2010 Nisan Anneleri

slm kızlar geçmişe bakamıyorum sanırım baksamda sorunlar aynı gaz problemi ,emme problemi hep aynı inanın kızlar dün geceden beri 2 saatlik uykuyla duruyorum ve kızım yeni uyudu dün bana yine misafir gelmişti her zamanki gibi kaç yüzüncü misafir oldu kim bilir sanki sünnet mevlüdü yaptırdık:)))çevre geniş olunca böyle oluyomuş demekki neyse kadınlar geldiğinde ben kızımın altını değiştiriyordum altına üstüne beşaına geçmişti ne yaptıysa kadının teki gördü ohhh iyi iyi dedi bunu kaç gün yapamayan bebkler var ağlamaktan helak oluyolar dedi ama maşallah yok sonra 4 saat gibi çay muhabbetlerini ettiler yediler içtiler ben gariban hizmetçi modunda annemde yoktu bir bebk bir çay ikramı kızıma bile doğru düzgün ilgilenemedim bunlar gittikten sonra benim kıza bişey oldu ne kaka yapabiliyo yavrum ne bişey ağlaya ağlaya kıpkırmızı oldu sanki birileri biryerini çimdikler gibi gözümün içine baka baka nasıl bir ağlama iç çeke çeke o sırada eşim eve geldi dedim yok annemlere kadar gideceğim dedim artık olmuyo dedim bune yaa bir maşallah yok dedim eşimde çaresiz sabahladık bu gece ne yapsak olmadı bende bebklere bir maşallahı çok görenlerin gözleri çıksın dedim valla çok sinirlendim kadınların derdi zoru dedikodu yok sen zayıflamışsın bişey yemiyomusun bebeğe süt olmaz bak yee yee komposto iç offf offf sanki ben uzayda yaşıyorum yaa neyseki yarın kırklanıyoruz bu arada dün kendime alışverişe gidecektim eşimle beraber ama misafir yüzünden gidemedik inşallah yarın ilk alışverişe sonra kırklanmaya pazartesi günüde mevlüdümüz var inşallah yemekli şimdiden kızıma mevlüt kıyafetini giydirsemmi acaba diyorum nazarlancak biliyorum gören bir maşallah demiyo kem gözleri çıksın demeyenlerin inşallah bende öyle diyorum cahil insanlarla muhatap olmak beni çok yordu heleki yaşıtım olmayınca o daha farklı sağolsun kayınvalidemin arkadaşları gelme de diyemiyosun kızım şu anda emdi uyudu kuzucuğum kıyamam ben ona nasıl ağladım bende dün gece o acı çektikce rabbim bütün kuzucuklarımızı korusun inşallah

kesinlikle doktora götür canim benim kizda ilk hafta aynisi olmustu
doktora götürdüm öyle gecti cok sükür
gecmis olsun canim benim opuyorumnanaktan

kesinlikle cikar gezdir canim ben oglumdada öyle yaptim kizimdada yapmaya calisiyorum
nekadar temiz hava alirsa okadar az hasta oluyorlar emin ol
ayrica ilerdede aliskin olduklari icin her havaya daha az hasta olacaklardir bebislerimiz

cok yasa sen emi opuyorumnanaktansempatiksalakcinni
bosver onu bunu canim sen dogrusunu yapiyorsun 6 aydan önce kucak alismasi felan hikaye benim kizdada vardi o benekler bi görünüp kayboluyorlar
ayrica camasir tozundan olabilir yada giysilerin etiketini kesmediysende yapabilir
ama tabiki doktora götür o daha iyi bilir tabiki
gecmis olsun canim benimopuyorumnanaktan

gecmis olsun canim
valla senin komusularda bi acayip tamam bebek görmeye gelmeleri ayrica güzel bir incelik ama edebinizle gelin gidin
yada komsusun en azindan az bi yardim edin
valla ne diyim allah kolaylik versin
ayrica emin ol biraz disari cikip alisveris yaparsan rahatlayacaksin
ben yaptigim icin biliyorum zemuszemus
gecen gün gittim malum hamileligim öncesinden 10 kilo eksigim ve hic birseyim olmadigi icin alisverise gittim öyle iyi geldiki anlatamam

kizlar doktora gittim geldim,bebisime krem yazdilar,burun damlasi yazdilar bir de gaz problemimiz cok fazla yok ama SAB SIMPLEX´´i yazdirdim
bebegin neyle beslendigini sordular anne sütü dedik geceleri sadece 120 ml mama veriyoruz dedik(onunda sadece yarisini yiyor cogunuda kusuyor yavrum :çok üzgünüm: )
domates ve cilek yedigimi soyledik alerji yapabilirmis bu yediklerim
pazartesi gününe kadar iyilesmezse tekrar getirin dedi doktorumuz
insallah iyilesirde gitmeyiz mafoldumben
emzirdigim halde devamli agladiginida söyledik,kac dakka emzirdigimi sordu ,1 saatten fazla oluyor bazen dedim
10 dakka birini 10 dakka digerini emzir ve yatir dedi eger aglarsa tekrar ayni islemi yap yatir dedi
baktiniz susmuyor dedi iste o zaman her emzirmeden sonra mama takviyesi yapin dedi :gitme:
bebegime mama vermek istemiyorum,gece gunduz demeden bes dakkada birde olsa hep emzirdim ama sanirim sütüm bebegimi doyurmuyor mecbur mama takviyesi yapicam
kaynanamda mama verceksen sütü kes diyor ,sütün eksir diyor o nasil olcaksa

sagol canim benim ,doktordan sonra kayinvalideme gittik oda diyor kucaga alismis bu yandiniz diye ,yahu daha 17 günlük bebe bu yha
bende dedim ki tarlaya ,daga tasami gidiyorum bir cocugum alissin bakarim isim ne dedim :umursamaz:
bende uzman tvde dinlemistim bebekler uc aya kadar kucaga alisma gibi birsey yok diye ama gelde anlat yha alsanaalsanasmile

sagol reyhancim
camasir tozundanda mi olabilir fisfisfis,etiketleri hep koparttim canim sadece yüzünde olsa yine iyi bacaklarinda ,ensesinde vucudunda bile var yha :a015:

ahh canim benim yha kiyamam ona ben,Allahim akil fikir versin böyle insanlara zeynepcim
ya ben anlamiyorum kirki cikmayan birinin evine gidilmez ,insan bi masallah demez mi yha
demeyenleri sen uyar canim masallah de kuzuma diye
valla ben öpen ister ebesi ister nenesi olsun uyariyorum
bitek ben mi cocuk dogurmusum öyle diyorlar hemen
bende bitek ben degil ama tek bi cocuk dogurdum birakin olsun o kadar tedirginligim diyorum :umursamaz:

ohh ohh canim yha kirkinizda cikiyor cok sükür
ayy insallah bizimde cabucak gecer günlerimiz
iyi canim yha bol bol eglen iyi gelir sanada ,degisiklik olur
simdiden iyi eglenceler canim sana :1hug:

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
hepimizde aynı sorunlar var sanırım.Gaz sancıları,sivilceler,uykusuzluk.Hepsi zamanla geçecek biraz sabretmemiz gerekiyor.
Gülseminciğim sakın anne sütünü kesme canım.Süt neden ekşisin.Zaten bir öğün veriyormuşsun.Sivilcelerden bizdede var doktorumuz 3 ay sonra geçer dedi.Sorun etme onları canım benim.

Tuğbacığım geçmiş olsun kaanımıza.Doktora götürmek en güzeli canım.

Zeynepciğim her gelen bişey söylüyor.Dediğin gibi sanki çok zor bir maşallah demeleri.

Arkadaşlar ben gaz sancıları için nurse harvey's kullanıyorum memnun kaldım.Metsil hiçbir işe yaramadı.

Açık havada gezdirmek iyi diye düşünüyorum arkadaşlar ama bi yandanda hasta olur kuzum diye endişeleniyorum

Son düzenleme:
merhaba anneler,
benim bebeğimde 17 günlük. sizi hep takip ediyorum ama herzaman yazmıorum. sivilce problemimiz bizimde var. ben eşimin sakalları değiyor ve tahriş ediyor olabilir diye düşünmüştüm. çünkü babamız gaz çıkarmada başarılı :) o yüzden akşamları ve bazen geceleri hep eşimin kucağında bebeğimiz. ama hepimizde var anladığım kadarıyla. canı yanmadıktan sonra önemli değil geçmesini bekleriz:)))
henüüz dışarı çıkarmadım hiç, ödüm kopuo üşicek die. sağlık ocağındaki hemşire 20 günlükten sonra sabahları biraz biraz çıkar dedi ama burda gezmeye giden arkadaşlar var maşallah. bende çok istiyorum biran önce bebeğimi alıp gezmelere gitmeyi.
bu arada bebeğime yanlız bakıyordum, annem erken dönmüştü (farklı bir şehirde yaşıyor) doğumdan önce 1 ay kaldı benimle. sonra ben gönderdim git artık hallederim ben die. ama farkettimki tek başıma halletmeye çalışmak zormuş epey. sürekli ağlar oldum. sabah telefonda da annemle konuşurken ağlayınca geliyorum ben dedi. bu akşam yanımızda olucak:))) bebeğim maşallah uslu ama çok değişken tabi birgün gece uyumuyor birgün gündüz. artık emme saatleri birbirine girdi. başlarda 2 en geç 3 saatte bir emziriyordum ama artık kendi istemedimi emzirmek mümkün olmuyor. bazen yarım saatte bir emiyor bazen 4 saat uyuyor.
şimdilik kaçıorum uyanıyor bebişim.
tekrar yazarım..
sevgilierrr..

kızlar merhaba, ben temmuz annesiyim size bir sorum olacak. Öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun güle güle büyütün :)

Ana kucağı ve oto koltuğu olayı nedir ? Siz bunları ayrı ayrı mı aldınız yoksa ikisi bir miydi ? Ana kucağını nerede kulalndınız ? Hastaneden çıkarken bebeği ne ile çıkardınız ? Oto koltuğu hemen lazım oluyor mu

Şimdiden teşekkürler

offff kızlar hepimizin derdi aynı.ama benim neler çEktiğimi bir bilseniz oturur ağlarsınız.berbat bir lohusalık geirdim.kaınvalidemle annem kavga etti.günlerce ağladım.ilk günden itibaren evim doldu taştı.milletin derdi bebek değil gezmek dedikodu kafayı yiyecektim.iki gün öncede amcamı kaybettim.aahhhh nlatsam roman olur.ama çok şükür bebişim gayet iyi.tek tesellim bu valla.

Ben anakucagı+otokoltuğu şeklinde aldım ama şu an kullanmıyorum biraz derin geldi bana iç kısmı.Ben port-bebe ile çıkardım hastaneden bebeğimi.Güzel dileklerin için teşekkürler.Hayırlısıyla sende bebişini kucağına alırsın inşallah.

((Allah RAHMET EYLESİN CANIM.

slm melek anneleri..
meleğim uyudu bnde pc başına kuruldum hemen.
Dün sağlık ocağına aşıya gittik. Dönüşte işbankasına uğrayıp kumbara fonu açtırtık. Böylelikle çocuğum ilk önce park bahçe yerine bankaya gitmiş oldu. E anne muhasebeci baba iktisatçı olursa çocuk park yerine bankaya gider kaydirigubbakcemile3

a.s neptunee.Hayırlı olsun kumbara hesabınız.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…