kızlar biz geldik. çok şükür iyiyiz ikimiz dedün akşam geldik .1 gece yattık.kızım defne 3.480 gr,52 cm goğdu.
Allah ım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Allah olmayanlarada versin.
geçmişi okuyamayacağım arkadaşlar.doğum yapmış olanlar hayırlı uğurlu olsun.yapacak olnlar da bir avazda kurtulur inşallah.eşim facebook a fotoğrafları eklyecek.buraya da ben biraz daha düzelince eklerim inşallah.maşallah demeyi unutmayın kızıma.
hepinizi öpyorum.hoşçakalın.
kızlar biz geldik. çok şükür iyiyiz ikimiz dedün akşam geldik .1 gece yattık.kızım defne 3.480 gr,52 cm goğdu.
geçmişi okuyamayacağım arkadaşlar.doğum yapmış olanlar hayırlı uğurlu olsun.yapacak olnlar da bir avazda kurtulur inşallah.eşim facebook a fotoğrafları eklyecek.buraya da ben biraz daha düzelince eklerim inşallah.maşallah demeyi unutmayın kızıma.
canımcım banada başı çok büyük ve kilosu da çok fazla o yüzden sezeryan olacak demişti doktorlar ve sadece bi tane de değil hem sakaryada hem de istanbulda hatta doğumdan önceki gün ultrasonda 4,400 görünüyordu 37+6 da ve bekletmeden de sezeryana alındım ve bebeğim 3,700 doğdu başıda o kadar büyük değilvalla canım bende anlamadım bizim doktor neden böyle davranıyor bugün aradım benim kafama takıldı diye çatım dar olduğu için mi yoksa başımı büyük diye oda senin çatınla bebeğin başının uymamış olması dedi.bende çatı muayneesi yapılmadı ama nerden anlıyoruz dedim doktorumda bu haftaya kadar baı kanala girmemişse burada darlık sözkonusudur dedi ama ben buna inanamıyorum tabi bunu doktorumada söyleyemedim arkadaşımın bebeği 41.haftanın son günü başı kanala girdi ve normal doğum yaptı.doktorumun açıklamasıyla elişen bir olay.doktorum 39.haftanın sonuna kadar bekletişyorum dedi dahada girmezse beklemeye gerek görmüyorum dedi.pazertes
ye gün almış durumdayızrabbim hayırlısı olsun diyorum artık normal diyede ısarar etmedim sezeryan di
yede hayırlısını d
liyorum hep yegenimin eşi normal yaptı ama sezeryandan binbeter oldu çıktı 3 gün yürüyemedi.
canım benimyaa çok sevindim senin adına rabbim tamamına erdirsinTeşekkür ederim canım :1hug:
Geçmiş olsun canım.İnna lillahi inna ileyhi raciun.Diyecek birşey yok Rabim sabır versin inş.:çok üzgünüm:
bebeg ve batuhanım sizlere de çok teşekkür ediyorum.a.s.
canımm dediğini yapıyorum ama benim meme ucu yok denecek kadar az o yüzden tek başına almak istemiyor yavrumCanım bende uniwipe nin sadece saf su ve pamuktan oluşan bezini kullanıyorum.
Çok acıyorsa kahverengi kısmı yandan cimcikler gibi tutup iyice azına sok canım hemşireler öyle yapıyor ucu iyice girince pek acımıyor, Allah kolaylık versin
aynen öyle güzelim ve biz süt anne olayından sonra çözdük bu sorunubizde erken basladik o damlaya canim hastaneden cikar cikmaz kullanmaya basla demisti hemsire cok da önemli bir damla haklisin
kemik gelisimi icin
seni cok iyi anliyorum canim
bende oglumda cok sykinti cektim bide ilk olunca hic bisey bilmiyor insan ne yapacagini sasiriyor insan ama eminim en yakin zamanda cözeceksin bu durumu
ay aynekadar sevindim anlatamam
bütün bebislerinin acisini unutturur insallah
tuğbaaaa canım benimya maşallah oğluşunakızlar biz geldikk ilk hafta kontrolümüze gittik bugün. çok şükür herşey yolunda oğluşum turp gibi maşallah 200 gram almış kaan paşa. zemuszemus zemuszemus doktorumuz çok iyi dedi. göbeğimiz de dün düştü daha sakiniz 2 gündürsarılığımız da yok maşallah benim tatlı oğluma:asigim:
kızlar birşey aklınızda olsun. denedim resmen suyu az içtiğim zaman süt daha geç oluyo suyu bol bol içince göğüslerim hemen doluyo şişiyo haberiniz olsun.
bu arada kilolar ne alemde bakalım? biz 86 kg ile sezeryana girdik. eve geldiğimizde 80 kg olmuştuk. doğumdan 1 hafta sonra bugün 78 kg olmuşumalkisalkisalkis umarım böyle devam edereyvahedigeldismile
memişler hala çok fena acıyo 2. tüp lasinoha başlıyoz vatana millete hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
zeynepcim bugün doğum yapcakmış inşallah hayırlısıyla kucağına alır dila sultanıopuyorumnanaktan
yaptım canım yaptım azıcık zor oldu ama yaptım:) bütün nisan anneleri doğurmadan anlatmıcamkaydirigubbakcemile3 azıcık acılı geçti bizim doğum günümüz. önce suuni sancı sonra sezeryan yedikkaydirigubbakcemile3
canım 65 tl diyor o kreme yaa:)) çok pahalımafoldumbenbende chicco ped kullanıyom ama pek kuru kalmıyo gibi geliyo banabilmiyorumkismile sanırım benim göğüs uçlarım kronikleşti kremlere pedlere boşuna çamur atıyomkaydirigubbakcemile3
canım gaz sancısı için bir tanıdığım sumak ye bebeğin gazına iyi gelir demişti bir dene istersenopuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: gözün aydın bitanem bu ne hız maşallahhh allah tamamına erdirsin gözün aydın canım çok çok sevindimhihoyyyt hihoyyytopuyorumnanaktan
slm nisan anneleri tecrubenizden yararlanmak istiyorum bende haziran annesiyim inşallah yarın şu gecelik pijama olayını bitirmek istiyorum sizce neler almam lazım kaçtane fikir verin lütfen bide emzir sütyenimi yoksa emzirme aletli sütyenmi daha iyi olur şimdiden çok tşk ederimm
slm jalecim cnm ömürlü olsun tekrar bebesin pek tatli masllah cnm benimde sütüm cok az yetmiyor mama veriyom bende:çok üzgünüm:
herkese merhabalar hanımlar.uzun bir araddan sonra buradayım.kimler doğum yaptı bilemiyorum.2 haftadır giremiyorum.hepimizin bebişleri hayırlı yaşı uzun olsun.
bende 6 nisan saat 12.30 da 50 cm 3,5 kg bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.sağlığımız iyi şükür .ertesi gün hastaneden çıktım.geçen salı dikişlerim alındı.oğlum kontrolden geçti.hafif bir sarılık geçirmiş.ama atlatmış.dün göbeğide düştü.emmede sorun yaşıyoruz.mecbur kaldıkça göğsümü tirle ile
sağıp veriyorum.
iyi akşamlar kızlarr
fulyancım ve avukat44 gözünüz aydın arkadaşlar rabbim uzun ömürler versin kuzularınıza
bizde büyüdük artık yarın tam 30 günlük olacak yavrum ve en sonunda tam 29. günümüzde emmeye başladı tabi slikon başlıkla ama bunada şükür diyorum sakın pes etmeyin arkadaşlar neler yaşadım bir ben biliyorum sürekli sağıp veriyordum ama oda yetmiyordu ve elektrikli pompada tamamen yara yapmıştı göğüslerimi ve çektiğim sıkıntıda cabası
iki gündür hem emzirmeye çalışıyorum hemde sağıp veriyorum
sağmazsam göğüslerim çok kötü oluyor
bizden haberler bu kadar teyzeleri bu hafta sonuda evimize döneceğiz inşallah
sizlerde iyisinizdir inşallah malesef geçmişi okuyamıyorum
slm jalecim cnm ömürlü olsun tekrar bebesin pek tatli masllah cnm benimde sütüm cok az yetmiyor mama veriyom bende:çok üzgünüm:
bende aynı durumdayım mama veriyorum:(
ama bir an geliyo acayip doluyor göğüslerim. sık emerse yetmiyor
kaç kere ne kadar veriyosun mamayı??
bende aynı durumdayım mama veriyorum:(
ama bir an geliyo acayip doluyor göğüslerim. sık emerse yetmiyor
kaç kere ne kadar veriyosun mamayı??
kızlar ben hala dogurmadım beklemedeyim:)
arada bi giriyorum nete genelde dinlenmekle mesgulumm. geçen gün yolda giderken düştüm. allaha şükür bebegimde bende iyiyiz yan tarafıma düştüm ama bebege bişe oldu sandım cok korktum...çok şükür iyiyiz...38haftamdayım hala tık yok..bebişim en son 3350idi. çatı muayenemide oldum doguma uygun dedi korkulcak kadar deilmiş bu muayene... ama resmen elinin hepsini sokuyor içeri döndürüyor. cok az acıyor korkmasın yaptırcak olanlar:) güzel haberlerle gelirim inş
herkese merhabalar hanımlar.uzun bir araddan sonra buradayım.kimler doğum yaptı bilemiyorum.2 haftadır giremiyorum.hepimizin bebişleri hayırlı yaşı uzun olsun.
bende 6 nisan saat 12.30 da 50 cm 3,5 kg bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.sağlığımız iyi şükür .ertesi gün hastaneden çıktım.geçen salı dikişlerim alındı.oğlum kontrolden geçti.hafif bir sarılık geçirmiş.ama atlatmış.dün göbeğide düştü.emmede sorun yaşıyoruz.mecbur kaldıkça göğsümü tirle ile
sağıp veriyorum.
:Saruboceq: amiin canım.. senin yavrunda uzun ömürlü olsun serapçım opuyorumnanaktanslm dogum yapanlar gözünüz aydin äömürlü olsun kuzulariniz
opuyorumnanaktan hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. yavrun.. rabbim hayırlısıyla sıkıntısız kurtarsın inş. :Saruboceq:bende burdayım kızlar merak etmeyin bende bekliyorum daha kuzum 38+2.. gelemedi bir türlü :S
opuyorumnanaktan hoşgeldiniz kızz.. biz de geldik.. derken oğlum uyanmış naniknanik bıcı bıcı yapıcazz... :asigim: miss kokucazz.. ananemiz bugün güne gidicek.. akşam da evde kalıp işlerini halledicek.. yarına kadar yavrularımla başbaşayım.. daha önce deoğlumla tek kaldık 1 gece babamızla tabi.. ama bu gündüz de yalnızız.. alışma turlarıymışş. haftaya haftaçi gidicekmiş annem mafoldumben hayırlısı artık... siz nasılsınız özgeciimm ??slm kızlar....biz geldik....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?