2010 Nisan Anneleri

ayy mevlütte dağıtacağım şu lavanta keselerini bitiremedim gitti.
73 tane oldu.. 100ü tamamlamam lazım.
ama camdan atasım geliyo yani..

özgecim yarının kesinleşmesine çok sevindim :)
sen nasıl heyecanlısındır kim bilir...
ben senin yerinde olsam, hastaneme ve anestezi uzmanına güveniyorsam epidural seçerdim.
ama o anda masada karnı açık yatma fikri kimi insanları tedirgin edebiliyo, sen de kötü olacağını düşünüyorsan, ki bak bi de tansiyon sorunun var, o zaman genel anestezi olsun..
narkozdan ayılmak eskisi kadar zor değil, bir saate ayılır görürsün yavrunu.
tam saatin belli mi ?
ayyy kuzeycik geliyo ciddi ciddi, inanamıyorum :)

sinemcimm seni de kaçırmışım güzelim, keseleri yaparken delirmekle meşguldüm.
sen de heyecanlıymışsın :) ayy artık hangimiz normal moddayız ki..
benim de kalbim pır pır.. şaşkın bi ruh halinde bekliyorum..

bizim doktor sezaryen için olabildiğince çok bekleme taraftarı. dila'nın doğumu da 38+5 e geliyo sanırım.
senin oğlan da kendiliğinden gelmezse ve sezaryen kararlaştırmak durumunda kalırsanız sen de doktorunun uygun bulduğu sürece tut onu içerde..
ben bi yolunu bulur gene güncellerim listeyi :)
zaten internet bağımlısıyım, doğuma giderken bile götürücem bilgisayarı yanımda :))
hastanede bağlantı varmış, akşamına girer hem kendi kızımın doğumunu, hem 14'ündeki diğer doğumları da girerim :))

ay hakkaten tam zamanına denk gelmiş
bikaç güne bitse bari..

ben de pazartesi alıcam kadını. ev dip köşe temizlenmeyeli aylar oldu herhalde, camlarım falan da o kadar kirli ki dış dünyayı göremiyoruz :)

bende salı günü sezeryan olacağım.epiduralden korktuğum için genel anestixi istiyotrdm.anestizi doktorumla konuşup anlattım ama beni ikna etti.epidural olacağım.geçenlerde genel anestizi olan arkadaşımdaa epidural ol mutlaka dedi.dokunuşları hissediyormuşsun ama acı olarak değil dokunma gibi.ve genel anestezide uyanınca ağrıyla uyanıyormuşsun.epiduralde ise ameliyat bittikten sonra 3.4saat uyuşuk olduğun için o ağrıları duymuyormuşsun.

selam kızlar nasılsınız? bende bugün dr daydım. nst de sancı çıkmayınca dr kesin gün vermedi önce. ama önümüzdeki cuma büyük ihtimalle alırız dedi. benim kız çok tembel. 38+6 da sezeryan oolucam bende sanırsam.

opuyorumnanaktan
fundacım emzırmeye gıtmıstım.kusura bakma yazamadım..ıns.benzerler.korkma sakın bıtanem ınan okadar zor degıl.ben hıc bısey hıssetmıcem sanıyodum kımse soylemedı bana ondan etkılendım heralde.dıkıste cekmelerını hıssedıyosun ama acı hıc yok....sakın etkılenme..temızlıkte hallolur cnm takma valla o telasta kımse temızlıge bakmıyomus onu anladım...ben cekırdek aıle kalınca:)))yapıcam temızlıgımı rahat rahat keyıf yapıcam valla.takma nasılsa batıcak.gelen gıden...

ayyyyyyyy heyecan iice bastı beni gidip uzanayım doğum yaklastıkca bi telas zaten heyecanmı korkumu anlayamadımkı zemuszemus

off sorma canım ya battı valla pencerelerin önü.ay temizlik yapılınca insan biraz dursa diyo ama benimde pencereler çok fena oldu mecburen yaptırcam

canım hayırlı olsun sezaryan gününüz.benimkide en geç 38+5 te alınacak.

canım ya korkmuyorum ama ne bileyim ameliyat işte......uuffff çektiklerini mi hissettin anaaaaaaaa ben kaçıyorumeyvahedigeldismileacı olmayacak o kesin dokunuşlarda nasıl olur bilmem.ben dr uma çok güveniyorum adamı görsem yetiyo bana.korkmam heralde.rabbimden hayırlısı artık.

Ben hep Mart ayı annesi olurum sanıyordum ancak Nisan annesi olacağım:)

39 haftam doluyor bu hafta ama hep Martın son haftasına bekliyordum kızımı.
Evim temizlendi, annem şehir dışından geldi, odamız hazırlandı, kıyafetler ütülendi, valizimiz kapının orda.
Kızım benim içerde mutlu göbeğin de aşağı indiği yok:) Doğum kasılmaları varmış ama düzensiz.Pazartesi doktora gidiyoruz bakalım kızım o güne kadar belki doğar.

hayırlı sağlıklı doğumların olsun.bizim arkadaşlardan da var gebelik haftası ilerleyipte doğumu gelmeyen.sanırım normal doğumu bekliyosun yoksa sezaryan olsan çoktan doğum olmuştu

hayırlı sağlıklı doğumların olsun.bizim arkadaşlardan da var gebelik haftası ilerleyipte doğumu gelmeyen.sanırım normal doğumu bekliyosun yoksa sezaryan olsan çoktan doğum olmuştu

Evet, 38+5 im normal doğum tarihim 10 nisan gerçi, ancak bebeğim kızım biraz büyüdü, normal doğum diye diretiyorum, epidural normal istiyorum.Ancak bu pazartesi gidicez doktora doğmazsa sonum sezaryen olacak.Herşeyin hayırlısı olsun, kızım sağlıklı doğsun da...

maşallah oğluna çok şeker kimbilir biraz daha ele avuca gelse nolacaklar maşallah canım. nasıl uyku durumların? herkes uykusuzluktan yakınıyo. ay sorma ya çok duygusalım. ona buna ağlayasım var dediğim gibi oğlumun içimde olmasını özleyeceğimi düşünüyorum Rabbim sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin gerçi eminim daha farklı duygular yaşanacak. Geride kalanlarımıza da allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sizin gibi sağlıkla gelelim evlerimize.

ben geldim kızlar oğluşumu aldım kucama sizlere koşduk hemen

nazcım gözün aydın ömürlü olsun oğlun inşallah. maşallah sağlıklı ömürler versin birlikte inşallah. nasıl gidiyo canım.

canım benimki de başta 19 nisana dedi ama isterseniz 14 19 arası siz seçin dedi. 38. haftanın dolmasını bekliycez dedi. benim bu aralar 1 haftaya yakındır belim ağrıyo, garip karın kasılmalarım ve kalça kemiğimle bacağıma vuran garip kramplar var birden bacağım atıveriyo boşluğa. yalnız benim dün nstm vardı bi ara kasılmamı sancı mı ne 84e vurdu yuppiiii dedim olacak galiba ama hayırlısı olsun inşallah hakkımızda kuzum. demek int. doğuma sokucan ha iyi bari canlı canlı anlatırsın doğumu :)

hayırlısı olsun bakalım hadi hayırlı doğumlar canım sana da iyi haberlerini bekliyoruz.

ayyyyyyyy heyecan iice bastı beni gidip uzanayım doğum yaklastıkca bi telas zaten heyecanmı korkumu anlayamadımkı zemuszemus

ne zamandı canım senin bellimi

hayırlısı hakkınızda şekerim inşallah gönlüne göre olur

chocuk inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın.

demek seninki yeri rahat buldu çıkmıyor :)
kısmet..
sağlıkla doğsun da, azıcık yolunu gözletsin :)
sen de işlerini bitirmişsin çok şükür.. geriye gün saymak kalıyor :)

selam kızlar...Refişim doğum yapmış faceden gördüm:)))

iyilermi bilen varmı?

canım ben öğlen arkadaşından aldım haberlerini. iyilermiş çok şükür. . :)
oğlan dünya tatlısıymış, ablasına benziyormuş :)

sonra da deniz aramış konuşmuş, anestezinin sersemliği varmış biraz ama şimdi çok daha iyidir.
ben de ariycam birazdan inşallah...

sağol canım...ayy nekadar güzel kokuyordur şimdi oo:)))))))

anaaa 84e vuran sancı bayaa yüksek yaa ! direkten dönmüş doğurasın gelmiş bi ara resmen :)
aman 1 hafta 1 haftadır, eccük daha dursunlar içerde..
ideal sezaryen günü 38+3'ten sonrasıymış zaten.
biz de tamamliycaz inşallah..

sen de bu ara kendini yoracak edecek bir şey yapma e mi.. vakit dinlenme vakti .. :)

canlı doğum da iyi fikir bu arada :)) müsaade etseler, ben bi de epiduralle olsam, şahane olurdu :))

off sorma canım ya battı valla pencerelerin önü.ay temizlik yapılınca insan biraz dursa diyo ama benimde pencereler çok fena oldu mecburen yaptırcam
.

ay güzelim artık fazla da umursamiycan.. olduğu kadar.
alırsın birini temizlenir, tekrar batıyorsa da boşveeer..

gelenin gözü kapı pencere mi görecek sanki :)
gelen sana bakacak, yakışıklı oğluna bakacak :)
kime ne temizlikten..
sen takma kafana

Evet çok rahat, birlikte şarkımızı dinliyoruz akciğerlerime tekme atıyor.

Bu arada işlerim yetişmez diye çok panik yapmıştım, tam zamanında gel kızım diyordum şimdi işler bitince gün sayması zor geliyor:)
Hepinize rahat ve sağlıklı doğumlar:)İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi alırız kucaklarımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…