2010 Nisan Anneleri

slm kızlar ben de hala doğuramadım bekliyom gören hala doğurmadınmı diyo bilmiyorumkismile aslında korkuyorumda ne bileyim düşündükçe kötü oluyorum herkes normal doğum tarftarı ailemde bende öle istiyom ama korkuyorum işte sancılar doğum anı dikişler oyyyy oyyyy ama herkes yapıyosa bende yaparım diyorum bakalım nasıl olacak dün nstye girdim yok sancı falan bugün ağrım var ama adet sancısı gibi birazda belim ağrıyo doğururmuyum sizce bu gece eyvahedigeldismile bi dahki nst pazartesiye ozamnda olmazsa sezeryan yolu görünüyo bakalım hayırlısı artık kısmet allahım hepimize yardım etsin inşallh...

kızlar hepinize çok teşekkürler
ameliyatım çok rahat geçti korktuğum kadar olmadı
hemde hiç olmadı sizlerde rahat olun ben 1 gece yatıp çıkdım
darısı başınıza inş:)

bende aynıyım canım yaa bekiliyorum hala bakalım ne olacak
selam kızlar...Refişim doğum yapmış faceden gördüm:)))

iyilermi bilen varmı?
maşallah yaa ne güzel almıştır şimdi yavrusunu kucağına allahım bizede nasip etttt
:Saruboceq:

Aaa aynı ben:) ben de doğuramadım, herkes gözümün içine bakıyor.Pazartesi kontrole gidicem doğmazsa.
Sancılardan korkmuyorum epidural sağolsun.NST desancılarım varmış ama şiddetli ve çok ritmik değilmiş henüz.
Bebek hareketlerini mutlaka takip edin bu son haftalarda dediler, inşallah kuzucuğum en hayırlı şekilde doğar.
O sağlıklı olsun da...

Bu arada her gören doğurmadın mı diyor tanımayanlar da bu ikiz bebek mi diyor, göbeğim sınırları aştı:)

benim hiçç sancım çıkmadı ne yazıkki burdada epidural yapmıyolar normal doğumda ne yazıkkimafoldumben bebeğim sakin sanki bakalım takip etmeye çalışıyom... zaten pek karnım çıkmadı benim yeni yeni farkediliyo hamilelliğim ama baya aşağı indi karnım bakalım ne zaman doğuracaz

Bebeğin sakinleşmesi ve göbeğin aşağı inmesi doğumun yaklaştığının göstergesiymiş.Hiç korkma zaten bebek için en doğru zaman hangisiyse o seçecektir.Kalıyorsa bir sebebi vardır.

Ama insanlar sürekli sormasalar ne zaman doğacak doğmadı mı hala diye daha güzel bekleriz tabi:)

Ben sırf göbek bir insan oldum:)

öle valla hayırlısı bakalım bekleyen baya arkadaş var hayırlısıyla olur inşallah benim sata göre 7 nisan senin 10 nisanmış belki aynı gün doğururuz ha olumunekankayizsmile

öle valla hayırlısı bakalım bekleyen baya arkadaş var hayırlısıyla olur inşallah benim sata göre 7 nisan senin 10 nisanmış belki aynı gün doğururuz ha olumunekankayizsmile

:) evet , hayırlısı olsun.
Benim doktorum 28 29 Marta tahmini doğum tarihi demişti, anneciğim geldi başka şehirden kadın oturuyor öyle, "tüh tüh sancıyı mı bekleseydim" diyor.

of kızlar ya.bana bu aralar bişeler oluyor.
akşamları daha kötü oluyor.
kaburgalarımın altı nasıl acıyor anlatamam.bir de karnım içten yırtılmış gibi acıyor.yatamıyorum oturamıyorum.akşam niye böle oluyor ya.
size de oluyor mu?

buket asude kars merkezde misin?ben 1,5 sene karsta kalmıştım.ilk atama yerimdi.

buket asude kars merkezde misin?ben 1,5 sene karsta kalmıştım.ilk atama yerimdi.

Merhabalar arkadaşlar ben 2010 mart annesi olucaktım beklenen tarih 30 marttı ama gelmedi kızım yarın 40+3 olucam ve kontrole gidicem bakalım normal doğum istediğim için doktorum sürekli takipte, nisan bebekleri maşallah gelmeye başlamış pıtır pıtır ama benim sıksık kasılmalarım dışında hiçbir belirtim yook çook üzülüyorum hem kızıma kavuşamadığım için hemde sezseryan olursam diyeee

canım inşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın.saş salim bebeğini kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda.

sevgili kk arkadaslarım.....
cici nisan annecikleri....
hepinizi öpüyorum ben eğer akşam da girebilirsem gene yazarım ama şimdilik hepiniz kendinize ii bakın...sizi seviyorum .....
allaha emanet olun....

sevgili kk arkadaslarım.....
cici nisan annecikleri....
hepinizi öpüyorum ben eğer akşam da girebilirsem gene yazarım ama şimdilik hepiniz kendinize ii bakın...sizi seviyorum .....
allaha emanet olun....

özgeci allaha emanet olun inşallah hayırlı doğumlar olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz. kendine çok iyi bak çok öptüm kuzeyle ikinizi de

anneeecnm 6 Nisan bizim tarihimiz hayırlsıyla
özgecimAllah yardımcın olsunn cnmm hayırlısıyla bebişini kucagına almak nasip etsin öpuyoruz kızımla seni ve kuzey beyi

kızlarr ben geldimmm
gelişmeleri merak ettim de:) fazla vaktim yok geçmişi okuyup çıkacam herkesi merak ediyom çünkü. refişimden haber var mı, özgecim hastaneye yatmış nedendir. ışıl doğurdumu:) unuttuklarım var mı:)
annem yanımda onunla hasret gideriyoz sıkılır diye çok yalnız bırakamıyom.
bu arada biz bugün doktora gittik doktorum on gün daha bekliyebileceğimizi söyledi salı gününe tekrar çağırdı tabii o zamana kadar doğurmazsam.
nst de sancı yok:) bende tık yok:)
bu arada benim kaan paşa 3800 gram olmuş. off allahım bu tosun paşa nasıl çıkacak benden korkuyom artık çok büyüyecek beklerken diyeeyvahedigeldismile ben oğlumu dışarıda sütümle büyütmek istiyorum artıkk:asigim:
ben geçmişi okuyacam ama büyük ihtimalle cevaplar yazamam kimsecikler kusuruma bakmasın nolur:1hug:

canım ya sen normalmi yapıcan doğumunu.maşallah paşana ya tosalak olmuş.bu arada ahhh ahh kolay olsun inşallah tüm doğumlar.ben 38+6 da sezeryana giricem 10 nisanda kısmetse bakalım benim ciciş erken gelmek isterse yapıcak bişey yok tabide.bende geçmişe bir bakayım

Hoşgeldin tuğbacığım.Elbette çıkacak kaan bey oradan.Tapusunu vermediysen:))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…