slm arkadaşlar sizlere bir saorum var cevaplayabilirseniz sevinirim bebişim 17 günlük kucağa alışma konusunda neler biliyorsunuz yada sizler neler yapıyorsunuz ya benim yanımda kayınvaldem var kucağa alma konusunda hassas davranıyorum hatta yeri geldiğinde kendimden bile ödün veriyorum kucağımda tutmamamya çalışıyorum ben hatamı yapıyorum acaba bu kayınvalidemle aramızda sorun olamk üzere ya onu geçiyorum kucağa alışır korkusu var bende bu haftalarda alışma olurmu bu konuda bilgisi olan var mı yavrumu kucağımdan inddrmek istemiyorum artık hele o gaz ı çıkaramadığı zaman ağladığı zaman .siz kucak konusunda nasıl davranıyorsunuz bıraksam kayınvaldemde hiç kucağından bırakmıycak çocuk azıcık ık dese hemen kucagaına alıyor napıyım arkadaşlar nasıl davranayım ben şaşırdım artık ya
slm arkadaşlar sizlere bir saorum var cevaplayabilirseniz sevinirim bebişim 17 günlük kucağa alışma konusunda neler biliyorsunuz yada sizler neler yapıyorsunuz ya benim yanımda kayınvaldem var kucağa alma konusunda hassas davranıyorum hatta yeri geldiğinde kendimden bile ödün veriyorum kucağımda tutmamamya çalışıyorum ben hatamı yapıyorum acaba bu kayınvalidemle aramızda sorun olamk üzere ya onu geçiyorum kucağa alışır korkusu var bende bu haftalarda alışma olurmu bu konuda bilgisi olan var mı yavrumu kucağımdan inddrmek istemiyorum artık hele o gaz ı çıkaramadığı zaman ağladığı zaman .siz kucak konusunda nasıl davranıyorsunuz bıraksam kayınvaldemde hiç kucağından bırakmıycak çocuk azıcık ık dese hemen kucagaına alıyor napıyım arkadaşlar nasıl davranayım ben şaşırdım artık ya
sana şu kadar diyiim canım.. keşke kızım kıskanmasa da hiiç kucağımdan indirmesem boshayallersmile bence bebek kucağa alınmalı,okşanmalı,,sevildiğini,ilgi gördüğünü hissettirilmeli... ben her mıkırdanışında alıyorum kucağıma ve daha kolay sakinleşiyo inan... opuyorumnanaktan sağlıklıa büyüt meleğinii...
kızlar lütfen ACİLLL YARDIM
kızım 9 günlük oldu hala göbeği düşmedi... ama asıl sorunum gögüslerim haşat oldu derin derin çatlaklar var bebeğimde sürekli emmek istiyoo ağlaya ağlaaya emziriyorum.Lansinol krem falan işe yaramadım ...bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim
canım her emzirmede sür.
Ilk önce sütünü sür kurut. Ondan sonra kremi sür. Her emzirmede mutlaka.. Göğüs pedide kullan mutlaka
ilginiz için teşekkürller arkadaşlar 10.gündeyiz sabırla gögüslerimin acısının geçmesini bekliyoom..daha emzrmenin tadına varamadım.düşer canım benim bebeğimin göbeğide 11. Gün akşam düştü bazen 15 gün bile sürebiliyormuş
ben hametan kullandım göğüs uçlarım için ii geldi her emzirmeden sonra mutlaka krem sürmelisin bide bebeğe vermeden önce sütünle ucunu ıslat sonra ver daha az acı veriyor kuru kuru daha çabuk çatlıyor ayva çekirdeğini de biri demişti ii geldi dedi hazırda varsa onuda kullanabilirsin
ilginiz için teşekkürller arkadaşlar 10.gündeyiz sabırla gögüslerimin acısının geçmesini bekliyoom..daha emzrmenin tadına varamadım.
Ayy kızlar hepimiz aynı dönemde aynı sorunları yaşıyoruz farkında mısınız iyiki var bu topic...
Kucağa alıştırmama konusunda benimde kafamı karıştırdılar. Bi büyüğümüz dedi ki kucağa alıştırmayın kimseye öptürmeyin tutan var tutamayan var yok bilmemne falan bi gaza geldim anneme bile kızmaya başladım kucağına alma diye halbuki ilk torun içi gidiyor kadının. Herkes bişey diyor tamam millet kucğına alsın ama öpülmesine çok karşıyım ya hele de bu kadarken. way efendim eymiş yanakları öpülecek kıvama gelmiş...
birde bebeği yanağına yaslayıp emdirecek gibi tutanlar yok mu uyuz oluyorum. benim çocuğum senin suratını mı emsin ya.
Hem kırmak istemiyorum kimseyi hemde eve kapanıp kalmak istemiyorum napacam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?