fıstıklar bu arada biraz önce ayşe deniz'le konuştum..
dünden beri sancısı vardı zaten, belli aralıklarla geliyordu, biz hep gece doğurur diyorduk ama şu saate kadar sürdü, onun oğlan da inatçı çıktı :)
şimdi hastaneye yatmış, suni sancı vermişler, saat 12'ye kadar yeterli açılmanın olmasını bekleyeceklermiş... eğer açılma olmazsa, doğum ilerlemezse, sezaryene alacaklarmış...
hepinizden dua istedi.... deniz en başından beri normal doğuma kendini öyle güzel kitledi ki, bir aksilik olur da sezaryene girer diye ödüm kopuyor. o da hiç istemiyor zaten...
inşallah hiçbir aksilik olmaz, kolaycacık bir doğum yapar, bir avazda kurtulur...
velhasııııl öyle ya da böyle bugün bir bebeğimiz daha oluyor :) mehmet salih geliyoooor :)
Allah bir nefeste kurtarsın ayşeyi.inşallah normal doğurur.benim de en büyük korkum sancı çekip sezaryen olmak.buna gerek kalmaz inşallah.
amin canım.. inşallah gerek kalmaz sezaryene ve kolaycacık doğurur..
sen de normal istiyormuşsun, darısı da başına.
kötüsünü düşünme hiç, sezaryene falan gerek kalmadan her şey yolunda gider inşallah..
bu arada sen neye karar verdin? arayacak mısnı doktoru akıntı için?
Bİzde 39+4 olduk ama tık yok beyefendİde.normal dÜŞÜnÜyorum bende.normal dÜŞÜnenler sezeryan yapmak zorunda kalıyor bazen.hayırlısı dİİyorum artık.
Bİzde 39+4 olduk ama tık yok beyefendİde.normal dÜŞÜnÜyorum bende.normal dÜŞÜnenler sezeryan yapmak zorunda kalıyor bazen.hayırlısı dİİyorum artık.
aradım korkulacak bişe yok dedi.doğuma yakın olabiliyormuş.çok artarsa gel dedi.
normal doğurmak için duyduğum herşeyi yapıyorum..
yürüyüş
merdiven çıkma
hurma yeme
çömelme hareketleri
karanfil çayı
bol maydanoz yeme
bakalım işe yarayacak mı....
bir de gece yetarken günlük pede saf zeytinyağı sürüp yatıyorum.
yumuşatıyormuş ve daha kolay açılıyormuş orası.
ekimde bi arkadaşım doğum yapmıştı.doğuma 2 hafta kala yapmış ve hiç dikiş atılmamış.gerçi ikinci doğumuydu ama olsun.bunu da deniyorum bakalım.
fıstıklar bu arada biraz önce ayşe deniz'le konuştum..
dünden beri sancısı vardı zaten, belli aralıklarla geliyordu, biz hep gece doğurur diyorduk ama şu saate kadar sürdü, onun oğlan da inatçı çıktı :)
şimdi hastaneye yatmış, suni sancı vermişler, saat 12'ye kadar yeterli açılmanın olmasını bekleyeceklermiş... eğer açılma olmazsa, doğum ilerlemezse, sezaryene alacaklarmış...
hepinizden dua istedi.... deniz en başından beri normal doğuma kendini öyle güzel kitledi ki, bir aksilik olur da sezaryene girer diye ödüm kopuyor. o da hiç istemiyor zaten...
inşallah hiçbir aksilik olmaz, kolaycacık bir doğum yapar, bir avazda kurtulur...
velhasııııl öyle ya da böyle bugün bir bebeğimiz daha oluyor :) mehmet salih geliyoooor :)
kızlar oğluium geldi.2300 gr ama maşallah 41 kere çok sağlıklı.biraz sarılığımız var sadece.cin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?