2010 Nisan Anneleri

bende son kontrole gittim. sancım yok, erkekimin keyfi yerinde. çarşamba sabah sekizde bozacaz oğlanın rahatını... bu arada aldığım emzime kursunda ilk 1 ay koltuk altlarımızdan başlayak göğüs ucuna doğru dairesel hareketlerle sık sık, özellikle emzirmeden 15 dakika önce, yapılan masaj süt kanallarının tıkanmasını önleyerek iltihaplanmaya engel olurmuş. ayrıca gene ilk 15 günde bebeğin her 15 dakikada 1 meme değiştirmesi sağlanarak meme başlarının yara olması engellenir, bu süre zarfında da meme emilmeye alılmış olurmuş...

kııızzz kimsede yok telefonum. oğluşun adı efe olcek. herifimde babasının adını koyacamış başına. ama biizzzz efe dicez de mi? intenet varsa dur bende soram girek doğuma laptoplarla canlı bağlanırız seninle. sanal toplu doğum olur. hem geyik yaparız hem doğururuz. bu arad tuğbadan haberi olan var mı. sezeryanlada mı çıkmadı acaba kaan bey...

canım inşallah en ksa zamanada emmeye alışır oğlun ve gaz problemi de çabuk biter.
bakalım biz neler yaşayacağız.
şimdiden lansinoh kullanıyorum.umarım göğüslerim yara olmaz.
Allah kolaylık versin jalecim hepimize...

kıslar pazartesı gunu oglum kollarımda artık.bugün günümüz kesınlestı cok ama cok heyecanlıyım.durup durup aglıyorum noldu bana böle

gözün aydın canım.
sağ salim doğmasını naip etsin Allah ım.
darısı başımıza.

canım Allah kolaylık versim.sağ salim kavuşursun inşallah yavruna.
bizi habersiz bırakma.

ya kızlar benim kıza akşamları bişeler oluyor.
kafasını sırtını çok oynatıyor ve bana müthiş krmp gibi ağrılar giriyor.
sancı mı değil mi onu da anlayamıyorum ki...
3 gecedir böle.gündüz ayakları durmuyor,gece de başı ve gövdesi.
bağırıyorum öle olunca.
sancı mıdır bu yaaaa....

hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün inşallah. ne güzel kolay doğum yapmışsın darısı umarım başta ben (çünkü ısrarla normal doğum yapmak istiyorum, yoksa bencillik değil kaydirigubbakcemile3 )sonra da doğum yapacak tüm arkadaşlara olsun.

canım ya umarım en kısa zamanda geçer tüm sıkıntılarınız. bol su içmek gerekirmiş gerçi içiyorum demişsin ama. neyse umarım herşey yoluna girer.

canım ya içerdeyken ayrı telaş dışarı çıkınca ayrı ama allah sağlık versin. jalecim bebeğinle iletişimin inşallah en sağlıklı şekle girer de sen de evhamdan kurtulursun. ama gaz sancısı hemen her bebekte oluyomuş meraklanma.

iyi olmanıza sevindim refişçim. demek utku bey sana kök söktürüyo ha. eeee anne karnından belliydi gerçi tepiklerinden demi. neyse sağlıklı olsun da bırak sen saat az uyu kuzum.
ayyy nolur bizim için de dua etmeyi unutma tatlım. öpüyorum minik delikanlıyı. sakın zayıflatma utkuyu biz onu öyle tanıdık ona göre cokacimcoook

selam kızlar bende cuma günü kısmetse doğuma giriyorum, 11.30 da doğumum. herkese sağlıklı doğumlar olsun inşallah. bebeklerini kucağına alanlarıda tebrik ediyorum, sağlıkla büyütsünler..

hadi allah kurtarsın sağ salim canım. hayırlı doğumlar olsun. kaldı bugünü saymazsak 1 allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin.

sancı böyle olmuyo bildiğim kadarıyla ama yeri dar gelip çıkma çalışmaları yapıyo olabilir tatlım kaydirigubbakcemile3

bu arada tuğba şükürler olsun ki doğum yapmış kaan beyi acayip merak ediyorum bakalım dışarıd ada bu kadar ağır olacak mı? nasıl olmuş doğumu falan bilen var mı şu kadar bekledi normal olmuş mu acaba?

yürüyüşten geldim şimdi.bu kadar yürümeye normal doğururum inşallah.

aaaa çok sevindim.
sonuda kağan çıktı kabından.
inşallah istediği gibi normal olmuştur ya.
hayırlı uğurlu olsun.

huhu ya nisan anneleri nerde yaaaaaaaaa bir benmi kaldım doğurmayan yoksa herkezler doğurduda kaçtımı

ya kızlar herkeze iyi geceler herkez meleğini aldı koynuna unutulduk biz burda.şaka bir yana maşallah maşallah ne güzel herkezlere kolay gelsin sağlık ve mutluluk haberleri almak yetiyor bize.lakin dulaınızı bekliyoruz doğurmayanlar olarak.Allah (c.c.) emanet olun hepiniz.

selam kızlar bende cuma günü kısmetse doğuma giriyorum, 11.30 da doğumum. herkese sağlıklı doğumlar olsun inşallah. bebeklerini kucağına alanlarıda tebrik ediyorum, sağlıkla büyütsünler..

dualarimiz seninle canim

gecmis olsun canim mansallah ne kadar kolay olmus dogumun
allah annali babali büyütsün insallah

canim bende ayni sorunu yasiyorum ama syk syk emzirmeye calisiyorum
olabildigince sabirli olmaya calisiyorum
uzun uzun vakit ayiriyorum fazlalasmaya basladi cok sükür
insallah seninkide en yakin zamanda güzel güzel emer ve sütün fazlalasir canim

kıslar pazartesı gunu oglum kollarımda artık.bugün günümüz kesınlestı cok ama cok heyecanlıyım.durup durup aglıyorum noldu bana böle

sag saglim kurtulursun insallah

cok sevindim adina sag saglim kurtulman dilegiyle

aminnnnnnnnnn.
evet ya unutulduk resmen...:umursamaz:

slm kızlar nasılsınızzz...

demek tugba sonunda kaan bebeği kabından çıkardı.ay nasıl oldu acaba haber alan hemen yazsın ...

artık benim kızımında yeri dar geliyoo.pazartesi çatı muayenemiz var bakalım ondan sonra ne olucamız karara baglancak allahım hakkımızda hayırlı olanı versin...

günaydın kızlar.
herkesin keyfi yerindedir inşallah...

benden dünden beri azar azar su geliyor ya.
gram gram.akıntı değil çünlü kıvamsız bildiğim su.
doktorumu arasam mı acaba?
bi doğursaydım hayırlısı ile.
sürekli tetikte olmak cansıkıcı...

günaydın herkese :)

ben de doğuramayanlardanım, aliyecim tek değilsin yani merak etme :)
gün sayıyoruz işte.. :)

fulyancım bence doktorunu aramanda fayda var tatlım.
hamilelik boyunca gelen o normal akıntının dışında, farklı bir şeyse bu , - ki öyle diyorsun - bence doktorun haberdar edilmeli.
su kesesi sızıntı yapabilirmiş, öyle kese bir seferde pof diye patlamayabiliyormuş yani bazen.
bi ara bakalım, içimiz rahat olsun..

bu arada , yeni doğan bebişlerimiz hayırlı olsun, bugün yarın doğuracakların da gözü aydın şimdiden..
Allah yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…