batuhanım bende bel fıtığ ıvar.ama doktorum normal doğum yapabilirsin dedi.
sendeki fıtığın durumu nedir.ne sakıncası oldu da sezeryan oldun?
kızlar oğluium geldi.2300 gr ama maşallah 41 kere çok sağlıklı.biraz sarılığımız var sadece.cin gibi.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok istediğim normal doğumu yapamayacağım malesef.
hayırlısı olsun napalım.hep hakkımda hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim.
ortopedi doktorumla görüşmeye gittik.ben de hem bel fıtığı hem de ankilozan spondilit var.
normal doğum seni de bebeği de sıkıntıya sokar dedi.doğum doktorum da kendisiyle görüştü.
ve sezeryan yapmamın daha iyi olacağını söyledi o da.karar yine senin dedi ama ilerde belinle ilgili daha büyük sorunlar çıkabilir dediler.
veeeeeeeeeee defne 13 nisanda geliyor Allah'ın izniyle inşallah.öğlen vakti gireceğim doğuma.
benim için dua edin nolur.
şuan allak bullağım.kendimi hep normal için hazırlamıştım.
ama üzülmüyorum.bebeğim yakında kollarımda olacak.sadece şaşkınlık var işte.
hayırlısı olsun.
mrb güzel annişler.doğum yapanları tebrik ediyorum bebişleriyle sağlıklı huzurlu bir hayat geçirsinler inş. darısı bizlerin başına.
ben 39+4 deyim normalı bekliyorum ama olmazsa pazartesi 7:30 da sezeryana gireceğim hayırlısı artık Allah hepimize herşeyin hayırlısını güzelini nasip etsin inş.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok istediğim normal doğumu yapamayacağım malesef.
hayırlısı olsun napalım.hep hakkımda hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim.
ortopedi doktorumla görüşmeye gittik.ben de hem bel fıtığı hem de ankilozan spondilit var.
normal doğum seni de bebeği de sıkıntıya sokar dedi.doğum doktorum da kendisiyle görüştü.
ve sezeryan yapmamın daha iyi olacağını söyledi o da.karar yine senin dedi ama ilerde belinle ilgili daha büyük sorunlar çıkabilir dediler.
veeeeeeeeeee defne 13 nisanda geliyor Allah'ın izniyle inşallah.öğlen vakti gireceğim doğuma.
benim için dua edin nolur.
şuan allak bullağım.kendimi hep normal için hazırlamıştım.
ama üzülmüyorum.bebeğim yakında kollarımda olacak.sadece şaşkınlık var işte.
hayırlısı olsun.
mrb güzel annişler.doğum yapanları tebrik ediyorum bebişleriyle sağlıklı huzurlu bir hayat geçirsinler inş. darısı bizlerin başına.
ben 39+4 deyim normalı bekliyorum ama olmazsa pazartesi 7:30 da sezeryana gireceğim hayırlısı artık Allah hepimize herşeyin hayırlısını güzelini nasip etsin inş.
herkeze slm kızlar..yine birsürü kuzucumuz hayata merhaba demiş.hoşgelmişler allah talihlerini de ömürlerinide güzel eder inşallah..hamileliğimin son günü hatta son saatlerini yaşıorum kısmet bidaha ne zamana kimbilir..yarın sabah 9 da spinal sezeryana alınıyorum..zeynepcim haber versin doğuranlar demiş.ahanda yazıorummm işte bikaç gün giremem illaki..bana dua edin..herkezi ve meleklerinizi öpüorum..
kızlar benimde eğer bu hafta sonu sancım olmazsa pazartesi spinal ile sezeryan olacağım oğlumu görmeyi çok istiyorum dua edin kızlar
dünürcüğümle özgeciğim online gözüküyosunuz nasılsınız bakalım bebişler uyuyo kesin bizim kız gündüz uyuyo gece ayaktayız gece uykusu yok bizde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?