aşırı kanamaya yol açabilirmiş zaten muayene sırasında da kanama yaptı doğumdan sonra alınması gerekecek kürtaj gibi alınıyormuş benimde sezryen gibi görünüyor çarşamba günü kesinleşecek hayrlısı artık diyorum tabi çarşambaya kadar kanama artıp acil sezaryen olmazsam çünkü kanamanın artma ihtimali var suan sadece lekelenme tarzında doktorumuzla haberleşerek bekliycez bakalım
slm kızlar..
benımde dun nişanım gelmişti vajinal muayeneden sonra ama hala sancım yok.. son dakıkada dun gece bız hastane ve doktorumuzu değiştirdik.. doktorum ıkı gune bır sancım olmadıgı halde vajınalmuayene yapmaya basladı.. sımdı baska bır hastane ve doktordayız..guzel yanı sancı çekerken ve doğumda eşim benımle olacak :)))))))))))))))
dunurcum herseyde vardır bır hayır sıkma canını.. idilcik sağlıklı olsunda varsın sezaryan olsun..
refiyecim ne guzel utkuna kavuşmaya azcık zaman kalmışş hayırlısı ıle alırsın inşallah canım kucagına..
özgecımede cok gecmıs olsun uzuldum ya.. konusanlar selamımı lutfen iletin..
kızlar herkese slmlar,evimde net yok giremedim 3 hftdır...herkes iyidir umarım,5 bebek de gelmiş maaşallah..bizim kontrolümüz dündü,dr 39 bitsin c /s ile alalım dedi,inşş o zamana bekler cok agırlaştım ama cok heycanlıyım,bi an önce kucagıma saglıkla almak istiyorum...şimdi gezmedeyim annemle,ordan yazıyorum....hihoyyyt
ayy canım yaa sinirlenmekte haklısın ama sinirlenme boşver çanım hayırlısı olsun allah sağlık sıhhat versin kaynanana sanda bir an önce bebeğinkollarında olsun üzme kendinikızlar bilseniz ne oldu poffffff
kayınvalde hastaydı ya hani ameliyata ikna olmuyordu
3 aydır kanaması var en son zeynep kamile götürdüler
doktor acil ameliyat demiş nasıl sinirliyim bilseniz allah şifa versin ama
2 ay önce ameliyat dedi doktor da beni param için kescekler dedi
şimdi ssk hastanesi ya inanmış gerçekden hasta olduna
işin özü çarşamba kaynanam ameliyat olcak
perşembede ben sezeryan olucam her özel günümü hep baltalıyorlar
niişanımda eltim doğurdu düğünümde görümcem doğurdu
doğumumda da kaynanam zaten çok hassasım son günlerim
biraz bencil bir yazı oldu kızmayın bana:(((
ayy canım inşallah bi aksilik olmazda ebeğini sağ salim kucağına alır özgeciğimHoşbuldum Ummuhancığım.
Şimdi Özgeyi aradım hastaneye yatırmışlarTansiyonu ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktoru pazartesi bebeği alabiliriz demiş.Rabbim şifa versin inşallah dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq:
maşallah allah nazardan esirgesin ayy net günün belli olmuş hani 2 nisan olcaktı 1 nisanda sana nisan1 şakası yapar artık bebişin olsun allhım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinslm kızlar.. bizde geldik doktor amcadan... hihoyyyt hihoyyyt
oğluşum 3.322 gr.50 cm. olmuş :asigim: :asigim:
herşeyimiz normall...
veeee 1 nisan da yavrum kollarımda inşallahhh :Saruboceq: sağlıklaa :Saruboceq: hayırlısıylaaa :Saruboceq: sositososito :dance:
çarşamba günü sabah hastaneye yatıcaz... bütün tahlillerimiz o gün yapılsın,zorluk yaşamayalım.. daha iyi olur dedi dr.umuz..perşembe günü sabah ta hayırlısıyla bebişim doğucak sositososito
dr. son günlerim diye temizlik falan yapayım deme sakınn.. full istirahat ediyosun bu 3 gün vee çarş. gününe kadar sancım varr.. suyum geldii.. gibi nedenlerle beni aramıyosunnn dedi :))) başımız tam yerleşmiş vaziyette çünkü... her an gelmek isteyebilir dedi... 6 nisan da da ameliyat günü varmış doktorumuzun ama o zamana kadar beklemez bu oğlan dedi :asigim:
ayy ne heyecaann anlatamamm.. daha fazla yazamıycamm.. şimdlik benden bu kadarr...
olsun canım hayırlısı bebeğe ve sana zararlı demekki sezeryan böyle durumlarda kurtarıcı valla hayırlısı ile sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahözgecime çok geçmiş olsun diyorum görüşenler olursa dileklerimi iletir umarım
bende dün doktora gittim baya bir moralim bozuldu normal doğum düşünüyorum ben ve herşey yolunda gidiyordu ta ki çatı muayenesi olana kadar çatı muayenesi oldugum sırada farkedildiki tam rahim ağzında polip varmış ve bebeğin kafasının baskısıyla büyüomuş tıkayıp bebegin çıkışını engeleyebilir ve aşırı kanamaya yol açabilirmiş zaten muayene sırasında da kanama yaptı doğumdan sonra alınması gerekecek kürtaj gibi alınıyormuş benimde sezryen gibi görünüyor çarşamba günü kesinleşecek hayrlısı artık diyorum tabi çarşambaya kadar kanama artıp acil sezaryen olmazsam çünkü kanamanın artma ihtimali var suan sadece lekelenme tarzında doktorumuzla haberleşerek bekliycez bakalım
maşallah bebekler birer birer geliyor ne güzel daha nisana girmeden nerdeyse 10 bebeğimiz oldu bebeğin maşallah 1 haftalık olmuş bile ne güzel ayy darısı başımıza inşallahmrb kızlar 2 gun once haber vermek ıcın yazdım ama kk da sorun cıktı.oğlumuzu kucagımıza aldık...pzrtssı gunu yanı 6 gunluk yavrum .sez.oldu.suyu azalmıstı dr alalım dedı 38+1 de alındı suan uyuyo...Rabbım hepınıze nasıp etsın gecmısı okuyaıyorum kımlerın bebegı dunyaya geldı.ve ozgemıze noldu yazarsanız sevınırım kızlar.
ayy bilmezmiyim bende oğlumda gaz sancıısı çok çektim 7 ay sürmüştü inaşallah bu bebeğim öle olmaz hele bi bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler de ağlamalarından uykusuz gecelerden süt yiyememesinden falan bahsedelim inşallahgece gunduz kavramı saat kavramı bıttı bızım ıcın gaz sancısından sabahı sabah edıyoruz.dr agıdıyoruz ılk bebegınızmı evham yapıyosunuz dıyo.ıns.duzelır yavrum...cok farklı bısey kızlar.ozluyorum evın ıcınde onu uyudugunda...agzımız acık onu ızlıyoruz.sımdııden gaz cıkartıcı bıtkısel surupları oğrendım..ıcmden sıze cok sey anlatmak gelıyo ama kelımelerı zor secıyorum garıp bır ruh halı var uzerımde...guzell heycanlı...garıppp.....artık bebeklrın neler yaptıgını konusucaz burda hep beraber...opuyorummmm hepınızız.....
ay bende doğurmak istiyorummmm :bbo:
opuyorumnanaktan çok sağol canımm.. amin inşallah hepimizin meleği sağlıkla gelsin :Saruboceq:selam kızlar ...
bebeg83 hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelir meleğin işallah..
yner canım sıkma canını ya işallah herşey yolunda gider..
opuyorumnanaktan çok sağol tatlım.. ayy sorma tam 1 nisan şakası... doktorla da şakalaştık hata.. dedim 1 nisan şakası yapar da kız olursa ne olur hee.. adını da düşünmeye gerek yok utku olucağına utkiye olur diye :roflol: o da dyo ama neden öylediyosunuz hayatınızın en güzel şakası hihoyyyt hem kimse de unutmaz doğum gününü ilerde diyo :))) hayırlısıyla sağlıkla gelsin de yavrum :Saruboceq:Gözünaydın canım desene 1 nisan sakası gibi olacak bende 1 nisan olmasını isterdim doğrusu allah saglıklı sıhatli kucagına nasıp eylesin ne güzel ne mutlu hayatım :dance:
oyy işte ben o yüzden epidural yada spinal yaptıramam gibi geliyoo.. direk genel anestezi sezeryan dedi dr.uma da... ben uyanıkken hissetmesem de karnımda birileri kesicek biçicek çekiştirmeleri bastırmaları kısmen de olsa hissedicem kafamçokkarıştı yok genel daha iyi benim için... ama sonuçta sağlıklaalmışsın yavrunu kucağına... sen onu besler tombişleştirirsin canıöm.. yeter ki sağlığı iyi olsun zemuszemuscanım ben sez.dusunmuyodum oyuzden bıraz stres yaptım..ep.sez.oldu.agı hıssetmedım ama butun dokunusları hıssettım oda kotu oldu.3 dk ıcındeoğlmu alındılar..zaten gerısı dıkıstı40 dk falan surdu.ılk gun agrım coktu hatta yurutmeye calstılar gecesı ama ben bayıldım yatagın kenarında sonra sabahı kendım kalktım suan ıs bıle yapıyorumm.oğlumda suyu azaldıgı ıcın bıraz ıcerde kılo vermış 2800 dogdu ama cok saglıklı teyzesı dr lar cıtırcık koydular ısmını.2 gece kaldım hastanede..baska merak etıgın olursa sor.benım aklıma bukadarı geldı cnm
:Saruboceq: aminn canım.. çok sağolasın.. Rabbim sana da nasip etsin sağlıkla kucağına almayı inş.. :Saruboceq:kızlar biraz okuyabildim yazdıklarınızı. gözlerim doldu. allah hepinizin yardımcısı olsun. bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktan çok sağol canımm.. aminn inşallah :Saruboceq: zaten 19 şubattan beri belli gibiydi 1 yada 2 nisanda alırız bi aksilik olmazsa demişti doktorumuz.. nisan ayının amaliyat günleri yeni belli oldu ve listede 1-6 nisan vardı bize uyan.. 6 sı geç olur diye 1 nisan dedi.. hayırlısı olsun artık... ama ben dedemin vefat ettiği gün diye manevi değerinden ötürü 2 nisan olmasını istemiştim.. nasip değilmiş.. hayırlısı böyledir inşallah :Saruboceq:maşallah allah nazardan esirgesin ayy net günün belli olmuş hani 2 nisan olcaktı 1 nisanda sana nisan1 şakası yapar artık bebişin olsun allhım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
özgecime çok geçmiş olsun diyorum görüşenler olursa dileklerimi iletir umarım
bugünler hiçgelmez gibiydi.ama sayılı gün geçiyor.
selam kızlar..
iki gündür giremiyodum, ağrım vardı biraz.
dün doktora gittim, nst'de sancım çıktı, doktor çok işkillendi.
nasıl hissediyorsun dedi, ara ara kasıklarıma kramp giriyor dedim, hissetmememi tuhaf buldu, çünkü nst'de aralıksız sancı çıkıyormuş..
alttan muayene etti. rahim ağzı açıklığına, boyuna, bilmemnesine baktı, herşey yolunda görünüyormuş.
kendini dinle, kötüleşirsen hemen gel dedi.
bu arada sezaryen günümüzü aldık.
14 nisan sabah 8'e :)
normalde zevkten gebermem lazımdı bugün. ama kafam karışık çünkü doktor kilom yüzünden spinal anestezi alamayabileceğimi söyledi.
ben kesinlikle genel anestezi istemiyorum..uyanık olmak, bebeğimin doğum anına şahit olmak istiyorum...
ama bu da demek ki iki ihtimalim var,
kilo yüzünden spinal/epidural anestezi alamayacaksam,
ya cayııır cayır normal doğurucam, ya da genel anestezili sezaryen olucam.
kafam çok karışık.
kilolu olmaktan hayatımın hiç bir gününde dünkü kadar nefret etmemiştim.
oturup ağlayasım var..
bilmiyorum ne yapıcam.
opuyorumnanaktan ayyy nasıl sevindim anlatamamm yaa.. topiği her açtığımdasenin ilk mesajında o güzel dualarınla karşılaşmak ve acaba hamilemisin diye msjının altında ticker aramak :lepi: şükürler olsun.. canımın içii Rabbim kucağına dasağlıkla almayı nasip etsin :Saruboceq: Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq: Rabbim tüm evlat hasretiyle yananlara tez zamanda anneliği tattırsın :Saruboceq:
opuyorumnanaktan canımm gözün aydın tekrar.. güle güle sağlıkla büyüt bebeğini.. sütün bol olsun da rahat rahat emsin ahmet yusuf :Saruboceq:
opuyorumnanaktan tarihiniz hayırlı olsun canımm... Sağlıkla alırız inş. hepimiz yavrularımızı kucağımıza :Saruboceq:
opuyorumnanaktan oyyy oyy oyyy gözün aydın canımm...ne güzel bebeğine kavuşmuşsun ve de normal yoldan gelmiş meleğin... SAğlıkla hayırlısıyla büyüt oğlunu... sarılık bile atlatmışsınız. ama her bebekte olabilen bişey.. rabbim bi daha hastalık yaşatmasın da güle güle büyüsün oğluşun.. ayrıntıları bekliyoruzen kısa zamandaopuyorumnanaktan
zemuszemus bence çook hoş canım..kulağa hoş geliyoo.. anlamları da güzelmiş.. kızım olsa eda'ya uygun olarak neva'yı düşünebilirdim bak kaydirigubbakcemile3 hemen de çalarım böyle fikrini aklinialirimsmile bence iyi canım.. neva da idil de güzel.. kibarr hoşş..
hakkınızda hayırlısı olsun canım dünürüüm... :Saruboceq: en doğru ve en sağlıklı kararı vereceğine inanıyorum opuyorumnanaktan
slm kızlar.. bizde geldik doktor amcadan... hihoyyyt hihoyyyt
oğluşum 3.322 gr.50 cm. olmuş :asigim: :asigim:
herşeyimiz normall...
veeee 1 nisan da yavrum kollarımda inşallahhh :Saruboceq: sağlıklaa :Saruboceq: hayırlısıylaaa :Saruboceq: sositososito :dance:
çarşamba günü sabah hastaneye yatıcaz... bütün tahlillerimiz o gün yapılsın,zorluk yaşamayalım.. daha iyi olur dedi dr.umuz..perşembe günü sabah ta hayırlısıyla bebişim doğucak sositososito
dr. son günlerim diye temizlik falan yapayım deme sakınn.. full istirahat ediyosun bu 3 gün vee çarş. gününe kadar sancım varr.. suyum geldii.. gibi nedenlerle beni aramıyosunnn dedi :))) başımız tam yerleşmiş vaziyette çünkü... her an gelmek isteyebilir dedi... 6 nisan da da ameliyat günü varmış doktorumuzun ama o zamana kadar beklemez bu oğlan dedi :asigim:
ayy ne heyecaann anlatamamm.. daha fazla yazamıycamm.. şimdlik benden bu kadarr...
kızlar canımsınız valla hepınıze ıyı dıleklerınız tesekkur edıyorum almınacım sezaryenle bırlıkte olmuyormus cnm onun ıcın dogumdan bıkac ay sonra yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?