- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
bılmıyorumkı kendımı avutuyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bılmıyorumkı kendımı avutuyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım bende çok istemiştim ama olmadı hemen bitane daha yapar eşitleriz
DAHA NE KADAR AVUTURSUN BİLMİYORUM CANIM.kaydirigubbakcemileEN FAZLA HAFTAYA KADARkaydirigubbakcemile3
hadii hayırlısı inşallah.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugun yıne bızım tanıdık doktora gıdıcem belkı olur bı suprızzemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugun yıne bızım tanıdık doktora gıdıcem belkı olur bı suprızzemuszemus
saolun kıslar amın ıhsallah
ben hamıle kaldıgımdan berı ıcıme hep erkek doguyor hayırlısı bakalım
herkes kız dıyor bana
merhaba nisan annaleri.. benım durumum bellı oldu. Allah hepınıze saglıkla sıhhatle sıkıntısız ve vaktıyle bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın. ben dun kontrole yıne antalyaya gıttım. apartopar ameliyata alındım. ektopık(dıs) gebelık sebebıyle, bıraz farklı da olsa netıce de ektopık gebelık sımdı geldım otele. hersey nasıple..
kızlar selam. sorum olacak.
1. 2 gündür ham bağırsaklarım, hem de midem bozuk. sürekli kusuyorum. bebeğin anneyi zehirlemeye başladığı nasıl anlaşılır? hiç başına gelmiş olan var mı?
2. kimse ağda yapmama izin vermiyo. dr. a sormayı unuttum. yapılırmı yaaa?
kanaman falan varmı.Midenide üşütmüş olabilirsin.geçmiş olsun.
Sanmıyorum birşey olacağını ama halk arasında yapma diyorlar.
merhaba nisan annaleri.. benım durumum bellı oldu. Allah hepınıze saglıkla sıhhatle sıkıntısız ve vaktıyle bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın. ben dun kontrole yıne antalyaya gıttım. apartopar ameliyata alındım. ektopık(dıs) gebelık sebebıyle, bıraz farklı da olsa netıce de ektopık gebelık sımdı geldım otele. hersey nasıple..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?