slm kızlar az önce fundayla görüştük spinal sezeryan oldu çok güzel geçmiş ameliyatı ve göktuş 3.450 kg olarak dünyaya gözlerini açmış çok şeker bana resmini yolladı ama izinsiz ben eklemek istemedim sesi çok iyi geliyodu fundanın rabbim doğum yapacak bütün annelere böyle kolay doğumlar nasip eğler inşallah
mrb kızlar bende ıns hayırlısıyla carsamba sabah 10 da spınal anestezıyle sezaryen olucam
bu arada fundanın gozuaydın goktusa maas.
ay maşallah ne güzel ya herkes bebişini kucağına almaya başladı iyiyce hayırlı olsun alminacım oğluşun allah analı babalı büyütsün:)Selam kızlar... Oğluşum dünyaya geldi. Ama ismi henüz belli değil. Kilosu 4.100 gr. boyu 51 cm. Şu anda bunları ablam yazıyor. İyileştiğim zaman tekrar görüşürüz. Bunu bildirmek istedim.
sedakt hg..
hayırlı olsun ilkenurminik oğluşuniyi akşamlar kızlar.. bende dun öğlen aldım oğlumu kollarıma.. bugun sabah evımıze geldık.. sımdı uyuyor.. melek gibi ya.. şükürler olsun...
hg canım sağol.. evet normal istiyorum bu ayın son haftası gelir diyor doktorum ama o kadarda beklerse 4 kg ı bulurmuş işallah haftaya sağlıkla kollarımda olur kuzucuğum..
hayırlısı olsun canım kaç kg olacak işallah doktor bir tahmin yürüttümü?
:CüvCüv: buda güzelmiş son bir hafta bulanması :) en azından 9 ay rahat etmişin bendede acayip mide yanması var başından beri şuanddada hat safhadayaaa bide yeni adet çıktı mide bulantım var. ulen sen 9 ay hiç bulanma son 1 hafta mide kafayı yesin. bu ne şimdi yav?
canım senin şuanda kaç haftalık tam normalmi sezeryan mı olucaksın ?ay canım kusura bakma uyumuşum. sonrada ev işleri anca oturdum. yün yorganları falan kaldırdım havalandırdım, çamaşır ütü derken ölmüşüm. benim 14 üne kada 3500 olur dedi dr. ama ultrasona güvenme artı eksi %10 diyoo..
canım senin şuanda kaç haftalık tam normalmi sezeryan mı olucaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?