2010 Nisan Anneleri

selam teyzoşlar nasılsınız bakalım bizde kızımla emme dersleriyle uğraşıyoruz inşallah çözeceğiz bu sorunu geçmişe artık bakmak ne mümkün bakamıyorum gelen giden çok oluyo az sonra yine gelecekmiş misafirim annem yanımda sağolsun iş konusunda derdim yok ama kızımlada yanlız kalmak istiyorum artık her kafadan bir ses çıkması beni delirtiyo sanırım tuğbişim doğum yapış hoşgelmiş kaan bebişimz diğer doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum hoşgelmişler annelerinin kollarına

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok istediğim normal doğumu yapamayacağım malesef.
hayırlısı olsun napalım.hep hakkımda hangisi hayırlısı ise o olsun diye dua ettim.
ortopedi doktorumla görüşmeye gittik.ben de hem bel fıtığı hem de ankilozan spondilit var.
normal doğum seni de bebeği de sıkıntıya sokar dedi.doğum doktorum da kendisiyle görüştü.
ve sezeryan yapmamın daha iyi olacağını söyledi o da.karar yine senin dedi ama ilerde belinle ilgili daha büyük sorunlar çıkabilir dediler.
veeeeeeeeeee defne 13 nisanda geliyor Allah'ın izniyle inşallah.öğlen vakti gireceğim doğuma.
benim için dua edin nolur.
şuan allak bullağım.kendimi hep normal için hazırlamıştım.
ama üzülmüyorum.bebeğim yakında kollarımda olacak.sadece şaşkınlık var işte.
hayırlısı olsun.

mrb güzel annişler.doğum yapanları tebrik ediyorum bebişleriyle sağlıklı huzurlu bir hayat geçirsinler inş. darısı bizlerin başına.
ben 39+4 deyim normalı bekliyorum ama olmazsa pazartesi 7:30 da sezeryana gireceğim hayırlısı artık Allah hepimize herşeyin hayırlısını güzelini nasip etsin inş.

batuhanım bende bel fıtığ ıvar.ama doktorum normal doğum yapabilirsin dedi.
sendeki fıtığın durumu nedir.ne sakıncası oldu da sezeryan oldun?

kızlar oğluium geldi.2300 gr ama maşallah 41 kere çok sağlıklı.biraz sarılığımız var sadece.cin gibi.

canim benim bel fitigindan 1 sene önce ameliyat oldum ve platin takildi
ondan dolayi asinma olabilir diyede malesef sezeryan oldum
ama ddemek senin doktorunda izin vermemis
hakkinda hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider

hakkinda hayirlisi insallah normal dogum yaparsin canim

herkeze slm kızlar..yine birsürü kuzucumuz hayata merhaba demiş.hoşgelmişler allah talihlerini de ömürlerinide güzel eder inşallah..hamileliğimin son günü hatta son saatlerini yaşıorum kısmet bidaha ne zamana kimbilir..yarın sabah 9 da spinal sezeryana alınıyorum..zeynepcim haber versin doğuranlar demiş.ahanda yazıorummm işte bikaç gün giremem illaki..bana dua edin..herkezi ve meleklerinizi öpüorum..

rabbim inşallah kolay doğumlar nasip eğler bir narada bebişleriniz kollarınızda olur inşallah o cennet kokusunu içinize çekersiniz acısız sancısız hepinize hayırlı doğumlar teyzoşlarımız çok fazlka giremiyorum nete misafirlerim az önce gitti kızımla babsı oyun oynuyo şu anda bende o fırsatta buraya yazıyorum hepinizi kocaman öptüm hayriyeciğim seninle herşeyimiz aynı gitti bir aynı gün doğuramadık ama sakın stres yapma spinal o kadar rahat bişeyki ben tekrar doğum yapsam spinal olurum kocaman öptüm canımopuyorumnanaktan

zeyramm canım benim desteğin için çok tşk ederim canım..ne uyku tutuyo bu gece nede zaman geçio acaip hyecanlıyım.kocişde öle..anca dua edip oğluma kavusacağım anın hayalini kuruyorum..korkmuyo da değilim açıkcası..allah yardımcım olsun diorum..inanıorum ki bebeğimi kollarıma alınca herşeyi unutacağım..tekrar sağol tatlım öpüorum seni ve bebişini..

şansımada kimse yok :))))))))))
hayata yeni merhaba diyen bütün meleklere hoşgeldiniz diyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah

kızlar benimde eğer bu hafta sonu sancım olmazsa pazartesi spinal ile sezeryan olacağım oğlumu görmeyi çok istiyorum dua edin kızlar

kızlar benimde eğer bu hafta sonu sancım olmazsa pazartesi spinal ile sezeryan olacağım oğlumu görmeyi çok istiyorum dua edin kızlar

inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.
ben de salı günü sezeryan olacağım.Allah yardımcımız olsun..

kıslar günaydın nasılsınız gelıncık dogum yapmıstır heralde artık bu saatler de rabbım saglık sıhhat versın ınsallah

hayriyeciğim canım sanırım bebişin kollarındadır şu saatlerde canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eğlesin canım benim gözün aydın tekrardan

dünürcüğümle özgeciğim online gözüküyosunuz nasılsınız bakalım bebişler uyuyo kesin bizim kız gündüz uyuyo gece ayaktayız gece uykusu yok bizde:))

slm kızlar....
benim kontrolüm vardı dikişlerim iyileşmiş cok şükür zaten artık cok rahat yürüyrm,oturup kalkıyrum,bebişimin gene sarılık testi yapıldı bakalım ne çıkacak inşlh cıkmaz....
ayy cok özlmişim ben burayı ya valla bir hafta burnumda tütdü....

Günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.......
Oğlumu kucağıma aldım şükür..çok güzel ve rahat bi spinal sezaryan geçirdim.oğlumun ağladığını duyunca gözyaşlarımı tutamadım.çok güzel rabbim olmayanlarada tez zamanda bebek versin.
5 nisan 12.31 de 3450 gram ve 49 cm doğdu oğlum.sağlığımız iy ikimiznde........1 gün kaldık çıktk hastaneden.......aslında ben kalmak istedim ama dr umuz daha iyi olur mikrop kapmazsnız dedi.aslında iyide oldu hastane personeli ve dr amcamız oğlumu haşat ediyolardı,öpüyolardı.kar topu diye sevdiler oğlumu.beyaz tenli bana benzeyen bi oğul........
çok mutluyum çok.........allahım herkese benim gibi bi doğum nasip etsin.....ağrısız sızısız.........

Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun.rabbim hepimizin yavusunu analı babalı,sağlıklı,hayırlı etsin..........

hadi hayırlısı canım inşallah temiz çıkar sonuçlerınız bizde kaç defa gittik sarılık testi yaptırdık bebiş gündüzleri çok uyuyo diye korktuk komik ama gerçek doktorda bir bebğin kesintisiz 16 saat uyuyabileceğini söyledi millet bebğim uyumuyo diye doktora götürür bizde uyuyo diye valla bu melekler aklımızı başımızdan aldı özgeciğim süt işini ne yapıyosunuz sütün geliyomu ben gündüzleri emziriyorum ama geceleri 1-2 sefer mama veriyoruz 30ml kadar çok ağlıyo gece oancak onu içince biraz susuyo birde bizim kız hiç altını değiştirtmeyi sevmiyo yaa valla alt almalarımız bir savaş halinde oluyo nasıl tepikler atıyo babasıyla gülmekten ölüyoruz onun altını değiştitrken:)))

dünürcüğümle özgeciğim online gözüküyosunuz nasılsınız bakalım bebişler uyuyo kesin bizim kız gündüz uyuyo gece ayaktayız gece uykusu yok bizde:))

güzel dünürüm nasılsın*benim oğlanda uyuyo.bu gece biraz iyiydi şükür uyku konusunda.......

severim ben o kar topunu gelemedim bir türlü canım dünürcüğüm eşime devamlı soruyorum kime benziyo nasıl falan diye oda diyoki aynen bizim bebişe benziyo diyo azıcık kendime geleyim havlarda ısınsın kırk mırk dinlemeyeceğim atlayıp damadımı görmeye geleceğim inşallah keşke fotosunu çekseydi dünürün geldiğinde unutmuş makinayı evde çok kızdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…