hayırlısı olsun canım ya sağlıkla gelsinlerde bizde37+2 yiz aynıymış haftamız biz beklemedeyiz doktorumuzla normali 19 kadar sonrası olmazsa sezeryan sanırımsat a göre 37+6 ama ticker sezeyana ayarlı. bende il günden plesenta previa teşhisi konulmuştu. hiç yukarı da çıkmadı plesenta. rahim ağzını kapamış. o yüzden yaklaşık 1,5 aydır belli sezeryanım...
kizlar merhaba
benim kizkardesimde nisan annesi, ama dogumu erken oldu.
normalde 20 si gibi olmasi lazimdi ama dun sabah kanama olmus doguma almislar
bende yurtdisindayim yarin aksam donuyorduk yaninda olamadim, cok moralim bozuk
dunden beri icim aciyor . Allahtan kuvoze koymamislar ama bebek gelismemis kizlar
2250 gr 47 cm dogmus usltelik erkek. cok daraldim. yarin aksam cikiyoruz yola ama
bugun nasil gecicek kizlar ya, dunden beri mecnun gibiyim yigenim goremedim senağlama senağlama cok dokundu bu durum bana cok kotuyum senağlama senağlama
günaydın kızlar dün çok yoğun ve kötü bi gün geçirdim.... nst vardı iki kere girdik kalp atşları bi yükselip bi düşüyo ultrasonda baktı doktor suyu azalmış sancımda yok hiçsonrda açılma varmı diye muayene etti hiç açılmam yok yarın sabah 8.30da sezeryan kararı alındı bu gece olmazsa tabi. ama muayene beni mahvetti bacaklarım kesiliyo sanki okadar ağrım varki..çok zorlandım galiba bu halle nasıl doğum yapacaktıysam hayırlısı artık... zaten şu saatten sonra normal doğum okadar korkutucu geliyoki anlatatmam
çok saol zeynepcim inşallah topike ekledim bilgileri yarın 40 haftamız doluyordu zaten normal doğum bekledik ama olmadı hayırlısı artık... yarını düşünüyorum bende heyecanla allahım hepimize kolayylık versin inşallah
canım..
öncelikle gözünüz aydın.
ama lütfen böyle harap etme kendini.
doğum kilosu hiç de kötü değil. 1 kilo doğan bebekleri bile yaşatıyorlar artık, tıp ve prematüre bakımı o kadar gelişti ki..
sizin oğlanın sorunları da tez zamanda çözülecektir inşallah. doğum zamanı da çok erken değil. gayet normal gününe göre..
kimi bebek karında kimi bebek kucakta büyür derler, sizinki de ikincisi olur inşallah, üzme kendini..
iyiyim canımcım uğraşıyoruz gizem hanımla bizde canım gündüzleri uyuyo kızım geceleri birazcık yaramazlık yapmaya başladı teyzoşumuz ama dünyanın en güzel mucizesini yaşıyorum durup durup bu benim göbişimdemi büyüdü şimdi diyorum kendime rabbim inşallah bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın canım senin doğum belli oldumu canım kusura bakma geçmişe pek bakamadımopuyorumnanaktanslm canım öncelikle bebişin hayırlı olsun gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
funda için de çok sevindim hayırlısıyla kurtuldu.onunda gözü aydın olsun.çok geçmiş olsun.
sen nasılsın canım?bebişin nasıl? anlatsana biraz cennet kokulunu..
ne demek canımcım fundamız bugün evine çıkabilirmiş bu arada canım eşim akşam gidecek damadı görmeye ben gidemeyeceğim ne yazıkkı yakından sadece fotoğrafıyla avunacağım:gitme:sağol zeynep ya ben de merak ediyordum fundayı.Allah analı babalı büyütsün.minik göktuğ sağlıkla büyüsün inşallah.
canım hayırlı doğumlar inan o kadar kolay geçecekki doğumun ben güle oynaya sezeryan oldum spinal gibisi yokmuş onu anladım boshayallersmilemrb kızlar bende ıns hayırlısıyla carsamba sabah 10 da spınal anestezıyle sezaryen olucam
bu arada fundanın gozuaydın goktusa maas.
Selam kızlar... Oğluşum dünyaya geldi. Ama ismi henüz belli değil. Kilosu 4.100 gr. boyu 51 cm. Şu anda bunları ablam yazıyor. İyileştiğim zaman tekrar görüşürüz. Bunu bildirmek istedim.
maşallah sedacığım gözün aydın canım benim severim ben oğluşumuzu :asigim::1hug:iyi akşamlar kızlar.. bende dun öğlen aldım oğlumu kollarıma.. bugun sabah evımıze geldık.. sımdı uyuyor.. melek gibi ya.. şükürler olsun...
canım benim hiç moralini bozma bak köveze koymaya gerek kalmamış demekki sağlıklıki neden canını sıkıyosun teyzesi onu görünce kendine geleceğinden em:Saruboceq:kizlar merhaba
benim kizkardesimde nisan annesi, ama dogumu erken oldu.
normalde 20 si gibi olmasi lazimdi ama dun sabah kanama olmus doguma almislar
bende yurtdisindayim yarin aksam donuyorduk yaninda olamadim, cok moralim bozuk
dunden beri icim aciyor . Allahtan kuvoze koymamislar ama bebek gelismemis kizlar
2250 gr 47 cm dogmus usltelik erkek. cok daraldim. yarin aksam cikiyoruz yola ama
bugun nasil gecicek kizlar ya, dunden beri mecnun gibiyim yigenim goremedim senağlama senağlama cok dokundu bu durum bana cok kotuyum senağlama senağlama
canım hadi gözün aydın olsun sağlıcakla bebişini kucağına alman dileğimle hiç canını sıkma annesi artık sayılı vakit kalmış bebişini kollarına almana canım :asigim:günaydın kızlar dün çok yoğun ve kötü bi gün geçirdim.... nst vardı iki kere girdik kalp atşları bi yükselip bi düşüyo ultrasonda baktı doktor suyu azalmış sancımda yok hiçsonrda açılma varmı diye muayene etti hiç açılmam yok yarın sabah 8.30da sezeryan kararı alındı bu gece olmazsa tabi. ama muayene beni mahvetti bacaklarım kesiliyo sanki okadar ağrım varki..çok zorlandım galiba bu halle nasıl doğum yapacaktıysam hayırlısı artık... zaten şu saatten sonra normal doğum okadar korkutucu geliyoki anlatatmam
bu arada.. liste demişken..
doğuranlaaar
doğuracak olanlaaar
doğuranlardan haber alanlaaaar :)
şöyle bir listemiz var biliyorsunuz di mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/345511-2010-nisan-bebekleri-geliyor.html
nolur buraya yazın bilgilerinizi, bildiklerinizi.
topic topic karıştırıp hafiyelik yapıyorum :) kim doğurdu naptı bebiş bilgileri nedir öğrenmeye çalışıyorum ama tek bir yerde yazılırsa daha kolaylık olur, hem de eksik bilgimiz olmaz listemizde..
bu arada teyzoşlar birazda biz kendimizden bahsedelim bizde kızımla yatıp onunla kalkıyoruz göbişimiz cumartesi düşmüştü banyolarımız başladı gün aşırı anneannesi banyosunu yaptırıyo kızmın misler gibi kokuyo canım benim hala emme problemimiz devam ediyo arada mama takviyeli bir şekilde bugün annem ve eşim sağlık ocağına götürdüler kızımı kan alınması gerekiyomuş çeşitli testler yapılcakmış ankaraya gönderilip artık her bebkten bir ayınıdolmadan alınması gerkiyomuş birde vitamin vermişler 15. günden itibaren kullanılmaya başlancakmış bittikce sağlık ocağı verecekmiş yenisini birde bu ayın 29 da tekrar aşımız varmış aşı takvimimiz verilmiş pek vakit bulup giremiyorum ev çok kalabalık oluyo akşamları falan gelen giden çok oluyo doğum öyküleri bölümüne bir ara doğum hikayemizi yazacağım inşallah vakit bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?