2010 Nisan Anneleri

yosun_ tesekkur ederım. buradadapaylasıyordum yasadıklarım sanırım rastlamadın. kanamam vardı beta degerlerım duzensız artıyordu. kanama ıle bırlıkte parca gelıyordu amaparca gelınce bete dusmesı beklenırken artıyordu bu da dusuk olmadıgını gosterıyordu. kese gorulmedı. dıs gebelık pelvıkte bıle gorulmedı derken dun hersey duzelmısken kendını bırden gosterdı doktor hemen karar vermen gerekıyor ya ılac ıle olum gerceklestırılecek ve kendınden bosalım saglanacak yapa laparaskopı ıle bız alacagız dedı. ılc: kanser ılacı ve cok cıddı gozetım gerektırıyor hastayı sok ıle yarım saatte ıc kanama ıle hatta olumune sebep olabılır dedı ve amelıyatı onerdı amelıyatın da tupe zararı olabılır dedı her ıkı ıhtımal de bır sonra kı gebelıgın yıne dıs gebelık olması ıhtımalını %15 artırır dedı. ılac alamazdım cunku otel 100 km antalyaya uzak (tatıldeyım ben).hemen ıftardan sonra gırdım amelıyata ve suan agrım olsa da karnımda 3 delık ıle gezınıyorum...

Geçmiş olsun canım.. Sanada en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin allah...:1rolleyes:

çok geçmiş olsun canım en kısa sürede saglıklı sıhatli hamilelik nasıp eylesin kendine iyi bak cnm

yosun senın avatarın olan resım benımde masa üstünde cok şeker gözüküyor degıl mi?kaydirigubbakcemile3

selam kızlar; nasılsınız, bebişler nasıl? öncelikle bir arkadaşımız ağda olayını sormuş sanırım, bende doktoruma sordum ama 12 haftalık olana kadar izin vermedi. bende beklemedeyim yaptıramıyorum.

bugün benimde karnımın alt tarafında tuhaf bişi var, nasıl desem gaz gibi. sanki şiş. aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? normal mi?

slm kızlarr
ağda konusuna değinilmiş
ben ağda yaptırdım 1 hafta önce falann mafoldumben
bişi olurmu ama napiimm ya çok rahatsız oluyordumm mafoldumben

canım o sancı bendede var mahvoldum ama normal diyolar bakalım nezaman geçecek inşallah çabuk geçer çünkü birden öle bi saplanıyoki ölecem sanıyıom

aaa ağda yapılmazmıymışş.ama ben bügün yada yarın yapmayı düşünüyordum.
ayyy duramamki daha fazla.eee napçaz kızlar

herkese merhaba,hergün okuyorum ama yazamıyordum.bugün doktordaydım,bebeğim büyüyor iyicene 1,5 cm.i geçmiş,ellerini görebildim sanırım.ya da bana öyle geldi.artık 28 eylül ikili teste kadar göremiycem bebeğimi,alıştım her hafta görmeye şimdi nasıl bekliycem,inşallah sağlıkla geçer günlerimiz.bu arada benim mide bulantılar sanırım bundan sonra başlıyo.sürekli yemek yemeliyim yoksa midem fena bulanıyo.sizde de öyle çok sık acıkıyorum...
Yüzüstü uyuyordum ben hep.. Başka türlü uyuyamıyorum.. Ama son 2 gündür öle yatınca hemen uyanıyorum batma oluyor kasıklarımda.. Sakıncalımı yüzüstü yatmak acaba biliyormusunuz...
mademoiselle canım bende hep öyle yatıyordum hemen ilk günler sordum doktora,yok bi sakıncası 3.ayda başlıycaz artık onlara dedi.ama ben zaten artık yüz üstü yatamıyorum midem şiş baskı yapınca üzerine ağzıma geliyo.

birazdan eşimin dayısına iftara gidicez ama herkes benim oruçlu olduğumu sanıyor,çünkü onlara daha hamile olduğumu söylemedim.benim sürekli bişeyler yemem lazım napıcam orda iftara kadar bilmiyorum.allah kolaylıklar versin hepimize,hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…