slm arkadaşlar teşekkürler güzel dilekleriniz için dün saat öğleyin 12 de kızımız dünyaya geldi sezeryan olarak şuanda hastane odasındayız bebişimle çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tüm doğum bekleyen arkadaşların allah yardımcı olsun
slm arkadaşlar teşekkürler güzel dilekleriniz için dün saat öğleyin 12 de kızımız dünyaya geldi sezeryan olarak şuanda hastane odasındayız bebişimle çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tüm doğum bekleyen arkadaşların allah yardımcı olsun
opuyorumnanaktan maşallah kızına canımcıımmmerhabalar kızlar..
hayırlı olsun diyen, bize yazan, arayan, soran tüm teyzelerimize teşekkür ederiz :)
dila'm 14'ünde doğdu çok şükür..
3.200 doğdu, ikinci gün 2.950'ydi.. normalmiş, öyle dediler, zamanla toparlayacak inşallah..
sezaryenim çok rahat geçti. epidural iğnesi yapılırken canım çok yandı ilk 5 dk çok zorlandım ama kızımı gördüğüm o ilk ana değerdi.. harikaydı her şey.
ağzımın iyi laf yaptığını, her şeyi tarif edebileceğimi düşünürdüm üç gün öncesine kadar.
ama anneliğin tarifi yokmuş.
ben daha önce hiçbir şeyi sevmemişim. sevgi nedir bilmemişim.
Allah sağlık sıhhat versin, ömrümden alıp ona versin, hepimizin bebeğini de korusun..
doğum yapan annelerimize de bir şey sormak istiyorum
ilk 3 gün hepinizi mama verdiniz mi ??
benim sütüm bugün gelmeye başladı, doyduğundan da şüpheliyim
hastanede aç kalmasın diye her biri 50 ml, 3-4 sefer mama verdiler
ben de evde devam etmeli miyim şimdi o kadar vermeye ?
dün evdeki ilk gecemizdi ve çook kötü geçti...
mecburen bi posta mama verdim, sakinledi, uyudu..
ne yapıcam ben şimdi
hep mama mı vericem
çook geçmiş olsun canım..doktora gitmişsiniz.. maske önermiş.. aman ihmal etme de madem oğluşa geçmesin.. bu arada maşallah kuzey beye...slm kızlar....
biz geldik...doktora gidicez yarın baya kötüledik çünkü benim ateşim falan var,bebeğiminde burnu tıkalı nefes alması zor oluyo ve böle olunca uyumuyo tabi....
nası oldu da böle ağır bi soğuk algınlığına yakalandım ben...((
koskoca dokuz ay gram hasta olmadan atlattım ama şimdi .....((
bu arada ben oğluma hiç mama vermedim,hastanede de hiç vermediler,cok zorladık emsin diye,bebek hemşiresi de iki gun sürekli uğrastı hastanede ve bebeğim şimdi beni emiyor sadece sanırım ki doyuyor...
gaz sorunumuzu da ara ara yaşyoruz ama çok büyük boyutlu değil...
canımcım.. fazlasını çıkarıyo oğluşun merak etme... bende memede uyuyunca gazını çıkaramadığım oluyo.. yan yatırsam da bir süre sonra çok olmasa da kusuyoruz bizde.. ama aşırı değil çok şükür.. yada gazımızı çıkarırken gııırk sesiyle birlilte benim üstüme fışlıyo az biraz :))) aman bizim derdimiz de kusma değil de çiş kaydirigubbakcemile3 ne zaman altını açma olayına girişsem ellerim.. üstüm başım.. kendi kıyafetleri.. hatta yatağımızın üstü çarşaflar.. kaydirigubbakcemile3 fıskiye gibi maşallah kaydirigubbakcemile3kızlar benim de bir sorum-sorunum var: oğlum çok sık ve fazla fazla emiyo sütüm var çok şükür ama her emmeden sonra ve aralarda kusuyor. emerken uyuduğu için gazını her zaman çıkaramıyom ama çok gazlı bir bebek de değil. her gün üstünü 2-3 kere değiştirmek zorunda akalıyom. çok fazla kusuyor. sizi bebişler de bu kadar çok kusuyormu acaba. normal midir acaba?
:Saruboceq: ay inşallahh... bende o günlerin hayaliyle yaşıyorum.. ama bugün daha yeni yarıladık yolu...merhabaaaaaa
kızım kucağımda, ben bilgisayarda:))
benim kuzum hiç uslu durmuyo ya memede durcak yada ağlıcak
uyku düzenliydi ama bozuldu..
bakalım şu sihirli kırkı çıkınca düzene girecek mi??
gözün aydın canım.. maşallah ikinize de.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin..slm arkadaşlar teşekkürler güzel dilekleriniz için dün saat öğleyin 12 de kızımız dünyaya geldi sezeryan olarak şuanda hastane odasındayız bebişimle çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tüm doğum bekleyen arkadaşların allah yardımcı olsun
çok saol canım benim.. opuyorumnanaktan dualarımız sizinle... hergün aklımdasınız inan canım yaa... siz de bizi unutmayın.. yavrularımızın emmesi uykusu düzene girsin.. sütümüz bol olsun inşallah :Saruboceq:amin refiyecim işallah canım işallah öle olur evet beklemek zor son günler dahada zor geçmek bilmiyor bir türlü.. işallah dediğin gibi olur canım sağolasın..
maşallah utku 'ya allah nazarlardan korusun annesi :)
kızlarr suyum geldii benimm dra gidiyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?