2010 Nisan Anneleri

işallah özge cim sağol..
zeyra cım amin canım işallah kolay olur..
m_-_m hayırlısı olsun işallah canım umarım biz o kadar beklemeyiz :))

slm arkadaşlar herkese bizde yarın doğuma gidiyoruz benim ve benim gibi bebişini bekliyen tüm arkadaşların aallah yardımcısı olsun rabbim inşallah sağlıklı bir şekildebebişlerimizi kucağımıza aklmayı nasip eder.

a.s canım hg amin işallah canım allah yardımcın olsun işallah.. güzel haberlerini bekliyoruz..

hakkinda hayirlisi canim insallah hersey yolunda gideropuyorumnanaktan

insallah hersey yolunda gider canim
dualarimiz seninle

günaydın arkadaşşşlar

biz bu haftada beklemedeyiz ..dün akşam Nerdeyse bütün konya altı plajını dolaştık ama nafile:))
çok agrım oldu alta baskı tamam dedim ben bu gece dogururum ama dinlenince tüm agrılar geçti.. dalga geçiyo benim miniğim:))
A
artık her telefon açan sormasından sıkıldım psikolojik baskı hissediyorum üstümde..((DAHA OLMADIMI...))

olmadı ya olmadı napalımm bizim kızımızda nazlı

m__m arkadaşımız sanırım bugun doguma gidecekdi hayırlı dogumlar diliyorum..allah kurtarsın bi çırpıda inşallah

ha ha sısıcım canım aynı ben bızde oyleyız bıde daha doguramadınmı ne beklıyo bu cocuk dıye garıp garıp sormaları yokmu anında dogurasım gelıyo...

doktora gittik geldik bizde;ben grip olmuşum...antibiyotik tedavisine başladık,bebeğimi emzirirken falan maske kullancam,allahtan ona geçmemiş en azından içim rahatladı....
sadece oğluşumun burnu tıkanmış ama her yeni doğan bebekte olurmuş ve en gec 4 .ayında bitermiş bu akıntı...burun spreyi ve burun pompası ile bu olayıda atlatıyoruz....

bu arada oğluşum gayet güzel vermiş olduğu kiloyu ve fazlasını almış,allahıma binlerce kez şükürler olsun,doktor mama verdiğimi düşündü ama kesinlikle vermedim...
kızlar birde şunu söleyeyim ben artı hiç bir ürün süt arttırıcı olarak kullanmıyorum,öle cok düzenli beslendiğimde yok,sadece aşırı su tüketiyorum okadar,her istediğinde emziriyorum bebeğimi tok falan demiyorum,fazlasını çıkartıyor evet ama bu korkulcak bişi değilmiş,bebeğin gercekten kaliteli bir sekilde doğduğunu gösterirmiş....
veee bebeğimi emzirdiğim için kilo vermem de hızlanırmış çok şaşırdım gercekten,70 kilo olmuşum hemde ne diyet ne bir spor hiç bişi yapmadım....
doğumdan önceki kilom 65 ti az kalmış bu kiloya inmeme....

selam arkadaslar

sanirim bende depresyona girenlerdenim

benim bebeginde hic gelesi yok sanirim mirmirmirmir

canim ne kkya girmek istiyor ne de baska bisey yapmak

ders bile calisamiyorum :1no2:

ha ha sısıcım canım aynı ben bızde oyleyız bıde daha doguramadınmı ne beklıyo bu cocuk dıye garıp garıp sormaları yokmu anında dogurasım gelıyo...

bu arada aynıymıs tıckerlarda gunlerımız hayırlısı

Evet canım ya hergün en az 5-6 telefon geliyo artık ev telefonun fişini çektim:)) ama meraklılar cepten ulaşıyooo

evt günlerimiz aynıymış HAYIRLISI hadi bakalım allahım bu hafta gelsin artık bebişlerimiz

sürekli evdeyim dogururum diye dışarı bile çıkmıyorum yanlız:))

selam arkadaslar

sanirim bende depresyona girenlerdenim

benim bebeginde hic gelesi yok sanirim mirmirmirmir

canim ne kkya girmek istiyor ne de baska bisey yapmak

ders bile calisamiyorum :1no2:

ah canım benim dün bende aynıydım hele bide eşim çalışıyodu oturup agladım anlamsızca...benimde ders çalışmam lazım plan yaptım ama nafile hiç bişey yapasım gelmiyoooo

çok geçmiş olsun özgecimmmm

oh ne güzel kilolar verilmiş hemide sessizce habersizce:))
demek senin kiloları Kuzey bebek aldı oooh yarasın tosuncumuza MAŞALLAH

Merhaba kızlar
ben de doğurmayı bekleyenlerdenim. Cumartesi günü su geldi. Ama kanlı değil. Doktor normal dedi. Sancım yok zaten. Yarın sabah kontrole gideceğim. Hala çalışıyorum. bu haftada çalışayım diyorum.

Merhaba kızlar ben mart annesiyim nisan annelerinden ysmnshn gece onikide sancılanıp sabah beş onbeşte normal doğumla kızını dünyaya getirdi. ikiside sağlıklı normal doğum oldu. artık ayrıntıları ondan alırsınız. hepinize sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğiyle

mrhb hg sümeyra sağol cnm ysmnshn canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ..hayırlı olsun kuzucuğun..

cnm ben 3 aftadır zınco bıtkısel ılacı kullanıyorm ıyıde geldı.yıgenımde onu kullanmıs.bızım 1 aya yaklastı gazımız azaldı canım suan cok olması normal bızde oyleydık zamanla gecer.hatta zınco yu gece almıstık bızde

Canım inşallah hayırlısı ile istediğin gibi normal doğum yaparsın. Açılman var mı peki?
Benim de sancılarım gelmiyordu 1 hafta 3cm ile gezdim sonra suni sancı verdiler, şükürler olsun ki 3 saat çektim çekmedim. Allah yardımcın olsun bol bol dua et.
Hadi ya neyseki bebeğini sağlıkla dunyaya getirmişsin çok şükür. Aslında kısmet işi tabikide ama ben hiç bir sorun yokken keyfiyetten sezeryan yapan doktor kurbanı olanlara üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…