2010 Nisan Anneleri

evet canım aynen öyle heycanla bekliyoruz gün saymaya başladık ama bir türlü geçmiyor zaman :)

sağol zeynep ya ben de merak ediyordum fundayı.Allah analı babalı büyütsün.minik göktuğ sağlıkla büyüsün inşallah.

mrb kızlar bende ıns hayırlısıyla carsamba sabah 10 da spınal anestezıyle sezaryen olucam
bu arada fundanın gozuaydın goktusa maas.

mrb kızlar bende ıns hayırlısıyla carsamba sabah 10 da spınal anestezıyle sezaryen olucam
bu arada fundanın gozuaydın goktusa maas.

canım hakkında hayırlısı inşallah bende cumartesi kısmetse ama ben genel anestezi olucam spinale bile cesaretim yok.ben bayılayımda ne yaparlarsa yapsınlar guclubacismile

atalacım senın ıcınde hayırlısı olsun cnm saglıkla al bebegını kucagına tatlım

bizden başkada kimsecikler yok benim kocamda kızlaya başladı yat artık diye bene gideyim.iyi geceler canım Allah (c.c.) emanet ol.

Selam kızlar... Oğluşum dünyaya geldi. Ama ismi henüz belli değil. Kilosu 4.100 gr. boyu 51 cm. Şu anda bunları ablam yazıyor. İyileştiğim zaman tekrar görüşürüz. Bunu bildirmek istedim.

iyi akşamlar kızlar.. bende dun öğlen aldım oğlumu kollarıma.. bugun sabah evımıze geldık.. sımdı uyuyor.. melek gibi ya.. şükürler olsun...

Selam kızlar... Oğluşum dünyaya geldi. Ama ismi henüz belli değil. Kilosu 4.100 gr. boyu 51 cm. Şu anda bunları ablam yazıyor. İyileştiğim zaman tekrar görüşürüz. Bunu bildirmek istedim.
ay maşallah ne güzel ya herkes bebişini kucağına almaya başladı iyiyce hayırlı olsun alminacım oğluşun allah analı babalı büyütsün:)

H.B canım kusura bakma sayfayı açıyorum ama ben okuyup bitirene kadar akşam oluyo yazmadan çıkıyorum malum kızla ve evle uğraşmaktan zaman geçiyo doğum yapan arkadaşlar var maşallah doğan bebişlere ve doğuran annelere darısıda doğurmayan annelere ve bana

iyi akşamlar kızlar.. bende dun öğlen aldım oğlumu kollarıma.. bugun sabah evımıze geldık.. sımdı uyuyor.. melek gibi ya.. şükürler olsun...
hayırlı olsun ilkenurminik oğluşun rabbm hayırlı ömürler versin ona darısı bizim başımıza inş:Saruboceq:

ay canım kusura bakma uyumuşum. sonrada ev işleri anca oturdum. yün yorganları falan kaldırdım havalandırdım, çamaşır ütü derken ölmüşüm. benim 14 üne kada 3500 olur dedi dr. ama ultrasona güvenme artı eksi %10 diyoo..

yaaa bide yeni adet çıktı mide bulantım var. ulen sen 9 ay hiç bulanma son 1 hafta mide kafayı yesin. bu ne şimdi yav?

yaaa bide yeni adet çıktı mide bulantım var. ulen sen 9 ay hiç bulanma son 1 hafta mide kafayı yesin. bu ne şimdi yav?
:CüvCüv: buda güzelmiş son bir hafta bulanması :) en azından 9 ay rahat etmişin bendede acayip mide yanması var başından beri şuanddada hat safhada ne ysem berbat.

canım senin şuanda kaç haftalık tam normalmi sezeryan mı olucaksın ?

slmmmmmmmm iyi geceler kimsecikler yok mu ? biz kısımla sıkıldık gerçi artık uyumak çokzor geliyor bize yatamaıyoruz eşimde yok yalnızız gene

canım senin şuanda kaç haftalık tam normalmi sezeryan mı olucaksın ?

sat a göre 37+6 ama ticker sezeyana ayarlı. bende il günden plesenta previa teşhisi konulmuştu. hiç yukarı da çıkmadı plesenta. rahim ağzını kapamış. o yüzden yaklaşık 1,5 aydır belli sezeryanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…