merhaba nisan annaleri.. benım durumum bellı oldu. Allah hepınıze saglıkla sıhhatle sıkıntısız ve vaktıyle bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın. ben dun kontrole yıne antalyaya gıttım. apartopar ameliyata alındım. ektopık(dıs) gebelık sebebıyle, bıraz farklı da olsa netıce de ektopık gebelık sımdı geldım otele. hersey nasıple..
merhaba nisan annaleri.. benım durumum bellı oldu. Allah hepınıze saglıkla sıhhatle sıkıntısız ve vaktıyle bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın. ben dun kontrole yıne antalyaya gıttım. apartopar ameliyata alındım. ektopık(dıs) gebelık sebebıyle, bıraz farklı da olsa netıce de ektopık gebelık sımdı geldım otele. hersey nasıple..
selam kızlar; nasılsınız, bebişler nasıl? öncelikle bir arkadaşımız ağda olayını sormuş sanırım, bende doktoruma sordum ama 12 haftalık olana kadar izin vermedi. bende beklemedeyim yaptıramıyorum.
bugün benimde karnımın alt tarafında tuhaf bişi var, nasıl desem gaz gibi. sanki şiş. aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? normal mi?
mademoiselle canım bende hep öyle yatıyordum hemen ilk günler sordum doktora,yok bi sakıncası 3.ayda başlıycaz artık onlara dedi.ama ben zaten artık yüz üstü yatamıyorum midem şiş baskı yapınca üzerine ağzıma geliyo.Yüzüstü uyuyordum ben hep.. Başka türlü uyuyamıyorum.. Ama son 2 gündür öle yatınca hemen uyanıyorum batma oluyor kasıklarımda.. Sakıncalımı yüzüstü yatmak acaba biliyormusunuz...
yosun senın avatarın olan resım benımde masa üstünde cok şeker gözüküyor degıl mi?kaydirigubbakcemile3
Evet msnde de aynı resim var.:teytey::teytey:
inşallah benzer bebişlerimiz ona kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr
ağda konusuna değinilmiş
ben ağda yaptırdım 1 hafta önce falann mafoldumben
bişi olurmu ama napiimm ya çok rahatsız oluyordumm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?