iyi geceler kızlarr... oğlum bu gece huysuz yine.. 2-3 gündür doyamıyodu tam olarak.. bu gece de hep emmek istiyo :)uyuyamamışken bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım... biz iyiyiz diyeyim..Rabbime bin şükür bu halimize...
eda ya üzülürken kendimle uğraşırken buldum kendimi (bu nası bi cümle oldu ki acaba) nedeni de faranjit oldum.. hiç bişey yiyip içemedim.. 3 kilo verdim hatta pazardan beri... sütüm kesildidamla damla emdi oğlum zorla o kadarı da zorlamayla içtiğim rezene ve şerbetlerle oldu sanırım.. yoksa ne yesem içsem direk lavaboya koşuyodum ama herşey oğlumun sütü içindi ve zorla içtim sıvı gıdaları... antibiyotiklerle ancak toparlayabildim bugün.. hatta salı gecesi 39.7 derece ateşi gördüm Allaha çok şükür utku ya geçmedi.. şimdilik bişey yok yani.. inşallah da olmaz..
edanın kızarıklıkları da alerjiymiş.. çünkü 1 .iğnede geçmeye başladılar.. sadece cildinde pütürler kaldı.. onlarda geçicek inş. kaşıntı,kızarıklık,kabarıklık geçti ya buna da şükür..
eşimde p.tesi acillik oldu baş ağrısından .. beyin tomografisi fln hepsi temiz çıktı çok şükür.. psikolojikmiş. stresten olabilie demişler...
ailece dökülüyoruz yani :) çok şükür ki utku'm iyi...
bide en önemlisi kardeşim askere gidicekti ya.. bugün nereye gidiceği belli olduhatay-serinyol çook uzak bizee... jandarma olarak pazar günü istanbuldan uçağa binicek akşamüzeri de teslim olmalıymış.. ve ben birde bu nedenle sütümün kesilmesini istemiyorum.. ama kendime hakim de olamıyorum.. ordan daha da riskli bir yere dağıtıma gitme ihtimalinin çok oluşu bitiriyo beni... mafoldumben akşamüzeri bunaldım evde(annemlerdeyiz pzara kadar) edayı da aldım attım kendimi dışarı.. gezdik. bişeyler aldım edaya... mehtabı arıyım dedim kardeşimi gönderiyorum sana yakın diyim dedim ama söylerken daha çeşmeler açlıldı benim mafoldumben sağolsun teselli etti beni ama asker ocağı malum.. babalarımız da gitmiş.. kocalarımız da.. ama kardeş mafoldumben bambaşka...
neyse şu anki duygularımı hissettiklerimi ne yazsam anlatamam... sizin de içinizi şişirmiyim ama paylaşmak istedim.. annemin yanında üzgün bile duramıyoruz şekeri tavan yapıyo hemen.. asabi şeker. üzüntüye hiç gelemiyo.. hep gülmek,iyi hoş anlatmak zor olsa da böyle olmalı.. ama içime atmaktan ,yutkunmaktan boğazımda bi yumruk inmiyoo.. gitmiyoo.. :gitme:
Allahım inşallah kardeşim Ümit'im sağ,salim hayırlısıyla gider gelir yuvasına ve bizlere.. :Saruboceq: Sen onu ve tüm askerleri koru yarabbim.. kızlar sizde dualarınızda unutmayın nolur.. :Saruboceq:
herkese iyi geceler..
günaydın arkadaşlar gece kötü geçti aşı olmuştuk yaa ağrıdan sanırım yatamadı fitilde kalmamıştı evde gece nöbetçi eczane aradı neyse yaptım ama huysuzdu bütün gece gazıda çoktu sanırım bacağını içe doğru çektikçede bacağı ağrıyordu şimdi biraz ii
gülsemincim yusufta benim dikişlerim açılmıştı sanırım tekrar dikme gibi bi aşns olmuyor dr öle demişti tekrar kesip dikmeleri gerekiyormuş yada en az 15 gün hiç kalkmadan yatmak gerekiyormuş kaynasın diye ağrı yapıyor geçer merak etme ama çok ağrıyorsa dr ra istersen domates bazı bebklerde allerji ypıyor benim oğlum da da oldu çilek yediğimdede oluyor korunma içindede hemşire dedi nne düşünüyon diye benim dha lohusa dönemi bitmediki
gülsemincim bende artık kımıycam kuzuma vicdan azabı yedi bitirdi beni.ablama kızardım hep dayanamayacak olduğunda o da kızardı bende benim yanımda kızmada sonra ne yaparsan yap derdim.şimdi anluıyorum onu ama yinede sabırlı olmalıyım.sanırım ben biraz sabırsızım ama benim oğlan bana sabrı bda öğretecek inş.
timuçinim nasıl?sen nasılsın*oğlanı temel ihtiyaçları dışında kucağıma almıyorum yazmışsın yattığı yerde nasıl susturuyosun*benimki sanki bi yerine bişey yapmışsın gibi nasıl ağlıyo*pışpışllayarakmı susturmaya çalışıyosun*bana da ver formülünü*
slm kızlar oğlum 43 günlük oldu bu son 4 gündür kabız kendini sıkıo fitil verdim iki defa fitille çıkardı güzel bi öneriniz varmı kabızlık için ben daha 20 yaşındayım fazla bişeyde bilmiorum bu konuda yadım ediin.
canımya ben ne yaptıysam o sorunu çözemiyorum 4-5 gün yapmıyor oğlum fitille yada şurubla geçirmeye çalışıyoruz. birde sabah akşam saf zeytinyağını veriyorum o şekilde yapabiliyorslm kızlar oğlum 43 günlük oldu bu son 4 gündür kabız kendini sıkıo fitil verdim iki defa fitille çıkardı güzel bi öneriniz varmı kabızlık için ben daha 20 yaşındayım fazla bişeyde bilmiorum bu konuda yadım ediin.
jaleciğim canım görüşemedik ne zamndır çok çok geçmiş olsun canım ahmetimizede sanda acil şifalar diliyorum bitanem tez zamnda atlatırsınız inşallah saolasın bu arada güzel dileklerin için çok sevinçliyim canım sorma nerdeyse 1 sene dile kolay kızımı görmeye geliyo dayısı
zeynepcim teşekkür ederiz.. darısı sizin başınıza inşallah.. kardeşin geliyormuş gözün aydın.. sağ salim gelsin inşallah..
jalecim sanada teşekkür ederim canım.. maşallah ahmet paşaya..eşinin askerliğini yapmaması kötu olmuş sizin için.. kısa dönem mi?
x_v_y bizde hiç sorun olmadı ama birde fitil verenler var ..zeytin yağı olmazsa onu dene birde canım..
bu arada geçmiş olsun jalecim yazmayı unutmuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?