2010 Nisan Anneleri

bizimde carsamba günü tarıhımız bellı olacak sanırım.mecburen sezeryan olacagız.şuan hıcbısey hıssetmıyorum.korksammıııı sevınsenmııı cok karısıgımm.

slm kızlar az önce fundayla görüştük spinal sezeryan oldu çok güzel geçmiş ameliyatı ve göktuş 3.450 kg olarak dünyaya gözlerini açmış çok şeker bana resmini yolladı ama izinsiz ben eklemek istemedim sesi çok iyi geliyodu fundanın rabbim doğum yapacak bütün annelere böyle kolay doğumlar nasip eğler inşallah

slm canım öncelikle bebişin hayırlı olsun gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
funda için de çok sevindim hayırlısıyla kurtuldu.onunda gözü aydın olsun.çok geçmiş olsun.
sen nasılsın canım?bebişin nasıl? anlatsana biraz cennet kokulunu..

slm ümmühancım maşallah bebişinin kilosu iyiymiş .seninle bizimki hemen hemen aynı gidiyor.bizde 37+2 deyiz bizde bugün doktorumuza gittik bebişim 30 .haftasında aşağıya dönmüştü ama şuan başı kanala yerleşmiş değil.kilsu 3.235 39. haftayı doldurana kadar bekleyelim dedi 19da gidicez bizimkide 4kiloyu bulur ozamana kadar çatı muanyeneside yapmadı seninle aynı gidiyoruz sanırım :)

cok sagol canim benim
allah senin yavrunuda annali babali büyütmek nasip etsin insallah

funda adina cok sevindim canim selamimizi ilet mutlaka

mansallah bebisine canim

cok sagol canim benim
allah senin yavrunuda annali babali büyütmek nasip etsin insallah

funda adina cok sevindim canim selamimizi ilet mutlaka

mansallah bebisine canim
teşeşkür ederim canım bebişin doğmuş sanırım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.:ecrin_bebek:

bizimde carsamba günü tarıhımız bellı olacak sanırım.mecburen sezeryan olacagız.şuan hıcbısey hıssetmıyorum.korksammıııı sevınsenmııı cok karısıgımm.
slm canım iyi ya 37 haftandaymışın sende 37 haftalıkları görünce mutlu oluyorum bizde 37+2 yiz bizmde belli değil doğum şeklimiz normal olarak beliyoruz bakalım ayın 19 kadar.mecburenmi sezeryan ?doktorun bekletmiycekmi hiç seni?

neyse biz cıkıoruz az uzanalım :) kendınıze ıyı bakın bana dua edin
tatlıms sıkma cnını bildiğim kadarıyla akyınvalidenler yanındaydı dimi stres yapıp takma onları ne güzel işte bebişini kucağına almana çok az kalmış inşallahonu kucağına alınca unutrsun sbu sıkıntıları stresi:)

selam ..
m_-_m aynen cnaım bizimde bebişin başı kanala yerleşmemiş henüz 2 kere ölçtü doktorum kilosunu tam net alamadı 1.sinde 3200 dedi 2.sinde 3050 dedi yani anlıycan tam ölçemedi duruşundan dolayı tombik bir kuzum olcak sanırım çatı muayenesi yapmadı 25 ine kadar doğarsa ne ala :))

batuhanım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
tatlıms hayırlı doğumlar canım sanada..
göktuğ umuzda gelmiş hayırlı olsun funda cım allah yardımcın olsun canım.. sağlıkla büyür işallah..

herkese merhaba....
doğum yapan kardeşlerimize Rabbim kolaylıklar versin inşallah bütün melekler sağlıkla huzurla büyür hayırlı birer evlat olurlar...
hala bekleyenlerde inşaallah sağlıkla kucaklaşırlar meleklerinin o tarifsiz minicik bedenleri ve kokusuyla....
doktorum doğuma az kala bana doğum kendini özletir demişti... hakikatende artık sabırsızlık basıp bitsin bu iş diyip duruyodum merak ve heyecanla....şimdi yanımda yatıyo minicik yavrum..... Allahım sizleride kolaycacık bir avazda yavrularınıza kavuştursun özlemleriniz dinsin inşaallah hala doğum yapmayan arkadaşlar....

merhaba ummahan...
maşallah bebeişine kavuşmana az kalmışş heyecan dorukta olsa gerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…