bu arada teyzoşlar birazda biz kendimizden bahsedelim bizde kızımla yatıp onunla kalkıyoruz göbişimiz cumartesi düşmüştü banyolarımız başladı gün aşırı anneannesi banyosunu yaptırıyo kızmın misler gibi kokuyo canım benim hala emme problemimiz devam ediyo arada mama takviyeli bir şekilde bugün annem ve eşim sağlık ocağına götürdüler kızımı kan alınması gerekiyomuş çeşitli testler yapılcakmış ankaraya gönderilip artık her bebkten bir ayınıdolmadan alınması gerkiyomuş birde vitamin vermişler 15. günden itibaren kullanılmaya başlancakmış bittikce sağlık ocağı verecekmiş yenisini birde bu ayın 29 da tekrar aşımız varmış aşı takvimimiz verilmiş pek vakit bulup giremiyorum ev çok kalabalık oluyo akşamları falan gelen giden çok oluyo doğum öyküleri bölümüne bir ara doğum hikayemizi yazacağım inşallah vakit bulabilirsem
kızzzz peki bizi kim ekleyecek. aynı gün doğuracaz. bizim yavruşlar ne zaman yazılacak listeye?
kızlar şimdi cem yazdı msn'den tuğbayı yatırmışlar hastaneye. 3 cm açıklık varmış ama sancı yokmuş. yarın ya suni sancı ya sezeryanla kavuşucakmış kaanına:)))))))))))))) yarın arar yazarım tekrar..
oh oh ne güzel herkes sırayla doğuruyor
kızlar fırsat buldukça geliyorum kusurabakmayın
bizim göbüşümüzde dün düşdü bu sabah yıkandık
sabah beri uyuyor kuzum vücudu dinlendi uyandırıp emziriyorum gene uyuyor
şimdi uyandırmaya gidiyorum sizleride çok öpüyorum:)
canım bu arada senin yazdığını da şimdi gördüm
gözünüz aydın sizin göbüş de düşmüş :)
nereye atcaksınız?
eheh bi de o mesele var di mi, bana da düştü göbeği ne yapacağımın sıkıntısı :)
kuzuna da maşallah :)
uykusu hep iyidir inşallah
ama uyandırıp emzirmekle iyi ediyorsun, kimi anneler kıyamazmış uyandırmaya, ama sık sık emzirilmesi daha iyiymiş..
bi dahaki uyandırışta gıdısını bi kez de benim için kokla e mi :)
ayın 14'üne kadar biz de anca hayaliyle yaşiycaz işte bebek kokusunun... :kedi:
kızlar ben geldimmmmm,güzel oğlum POYRAZ ımla....hihoyyyt:teytey:yazamadım size biraz acele oldu.02 nisan cuma günü sezeryanla 38 haftalık oğluma kavuştum.duygular karmakarışık ne desem nasıl tarif etsem bilemiyorum...allah herkese nasip etsin.
kimler doğurdu kimler kaldı bilmiyorum,inşallah herkes iyidir.sezeryan olacağım için çok ağladım ama şimdi hiç birşey umrumda değil oğluma kavuştum herşeyi unuttum.alkisalkisalkis
Kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum kadın geldi temizlik yapıldı.Aöf ye girdim vs.
Bebişleri gelenlere tebrikler canlarım benim.
Bu arada sabah kalktığımda nişanım geldi.Saat 8 de 11 e kadar oyalandım evde kahvaltıydı duştu falan.Sonra çıktık kocişle kuaföre bir güzel fön çektirdim saçlarıma.Nolurnolmaz diye.Hastaneye gittik.Açılma olmuş ama 1 cm daha.Nst ye bağladılar.M.Salihin nabzı çok düştü yarım saat nst de kaldım.Doktorum sezeryana alabilirm deniz seni bebeğin benim için önemli riske atamam.Bir daha nst ye gir dedi.Çıktık nst ye çok şükür ki düzeldi.Eve gönderdi.Hala kan geliyor ama öle kan değil açık açık pembe sümüksü.Evde bekliyoruz.Yarın sabah ya da perşembeye kadar beklicez.Ama yarın olur diyolar..bakalımSize de haber vereyim dedim.Bu arada oğlum 48 cm olmuş kilosu da 3,000 3,500 arasıymış suyu yerindeymiş.Çatım normal doğuma uygunmuş.Bir mani olmazsa epidural normal yapcam.Haber vereyim dedim.Belki yazamam bir daha belki yazarım.Hepinizi çok ama çok seviyorum...
Kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum kadın geldi temizlik yapıldı.Aöf ye girdim vs.
Bu arada sabah kalktığımda nişanım geldi.Saat 8 de 11 e kadar oyalandım evde kahvaltıydı duştu falan.Sonra çıktık kocişle kuaföre bir güzel fön çektirdim saçlarıma.Nolurnolmaz diye.Hastaneye gittik.Açılma olmuş ama 1 cm daha.Nst ye bağladılar.M.Salihin nabzı çok düştü yarım saat nst de kaldım.Doktorum sezeryana alabilirm deniz seni bebeğin benim için önemli riske atamam.Bir daha nst ye gir dedi.Çıktık nst ye çok şükür ki düzeldi.Eve gönderdi.Hala kan geliyor ama öle kan değil açık açık pembe sümüksü.Evde bekliyoruz.Yarın sabah ya da perşembeye kadar beklicez.Ama yarın olur diyolar..bakalımSize de haber vereyim dedim.Bu arada oğlum 48 cm olmuş kilosu da 3,000 3,500 arasıymış suyu yerindeymiş.Çatım normal doğuma uygunmuş.Bir mani olmazsa epidural normal yapcam.Haber vereyim dedim.Belki yazamam bir daha belki yazarım.Hepinizi çok ama çok seviyorum...
geçmiş olsun canım hoşgeldin.inş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.sakın üzülme bak nasılsa herşey yolundaymış.
hayırlı haberlerini bekliyoruz inş..
merhaba güzel can yoldaşlarım ve kuzucukları. uzun zamndır yoktuk çünkü 23 mart salı günü dünyamı değiştiren bir mucize girdi hayatıma. 37 haftalıkken mecburi sezeryanla kuzeyimi aldım kucağıma. aldım derken alamadım aslında 5 gün kuvezde kaldı miniğim oksijen sorunumuz vardı 5 gün sonra küvezden az az çıkararak emzirmeye başladık sonra sarılık derken 9 gece hastanede kaldık ve perşembe çıktık. tam evimizdeyiz oh derken sarılığımız cumartesi yine yükseldi ve tekrar hastaneye fototerapiye girdik. pazar çıktık. şimdi miniğimi emzirdim ve mışıl mışıl uyuyor yatağında. Rabbim doğumu olacak herkesin yardımcısı olsun. kucağına alan hepimize hayırlı ömürlü versin yavrularımızı. Allaha emanet olun...
batuhanım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
tatlıms hayırlı doğumlar canım sanada..
göktuğ umuzda gelmiş hayırlı olsun funda cım allah yardımcın olsun canım.. sağlıkla büyür işallah..
Selam kızlar... Oğluşum dünyaya geldi. Ama ismi henüz belli değil. Kilosu 4.100 gr. boyu 51 cm. Şu anda bunları ablam yazıyor. İyileştiğim zaman tekrar görüşürüz. Bunu bildirmek istedim.
iyi akşamlar kızlar.. bende dun öğlen aldım oğlumu kollarıma.. bugun sabah evımıze geldık.. sımdı uyuyor.. melek gibi ya.. şükürler olsun...
günaydın kızlar dün çok yoğun ve kötü bi gün geçirdim.... nst vardı iki kere girdik kalp atşları bi yükselip bi düşüyo ultrasonda baktı doktor suyu azalmış sancımda yok hiçsonrda açılma varmı diye muayene etti hiç açılmam yok yarın sabah 8.30da sezeryan kararı alındı bu gece olmazsa tabi. ama muayene beni mahvetti bacaklarım kesiliyo sanki okadar ağrım varki..çok zorlandım galiba bu halle nasıl doğum yapacaktıysam hayırlısı artık... zaten şu saatten sonra normal doğum okadar korkutucu geliyoki anlatatmam
kızlar şimdi cem yazdı msn'den tuğbayı yatırmışlar hastaneye. 3 cm açıklık varmış ama sancı yokmuş. yarın ya suni sancı ya sezeryanla kavuşucakmış kaanına:)))))))))))))) yarın arar yazarım tekrar..
kızlar ben geldimmmmm,güzel oğlum POYRAZ ımla....hihoyyyt:teytey:yazamadım size biraz acele oldu.02 nisan cuma günü sezeryanla 38 haftalık oğluma kavuştum.duygular karmakarışık ne desem nasıl tarif etsem bilemiyorum...allah herkese nasip etsin.
kimler doğurdu kimler kaldı bilmiyorum,inşallah herkes iyidir.sezeryan olacağım için çok ağladım ama şimdi hiç birşey umrumda değil oğluma kavuştum herşeyi unuttum.alkisalkisalkis
merhaba güzel can yoldaşlarım ve kuzucukları. uzun zamndır yoktuk çünkü 23 mart salı günü dünyamı değiştiren bir mucize girdi hayatıma. 37 haftalıkken mecburi sezeryanla kuzeyimi aldım kucağıma. aldım derken alamadım aslında 5 gün kuvezde kaldı miniğim oksijen sorunumuz vardı 5 gün sonra küvezden az az çıkararak emzirmeye başladık sonra sarılık derken 9 gece hastanede kaldık ve perşembe çıktık. tam evimizdeyiz oh derken sarılığımız cumartesi yine yükseldi ve tekrar hastaneye fototerapiye girdik. pazar çıktık. şimdi miniğimi emzirdim ve mışıl mışıl uyuyor yatağında. Rabbim doğumu olacak herkesin yardımcısı olsun. kucağına alan hepimize hayırlı ömürlü versin yavrularımızı. Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?