kızlar hepinize selam 2 kedili yide unutmayalım inşallah hayırlı doğumları olsun hayırlısıyla meleğini kucağına alsın sağ ve salim sağlık ve sıhatli akıllı ve fikirli inşallah.
canım bende sen gibiyim üşücek diye endişeleniyorum sürekli annem diyoki bende sen gibiydim Peygmber efendimizin sakalı gibi 40 kat sarmışsın demiş biri annemede.ama sorumluluk bize ait olunca insan ne yapacağını şaşırıyor.bende altını değiştirdiğimd ıslak mendille siliyorumya hemen hapşuruyor 2 gündürde bir hıçkırıktır gidiyor bakalım.
Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMM delikafadulden delikafadulden
Canım bende uniwipe nin sadece saf su ve pamuktan oluşan bezini kullanıyorum.canım yenidoğan ıslak mendilleri bile bebeklerimizin cildine zararlıymış. en azından evdeyken ılık su ve pamukla temizliyecekmişiz bilginize:)))))))))))))
iyi geceler kızlarr
malesef oğlumdan fırsat bulamıyorum nete girmeye
zeynep de yarın doğum yapacakmış rabbim yardımcısı olsun
tarhancım bende aşığım oğluma tatlım
bize gelince bugün mevlidimiz okundu teyzeleri face foto ekledim ve aynı zamanda artık bebeğimin bi süt annesi var arkadaşımın bebeği 1 yaşında oda gelmişti bugün ve deneyelim dedim bizimki alacakmı ve hiç bırakmadı resmen kızlarya onları izlerken öyle kötü oldumki bi ben öyle emziremiyorum yavrumu göğüs ucum yok denecek kadar az ve slikon başlıkta da zorlanıyordu yavrum ama şunu farkettim arkadaş gittikten sonra daha istekliydi bebeğim emerken ve öncekilere oranla daha az sorun çıkardı bakalım şu çatlaklar geçsinde daha rahat emecek inşallah bugün gördükten sonra pes etmemeye karar verdim
çatlaklara gelincede felaket durumdayım kızlarya resmen parçalanmış durumda uçları ve ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum
40 ından sonra geçer diyorlar inşallah dedikleri gibide çıkar yoksa mahvoldum demektir
ve son olarakta bu hafta evimize gideceğiz artık dua edin bana olur mu
Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMM delikafadulden delikafadulden
hep soylıcem unutuyorum kızlar.monovıt d3 kullanmaya basladınızmı kızlar.bızım hemsıre unuttu tam 15 gunlukken baslaması gerekıyomus bızımde 15.gunumuzde bı arkadasım sordu hatırlattı bana sans ıste.hemen aradım hemsıreyı getırdı.anne sutunde olmayan tek vıtamınmıs 1 yasına kadar alınması gerekıyomus.
valla ben 1 hafta önce doğum yaptım daha hastanedeyken 2. gün meme ucu çatlağı başladı. doğumdan önce on gün, günaşırı garmastan diye bir krem sürmüştüm. doğumdan sonrada lansinoha devam ettim. ama oğlum çok sık ve güçlü emdiği için yaralarım bir türlü iyileşmedi sanırım 3-4 gün daha acıyacak.
hemşireler ebeler bana hep kendi sütünle temizle göğüs ucunu ve nemli bırakma dediler. elimden geldiğince yapıyom ama kremler ve göğüs pedi yüzünden pek de kuru kalmıyo göğsüm. kullanmazsam da daha çok acıyo sürütnme yüzünden
hayırlı doğumlar diliyorum
slmlar kızlarr.. bi geçmişe bakıp da selam vereyim dedim ama bu arada bi emme molası verdik yine :)))
amaann bu oğlanlar ne memeci ayoll :)))) hep yapışık dursa ayrılmak istemicek... inşalah sütüm de yetiyodur da beslenebiliyodur kuzum.. tabi bizde öğlen ve gece 2 kez günde mama takviyesi yapıyoruz yine de ama bakalım 3 mayısta aşı için gittiğimizde durum ne olucak.. inşallah iyi gidiyoruzdur..
herkes iyidir inşallah. melekler de inşş...
yeni doğum yapanlara gözleri aydın olsun diyorum.. sağlıkla büyütsünler inşallahh...
dünürüm de yarın doğurucak :) ayy ben ne heyecanlıyım onu tahmin edebiliyorum :) canım yaa.. yarın bu saatlerde kızı kollarında olucak inşallahh... sağlıkla hayırlısıyla atlatırsın ve ağrısız sancısız hopiidik diye ayaklanıverirsin canımın içi.. inşallahh....
şafak saya saya son günümü de bitirdim.. yarın 12.30'da doğuma giriyorum.
aklınıza gelirsem, o saatlerde buraya bakıp şunu okuyan olursa hayır duası bekliyorum hepinizden..
kızım sağlıkla sıhhatle doğsun, her şey yolunda gitsin, iyi olalım, tüm duam o..
listeyi aksatmamaya, en kısa zamanda girip yeni doğan bebişleri eklemeye çalışıcam, ama azıcık rötar yaparsam da kusuruma bakmayın...
doğum yapanlar, haber alanlar, "2010 nisan bebekleri geliyor" topicine yazarlarsa, ya da bana özel mesajla bilgilerini yollarlarsa, benim için çok daha kolay olur eklemesi... çünkü dila hanım gelince, şimdiki gibi topic topic, sayfa sayfa inceleyip kim doğurmuş bilgileri neymiş diye tarayamayabilirim..arada hiç bir şey kaçırmayayım, nisan kuzuları listemiz tam olsun :)
iyi geceler kızlarr
malesef oğlumdan fırsat bulamıyorum nete girmeye
zeynep de yarın doğum yapacakmış rabbim yardımcısı olsun
tarhancım bende aşığım oğluma tatlım
bize gelince bugün mevlidimiz okundu teyzeleri face foto ekledim ve aynı zamanda artık bebeğimin bi süt annesi var arkadaşımın bebeği 1 yaşında oda gelmişti bugün ve deneyelim dedim bizimki alacakmı ve hiç bırakmadı resmen kızlarya onları izlerken öyle kötü oldumki bi ben öyle emziremiyorum yavrumu göğüs ucum yok denecek kadar az ve slikon başlıkta da zorlanıyordu yavrum ama şunu farkettim arkadaş gittikten sonra daha istekliydi bebeğim emerken ve öncekilere oranla daha az sorun çıkardı bakalım şu çatlaklar geçsinde daha rahat emecek inşallah bugün gördükten sonra pes etmemeye karar verdim
çatlaklara gelincede felaket durumdayım kızlarya resmen parçalanmış durumda uçları ve ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum
40 ından sonra geçer diyorlar inşallah dedikleri gibide çıkar yoksa mahvoldum demektir
ve son olarakta bu hafta evimize gideceğiz artık dua edin bana olur mu
Zeynepcım ben bıgun sonra gordum ama kusura bakma suan bebegın kollarında Rabbım sızlere bagıslasın.tez zamanda ıyılesmen dılegıyle cnm bak sende kokluyosun artık.sorularını beklıyoruz.gece uyku yok gaz sancısı pısıkler. emme suruplar asılar......şafak saya saya son günümü de bitirdim.. yarın 12.30'da doğuma giriyorum.
aklınıza gelirsem, o saatlerde buraya bakıp şunu okuyan olursa hayır duası bekliyorum hepinizden..
kızım sağlıkla sıhhatle doğsun, her şey yolunda gitsin, iyi olalım, tüm duam o..
listeyi aksatmamaya, en kısa zamanda girip yeni doğan bebişleri eklemeye çalışıcam, ama azıcık rötar yaparsam da kusuruma bakmayın...
doğum yapanlar, haber alanlar, "2010 nisan bebekleri geliyor" topicine yazarlarsa, ya da bana özel mesajla bilgilerini yollarlarsa, benim için çok daha kolay olur eklemesi... çünkü dila hanım gelince, şimdiki gibi topic topic, sayfa sayfa inceleyip kim doğurmuş bilgileri neymiş diye tarayamayabilirim..arada hiç bir şey kaçırmayayım, nisan kuzuları listemiz tam olsun :)
yaptım canım yaptım azıcık zor oldu ama yaptım:) bütün nisan anneleri doğurmadan anlatmıcamkaydirigubbakcemile3 azıcık acılı geçti bizim doğum günümüz. önce suuni sancı sonra sezeryan yedikkaydirigubbakcemile3aa tarhan da doğum yapmış hayırlı olsun nasıl geçti
doğumun canım?
canım 65 tl diyor o kreme yaa:)) çok pahalımafoldumbenbende chicco ped kullanıyom ama pek kuru kalmıyo gibi geliyo banabilmiyorumkismile sanırım benim göğüs uçlarım kronikleşti kremlere pedlere boşuna çamur atıyomkaydirigubbakcemile3tuğbacım gold krem diye bişi var ben çatlakları onunla geçirdim göğsümden. şimdi azcık acım var sadece çok önmeli değil. krem de sürmüyorum artık.
birde pedden nemli kalıypor demişsin ya ben chicco'nun pedini kullanıyorum. direkt orkidler gibi jel kıvamına getiriyor akan sütü. kupkuru oluyor.
öpüyorum hepinizi:)) kızımın gaz sancısı oluyor napıcazzz yaa:gitme:
:lepi: :lepi: :lepi: gözün aydın bitanem bu ne hız maşallahhh allah tamamına erdirsin gözün aydın canım çok çok sevindimhihoyyyt hihoyyytopuyorumnanaktanEveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
dogum yazılarını bulamadım kızlar nerde yahu
Maşallah zaman ne çabuk geçmiş açtığım Topic Doğuruyor Ayy sizler benim için bir Başkasınız Hepinize hayırlı Doğumlar Diliyorum
Çok teşekkür ederim canım çoğu doğum yapmış zaten.Sizlerde yaparsınız yakında hayırlısıylaa.s.hayırlı olsun seyma cım...
biz daha birinciyi doğuramadık..
Hayırlı ugurlu olsun canım ama çizelgen niye 40. haftayı gösteriyor
İnşaallah canım çook teşekkür ederim.a.s.seymacim senin adina cok ama coook sevindim ,Allahim insallah 5 bebeginin acisini icindekiyle dindirir :Saruboceq:
Allah büyüktür canim dua edicem senin icin ,Rabbim karnindakini sana bagislasin insallah :teselli:
Unutturmaz balım ama avutacak sanırım henüz bilemiyorum.Çok teşekkür ediyorum sana daa.s.bizde erken basladik o damlaya canim hastaneden cikar cikmaz kullanmaya basla demisti hemsire cok da önemli bir damla haklisin
kemik gelisimi icin
ohhhhhhhh ilk kazanizida yasadiniz demek
yaninda bir katta kendin icin tasi artikopuyorumnanaktan
bitek senin oglan degil canim
benimde kiz meme hastasi opuyorumnanaktan
aman emsinde 24 saat oturalim basinda dimi ???opuyorumnanaktan
canim tabiki hatiriliyoruz seni canim zeynepim insallah en güzel sekilde almisindir bebisini kucagin ki bu saatlerde büyük bir ihtimal bebisinle koklasiyosunduropuyorumnanaktan
seni cok iyi anliyorum canim
bende oglumda cok sykinti cektim bide ilk olunca hic bisey bilmiyor insan ne yapacagini sasiriyor insan ama eminim en yakin zamanda cözeceksin bu durumu
ay aynekadar sevindim anlatamam
bütün bebislerinin acisini unutturur insallah
İnşaallah cnaım çok sağola.s.şeymacım
çok sevindim tatlım... bu kez hayırlısı olcaktır inşallahhhhhh....
zeynepçim almışsdındır şimdi kollarına doya doya kokla canım.... allah sağlık versin bütün bebeişlerimize:)) bize süt versin lütfennnnnnnnnnnn(
kızlar biz geldikk ilk hafta kontrolümüze gittik bugün. çok şükür herşey yolunda oğluşum turp gibi maşallah 200 gram almış kaan paşa. zemuszemus zemuszemus doktorumuz çok iyi dedi. göbeğimiz de dün düştü daha sakiniz 2 gündürsarılığımız da yok maşallah benim tatlı oğluma:asigim:
kızlar birşey aklınızda olsun. denedim resmen suyu az içtiğim zaman süt daha geç oluyo suyu bol bol içince göğüslerim hemen doluyo şişiyo haberiniz olsun.
bu arada kilolar ne alemde bakalım? biz 86 kg ile sezeryana girdik. eve geldiğimizde 80 kg olmuştuk. doğumdan 1 hafta sonra bugün 78 kg olmuşumalkisalkisalkis umarım böyle devam edereyvahedigeldismile
memişler hala çok fena acıyo 2. tüp lasinoha başlıyoz vatana millete hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
zeynepcim bugün doğum yapcakmış inşallah hayırlısıyla kucağına alır dila sultanıopuyorumnanaktan
yaptım canım yaptım azıcık zor oldu ama yaptım:) bütün nisan anneleri doğurmadan anlatmıcamkaydirigubbakcemile3 azıcık acılı geçti bizim doğum günümüz. önce suuni sancı sonra sezeryan yedikkaydirigubbakcemile3
canım 65 tl diyor o kreme yaa:)) çok pahalımafoldumbenbende chicco ped kullanıyom ama pek kuru kalmıyo gibi geliyo banabilmiyorumkismile sanırım benim göğüs uçlarım kronikleşti kremlere pedlere boşuna çamur atıyomkaydirigubbakcemile3
canım gaz sancısı için bir tanıdığım sumak ye bebeğin gazına iyi gelir demişti bir dene istersenopuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: gözün aydın bitanem bu ne hız maşallahhh allah tamamına erdirsin gözün aydın canım çok çok sevindimhihoyyyt hihoyyytopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?