2010 Nisan Anneleri

özgeciğim çok geçmiş olsun inşallah bir problem yoktur yaa şimdi çok kötü oldum pazartesiye bebişine sağlıcakla kavuşur inşallah :Saruboceq:

özgecım cok cok gecmıs olsun canım.ınsallah hayırlısıyla bebeğine kavusursun canım saglıkla sıhhatle dualarım senınle

az önce görüştük özgeyle şu anda hastahanede karaciğer değerleri biraz yüksek çıkmış tansiyonu falan gebelik zehirlenmesinden şüphe etmiş doktoru o yüzden yatırmışlar inşallah sağlıcakla kuzeyimizi kucağına alır artık en son bişey olursa doğum gerçekleşir hayırlısıyla

kızlar herkese slmlar,evimde net yok giremedim 3 hftdır...herkes iyidir umarım,5 bebek de gelmiş maaşallah..bizim kontrolümüz dündü,dr 39 bitsin c /s ile alalım dedi,inşş o zamana bekler cok agırlaştım ama cok heycanlıyım,bi an önce kucagıma saglıkla almak istiyorum...şimdi gezmedeyim annemle,ordan yazıyorum....hihoyyyt

canım hayırlı olsun tarihiniz belli olmuş bitanem evet yavaş yavaş günlerimiz belli olmaya başladı şükürler olsun canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kollarımıza alırız sağlıcakla:Saruboceq::1hug:

slm kızlar.. bizde geldik doktor amcadan... hihoyyyt hihoyyyt

oğluşum 3.322 gr. 50 cm. olmuş :asigim: :asigim:

herşeyimiz normall...

veeee 1 nisan da yavrum kollarımda inşallahhh :Saruboceq: sağlıklaa :Saruboceq: hayırlısıylaaa :Saruboceq: sositososito :dance:

çarşamba günü sabah hastaneye yatıcaz... bütün tahlillerimiz o gün yapılsın,zorluk yaşamayalım.. daha iyi olur dedi dr.umuz..perşembe günü sabah ta hayırlısıyla bebişim doğucak sositososito

dr. son günlerim diye temizlik falan yapayım deme sakınn.. full istirahat ediyosun bu 3 gün vee çarş. gününe kadar sancım varr.. suyum geldii.. gibi nedenlerle beni aramıyosunnn dedi :))) başımız tam yerleşmiş vaziyette çünkü... her an gelmek isteyebilir dedi... 6 nisan da da ameliyat günü varmış doktorumuzun ama o zamana kadar beklemez bu oğlan dedi :asigim:

ayy ne heyecaann anlatamamm.. daha fazla yazamıycamm.. şimdlik benden bu kadarr...

özgecime çok geçmiş olsun diyorum görüşenler olursa dileklerimi iletir umarım
refiyecim senin oğluşuna da maaş. az kalmış sizinde
bende dün doktora gittim baya bir moralim bozuldu normal doğum düşünüyorum ben ve herşey yolunda gidiyordu ta ki çatı muayenesi olana kadar çatı muayenesi oldugum sırada farkedildiki tam rahim ağzında polip varmış ve bebeğin kafasının baskısıyla büyüomuş tıkayıp bebegin çıkışını engeleyebilir ve aşırı kanamaya yol açabilirmiş zaten muayene sırasında da kanama yaptı doğumdan sonra alınması gerekecek kürtaj gibi alınıyormuş benimde sezryen gibi görünüyor çarşamba günü kesinleşecek hayrlısı artık diyorum tabi çarşambaya kadar kanama artıp acil sezaryen olmazsam çünkü kanamanın artma ihtimali var suan sadece lekelenme tarzında doktorumuzla haberleşerek bekliycez bakalım

slm kızlar..
benımde dun nişanım gelmişti vajinal muayeneden sonra ama hala sancım yok.. son dakıkada dun gece bız hastane ve doktorumuzu değiştirdik.. doktorum ıkı gune bır sancım olmadıgı halde vajınalmuayene yapmaya basladı.. sımdı baska bır hastane ve doktordayız..guzel yanı sancı çekerken ve doğumda eşim benımle olacak :)))))))))))))))

dunurcum herseyde vardır bır hayır sıkma canını.. idilcik sağlıklı olsunda varsın sezaryan olsun..

refiyecim ne guzel utkuna kavuşmaya azcık zaman kalmışş hayırlısı ıle alırsın inşallah canım kucagına..

özgecımede cok gecmıs olsun uzuldum ya.. konusanlar selamımı lutfen iletin..

sağol tatlım bende öle diyorum artık kızımız sağlıkla gelsinde herşeyde vardır bir hayır ee sende bugün yarın doğurursun canım ya bir avaz da inş. sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu

özgecim.. çook geçmiş olsun hayatım.. inşllahh sağ salim kuzey paşayı kucağına alıcaksın canım...

yurdagülcüm.. saol canım.. az kaldı valla.. heyecan tavanda ama sağlıkla gelsin yavrum dayeterr cnım.. sana da geçmiş olsun.. sağlıkla gelsin yavrun da neşekilde olursa olsun canım.. hem kolay bi şekilde alınabiliyomuş da.. inş.sorunsuz doğar meleğin ve sonrasında rahatsızlığını da atlatırsın...

sedacım.. saol canım.. amin inş.. sizin de yeni hast. ve dr.unuz hayırlı olsun.. her işte bir hayır vardır canım.. ee nişanın gelmişti ama doğuma dair bi gelişme yokmuymuş yani? nişandan sonra sular gelir ve doğum olur dişye biliyorum ama acaba yanlış mı biliyorum :) doğum sancısı çekmeyince nesu ne nişan gelmeyince valla hepinizden daha cahilim hee :))) hayırlsıuyla zamanında sağlıkla gelsin yavrun inş. seninde..

bizde yemeğimizi yiyelim de babamız düğüne gidicek.. o da gitsin geliriz yine inşallah.. ee biz artık sayılı gğn kalınca gidemiycez malesef :)))

selam kızlar ...
bebeg83 hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelir meleğin işallah..
yner canım sıkma canını ya işallah herşey yolunda gider..

mrb kızlar 2 gun once haber vermek ıcın yazdım ama kk da sorun cıktı.oğlumuzu kucagımıza aldık...pzrtssı gunu yanı 6 gunluk yavrum .sez.oldu.suyu azalmıstı dr alalım dedı 38+1 de alındı suan uyuyo...Rabbım hepınıze nasıp etsın gecmısı okuyaıyorum kımlerın bebegı dunyaya geldı.ve ozgemıze noldu yazarsanız sevınırım kızlar.

özgeye çok geçmiş olsun canım ararsanız kalbımızın onunla oldugunu soylersınız hayırlısıyla saglıklı sıhatli bebegıne kavusması dilegimle canım

senınde gözünaydın canım günün belli olmus sende hayırlısıyla kavusursun umarım

Gözünaydın canım desene 1 nisan sakası gibi olacak bende 1 nisan olmasını isterdim doğrusu allah saglıklı sıhatli kucagına nasıp eylesin ne güzel ne mutlu hayatım :dance:

hayatsn hg cnaım hayırlı olsun meleğin çok sevindim senin adına.. özge p.tesi sezeryana alcaklarmış şuan hastanede . erkflz jnaz ve butterflydsd doğum yaptı bebişler sağlıklı çok şükür..

gece gunduz kavramı saat kavramı bıttı bızım ıcın gaz sancısından sabahı sabah edıyoruz.dr agıdıyoruz ılk bebegınızmı evham yapıyosunuz dıyo.ıns.duzelır yavrum...cok farklı bısey kızlar.ozluyorum evın ıcınde onu uyudugunda...agzımız acık onu ızlıyoruz.sımdııden gaz cıkartıcı bıtkısel surupları oğrendım..ıcmden sıze cok sey anlatmak gelıyo ama kelımelerı zor secıyorum garıp bır ruh halı var uzerımde...guzell heycanlı...garıppp.....artık bebeklrın neler yaptıgını konusucaz burda hep beraber...opuyorummmm hepınızız.....

canım bu son zamanlarda doktor değiştirmen senin için zor olmustur sanırım ama ıyı yapmıssın önemli olan senin içinin rahat olması hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…