opuyorumnanaktan bizde sizi öpüyoruz balımm... dualarımız sizinle... her zman arayabilirsin.. kaka rengine de yorum yaparız.. kaydirigubbakcemile3 diğerlerine de bildiğimiz kadarıyla fikir veririrz olumunekankayizsmile en kısa zamanda görüşürüz inş.. opuyorumnanaktanbu arada canım arkadaşım refişim de unutmamış beni :)
özge de keza öyle, o da yazmış son girdiğinde..
canlarım benim, çok çok sağolun, kocaman öpüyorum ikinizi de.
siz tecrübelendiniz artık, ben de bikaç gün sonra arayıp bu çocuğun kakası niye bu renk, şu kadar uyuyo bu normal mi, neden şöyle oldu böyle oldu diye başınızı şişirirsem şaşırmayın :)
güzel damadımı da, yakışıklı kuzey'imi de öpüyorum..
görüşmek üzere
ayy canımm.. nasıl sevindim.. nasıl duygulandımm.. nasıl tüylerim diken diken oldu anlatamam opuyorumnanaktan bende bebeklerin listesinin olduğu topikteki mesajına cvpta dua ettim sana :) inşallah meleğin yada meleklerin sağlıkla gelicek bu kez sana.. :Saruboceq: Rabbim yar ve yardımcın olsun.. :Saruboceq: sabrının ve isyan etmeyişinin mükafatını alırsın inşallah... Dualarım seninle ve yavrularınla :Saruboceq:Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMM delikafadulden delikafadulden
opuyorumnanaktan amaannn reyhancım dediğin gibi emsinlerde 24 saat yapışık dursunlar isterlerse.. evdeyken sorun yokda dışarda gezmedeyken nasıl olucak ki ?bitek senin oglan degil canim
benimde kiz meme hastasi opuyorumnanaktan
aman emsinde 24 saat oturalim basinda dimi ???opuyorumnanaktan
:Saruboceq: amiiiiinnnnn :Saruboceq: hepimize bol bol süt versin inşallah :Saruboceq:allah sağlık versin bütün bebeişlerimize:)) bize süt versin lütfennnnnnnnnnnn(
evet canım.. topiğin uğurlu geldi bize... şimdi yavrularımız yanımızda :asigim:Maşallah zaman ne çabuk geçmiş açtığım Topic Doğuruyor Ayy sizler benim için bir Başkasınız Hepinize hayırlı Doğumlar Diliyorum
canımcıım.. bizde öylebir olay olmadı.. kızımı sezeryanla doğurduğum için öyle oldu oğlumda... hiç bir sorun da yaşamadım çok şükür doğumumdaslm arkadaşlar nasılsınız birkaç gündür giremedim siteye bizimde günümüz çok az kaldı ama hala ses seda yok ablam ve kaayınvalidem yanıma geldi doğum için.bugün doktorumuza gittik ve benim kafamda acayip soru işaretkleri bıraktı.bugüne kadar normal olabilirsin diyordu çatı muayeneside yapmadı bugün sezeryan dedi sebebte bebekler 38 39. haftada başları kanala yerşelirmiş bizim bebek girmediği için sezeryan diyor bekleyelimde demiyor ben anlamadım gitti arkadaşımın bebeği 41.haftada bebek kanala girmiş bizimki sanki 39 a kadar girseydi girerdi girmediğine göre çatın dar deyip sezeryana karar verdi.birde bebeğin baş çapına baktı normal doğum için başçapı nekadar olmalı?normalde 9.5 mm olmalıymış bizimki 9.6 ya yaklaşmış canım çok sıkkın şuanda 25 nisan tahmini olması gereken bugün ayın 14 ü cuma yada pazartesi alalım diyor sizde böyle bir durumla karşılaştınızmı canım çok sıkıldı
ben 2 aylık hamileydim. bebeğimi attı rahmim . gitti o . inşallah meleklerle beraberdir. çok moralimiz bozuk
slm arkadaşlar nasılsınız birkaç gündür giremedim siteye bizimde günümüz çok az kaldı ama hala ses seda yok ablam ve kaayınvalidem yanıma geldi doğum için.bugün doktorumuza gittik ve benim kafamda acayip soru işaretkleri bıraktı.bugüne kadar normal olabilirsin diyordu çatı muayeneside yapmadı bugün sezeryan dedi sebebte bebekler 38 39. haftada başları kanala yerşelirmiş bizim bebek girmediği için sezeryan diyor bekleyelimde demiyor ben anlamadım gitti arkadaşımın bebeği 41.haftada bebek kanala girmiş bizimki sanki 39 a kadar girseydi girerdi girmediğine göre çatın dar deyip sezeryana karar verdi.birde bebeğin baş çapına baktı normal doğum için başçapı nekadar olmalı?normalde 9.5 mm olmalıymış bizimki 9.6 ya yaklaşmış canım çok sıkkın şuanda 25 nisan tahmini olması gereken bugün ayın 14 ü cuma yada pazartesi alalım diyor sizde böyle bir durumla karşılaştınızmı canım çok sıkıldı
ben 2 aylık hamileydim bebeğimi attı rahmim gitti o inşallah meleklerle beraberdir çok moralimiz bozuk
kızlar biz geldikk ilk hafta kontrolümüze gittik bugün. çok şükür herşey yolunda oğluşum turp gibi maşallah 200 gram almış kaan paşa. zemuszemus zemuszemus doktorumuz çok iyi dedi. göbeğimiz de dün düştü daha sakiniz 2 gündürsarılığımız da yok maşallah benim tatlı oğluma:asigim:
kızlar birşey aklınızda olsun. denedim resmen suyu az içtiğim zaman süt daha geç oluyo suyu bol bol içince göğüslerim hemen doluyo şişiyo haberiniz olsun.
bu arada kilolar ne alemde bakalım? biz 86 kg ile sezeryana girdik. eve geldiğimizde 80 kg olmuştuk. doğumdan 1 hafta sonra bugün 78 kg olmuşumalkisalkisalkis umarım böyle devam edereyvahedigeldismile
memişler hala çok fena acıyo 2. tüp lasinoha başlıyoz vatana millete hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
zeynepcim bugün doğum yapcakmış inşallah hayırlısıyla kucağına alır dila sultanıopuyorumnanaktan
yaptım canım yaptım azıcık zor oldu ama yaptım:) bütün nisan anneleri doğurmadan anlatmıcamkaydirigubbakcemile3 azıcık acılı geçti bizim doğum günümüz. önce suuni sancı sonra sezeryan yedikkaydirigubbakcemile3
canım 65 tl diyor o kreme yaa:)) çok pahalımafoldumbenbende chicco ped kullanıyom ama pek kuru kalmıyo gibi geliyo banabilmiyorumkismile sanırım benim göğüs uçlarım kronikleşti kremlere pedlere boşuna çamur atıyomkaydirigubbakcemile3
canım gaz sancısı için bir tanıdığım sumak ye bebeğin gazına iyi gelir demişti bir dene istersenopuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: gözün aydın bitanem bu ne hız maşallahhh allah tamamına erdirsin gözün aydın canım çok çok sevindimhihoyyyt hihoyyytopuyorumnanaktan
Maşallah zaman ne çabuk geçmiş açtığım Topic Doğuruyor Ayy sizler benim için bir Başkasınız Hepinize hayırlı Doğumlar Diliyorum
1 umudumsunbebegim a.s.
2 jnaz a.s.
3 butterflydsd a.s.
4 erkflz a.s.
5 hayatsn a.s.
6 semafatih a.s.
7 butterfly1103 a.s.
8 zümmin a.s.
9 derindeniz09 a.s.
10 zeyra a.s.
11 nazliozger a.s.
12 ilayda26 a.s.
13 naz_24 a.s.
14 batuhanim a.s.
15 bonbolin a.s.
16 bebeg83 a.s.
17 thebunchofdaisyy a.s.
18 ruzenin a.s.
19 ebram a.s.
20 yosun a.s.
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın.Arada birilerini atlamadım inşaallah.Listenin hepsi burda aslında ama...
Rabbim evlatlarınıza sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.Hayırlı insancıklar olsunlar inşaallah
slm arkadaşlar nasılsınız birkaç gündür giremedim siteye bizimde günümüz çok az kaldı ama hala ses seda yok ablam ve kaayınvalidem yanıma geldi doğum için.bugün doktorumuza gittik ve benim kafamda acayip soru işaretkleri bıraktı.bugüne kadar normal olabilirsin diyordu çatı muayeneside yapmadı bugün sezeryan dedi sebebte bebekler 38 39. haftada başları kanala yerşelirmiş bizim bebek girmediği için sezeryan diyor bekleyelimde demiyor ben anlamadım gitti arkadaşımın bebeği 41.haftada bebek kanala girmiş bizimki sanki 39 a kadar girseydi girerdi girmediğine göre çatın dar deyip sezeryana karar verdi.birde bebeğin baş çapına baktı normal doğum için başçapı nekadar olmalı?normalde 9.5 mm olmalıymış bizimki 9.6 ya yaklaşmış canım çok sıkkın şuanda 25 nisan tahmini olması gereken bugün ayın 14 ü cuma yada pazartesi alalım diyor sizde böyle bir durumla karşılaştınızmı canım çok sıkıldı
valla canım bende anlamadım bizim doktor neden böyle davranıyor bugün aradım benim kafama takıldı diye çatım dar olduğu için mi yoksa başımı büyük diye oda senin çatınla bebeğin başının uymamış olması dedi.bende çatı muayneesi yapılmadı ama nerden anlıyoruz dedim doktorumda bu haftaya kadar baı kanala girmemişse burada darlık sözkonusudur dedi ama ben buna inanamıyorum tabi bunu doktorumada söyleyemedim arkadaşımın bebeği 41.haftanın son günü başı kanala girdi ve normal doğum yaptı.doktorumun açıklamasıyla elişen bir olay.doktorum 39.haftanın sonuna kadar bekletişyorum dedi dahada girmezse beklemeye gerek görmüyorum dedi.pazertesgünaydın kızlarrr... oğluşumu doyurup bi bakayım dedim size.. ama ne o ayoll.. doğuranlar arttıkça sayfalar birikmez olmuş kaydirigubbakcemile3 2 günde 4 sayfa kaydirigubbakcemile3 maşallah :)))) ama okuması kolay oluyo en azından.. ben de giremiyorum ne yalan diyim.. gündüz ayrı misafir gece ayrı... zemuszemus annem de yanımda hala sağolsun... ayy valhi böyle o kadar rahatız ki gdince ne yaparız bilemiyorum.. kociş de 6 ay kalsa falan diyo aklinialirimsmile o da halinden gayett memnun valla.. aklinialirimsmile ama evde babam ve kardeşim de bekar hayatı yaşıyolar.. onları da düşünüyo annem.. bakalım ne kadar uzun süre kaldırabilirsek kardır aklinialirimsmile ...
eda hanım okula hazırlanıp gönderiliceği saatte utku bey emmek istiyo.. şimdi ananemiz burda da sorun olmuyo o gidince nasıl hallederiz bakalım eyvahedigeldismile tam yemek saati.. ablasının okul saati... babasının işe gidiceği saat.. öyle bi programlı ki paşa aklinialirimsmile en uygunsuz zamanda memede yapışıkaman emsin de yeter ki.. kzım emmediğinden çok zordu.. biliyorum.. çok şükür emmeye çabalıyo oğluşda.. inşallah sütüm de bol bol olur da emer devamlı :Saruboceq:
opuyorumnanaktan bizde sizi öpüyoruz balımm... dualarımız sizinle... her zman arayabilirsin.. kaka rengine de yorum yaparız.. kaydirigubbakcemile3 diğerlerine de bildiğimiz kadarıyla fikir veririrz olumunekankayizsmile en kısa zamanda görüşürüz inş.. opuyorumnanaktan
ayy canımm.. nasıl sevindim.. nasıl duygulandımm.. nasıl tüylerim diken diken oldu anlatamam opuyorumnanaktan bende bebeklerin listesinin olduğu topikteki mesajına cvpta dua ettim sana :) inşallah meleğin yada meleklerin sağlıkla gelicek bu kez sana.. :Saruboceq: Rabbim yar ve yardımcın olsun.. :Saruboceq: sabrının ve isyan etmeyişinin mükafatını alırsın inşallah... Dualarım seninle ve yavrularınla :Saruboceq:
opuyorumnanaktan amaannn reyhancım dediğin gibi emsinlerde 24 saat yapışık dursunlar isterlerse.. evdeyken sorun yokda dışarda gezmedeyken nasıl olucak ki ?
kızzzz kanguruyu takar aklinialirimsmile memeye yapıştırırız aklinialirimsmile üstüne debi örtü örttükmü o emsin dursun biz öyle de gezeriz demi aklinialirimsmile
:Saruboceq: amiiiiinnnnn :Saruboceq: hepimize bol bol süt versin inşallah :Saruboceq:
evet canım.. topiğin uğurlu geldi bize... şimdi yavrularımız yanımızda :asigim:sana hayırlı doğumlar canımm opuyorumnanaktan
canımcıım.. bizde öylebir olay olmadı.. kızımı sezeryanla doğurduğum için öyle oldu oğlumda... hiç bir sorun da yaşamadım çok şükür doğumumdave sonrasında ama senin dr. neden dönmesi için daha vaktiniz varken beklemiyo anlamadım doğrusu.. doğum anında dönen bebekler bile olduğunu duymuştum... sezeryan yanlısı bi dr. mu acaba? ama ne şekilde olursa olsun sağlıkla sorunsuzca alırsın inşallah yavrunu kucağına :Saruboceq:
slm arkadaşım bende dün dr gittim aynen senin dr gibi benimkide kafamı karıştırdı sürekli normal doğum yapabilirsin bebek miyon diyodu.Dünse bebegin kafası hala sabitlenmemiş hala dönüyor diyo bide çatında hafif bi darlık söz konusu demeye başladı.acaba özel hastaneler ugraşmamak için mi böle yapıyolar.ben sonuna kadar beklemek istiyorum eger son haftada aynı sorun olursa yapalım dedim.Birde normal doğum gece olursa illede beni istersen yanında 300tl ekstra para istiyo ilk etaplarda böle bişey sölememişdi.benimde doğumum sata göre 26Nisan ...
Allahım meleklerimizi sağlıklı bi şekilde kollarımıza almayı nasip etsin inşallah
CAnım arkadaşım sen hiç morelini bozma.Rahim uygun görmediği problemli bebeği atarmış.Demekki senin için bölesi hayırlı allahın izniyle tekrar hamle kalırsın dualarımız seninle kendine iyi bak
valla canım banada öyle geliyor sezeryan yapmak için birde genel kanaatine göre davranıyor sanırım bebeklerin yüzde 95 i 39.haftaya kadar kanala yerleşirmiş doktorumuz yüzde 5 le devam etmeye gerek görmüyor sanırımcok sagol canim
darisi sag saglim senin basina insallahopuyorumnanaktan
hic bir bilgim yok valla
ama sezeryan yapmak icin olabilirmi ???
valla hakkinda hayirlisi ne diyim
refisaynen canim bize gezmek olsun ohaoldumsmile
ama ben kizla bi kac kere ciktim disarda temiz havada uyuyorlar
utku beyde öyleyse pek sykinti cekmezsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım :1hug:Merhaba güzel topiğim,
Ben topiğe girmeyeli sayfalar birikmiş.Doğum için tebrik ve dua eden arkadaşlara teşekkürler.Tüm doğum yapan arkadaşların bebeklerini Allah analı babalı büyütsün inşallah.Doğum yapacak olanlara da kolaylıklar versin.
Şeymacığım çok sevindim canım yeniden hamile kalmana.opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım.İnna lillahi inna ileyhi raciun.Diyecek birşey yok Rabim sabır versin inş.:çok üzgünüm:ben 2 aylık hamileydim bebeğimi attı rahmim gitti o inşallah meleklerle beraberdir çok moralimiz bozuk
bayanssulusmile gezmeye engel değil hiçbirşey zemuszemus 2 çocukla da gezerim... kaydirigubbakcemile2 utku bey detemiz havaya bayılıyo. bizde sağlık ocağına gittiğimizde hava güzel diye bahçede oturduk geçende.. uyudu yavruşum :asigim: bakalım az daha ısınsın havalar oğluş da büyüsün de ver elini gezmekler :dance: :teytey:refisaynen canim bize gezmek olsun ohaoldumsmile
ama ben kizla bi kac kere ciktim disarda temiz havada uyuyorlar
utku beyde öyleyse pek sykinti cekmezsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hakkınıdz hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah canım.. her hayırda bir şer,her şerde bir hayır vardır... sen de inşallah sağlıkla sorunsuzca alırsın meleğini kucağına :Saruboceq: önemli olna bu bence.. ne şekilde doğduğu değil.. normal en güzeli tabi ama ben 2 yavrusunu da sezeryanla doğurmuş biri olarak bunu söylemem ne kadar mantıklı :roflol: bilemiyorum.. hep öyle derler ya.. yoksa normal doğum nedir sancı,su gelmesi,nişan fln hiç bilmedim ben.. ama herkes için hayırlısı olsun... :Saruboceq:valla canım bende anlamadım bizim doktor neden böyle davranıyor bugün aradım benim kafama takıldı diye çatım dar olduğu için mi yoksa başımı büyük diye oda senin çatınla bebeğin başının uymamış olması dedi.bende çatı muayneesi yapılmadı ama nerden anlıyoruz dedim doktorumda bu haftaya kadar baı kanala girmemişse burada darlık sözkonusudur dedi ama ben buna inanamıyorum tabi bunu doktorumada söyleyemedim arkadaşımın bebeği 41.haftanın son günü başı kanala girdi ve normal doğum yaptı.doktorumun açıklamasıyla elişen bir olay.doktorum 39.haftanın sonuna kadar bekletişyorum dedi dahada girmezse beklemeye gerek görmüyorum dedi.pazertes
ye gün almış durumdayızrabbim hayırlısı olsun diyorum artık normal diyede ısarar etmedim sezeryan di
yede hayırlısını d
liyorum hep yegenimin eşi normal yaptı ama sezeryandan binbeter oldu çıktı 3 gün yürüyemedi.
opuyorumnanaktan kızzzz nerelerdesin... oğlanları bulduk gelemiyoruz buralara :sm_cool: ben yine uğruyorum her gün.. ama hiç senin yazdığına denk gelmedim kuzumm kaydirigubbakcemile5 özleştik ama yaa.. msn muhabbetlerimiz nolcekk.. gece kuşu durumumuz... boshayallersmile valla ben gece uyuyamadığım zaman gündüz 5 dk. fırsat olsa sızıyorum resmen kaydirigubbakcemile3 bakalım düzeni oturtana kadar idare edicez sanırım.. opuyorumnanaktanMerhaba güzel topiğim,
Ben topiğe girmeyeli sayfalar birikmiş.Doğum için tebrik ve dua eden arkadaşlara teşekkürler.Tüm doğum yapan arkadaşların bebeklerini Allah analı babalı büyütsün inşallah.Doğum yapacak olanlara da kolaylıklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?