canım elimde değil yaa zaten kardeşime çok üzülmüşüm ağlayıp geziyorum bide onların afrası tafrası insan bi günaydın nasılsınız der demii aman yaaa sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik
Bulantılar arttı biraz.Biliyormusun eşimin ailesine söylemedik bile biz.Boşver üzme sen kendini.Sonra dersin boşuna üzülmüşüm gercekten.Bak tecrübe konuşuyor canım:1closedeyes:
günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim 7 gündür dersler başladı dersanede müthiş tempoda çalışıyoruz çok yoruluyorum ama iiyim mide bulantılarımda azaldı ama hala yiyemiyorum hiçbişey bide moralim çok bozuk iki gündür kasıklarım patlıyo sanırım üzüntüden oldu kardeşim hasta ne olduğunu bilmiyoruz dua edin olurmu bugünde kayınvalidem sinirimi bozdu of yaa kadın nasıl çalıştığımı nasıl yorulduğumu biliyo kardeşim hasta onun derdine düşmüşüm aman efendim büyümüşüz gitmiyormuşuz aramıyormuşuz sen ara bi sor kızım nasılsın de kardeşin nasıl de ama yok bende hazırlanmışım onlara gitcem oturdum aşağı madem öle gitmiyorum offf ya nefret ediyorum iice düşündükçe ağrılarım artıyooo:gitme:
a.s.hosgeldin canımm.
canım uzulme bosver hepsı aynı bunların
ben hamıle kaldıgımda eşim annesını arayıp soylemıs aılesınden bır kısı bıle arayıp tebrık etmedı bende hıc gıdıp gelmıyorum ne bıcım ınsanlar anlamıyorum bazen eşime dıyorumkı bunar senı evlatlık almıs hıc benzemıyorsunkaydirigubbakcemile3
canım uzulme bosver hepsı aynı bunların
ben hamıle kaldıgımda eşim annesını arayıp soylemıs aılesınden bır kısı bıle arayıp tebrık etmedı bende hıc gıdıp gelmıyorum ne bıcım ınsanlar anlamıyorum bazen eşime dıyorumkı bunar senı evlatlık almıs hıc benzemıyorsunkaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyon valla benim annemlerde yakın annem evde yemek yapmama bile bırakmıyo benden çok eşimle kayınvalidemle ilgileniyo ama hiç görünmüyo bi hafta uğramadık ner yaman büyümüş olduk offfffffffffff aman sir oldum iice
bende ıyıyım canım çok sukur
sendedemı aynı dert var :gitme:
Aynen.Bazen çok iyileri oluyor gıpta ile bakıyorum inan.:sinifsinif:
bencede yani hoş görü falan hak getire elaleme bizden iyiler valla
nazcım yaa uzun süredir giremedim bebeğinin durumu belli oldumu ikizmiymiş
Ne yapalım eşlerimiz bizle iyi olsunda yeter.
süpriz olma olsılığı varmıymış
merhaba kızlar bakıyorumda bugün herkes kaynanadan yakınıyor maşallah benim kaynanam çok iyi aynı evde yaşıyoruz ve bana çok iyi davranıyor hiç birşey yapmama izin vermiyor bazen odamı bile o topluyor o derece (BENİM KAYNANAM BİR MELEK)darısı sizlerin başına
merhaba kızlar bakıyorumda bugün herkes kaynanadan yakınıyor maşallah benim kaynanam çok iyi aynı evde yaşıyoruz ve bana çok iyi davranıyor hiç birşey yapmama izin vermiyor bazen odamı bile o topluyor o derece (BENİM KAYNANAM BİR MELEK)darısı sizlerin başına
merhaba kızlar bakıyorumda bugün herkes kaynanadan yakınıyor maşallah benim kaynanam çok iyi aynı evde yaşıyoruz ve bana çok iyi davranıyor hiç birşey yapmama izin vermiyor bazen odamı bile o topluyor o derece (benim kaynanam bir melek)darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?