2010 Nisan Anneleri

gölgeler buldumm senii
,açılmama bakmadı dr bugün yine
perşembe bebeğin durumuna bakıp suni sancı vercem dedi
suni sancıyla normal doğurabilirmiyim birde senin 3 cm açıklık varken ağrın
varmıydı

merhba arkadaşlar.
kızımın 7. günü bugün.bebeğim sarılık oldu.1 gün küvezda kaldı yavrum.sütüm yetmemiş.
halbuki çok su içiorum yeşillik yiyorum humana içiyorum.
si< neler yapıyorsunuz sütünüzün artması için?
bebeğine rezene çayı veren var mı ve ne sıklıkta?
gazı da var bebişimin (((

slm kızlar....
doğum yapacak olan arkadaslarımıza hayırlı doğumlar diliyorum allah kolaylık versin...
biz artık evimize geciyoruz bakalım bu hafta sonu anca gene gelebiliriz....
hepinizi öpüyoruz kendinize ve meleklerinize çok ii bakın...

Slm anişler bizde ewimizdeyiz kızım 3.350 gr dogdu 49 cm cok arsız :) onla birlikte bende aglıorum cok duygusaldım acayıp oldum saolsun annem yanımda. bu arada genel anestezı olacaktım amelıyathanede fıkrımı degıstırdıler spınal sezeryan oldum ve rahattım sadece cıktıktan sonra ayagımı hıssetmemem cok kötuydu neysekı hersey yolundaydı neyse kızım acıktı yıne ben kacar ii geceler

günaydın kızlarr.. herkes iyidir umarım.. geçmişe kahvaltıdan sonra bakabilirim inş. kocişimi uyandırmam lazım.. girip bi günaydın diyeyim dedim :)

bizim sabaha karşı 4 den sonra6 buçuğa kadar uyanık kalma ve bakınma molamız olduyaa... nasıl olucak bu iş ne şekilde düzene girer bilemiyorum.. 4 de bi uyanıyo oğlum bakınıyo.. ben konuşucam o dinlicek... :)) babamızın yanına ytıyoruz o da uyanıyo.. biz konuşuyoruz oğlumla o bizimle dalga geçer gibi boş bakışlarla bakıyo yavrum... sonra 5 den sonra emmeye başıyo ve6 buçuğa kadar sürüyo... gündüz 1 saatte olsa uyumaya çalılyorum bende...

hııımm bi de bugün oğlumu dr.a götürmeyi düşünüyorum yaa... yüzünde sadece yanaklarında ve elmacık kemiklerinin olduu yerde sivilceler çıktı neden acaba? bazıları minicik.. bazıları minik ama sarı uçları var.. annemin yorumu.. ya sütün ağır gelmiştir.. yada oğlana ağır gelicek alerji yapıcak bişiy yemişsindir sütünden geçmiştir.. ama bilemedim.. yine de bi dr.a götürelim diyorum...

dünürcüm... canım geçmişe bakamadım ama bu sayfada bi alıntıda gördüm.. gaz sancınız var sanırım.. geçmiş olsun hayatım.. oyy kıyamam dila cıımaa yaa.. 2,5 saatir ağlıyo yazmışsın canım.. oy içim eiridi vallahi yaa sende çok üzülmüşsünüdür canım benm.. anneler daha çok ağlıyo zatn.. bende utku ağlıyo ben ağlıyorum yaa.. anne olmak zor.. inş. bi daha olmaz canımcıım...

ysmnshn.. gözü aydın.. meleğini doğurmuş normal doğumla.. sağlıkla büyüsün inş..

malesef geçmişe bakamadım.. oğluşu emzirip hazırladım..şimdi çıkıyoruz.. doktora bi gidip gelelim.. öğleden sonra annemin gün arkadaşları bebek görmeye geliceklermiş.. onlar gelene kadar vaktim olursa bakarım.. herkesi çok öptüm... allaha emanet olun yavrularınızla...

merhabaaaaaa

kızım kucağımda, ben bilgisayarda:))
benim kuzum hiç uslu durmuyo ya memede durcak yada ağlıcak
uyku düzenliydi ama bozuldu..
bakalım şu sihirli kırkı çıkınca düzene girecek mi??

kaydirigubbakcemile3mrb ben siteye yeni katıldım
preseed kullanmak istiyorum.15 yıllık evliyim. bebek istiyoruz.Allah nasip ederse bu ay preseed kullanacağım.yazılanları yakından takip ediyorum.dua edin bende mutlu haberleri sizlere yazayım.

çiçekçiçek sen ne kadar şanslısın dua edinde bizde bu ay hamile kalalım.sende bebeğini güle güle büyüt canım.

Bu ay ovülasyon testi kullanacağım. içinizde kullanan var mı arkadaşlar. varsa nasıl kullanıldığından bahsedermisiniz.tşk.

Açılmana niye bakmıyor ya benim 37. haftadan beri bakıyordu.
Bende hissettiğim hep bel ağrısı vardı sadece bazen dinlenince geçiyordu.
ağrım bana kalsa yok gibiydi yani ama nst de sancılar çıkmıştı. Doktor dedi ki ilk açılman olduğunda suni sancı verseydik bu kadar kolay olmayabilirdi falan. 1 hafta bekledik öyle 38+5 te verdi sancıyı... Ama dediği bişey var doğum parmak izi gibiymiş herkesinki farklı oluyor.

Önceden günün belli olarak gidersen hurma ye, inşirah suresini bol bol oku, 8 ayet zaten. Meryem suresini oku. Namazlardan sonra Hz. Fatımanın ruhuna Fatiha oku, sancımı bi süre odamda çektim Annemler falan vardı dualarla geçirdik. Eşim başımda yasin okudu. Her sancı geldiğinde hasbiyallahuvenimelvekil çektim. Çok şükür Rabbime kolay doğum yaptım inşallah sende öyle yaparsn.

Hakkında hayırlısı olsun cümle hamilelerimizin.

merhaba bende haziran annesi olcam.doğum yapmış olanlara bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?

cnm bende su sogan, yesıllık,sogan bulgur,vs...yıyorum ama yanında mılupanın stell tee sut artırıcı cayını ıcıyorum.ıyı gelıyo ama oğlum saatlerce memde kaldıgı ıcın oda bıtyo bana gore meme bıra dınlendıkce sut topluyo 4-5 saat emmese hemen goğsum agrıyo dolan sutten.ben cay vermedım bebegıme.zınco denılon surubun ıcınde rezene anason falan var gunde 3 kere onu verıyorum.optum bebesınıde kokluyorum cnma.s

m__m arkadaşımız sanırım bugun doguma gidecekdi hayırlı dogumlar diliyorum..allah kurtarsın bi çırpıda inşallah
teşekkür ederim sisicim dün saat öğleyin 12 de kızımız dünyaya geldi sezeryan larak şuanda hastane odasındayız bebişimle çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tüm doğum bekleyen arkadaşların allah yardımcı olsun.

slm arkadaşlar teşekkürler güzel dilekleriniz için dün saat öğleyin 12 de kızımız dünyaya geldi sezeryan olarak şuanda hastane odasındayız bebişimle çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tüm doğum bekleyen arkadaşların allah yardımcı olsun

canım hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah soruna gelince canım tam olarak bişey diyemiyeceğim acaba ondanmı bilmiyorum ama benim kızım genelde gece 11 gibi çok hareketliydi ve aynen 11-12 arası bizi fır dönderiyo birde sabah 9 gibi hep beni uyandırdı canım ve aynen 8-9 gibi kalkıyo canım artık karındaki hareketlemi alakalı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…