2010 Nisan Anneleri

evet canım çok haklısın canımcım ben sanırım büyükte konuştum hep derdim ben benim bebğim yaramaz olsun derdim sanırım olacakta gerçi gündüzleri çok sakin geceleri uyumak istemiyo bizim burada bir tabir var gündüz uyuyan bebk anneyi gece uyuyanda babayı sever derler ne kadar doğruysa kızım anacımı olacak ne bu gece eşimle aramıza aldımk eşim kollarıyla destekledi alttan öyle uyudu canım bir süre sonra yatağına geçirdik

ilk fırsat bulduğumda eklerim canım.hem face hem buraya.
benimki çok hareketli.sürekli bir oynama var içimde:)
dışarı çıkınca da böle olursa yandık:)
yeterki sağlıklı olsunlar ya.yaramazlık zaten olacak di mi...
yaramazlıklarına gülücez sonuçta...

günaydın kızlar..

zeynepcim ne güzel anlatıyorsun kızını ya :)
Allah bozmasın... insanın hayatında bu kadar yorulup, uykusuz kalıp, aynı zamanda bu kadar mutlu ve huzurlu olduğu başka bir dönemi yoktur herhalde.. biz de yaşayınca görücez bu anlattıklarını inşallah..
mama konusunda da canını sıkma.. bikaç gün/hafta içinde sütün daha da bollaşacaktır, o zaman belki hepten kesersiniz mamayı. kesmezseniz de, olsun yahu, sonuçta katkısız, iyi markaları kullanıyorsunuzdur, aç kalacağına, takviye besin alsın gizemcik.. sağlıkla büyüsün de, gerisi hikaye..
ben de hepi topu 2 ay emmişim annemi.. her çocuk çok uzun süre emzirilecek diye bir kural da yok..

fulyancım sana da günaydın
kendi şafağımı sayarken seninkini de sayıyorum :)
sana 1, bana 2 kaldı..
heyecanlı mısın :)

aynen canım aman yaramaz olsun aktif olsun gündüleri ses yok geceleri nara çok bizimkinde canım ama kırkından sonra anneme kalsa düzelir diyo bakalım canım gece ile gündüü bebişim hala kavramadı kavraması zamn alırmış sanırım bebişlerde:1rolleyes:

canım biz fırsat bulmuşken kahvaltı yapalım gideyimde kocaman öpüyorum görüşmek dileğimle eğer görüşemezsek hayırlı doğumlar canımcım tekrar bidahaki sefere bebişle burada olucaksın inşallah

afiyet olsun sana canım.
güzel dileklerin için teşekkürler..bende bebeğimden bahsedeceğin inşallah ne güzel ya...

sinemcim dün yazmış, denk gelemedik..
güzelim, seni tarif ettiğin şey aynen nişana benziyor yaa..
ha bugün ha yarın derken senin oğlan geliyor mu ne..
nişan öncesinde ağrı hissetmek şart değilmiş, sonra yavaş yavaş başlıyormuş kasılmalar. şu an ne alemdesin bilmiyorum ama sancın falan da başladıysa, sana da doğum yolu göründü demektir :) çok uyuyorum falan demişin ama , eh , seninki yola çıktıysa, şu ara ne uyuduysan yanına o kar kalacak zaten :)) sefan olsun:)

elifce82 nin de nişanı gelmiş galiba.
ayyy çok heyecanlı :)
hakkınızda hayırlısı olsun kızlar..

normal doğum olacaksa, kolaycacık, bir avazda; sezaryen olacaksa da sorunsuz, ağrısız biçimde atlatırsınız inşallah.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..

m_m , canım, beni listeye ekler misin demişsin..
ben doğum yapan annelerimizin, doğan nisan kuzularının listesini tutuyorum..
senin bebiş gelince, elbette seni de ekleyeceğim :)
"2010 nisan bebekleri geliyor" diye bi başlığımız var, oraya yazarsan bilgilerini, hemencecik eklerim listeye...
ben de 38+3teyim bugün. 2 günüm kaldı, çarşamba hayırlısıyla gelecek bebeğim :)
hepimizin hakkında hayırlısı....

dilacım... bizi gören kaçıyo annecim:))
kaldık gene senle baş başaaa...

hadi artık çarşamba olsun, sen de doğ da, ben de oyalanacak bir şey bulayım be kuzum..........

dilacım... bizi gören kaçıyo annecim:))
kaldık gene senle baş başaaa...

hadi artık çarşamba olsun, sen de doğ da, ben de oyalanacak bir şey bulayım be kuzum..........

ben çıktım sen yazmışsın canım ya.
insan ne yapacağını bilmiyomuş son günler gelince.zaman geçmek bilmiyor sanki.
ikimizin de az kaldı yavrusuna kavuşmasına.
bol bol kızımla konuşyorum,okşuyorum.çok özleyeceğim içimdeki kıpırdanışlarını yaaaaaaa..

ayyyyyyyyyyyyy sinem (anneee) aradı şimdi ..

dün bahsettiği şey hakikaten nişanının gelmesiymiş:)
geceyarısı da suyu gelmiş..
zor olmuş ama normal doğurmuş oğlunu..

çok mutlu, tatlı ve bi parça da yorgun geliyodu sesi..
ayy tüylerim diken diken oldu yemin ederim..

normal doğum bekleyen arkadaşlar, size de güç olsun sinem'in haberi, 4.200 çıkmış oğlanın kilosu... 41 kere maşallah güzelimize...

darısı diğer bekleyenlerin başına :)

canım, ben de şimdi gördüm senin yazdığını.

artık buralar hep sessiz olduğundan, birbirimize de denk gelemiyoruz :) geldik mi de konuşamıyoruz :)

dediğin gibi ben de elimi kolumu nereye koyacağımı bilemez haldeyim.
evi geziyorum oda oda, toplanacak düzenlenecek son bir şey kaldı mı diye bakıyorum..
ev düzenli olsun, çantamda eksiğim olmasın derdindeyim..

bi de kızımla konuşuyıorum dediğin gibi :)
güç topla, 2 gün sonra kollarımdasın diyorum :)

ayy.. inanılmaz valla.
senin spinal sezaryen mi olacak?
kaçta gireceksin yarın?
bi de bebişinin ismi ne olacak kısmetse?

slm kızlar....
bugun burdayız ,sonra bir daha ne zaman geliriz bilmiyorum....
bu arada bizde doğum hikayemizi yazdık dün...
bugunde ilk kez benim üstümü mahvetti,sunu anladım kendimede yedek kıyafet koymalıymışım yanıma,yaramazların ne zaman neyapacağı hiç belli olmuyor çünkü...ilk kusmuğumuzu da kayda gecirmiş olduk...üstümüzü değiştirelim dedik onuda mahvettik üstümüze işedik,allahtan bu akşam eve geciyoruz yoksa kıyafet kalmadı...resmen bavul gibi bir cantayla gezmeme rağmen eksiği hiç bitmiyor :))))

canım hoşgeldin..

demek senin oğluş ilk vukuatını da gerçekleştirdi ha :))
yerim onu ben
annelerin öyle koooocaman çantalarla gezmesinin bi sebebi varmış demek, kadıncağızlar eşya yetiştiremiyorlarmış :))

uykunuz ne alemde?

bugün eve geçicen de bi zaman ne zaman gelicen yaa, özleriz

dediğin gibi çok sessiz artık buralar.
spinal sezeryan olacağım.19 nisan beklenen doğum tarihim.
kızımın adı defne olacak teyzesi.
saat 10 gibi hastaneye gidip 12 de ameliyata gireceğim.
yarın bu saatlerde bebeğim kollarımda olacak inanamıyorum yaa..

okudum özgecim doğum hikayeni.yine ağladım ...:)
insan çok duygusallaşıyor ya.
kuzey beyimiz de başlamış yaramazlıklarına demek kii.
ayy ne tatlıdır şimdi yaaaa.
poposunu poposunu ısıracaksın aslında:)

sinemcim d edoğum yapmış.
hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
normal de doğurmuşsun canım tebrik ederim ya.

sinem cim hayırlı olsun canım kuzucuğunu kollarına almışsın çok sevindim senin adına..
fulyan sanada hayırlı doğumlar canım allah yardımcın olsun işallah..

sinemciğim tekrar tebrik ederim canım benim gözümüz aydın olsun opuyorumnanaktan

zeynocuğum canım valla sorma canım bir türlü denk gelemiyoruz ne zamndır canım benim bebiş olunca bir vaktin birine uymuyoki canım benim bir boşlukta ya yemek yiyorum ya wcye gidiyorum o kadar sağolsun anneciğim yapıyo tüm işlerimi amam bebişimi tek bırakmakta istemiyorum gelen gidende curcuna birde sanki sözleşmiş gibi hepsi bir anda geliyo kıım iyicene bunalıyo canım offf şu zamnları bir atlatsak kızımızla başbaşa kalsak inşallah bu arada canım eğer konuşamasssak dilamıza kavuşmana çok az zaman kaldı hayırlı doğumlar canım arkadaşım kokusunu bebim içinde çek içine canım bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…