2010 Nisan Anneleri

Gunaydin guzel anneler, bayadir giremiyordum, baya bebisimiz olmus masallah, Allah geride kalanlarada kolayliklar versin diyorumm..

Nasilsiniz bakalim bugun?

günaydın güzel nisan anneleri..
herkese güzel bir gün diliyorum.

bu sabah sanırım sancılandım.sancıydı galiba ara ara girdi ve çok canım yandı.
sanırım yakında kızım anne ben geliyorum diyecek.
çok korkmaya başladım ya...inşallah kolay bir doğum yaparım.

fundacım şuan hastanedesindir.Allah sağlıcakla kuzağınaalmayı nasip etsin bebeğini .dualarım seninle..

slm kızlarr herkes sezeryan oluyor yaa
topiği ben kapatıcamm en son doğuraraktann sanırımm
ben sezeryandan çok korkuyorumm sezeryan olmak istemiyorummmmmm

bende normal doğurmak isteyenlerdenim canım.Allah yardımcımız olsun..

iyi geceler teyzoşlar :) kızımı ve oğlumu uyutunca bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım...
biz iyiyiz canım.sen de utku da çok iyisinizdir inşallah...

slm canım.iyiyiz biz de.sende normal bekliyorsun heralde.bu bilinmezlik geriyor beni ya.

Gunaydin guzel anneler, bayadir giremiyordum, baya bebisimiz olmus masallah, Allah geride kalanlarada kolayliklar versin diyorumm..

Nasilsiniz bakalim bugun?
iyiyiz sen nasılsın?evet doğum yapan var bayağı.hergün de artarak devam ediyor.ben sonlara kalacağım galiba...

ben çıkyorum akşama kadar giremeyeceğim.ev temizlanecek.kadın gelir birazdan.

iyi günler herkese...

merhabaaa...
ben doğru düzgün giremiyorum sarılığımızdan dolayı... normal seviyedeymiş ama korkutuyor işte.

dün göbeğimiz düştü buarada:)) bu gün banyo yapıcak kuzum:))

tuğbaaaaa daha doğurmadın mı?????

günaydım kızlar.
tahmin ettiğiniz gibi beni uyku tutmadı.gece 1.30ta falan yattım.4.30 ta da gözlerimi açtım.dö dolaş uyku yok bi buraya merhaba diyeyim dedim.
hepiciğinizin dualarını bekliyorum.......

eee o heyecanla uyumak ne mümkün:))
hayatın değişecek
canım benim ne güzel bugun kuzunaa kavuşuyorsun allah yardımcın olsun inşallah...

oyy maşallahh demek göbek bagından da kurtuldunuz çok sevindim bide banyonuzu yapıp misler gibi kokarsınız şimdi...ohh bizim yerimizede bol bol kokla bebişini

koklamam mı bu bi haftalık hali bile misssssssssssss kokuyor zaten:))

hg nazlıcım demek düştü göbükünüz maşallah. ohhhh banyo keyfini de yaşayacak prenses demek. sıhhatler olsun mis kokusunu benim için de kokla. sarılık geçer nazlıcım artık endişelenme. tuğba da henüz doğurmadı sanırsam herhangi bir haber yok olsa kesin gelirdi haberi

fundacıma da hayırlı doğumlar olsun inşallah. belki de şu anda ameliyatta kim bilir?

ayyyyyy bende yarın doğuma giriyorum öğleden sonra.biliyorsunuz bebeğim zayıf mlesef.plesanta yaşlanmasında yediklerim bebişime geçmedi tam.2200 dü en son 10 gün önce kuzucuğum.ne kadar doğacak bakalım.ne olur dua edin bebişim sağlıklı olsun.küvöze falan girmeden evimze gelelim sağ salim kızlar.

slm teyzoşlar nasılsınız bizde dün ilk banyomuzu yaptık kızım misler gibi oldu teyzoşları birazcık emme problemi yaşıyoruz bu arada hayırlısıyla onuda atlatsak sorunumuz kalmayacak geçmişi okuyamıyorum buraya fırsat buldukca yazacağım inşallah kızımbugün itibariyle 1 hafta yaşında oldu teyzoşları

canım rabbim ağrısız sancısız doğumlar nasip eğlesin canım hiç canını sıkma canım bebişimiz gayet sağlıklı bir şekilde annesinin kollarında olacak yarın canımcım opuyorumnanaktan

amşn canım inşallah.kızınada maşşallah ya çok şeker.

teşekkürler teyzoşumuz bütün bebişlerimiz çok şeker canımcım rabbim onları bizlere bağışlasın canım benim yarın senin için çok güzel bir mucize gelecek kollarına canım bütün herşey sıfırdan başlıyo kollarına aldığın an canım tekrar hayırlı doğumlar canım ben bizim kızı birazcık emzirmeye çalışıcam baklaım zar zor idare ediyoz emme işimizi inşallahalışıcak:Saruboceq:

canım sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız bi operasyon olur ve hemencecik alırsın kuzunu kucağına. dualarımız seninle

zeynepcim hg canım. sıhhatler olsun gizeme annesi. ya bu emme problemi herkeste mi oluyo acaba psikolojimizi ona göre ayarlayalım. şu meme uçlarından alsammı ki ya dünden beri onu düşünüyorum

kıslar hayırlı haftalar olsun hepınıze nasılsınız bakalım bebekler gelmeye devam edıyor bızde gun sayıyoruz

sinemciğim canım aslında meme başına gerek yok bebekler sezeryandan sonra bir müddet alışmaya çalışıyo memeye canım sanırım sütüm var ama savaş veriyoruz arada mama veriyorum aç kalmasın diye bakalım canımcım şu anda biraz emdi şimdi tekrar deneyeceğim bol bol emzirmek lazımmış canım

SARIMELEK´cim Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle olucak
korkma canim saglikli gelsinde kilosu önemli degil sen onu besler tombiss bir bebek yaparsin zaten annesi Şeniz

zeynepcim her gün mü yikicaz bebekleri yoksa iki günde bir mi CADIARZU
kiyamam ben onlara yha :asigim: ,insallah emzirme probleminde hallolur canimcim Şeniz

(anneee)sinemcimmm biz ne zaman doguruceeeeezz yhaa delikafadulden

birpericimm senle ben ayin son annesi secilcez bak demedi deme :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…