iiyi aksamlar arkadaslar,insallah hepiniz iyisinizdir
ben cok kötüyüm midem bulaniyor ,sirtim,belim ,heryerim ,bütün kemiklerim agriyor
gözlerimden yaslar akiyor, karnimdada devamli gecmeyen ince bir sizi
dün gece sabaha kadar agladim cocuk gibi agridan
sanirim doguma ceyrek kala gribe yakalandim ALLAHIM sen yardim et cok kötüyüm gözlerim bile yaniyor
doktorumda tatilde bu gecede devam ederse hastaneye gidicem dayancak halim kalmadi :a015:
ben cok kötüyüm midem bulaniyor ,sirtim,belim ,heryerim ,bütün kemiklerim agriyor
sanirim doguma ceyrek kala gribe yakalandim ALLAHIM sen yardim et cok kötüyüm gözlerim bile yaniyor
doktorumda tatilde bu gecede devam ederse hastaneye gidicem dayancak halim kalmadi :a015:
merhaba.. formu takip ediyordum ama yazmıyodum.. bugun çatı muayenesi oldum 37+4 teyim. .çok acıdı. normal istiyorum ama korktum valla acıyınca. acaba doğumda da böle acırmı onu merak ediyorum.. bi de nst te 50 dk falan kaldım son 30 dakika da 10 dk da 2 dk sancı çıktı..toplam 3 sancı sonra nst bitti zaten. normalmidir. bende grip oldum burnum durmuyor.. doğal yollardan geçirmeye çalışıyorum 4 gündür falan... ama geçmedi. allah herkese kolaylık versin acayip belim ağrıyo ...
canım çok geçmiş olsun ya.dikkat et kendine.kısa zamanda atlatırsın inşallah ya.
bence hiç beklem git biran önce hastaneye.
Allah acil şifalar versin canım.
bende sezeryan oldugum günden beri hastayim
sanirim kizimada gectibilmiyorumkismile oda rahatsiz
ama salgin var valla dikkat ediyorum ama yinede oluyor iste
emme sorunumuzu sanirim biraz cözmeye basladik
meme uclarimda düzeldi cok sükür
valla artik okadar syk giremiyorum cocuk sayisi iki olunca
canım geçmiş olsun bitanem benim yaa canım sen yinede bir doktora git bitanesi her ihtimale karşı inşallah gribinide atlatırsın canım benim rabbim şifalar versin:Saruboceq:
selammmm
kızlar..
doğuma gidiyorum şimdi.
hakkınızı helal edin.dualaınızı eksik etmeyin nolur.
hepinizi öpüyorum kocaman...
hoşçakalın...
kızlar..
doğuma gidiyorum şimdi.
hoşçakalın...
merhaba hacercim cati muayenenin kötü gecmesin üzüldüm
neyseki bizim burda öyle birsey yapmiyorlar nasil oldugu hakkinda bir bilgim yok acikcasi
bende normal dogumu bekliyorum ,bakalim bizi neler bekliyor eyvahedigeldismile
benimde belim sirtim feci agriyor feci :gitme:
sancilarin iicin doktor bisey demediyse kafana birileri bisey deyipte takma bence
hakkimizda hayirlisi canim
sagol canim benim Şeniz
geceyi yine dört dönmekle gecirdim ,bugun doktorum geliyormus gidicem bakalim erkenden kalktim
seninde az kaldi canimcim yha insallah basarili gecer operasyon :Saruboceq:
gecmis olsun reyhancim ikinizede
iyi bak kendine ve kizina :1hug:
cok cok sagol bitanem yha ,bugun doktorum dönüyormus izinden gidicem bakalim
ama normal dicek ve geri yollicak gibime geliyor
hastaneyemi gitsem acaba diyip duruyorum esime ,en azindan serum bisey takarlardi
göbegim iyice asagiya indi besbeli,bir de bebek artik cok SIKISTIGINDAN sanirim devamli kipirdiyor ,itekliyor
a.slm canim hosgeldin nasilsin
kızlar..
doğuma gidiyorum şimdi.
hoşçakalın...
slm kızlar uzun pek giremiyorum kızım huzursuzdu biraz ememiyordu sarılık olmuştu şimdi çok şükür atlattık sarılığı emmeyede başladı bebişim
doğum yapan herkesin gözü aydın allah sağlık versin
gülsemincim sanada çok geçmiş olsun cnm
bu arada ya kızım emerken arada genzine kaçıyo ve çok korkuyorum sizlerde de oluyormu bu tip şeyler
slm kızlar uzun pek giremiyorum kızım huzursuzdu biraz ememiyordu sarılık olmuştu şimdi çok şükür atlattık sarılığı emmeyede başladı bebişim
doğum yapan herkesin gözü aydın allah sağlık versin
gülsemincim sanada çok geçmiş olsun cnm
bu arada ya kızım emerken arada genzine kaçıyo ve çok korkuyorum sizlerde de oluyormu bu tip şeyler
merhaba ben geldimm..
kuzum bugün 15 günlük kontrole gitti sağlık ocağına kilo alımı çok yavaşmış sütüm yetmiyor yani(((
ilk ay bitiminde 1 kilo alması beklenirmiş. çok üzgünüm bugün mamayı artırmaya başlıcaz(
bu arada dün mevlüdümüzü yaptık allah kabul etsin kuzuma sağlık versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?