kızlarr ben geldimmm
gelişmeleri merak ettim de:) fazla vaktim yok geçmişi okuyup çıkacam herkesi merak ediyom çünkü. refişimden haber var mı, özgecim hastaneye yatmış nedendir. ışıl doğurdumu:) unuttuklarım var mı:)
annem yanımda onunla hasret gideriyoz sıkılır diye çok yalnız bırakamıyom.
bu arada biz bugün doktora gittik doktorum on gün daha bekliyebileceğimizi söyledi salı gününe tekrar çağırdı tabii o zamana kadar doğurmazsam.
nst de sancı yok:) bende tık yok:)
bu arada benim kaan paşa 3800 gram olmuş. off allahım bu tosun paşa nasıl çıkacak benden korkuyom artık çok büyüyecek beklerken diyeeyvahedigeldismile ben oğlumu dışarıda sütümle büyütmek istiyorum artıkk:asigim:
ben geçmişi okuyacam ama büyük ihtimalle cevaplar yazamam kimsecikler kusuruma bakmasın nolur:1hug:
iyi akşamlar herkese :)) nasılsınız güzel nisan anneleri??
ii geceler kızlar. bende bugün dr. taydım. son kontrollerim yapıldı. 14 nisan sabah 7 de yatışım yapılacak. spinal epudiral le sezeryan doğuracam.daha rahat oluyomuş. oğluş 2910. 3500 gibi doğurusun dedi dr. bende 2 kilo vermişim. dr çok ii dei.
ii geceler kızlar. bende bugün dr. taydım. son kontrollerim yapıldı. 14 nisan sabah 7 de yatışım yapılacak. spinal epudiral le sezeryan doğuracam.daha rahat oluyomuş. oğluş 2910. 3500 gibi doğurusun dedi dr. bende 2 kilo vermişim. dr çok ii dei.
Hoşgeldin ümmuhan.iyi akşamlar herkese :)) nasılsınız güzel nisan anneleri??
Maşallah oğluşuna canım.Gününde belli olmuş gözün aydın.ii geceler kızlar. bende bugün dr. taydım. son kontrollerim yapıldı. 14 nisan sabah 7 de yatışım yapılacak. spinal epudiral le sezeryan doğuracam.daha rahat oluyomuş. oğluş 2910. 3500 gibi doğurusun dedi dr. bende 2 kilo vermişim. dr çok ii dei.
ıyi akşamlar zelihacığım hoşgeldin.iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir.geçmişi fazla okuyamadım ama özgecim de doğuracak heralde.allah yardımcın olsun canım sağsağlim kurtulun sağlıkla bebişini kucağına al inş.
Fundacığım seni çok acele eder görüyorum.Hayırlısıyla yarın gününü alırsın inşallah.özgecim rabbim kolaylık versin canım.dualarımız senle.......sağlıkla kavuş kuzeyine.....inşallah yarın benim sezaryan günümde belli olacak.inşallah fazla bekletmeden yapar sezaryanı.senden ricam bana ameliyat masasında dua et canım.kabul olurmuş derler....
hb yosun cum sağol canım hayırlı olsun gününüz :)) miniğin sağlıkla gelir işallah..
sevgili kk arkadaslarım.....
cici nisan annecikleri....
hepinizi öpüyorum ben eğer akşam da girebilirsem gene yazarım ama şimdilik hepiniz kendinize ii bakın...sizi seviyorum .....
allaha emanet olun....
kızlar nazlı face e yeni foto eklemiş.Allah ım bu ne güzellik.daha yeni çıkmış hali var.gözlerim doldu yaaa.elleri buuş buruş adanın.çok tatlı maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?