2010 Nisan Anneleri

ymer ve buket_asude hayırlı doğumlar diliyorum kızlar allah yardımcınız olsun..
yeşim83 üzülme canım ya işallah sağsalim görürsün yiğenini çabuk toparlanır o annesini emdikçe takma kafana .. hayırlı olsun yiğenin..

zeynepcim, ne güzel fırsat bulup yazabilmişsin :)
maşallah kuzuna, göbeği de düşmüş, banyolar da yapılıyomuş..

annem "sık yıkanan çocuk hemen serpilir" der durur, senin boncuk gözlü de büyüyecek mi hemen bakalım :)

funda da çıkacakmış bugün bir ihtimal. hayırlısı olsun. senin kızla göktuğ'u ilk bir araya getirişiniz nasıl olacak en çok onu merak ediyorum :)

bu arada senin sağlığın nasıl ?
spinalden memnun kalmışsın çok şükür, kendi adıma da rahatladım ben de spinal olucam inşallah.. dikişlerin ne alemde ? yürümende, oturup kalkmanda sorun var mı?

kızzzz peki bizi kim ekleyecek. aynı gün doğuracaz. bizim yavruşlar ne zaman yazılacak listeye?

ehehe ben bilgisayarı götürücem hastaneye, orda varmış internet :)) fırsat bulursam -ki bulurum- hemen girerim bilgilerimizi :)
olmazsa bir iki gün aksar fazla, arayı açmaz yazarım bizi de..
başkalarının haberini yazdıkça imreniyorum zaten, bizimkilerin de ismi olsun listede :)
ayın 14'ünde sen ve benden başka biri daha vardı doğuracak sanki ama hatırlayamadım şimdi. neyse, öğreniriz artık.

sen nasılsın bu arada?
ben uyuştum sanki heyecandan. hiç bi hissim yok.

senin telefonun falan var mı kimsede:? haberlerini nasıl alıcaz? merak ederiz...

bu arada bebişin ismi ne olacak hayırlısıyla?

ayyy hadi hayırlısı olsun :)
tuğbacığımın gözü aydın..
artık o da sıkılmıştı morali bozulmuştu, hayırlısıyla yarın şu kaptan kaan çıksın da kap'tan :)

konuşursan selamlarımı söyle lütfen.. dua edicem, kolaycacık kavuşsun yavrusuna inşallah..

ay nazlı bu arada senin cimcimenin de resmini gördüm.. bu ne güzellik yaaa :)
Allah nazardan saklasın.. maşallah..

canım bu arada senin yazdığını da şimdi gördüm

gözünüz aydın sizin göbüş de düşmüş :)
nereye atcaksınız?
eheh bi de o mesele var di mi, bana da düştü göbeği ne yapacağımın sıkıntısı :)

kuzuna da maşallah :)
uykusu hep iyidir inşallah
ama uyandırıp emzirmekle iyi ediyorsun, kimi anneler kıyamazmış uyandırmaya, ama sık sık emzirilmesi daha iyiymiş..

bi dahaki uyandırışta gıdısını bi kez de benim için kokla e mi :)

ayın 14'üne kadar biz de anca hayaliyle yaşiycaz işte bebek kokusunun... :kedi:

canım sağol darısı başına inş:Saruboceq:
evet göbüşümüz düştü nihayet dün akşam elimde kaldıkafamçokkarıştı
nereye atacağımızı şimdilik bilmiyorum evdemi bıraksam ne anasının yanından ayrılmasın:lepi:
ama dün kimliğini çıkartmaya gittik nüfus daireside kaymakamlıkda annanem bana hep
kaymakam doğurcan diyip durdu acaba diyorum gerçekden kaymakammı olacak:Saruboceq:
koklarım teyzesi büyük bir zevkle öperimde eğer istersen çünkü öpmeye doyamıyorum yavrumu napim çok tatlı delikafadulden

kızlar ben geldimmmmm,güzel oğlum POYRAZ ımla....hihoyyyt:teytey:yazamadım size biraz acele oldu.02 nisan cuma günü sezeryanla 38 haftalık oğluma kavuştum.duygular karmakarışık ne desem nasıl tarif etsem bilemiyorum...allah herkese nasip etsin.
kimler doğurdu kimler kaldı bilmiyorum,inşallah herkes iyidir.sezeryan olacağım için çok ağladım ama şimdi hiç birşey umrumda değil oğluma kavuştum herşeyi unuttum.alkisalkisalkis

gözün aydın ebram allah analı babalı büyütsün
bende sezeryan olacağım için çok üzüldüm ama
iyiki sezeryan olmuşum çok rahat geçti çok iyiyim :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah.
gözüm aydın.benim için kokla yavrunu..
bir de benim yaramaz bi gelseydi kollarıma...

merhaba güzel can yoldaşlarım ve kuzucukları. uzun zamndır yoktuk çünkü 23 mart salı günü dünyamı değiştiren bir mucize girdi hayatıma. 37 haftalıkken mecburi sezeryanla kuzeyimi aldım kucağıma. aldım derken alamadım aslında 5 gün kuvezde kaldı miniğim oksijen sorunumuz vardı 5 gün sonra küvezden az az çıkararak emzirmeye başladık sonra sarılık derken 9 gece hastanede kaldık ve perşembe çıktık. tam evimizdeyiz oh derken sarılığımız cumartesi yine yükseldi ve tekrar hastaneye fototerapiye girdik. pazar çıktık. şimdi miniğimi emzirdim ve mışıl mışıl uyuyor yatağında. Rabbim doğumu olacak herkesin yardımcısı olsun. kucağına alan hepimize hayırlı ömürlü versin yavrularımızı. Allaha emanet olun...

Kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum kadın geldi temizlik yapıldı.Aöf ye girdim vs.
Bebişleri gelenlere tebrikler canlarım benim.
Bu arada sabah kalktığımda nişanım geldi.Saat 8 de 11 e kadar oyalandım evde kahvaltıydı duştu falan.Sonra çıktık kocişle kuaföre bir güzel fön çektirdim saçlarıma.Nolurnolmaz diye.Hastaneye gittik.Açılma olmuş ama 1 cm daha.Nst ye bağladılar.M.Salihin nabzı çok düştü yarım saat nst de kaldım.Doktorum sezeryana alabilirm deniz seni bebeğin benim için önemli riske atamam.Bir daha nst ye gir dedi.Çıktık nst ye çok şükür ki düzeldi.Eve gönderdi.Hala kan geliyor ama öle kan değil açık açık pembe sümüksü.Evde bekliyoruz.Yarın sabah ya da perşembeye kadar beklicez.Ama yarın olur diyolar..bakalımSize de haber vereyim dedim.Bu arada oğlum 48 cm olmuş kilosu da 3,000 3,500 arasıymış suyu yerindeymiş.Çatım normal doğuma uygunmuş.Bir mani olmazsa epidural normal yapcam.Haber vereyim dedim.Belki yazamam bir daha belki yazarım.Hepinizi çok ama çok seviyorum...

naz24, ebram,butterfly kızlar geçmiş olsun hepinize.allahım analı babalı büyütmenizi nasip eder inş.

geçmiş olsun canım hoşgeldin.inş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.sakın üzülme bak nasılsa herşey yolundaymış.
hayırlı haberlerini bekliyoruz inş..

canım çok sevindim.keşke bende de bir işaret belirti olsa.insan bir an önce olsun istiyor.

hayırlı olsun cnım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı bizim başımıza.

canım benım rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah hayırlısıyla al bebısını kucagına..heyecanlı guzel bı bekleyıs dımı

oh ne güzel bak kurtuluyorsun inşallah.
Allah kolay bir doğum nasip etsin.sağ salim kavuşuesun bebeğine.
ben de normal doğum bekliyorum.benim hikayem nasıl başlayacak merak ve heycan içindeyim.
inşallah gece başlamaz sancılarım..
güzel haberlerini bekliyoruz..

cok sagol canim benim allah razi olsun opuyorumnanaktan

Selam kızlar... Oğluşum dünyaya geldi. Ama ismi henüz belli değil. Kilosu 4.100 gr. boyu 51 cm. Şu anda bunları ablam yazıyor. İyileştiğim zaman tekrar görüşürüz. Bunu bildirmek istedim.

iyi akşamlar kızlar.. bende dun öğlen aldım oğlumu kollarıma.. bugun sabah evımıze geldık.. sımdı uyuyor.. melek gibi ya.. şükürler olsun...

tebrik ederim kizlar allah annali babali büyütsün insallah

gecmis olsun canim insallah sag saglim alirsin yavrunu kucagina

ay cok sevindim adina ya
muhakkak haber ver bizede
ayrica selamimida iletirsin kendisi ile konusursan

tebrik ederim kizlar allah annali babali büyütsün
sag saglim almisiniz kucagina cok sükür

nasip canim insallah normal yaparsin
ay neler vermezdim normal dogum yapmak icin bilmiyorumkismile

sisi07 bi sen varsın.iyi geceler sana.
uykumuz geldi kızımla...
ve herkese iyi gecelerrrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…