2010 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyorum annem bizde şöle bi yürüyelim iyi gelir belki
öpüyorum hepininizi 1 nisana kadar giremezsem merak etmeyin
doğurup öle gelirim::))) pc arızalı biraz bazen açılmıyor

hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın hoşcakalın

canım anlıyorum seni.zor yani bu günlerde bişeylerin olması gerekenden farklı gitmesi.ama yapılcakta bişey yok ya ne diyeceğimide şaşırdım.bak sende bendeki bencilliğe hastanede 2 hafta annem yanımda kaldı kayınvalidemi kalmıyo diye kızdım.şimdi 2 haftadr kayınvalidem yanımda ina eşimle 2 çift sohbet etmeyi özledim rahat rahat oturmayı falan.halbuki kayınvalidem çok rahat bi insan hiç bi işime karışmaz ama son günlerya dediğin gibi insana bunaltı geliyo.bazen kendime kızıyorum ama kayınvalidem olmasa yemek dahi yapıcak gücü kendimde bulamıyorum.ay bazen diyorum ben kendime ben çok kötüyüm yaaaaaaaasempatiksalakcinni

hg yosun cum..
aynı budebe cim hepimiz aynıyız allah sabır versin hepimize..
naz_24 bencil değil bence haklısın canım her özel gününe bişey bulmuşlar sanki :S

sarımelekcim az kaldı gerçekten biraz daha sabırlı olamamız lazım haklısın canım.

hım sen yanlız kalamadığın için dert yanıyorsun desene budebe cim ya :) bende yanlızım diye dert yanıyorum ne olacak böyle :))

hım sen yanlız kalamadığın için dert yanıyorsun desene budebe cim ya :) bende yanlızım diye dert yanıyorum ne olacak böyle :))

diyorum ya canım ben bi tuhafım diye.eşime diyorum bazen ben şunu şöyle yapıodum annen böyle yapıo.eşim durdu durdu sonunda dediki funda yapsa bi dert yapmasa bi dertkaydirigubbakcemile3adamda haklı bacım ben evdeyim ya kapalı ortamdayımya benim tek derdim o..gerçi kayınvalideminde şu hali var sürekli kadının bakışları bende şu anda bile ki ben çok sıkılırım bundan.eşime bişey desem hemen lafa girer,birde telefonda konuşamıyorum ben bişey diyorum kayınvalidem ordan bişey diyo laflar birbirine giriyo.bende mecburan odanın dışına çıkmak zorunda kalıyorum.anaaaaaa Allahtan internet var yoksa napardm

şimdi sen söyle rahatça çok bencilsin bence funda de.................kafamçokkarıştı

ummuhancım bak sen yalnızsınya gel yanımıza valla sıkılmazsın.ne güzel burda benim dr da doğuruveririzkaydirigubbakcemile2

hg yosun cum..
aynı budebe cim hepimiz aynıyız allah sabır versin hepimize..
naz_24 bencil değil bence haklısın canım her özel gününe bişey bulmuşlar sanki :S

Hoşbuldum Ummuhancığım.
Şimdi Özgeyi aradım hastaneye yatırmışlarTansiyonu ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktoru pazartesi bebeği alabiliriz demiş.Rabbim şifa versin inşallah dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq:

hayır canım değilsin bunlar gayet normal bende böyleyim aslında şuan yanlız olmaktan dert yanıyorum ama eğer kayınvalidem sürekli yanımda olsa banada batar arada bir uğruyor sağolsun bazen o bile batıyor uğramıyor neden gelmiyor diyorum kadın uğruyor halimi soruyor niye geldi diyorum bizde ayrı bir cinsiz işte bende anlamadım bu işi bi acayibiz ya :))

işallah hayırlısı olur yosun cum sağsalim gelsinlerde ikisi de :) hadi bakalım bir bebek daha geliyor hea :))
budebe cim canım benim gelimde nasıl gelim taa oraya kociş bırakmaz beni :)) sen gel :)

aaaaa çok şaşırdım.RABBİM YARDIMCISI OLSUN SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN OĞLUNA.İNŞALLAH SORUNSUZ ALIR BEBEĞİNİ KUCAĞINA..........DUALARIMIZ ONUNLA:Saruboceq:SAĞOL MEHTAPCIĞIM

kaydirigubbakcemile3:roflol:-tatlicadiarzu-AYNEN CANIM VALLA Bİ CİNSLİK VAR BİZDE.BİZ EN İYİSİ İŞİ HORMONLARA BAĞLAYALIM TAMAM OLSUN.İYİKİ Bİ HORMONLAR VAR YAKINDA ONLARDA GEÇECEK O ZAMAN DA LOHUSALIK DERİZ

işallah hayırlısı olur yosun cum sağsalim gelsinlerde ikisi de :) hadi bakalım bir bebek daha geliyor hea :))
budebe cim canım benim gelimde nasıl gelim taa oraya kociş bırakmaz beni :)) sen gel :)

AH GELEBİLSEK KEŞKE.DR BENİ DIŞARI ÇIKARTTIRMIYOR GERÇİ KOCAMDA ÖYLE.NEYSE EN İYİSİ BİZ DOĞURALIMDA ÖYLE BULUŞALIMvereliniortak

lohusalık geçince ne isim bulcaz :)) sorun hormonlarda yada lohusalıkta hamilelikte falan değil biz kendimiz sorunluyuz P doğumdan sonra da buluşuruz ya :)) hadi hayırlısı sağlıkla bebişler bir gelsinde hayırlısıyla..

uzan canım dinlen bende çıkıyorum kociş geceye gitcek yemek hazırlamam gerek kib aeolun öptüm sizleri görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…