2010 Nisan Anneleri

canım senı bulmusken bırebır tebrıkler gözünaydın geçmiş olsun demek istiyorum.oğlusun nasıl canım nasıl gectı dogumun sen anlat biz aynıyız beklıyoz hayatım günümüzü :hulya:

:1hug:hanı bır koku sararya etrafını
senın ıcın herseydır,candır,canandır..
hayata daır yaptıklarının anlamıdır..
yasam sevıncın,aldıgın nefestır..
bakmaya kıyamadıgın opmeye doyamadıgındır
ıste bu sadece yavrundur...
....ıcımden geldııı

canım ben sez.dusunmuyodum oyuzden bıraz stres yaptım..ep.sez.oldu.agı hıssetmedım ama butun dokunusları hıssettım oda kotu oldu.3 dk ıcındeoğlmu alındılar..zaten gerısı dıkıstı40 dk falan surdu.ılk gun agrım coktu hatta yurutmeye calstılar gecesı ama ben bayıldım yatagın kenarında sonra sabahı kendım kalktım suan ıs bıle yapıyorumm.oğlumda suyu azaldıgı ıcın bıraz ıcerde kılo vermış 2800 dogdu ama cok saglıklı teyzesı dr lar cıtırcık koydular ısmını.2 gece kaldım hastanede..baska merak etıgın olursa sor.benım aklıma bukadarı geldı cnm

kızlar biraz okuyabildim yazdıklarınızı. gözlerim doldu. allah hepinizin yardımcısı olsun. bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah:Saruboceq:

CANIM MAŞALLAH OĞLUŞUNA GÖZÜNÜZ AYDIN CANIM.RABBİM SAĞLIKLI,HAYIRLI Bİ EVLAT EYLESİN CANIM

CANIM YA O KADAR GÜZEL ÖZETLEMİŞSİNKİ.......senağlama

CANIM HAYRLISI OLSUN ÜZÜLME.RABBİM SAĞLIKLA YAVRULARIMIZA KAVUŞTURSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL.İNŞALLAH BU YÜZDEN DAHA FARKLI Bİ SIKINTIN OLMAZ.

SEDACIM CANIM NİŞANIN GELDİ PEKİ AÇILMAN YOK MUYMUŞ YA*İNŞALLAHBİKAÇ GÜNE KADAR GELİR YAVRUN.........

CANIM İNŞALLAH SAĞLIKLA AL KUCAĞINA YVRUNU.AZ KALMIŞ GÜZEL MELEĞİNE KAVUŞMANA......

ayy canım yaa sinirlenmekte haklısın ama sinirlenme boşver çanım hayırlısı olsun allah sağlık sıhhat versin kaynanana sanda bir an önce bebeğinkollarında olsun üzme kendini
ayy canım inşallah bi aksilik olmazda ebeğini sağ salim kucağına alır özgeciğim
maşallah allah nazardan esirgesin ayy net günün belli olmuş hani 2 nisan olcaktı 1 nisanda sana nisan1 şakası yapar artık bebişin olsun allhım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
olsun canım hayırlısı bebeğe ve sana zararlı demekki sezeryan böyle durumlarda kurtarıcı valla hayırlısı ile sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
maşallah bebekler birer birer geliyor ne güzel daha nisana girmeden nerdeyse 10 bebeğimiz oldu bebeğin maşallah 1 haftalık olmuş bile ne güzel ayy darısı başımıza inşallah
ayy bilmezmiyim bende oğlumda gaz sancıısı çok çektim 7 ay sürmüştü inaşallah bu bebeğim öle olmaz hele bi bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler de ağlamalarından uykusuz gecelerden süt yiyememesinden falan bahsedelim inşallah
ay bende doğurmak istiyorummmm :bbo:

bende bende hadi bbeğim bana çabuk gel sabırsızlanıyorum hayatımıza neşe kat

selam kızlar ...
bebeg83 hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelir meleğin işallah..
yner canım sıkma canını ya işallah herşey yolunda gider..
opuyorumnanaktan çok sağol canımm.. amin inşallah hepimizin meleği sağlıkla gelsin :Saruboceq:
ayy maşallah canım... benim kızımda daaynı sorun olmuştu.. suyu azalmaya başladığı için acil alınmıştı ama biz40+ daydık gerçi :)) sağlıkla gelmiş ya meleğin gerisini boşver tatlım.. dünyanın en güzel varlığına sahipsin şu an :asigim: rabbim hayırlı evlat eylesin inş. :Saruboceq:
Gözünaydın canım desene 1 nisan sakası gibi olacak bende 1 nisan olmasını isterdim doğrusu allah saglıklı sıhatli kucagına nasıp eylesin ne güzel ne mutlu hayatım :dance:
opuyorumnanaktan çok sağol tatlım.. ayy sorma tam 1 nisan şakası... doktorla da şakalaştık hata.. dedim 1 nisan şakası yapar da kız olursa ne olur hee.. adını da düşünmeye gerek yok utku olucağına utkiye olur diye :roflol: o da dyo ama neden öylediyosunuz hayatınızın en güzel şakası hihoyyyt hem kimse de unutmaz doğum gününü ilerde diyo :))) hayırlısıyla sağlıkla gelsin de yavrum :Saruboceq:
oyy işte ben o yüzden epidural yada spinal yaptıramam gibi geliyoo.. direk genel anestezi sezeryan dedi dr.uma da... ben uyanıkken hissetmesem de karnımda birileri kesicek biçicek çekiştirmeleri bastırmaları kısmen de olsa hissedicem kafamçokkarıştı yok genel daha iyi benim için... ama sonuçta sağlıklaalmışsın yavrunu kucağına... sen onu besler tombişleştirirsin canıöm.. yeter ki sağlığı iyi olsun zemuszemus
kızlar biraz okuyabildim yazdıklarınızı. gözlerim doldu. allah hepinizin yardımcısı olsun. bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah:Saruboceq:
:Saruboceq: aminn canım.. çok sağolasın.. Rabbim sana da nasip etsin sağlıkla kucağına almayı inş.. :Saruboceq:
maşallah allah nazardan esirgesin ayy net günün belli olmuş hani 2 nisan olcaktı 1 nisanda sana nisan1 şakası yapar artık bebişin olsun allhım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
opuyorumnanaktan çok sağol canımm.. aminn inşallah :Saruboceq: zaten 19 şubattan beri belli gibiydi 1 yada 2 nisanda alırız bi aksilik olmazsa demişti doktorumuz.. nisan ayının amaliyat günleri yeni belli oldu ve listede 1-6 nisan vardı bize uyan.. 6 sı geç olur diye 1 nisan dedi.. hayırlısı olsun artık... ama ben dedemin vefat ettiği gün diye manevi değerinden ötürü 2 nisan olmasını istemiştim.. nasip değilmiş.. hayırlısı böyledir inşallah :Saruboceq:

canım geçmiş olsun belki sezeryan yaparlarken alırlar onuda tekrar birdaha cerrrahi müdehale gerekmez senin içinde ikisi birde ardan cııkmış olur sordunmu doktoruna olmuyomu sezeryan yaparken alamıyolarmıymıs

opuyorumnanaktan çok sağol tatlım.. ayy sorma tam 1 nisan şakası... doktorla da şakalaştık hata.. dedim 1 nisan şakası yapar da kız olursa ne olur hee.. adını da düşünmeye gerek yok utku olucağına utkiye olur diye :roflol: o da dyo ama neden öylediyosunuz hayatınızın en güzel şakası hihoyyyt hem kimse de unutmaz doğum gününü ilerde diyo :))) hayırlısıyla sağlıkla gelsin de yavrum :Saruboceq:

:roflol::roflol: hadi hayırlısı olsun canım

bugünler hiçgelmez gibiydi.ama sayılı gün geçiyor.

evet canım insan düşününce 9 ay nedemek 3 ay daha olsa bir sene ama şükür az kaldı Allah saglıklı sıhatli kucagımıza aldıgımız günleride nasıp eder ınsallah azaldıkça geçmek bilmiyor günler sanki

kızlar canımsınız valla hepınıze ıyı dıleklerınız tesekkur edıyorum almınacım sezaryenle bırlıkte olmuyormus cnm onun ıcın dogumdan bıkac ay sonra yapılacak

selam herkese

demek sende sonunda tarihini tam olarak biliyorsun canim
simdi beklemek daha zor emin olkaydirigubbakcemile3

sagol canim ama iste icime tam olarak sinenn bir isimde bulamadim ya
valla her an degisebilir offfffffffff offfffffffff
unutmadan oglusunuda mansallah canim benim
1 nisan sakasi gibi ya
demek pesi pesine alacaz bebislerimizi kucagimiza insallah

özge gecmis olsun insallah bebegini sag saglim kavusursun

kızlar canımsınız valla hepınıze ıyı dıleklerınız tesekkur edıyorum almınacım sezaryenle bırlıkte olmuyormus cnm onun ıcın dogumdan bıkac ay sonra yapılacak

anladım canım çok gecmıs olsun tekarar allah şifasını versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…