2010 Nisan Anneleri

Bulantılar arttı biraz.Biliyormusun eşimin ailesine söylemedik bile biz.Boşver üzme sen kendini.Sonra dersin boşuna üzülmüşüm gercekten.Bak tecrübe konuşuyor canım:1closedeyes:

Bulantılar arttı biraz.Biliyormusun eşimin ailesine söylemedik bile biz.Boşver üzme sen kendini.Sonra dersin boşuna üzülmüşüm gercekten.Bak tecrübe konuşuyor canım:1closedeyes:

geçer canım bi haftaya kadar inşalllah benim geçmeye başladı şükür.. onlarıda takmayım diyorum ama olmuyo işte çok ii niyetliyim galiba ondan kaybediyorum hamile kala hamile kal deyip durdular düşük tehlikesi atlattım bi gelip ilgilenmedi bile araytıp sormuyo bile sonrada niye arayıp sormuyon oluyooo bıktım artık valla

canım uzulme bosver hepsı aynı bunların
ben hamıle kaldıgımda eşim annesını arayıp soylemıs aılesınden bır kısı bıle arayıp tebrık etmedı bende hıc gıdıp gelmıyorum ne bıcım ınsanlar anlamıyorum bazen eşime dıyorumkı bunar senı evlatlık almıs hıc benzemıyorsunkaydirigubbakcemile3

Duygularımı dile getirdin canım.Ben iyi sayılırım sen nasılsın?

en iyisini yapıyon valla benim annemlerde yakın annem evde yemek yapmama bile bırakmıyo benden çok eşimle kayınvalidemle ilgileniyo ama hiç görünmüyo bi hafta uğramadık ner yaman büyümüş olduk offfffffffffff aman sir oldum iice

benımde kendı annem yakın ah kıslar
sadece dogurmakla annelık olmuyor işte
ben artık takmıyorum bebegımı dusunuyorum sende takma cnaım bosver he de gecsın

nazcım yaa uzun süredir giremedim bebeğinin durumu belli oldumu ikizmiymiş

merhaba kızlar bakıyorumda bugün herkes kaynanadan yakınıyor maşallah benim kaynanam çok iyi aynı evde yaşıyoruz ve bana çok iyi davranıyor hiç birşey yapmama izin vermiyor bazen odamı bile o topluyor o derece (BENıM KAYNANAM BıR MELEK)darısı sizlerin başına

masallah ne guzel

maşallah canım allahım bozmasın inşallah dua ette bozulmasın inşallah

aminnn-aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…