günaydınnnn arkadaşlar ....bebişleri olan arkadaşlar keyifler nasıl bebişler yormuyordur inşallah sizleri
bu arada.. günaydın sevgili topiğim... nisan anneleri.. ve bebişlerii... artık kimseler uğramıyo doğuranlardan ama inşallah herkes için hayat çook güzel devam ediyodur...
bizim oğlan babası kahvaltı yaparken emmek istiyo tam uygunsuz zamanlarda bir çıngar koparıyo ki :)) neyse onu emzirdim.. uyudu şimdi. kahvaltı masasını toplamaya giderken bi bakayım dedim.. herkese iyi günler...
kızlarr suyum geldii benimm dra gidiyorum dua edin
mrb annişler bebişle uğraşmaktan giremedim nete hiç. daha doğurmayanlar var Allah yardımcınız olsun sizde sağlıkla bebişinize kavuşun.
iki kedili kızımıda listeye eklermirsin 12 nisanda sezeryanla dünyaya geldi 3.210 du kiloısu.
maşalah kızım çok uslu tam doyuramıyorum ek mama vermemi söyledi doktor çok şükür kızım sorun çıkarmıyor.
bebişi olanlarada mutlu sağlıklı hayat diliyorum.
Merhaba gÜzel nİsan annelerİ.......
DoĞum yapan arkadaŞların gÖzlerİ aydın olsun.rabbİm analı babalı bÜyÜtsÜn.
OĞlum 16 gÜnlÜk oldu kızlar.İlk 1 hafta gayet rahattık ama Şu 1 haftadır oĞlum sÜreklİ memede kalmak İstİyor.bazen 4-5 saatİ buluyor.uyuyor yerİne koyuyorum tekrar uyanıyor,aĞlıyor.emzİkte vermedİm baŞta sonra Çok zorlanınca verdİm emdİ uyudu aldım aĞzından...ne de gÜzel emİyor.
Buraya gİrmeye hİİİİÇÇÇÇÇ fırsat bulamıyorum artık.gÜnÜm oĞlana bakmak yemek ve temİzlİk he bİrde oĞlanın ÜtÜsÜnÜ yapmakla geÇİyor.ama herŞey Çoooookkkkkkk gÜzel.Çok gÜzel Çok Özel bİ duyguymuŞ anne olmak rabbİm İsteyen herkese bebek versİn.
Umarım herkes İyİdİr herkesİn bebeĞİnİn keyfİ yerİndedİr......rabbİm cÜmlemİzİn bebeĞİne saĞlık versİn.kendİnİze ve bebeklerİnİze İyİ bakın arkadaŞlar....
:))) doğurdum canım doktor amca almasaydı daha da gelmiyodu yaramaz oğlumkaydirigubbakcemile3.kız tarhan dogurmussun sonundakimse pek ugramıo buralara benim kızım cok yaramaz hiç durmuo kucaga iyice alştı bazen aglıyorum bişe olacak diye kendıme hakım olamıyorum ne yapacam bilmiyorum cok gerginim stresliyim cok ama cok dertliyim Allahım yardımcım olsun
kızlarr ben geldim:)))
hem iyiyim (çünkü oğlum var), hem de kötüyüm (çünkü çok gerginim)
amaann hiçç lohusa muhabbeti yapamicim.
ben direk oğluşuma geçiyom. oğlum bir gün sakin bir gün asabi.
özellikle gece uykularımız problemli. yatağında yatmak istemiyo. kucakta, koltukta, ayakta sallanarak veya aramızda yatakta uyuyo ama kendi beşiğinde uyumuyo. uyusa da bana çok zor oluyo. çok kustuğu için her gıklamasında fırlıyom yataktan boğulcak korkusuyla.
ama bir yandan da beşiğinde yatmayınca çok zorlanıyoz.
artık anoson verecem yada humananın iyigeceler çayını verecem uyku problemimiz için.
bu sabah 3. gidişimizde sağlık ocağı oğlumun topuk kanını aldı. ama ne kıyametti. kaan bey bacaklarını sıktıkça kan gelmedi. daha çok deldiler oğlumu. kıyameti kopardı valla çok ağladı tabii bende onunla birlikte ağladım. içim gitti.
ya kızlarrr ben salak gibiyim. hani diyosunuz ya bunun üstüne başka sevgi yok diye. ben oğluma aşık oldum ama hissettiğim şey sevginin ötesinde aşırı korku, aşırı kaygı. aklım gidiyo ona bişey olacak diye. içim eriyo 2 dakika ağlasa. 3. dakika da bende başlıyom ağlamaya.
o yüzdende bütün savaşları o kazanıyo:)nerde isterse orda yatıyo, ne zaman isterse o zaman emiyo, ayakta asla sallamıcam diyodum şu anda ayaklarımda yatıyo:)
işte böyleeee.
topiği takip edemiyom o yüzden topluca hasta olanlara geçmiş olsun, doğum yapanlara hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorumopuyorumnanaktan
jalecim özledim valla görüşemedik:)canım benimyaa kıyamam ben sana
aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz ama çok şükür bugünlerimize meleklerimiz yanımızda
dediğin gibi bizimkide beşiğinde yatmak istemiyor ama bu savaşı ben kazanıyorum :) beşiğinide sabitledim sallanmaya alışmasın diye bakalım inşallah huy değiştirmez
bebegcim aynı şey bizde de oldu ama kendi kendine geçti sivilcelersabahtan beri ancak girebiliyorum :)) misafirlerimiz ancak gitti sayılır...bugün 20 günlük olduk.. bi de 20 banyomuzu yaptık :) yolu yarıladık :)))))
***sabah dr. gittik.. yazmıştım zaten... oğlumun yüzündeki sivilceler dermato... gibi bişiymiş :)) o kadarını anladım :))bazı bebeklerde olabiliyomuş.. bi krem verdi.. kızarır ve sıkıntı artarsa günde 1 kez sür dedi.. ama vücutta olmaması iyiymiş.. sadece yüzünde var zaten.. ama sütümden kaynaklansa ishal de olması lazımmış.. bide gaz sorunumuzu söyledim.. asitli şeyler içme sen sütünden bebeğe geçer dedi :))) emzirdiğimizi için beslenmemize daha da dikkat etmeliymişiz... bebeğim maşallah kilo alımı gayet yerindeymiş... 3 mayısta aşı için gittiğimizde tekrar tartıcaklar bakalım toplam 1ayda nekadar almış diye bakıp gerekirse -ki şimdilik böyle bir ihtimal yokmuş çok şükür- sütüm az geliyosa yada yetmiyosa takviye mama yazıcakmış doktorumuz... ama çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz.. maşallah oğluma ve bana.. totomu da kaşıyım :)))
şimdi geçmişe bakıyımm...
oyyy yaa saat kaç olmuş ama .. vallahi şimdi farketim.. oğlanı emzirip yatırana kadar kızımın servis saati gelmiş.. neyse 1-2 sayfa da olsa bakıyım sonra devam edebilirsem inş. bakrım yine.. şimdiden çok öptüm herkesii..
maşallah tatlım çok şekermiş oğlunkızlar oğluşumun resmini ekledim resim topikine ordan görebilirsiniz:)
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsunMerhaba gÜzel nİsan annelerİ.......
DoĞum yapan arkadaŞların gÖzlerİ aydın olsun.rabbİm analı babalı bÜyÜtsÜn.
OĞlum 16 gÜnlÜk oldu kızlar.İlk 1 hafta gayet rahattık ama Şu 1 haftadır oĞlum sÜreklİ memede kalmak İstİyor.bazen 4-5 saatİ buluyor.uyuyor yerİne koyuyorum tekrar uyanıyor,aĞlıyor.emzİkte vermedİm baŞta sonra Çok zorlanınca verdİm emdİ uyudu aldım aĞzından...ne de gÜzel emİyor.
Buraya gİrmeye hİİİİÇÇÇÇÇ fırsat bulamıyorum artık.gÜnÜm oĞlana bakmak yemek ve temİzlİk he bİrde oĞlanın ÜtÜsÜnÜ yapmakla geÇİyor.ama herŞey Çoooookkkkkkk gÜzel.Çok gÜzel Çok Özel bİ duyguymuŞ anne olmak rabbİm İsteyen herkese bebek versİn.
Umarım herkes İyİdİr herkesİn bebeĞİnİn keyfİ yerİndedİr......rabbİm cÜmlemİzİn bebeĞİne saĞlık versİn.kendİnİze ve bebeklerİnİze İyİ bakın arkadaŞlar....
tatlım ben süt dışında bişey vermiyorummerhba arkadaşlar.
kızımın 7. günü bugün.bebeğim sarılık oldu.1 gün küvezda kaldı yavrum.sütüm yetmemiş.
halbuki çok su içiorum yeşillik yiyorum humana içiyorum.
si< neler yapıyorsunuz sütünüzün artması için?
bebeğine rezene çayı veren var mı ve ne sıklıkta?
gazı da var bebişimin(((
sende kendine çok dikkat et canım geçmiş olsunslm kızlar....
doğum yapacak olan arkadaslarımıza hayırlı doğumlar diliyorum allah kolaylık versin...
biz artık evimize geciyoruz bakalım bu hafta sonu anca gene gelebiliriz....
hepinizi öpüyoruz kendinize ve meleklerinize çok ii bakın...
maşallah kızına tatlımSlm anişler bizde ewimizdeyiz kızım 3.350 gr dogdu 49 cm cok arsız :) onla birlikte bende aglıorum cok duygusaldım acayıp oldum saolsun annem yanımda. bu arada genel anestezı olacaktım amelıyathanede fıkrımı degıstırdıler spınal sezeryan oldum ve rahattım sadece cıktıktan sonra ayagımı hıssetmemem cok kötuydu neysekı hersey yolundaydı neyse kızım acıktı yıne ben kacar ii geceler
merhaba bende haziran annesi olcam.doğum yapmış olanlara bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?