2010 Nisan Anneleri

ofss zaman geciıo bende b gerginlik bi stres anlataamam yarın bu saatlerde bebeğimin sesiyle sevinio olurum ayaga kalkmıs olurum Allahın ıznıyle Allah hepımızın yardımcısı olsun

merhaba kızlar uzunn zamandır giremiyorum.
bebekler geliyor sayfasına da yazdım rabbim doğum yapanlara ve bebeklerine sağlık sıhhat versin.herkesi ayrı ayrı yazamıycam kusura bakmayın kızlar.
bu arada bugün yarın doğum yapacakların da allah yardımcıları olsun.Rabbim kolaylıklar versin.

kızlar merhabalar
ben hala doğurmadım
moralim çok bozuk artık
gün geçtikçe bebeğime bir şey olur kakasını yapar korkusuyla deliriyorum
bir yandan da bu korkulara sabırsızlığa yenilip sezeryana bu saatten sonra dönmek istemiyorum
çok gerginim
bilgisayarım bozuk, zaten KK ya girmek de moralimi bozuyo artık
bebeğimle gelmek istiyorum artık aranıza
offf offf yarın neler olcak bakalım
çok uğrayamadığım için bebişi gelen arkadaşlarıma bir hayırlı olsun bile diyemedim
affedin beni
bebeğim gelince normale dönecem inşallah
bu arada karnım biraz aşağı indi 1 haftadır ama başka hiçbir belirti yok
yarın yine sancı çıkmıcak nst de
neyse kızlarrr beni affedin bu dönemde sizleri ihmal ettiğim için ama moralim gerçekten çok bozuk
herkese herşeye sinir oluyorum
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..

bu arada beni kimsenin merak ettiğini sanmıyorum çünkü çok sık giremediğim için unutulanlar arasındayım mafoldumben
birkaç haftadır canım çok sıkkın.bebeişimin bir ara gelişimi tamamen durmuştu.olması gereken haftadan çok geride gözüküyordu.acilen alınacaktı sezaryenle.çok ısrar ettim doktora biraz daha dursun belki gelişmeye başlar diye o kadar zor bir durumki bu anlatamam.herkes biran önce kollarına almak isterken ben biraz daha karnımda kalsın gelişsin büyüsün istiyordum.
gece gündüz dua ettim geçen ki kontrolde gelişmeye başlamış çok şükür.o kadar mutlu oldumkii anlatamam.
bebeişim şuanda 2500gr hani demiştim ya en minik bebiş benimki diye. ama az önce okudum sarımelek arkadaşımızınki de benimle aynı durumdaymış.allah ona da sabır versin inş hayırlısıyla alır kucağına bebeğini.

tarhan canım sıkma canını bende senle aynıyım gece hiç uyuyamıyorum stresden ama o iyi olsunda ben razıyım beklemeye sende içini rahat tut haftaya oğullarımızla bizde inş burda olacağız

kimse unutmuyor ama canım bu ara herkes ya bebeğini bekliyor giremiyor ya doğum yaptığı için giremiyor bebeğinde sağlıklı olsunda gerisi önemli deil benim bebeğimde 2995 gr olsun sağlığı yerinde ya gerisi boş doğunca besler tosuncuk yaparız bebeklerimizi

canım o sorun bendede oluyo suan baze yarım saat bazen 1 saat memede duruyo yanı ılk zamanlar daha kısa duruyodu.uzun duruyo ama doymuyomus gıbı gelıyo bende mam takvıyesı yapıyorum ayy 50cc yı bıtırıyo.eee emmıstıya dıyorum yanı ınsan napcanı sasırıyo bakalım zamanla duzelcek elbet...

canım benim merhaba,sıkma canını sakın stres yapma rahatla emin ol bebişin geleceği zamanı bilir.relaks ol ve bebeğinin hareketlerini takip et eğer stres yaparsan o da huysuylaşır biliorsun.sağlıklı sıhhatli olsun da geç gelsin .inş. bişecikler olmaz.sen dua et bizde dualarımızdan esirgemeyiz seni.allahım kolaylıklar versin canım..

gunayder cnm hg.canını sıkma benım bebgımınde suyu azaldıgı ıcın karnımda kılo verdı...ersey yoluna gırıyo cnm...tek degılsın

geçmiş olsun canım inş yoktur kuzey beyin bişeysi

helal olsun canım Rabbim yardımcın olsun inş. cok kolay olur doğumun:ecrin_bebek:

tugbacım sen ıyı ol yeter bızı takma senı cokk sevıyoruz ....bebısımızde gelecek hersey duzelcekcnm

sağol canım.haklısın..
bebeişimin kilosu değil aslında sıkıntı.plasentadan bebeğe yeterince besin geçememesi yani ben nekadar neyaparsam yapayım plasenta ancak bu kadar besleyebiliyormuş bebişi.ve doğal olarakta hep çok geriden takip ediyoruz.
normal doğum istiyordum doktorumda aynı fikirdeydi ama çatı muayenesi yapıldı ve çok dar olduğu için kesinlikle normal olmaz dedi.işte böyle yanii hakkımızda hayırlısı olsun hepimize...

gunayder cnm hg.canını sıkma benım bebgımınde suyu azaldıgı ıcın karnımda kılo verdı...ersey yoluna gırıyo cnm...tek degılsın

sağol canım.allah bebeğini sağlıklı birşekilde büyütmeyi nasip etsin sana ve diğer bebişlerini kollarına alanlara..

amin canım benimde bi hafta kadar geriden geliyor bebeğim olsun aynı demekki kaderimiz ama ben hala catı muayenesi olmadım yapmıyor doktor her seferınde bide o stresi yaşıyorum boşu boşuna bu perşembe yapar ama heralde 40 haftalığım cünki normal istiyorum ama cokda korkuyorum bakalım

kızlar bu arada sezaryen olan arkadaşlar hiç tecrübelerini paylaştılar mı acaba? ben giremediğim için kaçırmış olabilirim.
önerebilecekleri birşeyler var mı acaba?

o kadar stres yapacağına neden sormuyorsun ne zaman yapacaksınız diye?
belki senin doktorun doğum başladığında yani sancılar geldiğinde bakacaktır.çünkü çoğu doktor son anda bakıyormuş.
mesela bana 2 kez bakıldı hem çatıya hem de açılmaya.çatı kemikleri çok darmış açılmada yokmuş rahimde hiç.ve c.tesi tekrar bakacağını söyledi.bebişin başı da çok yukardaymış.
acaba senin bebiş başını iyice aşağı indirdi mi?

merhaba arkadaşlar bende 39+0 normal doğum yapmak istiyorum ama hala tam karar vermiş değilim tabi korkudan.çatı muayenem yapıldı herşey normal görünüyor Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin

günayder seninle aynınız gün olarak benimde karnım baya yukarda pek aşagı inmedi bebiş ne zaman olcak aceba dogumumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…