2010 Nisan Anneleri

fulyancım zeynepcım gozunuz aydın dıyelım artık.Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın.

özlemciğim canım merhaba bitanem nasılsın canım biz geceleri mamaya devam diyoruz ilk kendimi emziriyorum sonrada mama veriyoruz canım biz başladık o vitamine dün 15. günümüzde canım 3 damla şeklinde veriyoruz ağızdan canım hemşire vermişti eşime topuk kanı almaya gidince canım bitince tekrar alıcakmışız oradan öyle demiş canım

canım ben o olayı mama verirken yaşadım ve artık mamalarını hep babası yediriyo korktum bidaha yedirmem mama falan dedim gündüzleri zaten meme emiyo geceleride babası mamasını veriyo bende çok korkmuştum mafoldumben

Merhaba güzel anneler,
Hiç giremiyorum kızlar foruma, bakamıyorum bile.
Bebişim geceleri inanılmaz ağlıyor, saatlerce resmen kıpkırmızı oluyor resmen. Sanırım kolik sancılarımız var. mafoldumben Nette araştırma yapıyorum artık. Sizlerden var mı bu sorun?
Birde sancılar sırasında kayınvalidem, annem sürekli şu mu bu mu? Yok şunu yapma, bunu yapma diyip duruyor. Of of kırmayım diye kendimi sürekli tutuyorum artık.
Kızlar, vitamine tam 15 günde başlayın, çok önemli bebişlerimizin kemikleri için özellikle.

arkadaşlar doğum yapmış annelere soruyorum.göğüs çatlağı için kullandığınız bir şey var mı? biz doğum yapacak olan annelere şunu şunu yapın diyeceğiniz önerileriniz varsa bekliyoruz..

nisan anneleri topiği terketmişkaydirigubbakcemile3
kızlarrr oğluma aşık oldum ben sanırım :asigim:
bugün göbeğimiz düştü oğlum sakinleşti biraz keyfimiz yerinde
ama bu göğüs ucu yaraları beni mahvetti kızlar. hiçbirşey fayda etmiyor çünkü oğlum sık emmek istiyor. bugün emerken benimle öyle bir savaştı ki sanki kaşıkla mama yedirir gibi ağzı yüzü süt içinde kaldı.:roflol: o kadar tatlıydı ki anlatamam.
aaa bu arada oğlum koluma işedi bugün :roflol:

valla ben 1 hafta önce doğum yaptım daha hastanedeyken 2. gün meme ucu çatlağı başladı. doğumdan önce on gün, günaşırı garmastan diye bir krem sürmüştüm. doğumdan sonrada lansinoha devam ettim. ama oğlum çok sık ve güçlü emdiği için yaralarım bir türlü iyileşmedi sanırım 3-4 gün daha acıyacak.
hemşireler ebeler bana hep kendi sütünle temizle göğüs ucunu ve nemli bırakma dediler. elimden geldiğince yapıyom ama kremler ve göğüs pedi yüzünden pek de kuru kalmıyo göğsüm. kullanmazsam da daha çok acıyo sürütnme yüzünden

hayırlı doğumlar diliyorum

selam kızlar..
Göğüs ucu için bephantene kullanın...benim doktorum ve bebek hemşiresi onu önerdi..lansinoh alacaktım aldırtmadılar..pişik içinde onu kullan dediler..tam olacakken yoğun bir bephantene tedavisiyle atlattım çok şükür:))))

kızlar sa nasılsınız bende giremiyorum hakkaten nisan anneleri siteyi terketti hepimizde bir melek meşguliyeti minik kuşlar çokmu vakit alıyor ne yoksa bizmi onları burakamıyoruz bilmem.bu arada ben lansinoh kullanıyorum neden kullanma dedi acaba doktor merak ettim.çok faydasını gördüm açıkçası hem göğüs petini hemde kremini aldım.ona rağmen hafif çatlak var.meme başlarım henüz çıkmadı ne yapıcam bilmem bebişim memi emerken bir gün koparacak ucundan azıcık çok ağrılı emziriyorum.bunada şükür aman süt olsunda ne yapalım.

kızlar sa nasılsınız bende giremiyorum hakkaten nisan anneleri siteyi terketti hepimizde bir melek meşguliyeti minik kuşlar çokmu vakit alıyor ne yoksa bizmi onları burakamıyoruz bilmem.bu arada ben lansinoh kullanıyorum neden kullanma dedi acaba doktor merak ettim.çok faydasını gördüm açıkçası hem göğüs petini hemde kremini aldım.ona rağmen hafif çatlak var.meme başlarım henüz çıkmadı ne yapıcam bilmem bebişim memi emerken bir gün koparacak ucundan azıcık çok ağrılı emziriyorum.bunada şükür aman süt olsunda ne yapalım.

slmlar kızlarr.. bi geçmişe bakıp da selam vereyim dedim ama bu arada bi emme molası verdik yine :)))

amaann bu oğlanlar ne memeci ayoll :)))) hep yapışık dursa ayrılmak istemicek... inşalah sütüm de yetiyodur da beslenebiliyodur kuzum.. tabi bizde öğlen ve gece 2 kez günde mama takviyesi yapıyoruz yine de ama bakalım 3 mayısta aşı için gittiğimizde durum ne olucak.. inşallah iyi gidiyoruzdur..

herkes iyidir inşallah. melekler de inşş...
yeni doğum yapanlara gözleri aydın olsun diyorum.. sağlıkla büyütsünler inşallahh...

dünürüm de yarın doğurucak :) ayy ben ne heyecanlıyım onu tahmin edebiliyorum :) canım yaa.. yarın bu saatlerde kızı kollarında olucak inşallahh... sağlıkla hayırlısıyla atlatırsın ve ağrısız sancısız hopiidik diye ayaklanıverirsin canımın içi.. inşallahh....

bu arada bende lansinoh kullanıyorum.. çok da faydasını görüyorum açıkçası... onu kullanmadan öncesi aman yarabbim ne sancılı bi dönemdi.. gerçi şimdi de maşallah oğlum krem fayda eder etmez yine emmek istiyo ama olsun.. acı da çeksem ben oğlum emsin yeter ki...

tuğbacım gold krem diye bişi var ben çatlakları onunla geçirdim göğsümden. şimdi azcık acım var sadece çok önmeli değil. krem de sürmüyorum artık.

birde pedden nemli kalıypor demişsin ya ben chicco'nun pedini kullanıyorum. direkt orkidler gibi jel kıvamına getiriyor akan sütü. kupkuru oluyor.

öpüyorum hepinizi:)) kızımın gaz sancısı oluyor napıcazzz yaa:gitme:

şafak saya saya son günümü de bitirdim.. yarın 12.30'da doğuma giriyorum.
aklınıza gelirsem, o saatlerde buraya bakıp şunu okuyan olursa hayır duası bekliyorum hepinizden..
kızım sağlıkla sıhhatle doğsun, her şey yolunda gitsin, iyi olalım, tüm duam o..

listeyi aksatmamaya, en kısa zamanda girip yeni doğan bebişleri eklemeye çalışıcam, ama azıcık rötar yaparsam da kusuruma bakmayın...

doğum yapanlar, haber alanlar, "2010 nisan bebekleri geliyor" topicine yazarlarsa, ya da bana özel mesajla bilgilerini yollarlarsa, benim için çok daha kolay olur eklemesi... çünkü dila hanım gelince, şimdiki gibi topic topic, sayfa sayfa inceleyip kim doğurmuş bilgileri neymiş diye tarayamayabilirim..arada hiç bir şey kaçırmayayım, nisan kuzuları listemiz tam olsun :)

bu arada canım arkadaşım refişim de unutmamış beni :)
özge de keza öyle, o da yazmış son girdiğinde..

canlarım benim, çok çok sağolun, kocaman öpüyorum ikinizi de.

siz tecrübelendiniz artık, ben de bikaç gün sonra arayıp bu çocuğun kakası niye bu renk, şu kadar uyuyo bu normal mi, neden şöyle oldu böyle oldu diye başınızı şişirirsem şaşırmayın :)

güzel damadımı da, yakışıklı kuzey'imi de öpüyorum..

görüşmek üzere

ikikedili deli canım hayırlı doğumlar dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun

kızlar hepiniz meme çatlağından şikayetcisiniz sanırım yada bir çoğunuz
bende olmadı hiç maşallah ama hamileliğimin 5. ayından beri lierac kullanıyorum karın ve meme çatlağı için
o iyi geldi sanırım şimdide doktor lansodin mi ne verdi onu sürüyorum aklıma geldikçe
inş en kısa zamanda iyileşirsiniz

kızlar bende lohusalık sendromu başladı bile galiba,
dışarı çıkmak gezmek istiyorum bebişimi de alıp ama hastalanır diye kıyamıyorum. Evde nasıl giydireceğimi şaşırdım hem sıcağa alıştırmayayım diyorum hemde iç zıbın dış zıbın yelek uyurkende battaniye ile örtüyorum. biraz soysam alt değiştirmek için hemen hapşırıyor. Anlamadım yaa

kızlar hepinize selam 2 kedili yide unutmayalım inşallah hayırlı doğumları olsun hayırlısıyla meleğini kucağına alsın sağ ve salim sağlık ve sıhatli akıllı ve fikirli inşallah.
canım bende sen gibiyim üşücek diye endişeleniyorum sürekli annem diyoki bende sen gibiydim Peygmber efendimizin sakalı gibi 40 kat sarmışsın demiş biri annemede.ama sorumluluk bize ait olunca insan ne yapacağını şaşırıyor.bende altını değiştirdiğimd ıslak mendille siliyorumya hemen hapşuruyor 2 gündürde bir hıçkırıktır gidiyor bakalım.

ikikedili deli canım hayırlı doğumlar dualarımız seninle allah yardımcın olsun sende bizlere dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…