slm arkadaşlar canım çok sıkkın ya bebişimin sarılığı hala geçmedi cuma günü doktorumuz sarılık testi yaptırmamızı istedi bu hafta içi için bebğim35 günlük en son 2 hafta önce yaptırmıştık 9 çıkmıştı ama hala geçmedi sanki dün ve bugün bacaklarıda sarı gibi geldi bana yüzünde ve gözlerinde zaten vardı bugün bebeğim hiç uyanmadı nerdeyse sarhoş gibi uyuyor emmedi bile beni uykudan sarılıkytajki ilk günlerdeki gibi oldu canım çok sıkıldı yarın sabahtan test yaptırcaz netten araştırdım uzamış sarılığı zarar verğiyor diye okudum zihnsel gelişimine falan moralim bozuldu lütfen dua edin arkadaşlar ya kötü bişey çıkmasın bebeğimde dayanamam ben miniğime((
slm arkadaşlar canım çok sıkkın ya bebişimin sarılığı hala geçmedi cuma günü doktorumuz sarılık testi yaptırmamızı istedi bu hafta içi için bebğim35 günlük en son 2 hafta önce yaptırmıştık 9 çıkmıştı ama hala geçmedi sanki dün ve bugün bacaklarıda sarı gibi geldi bana yüzünde ve gözlerinde zaten vardı bugün bebeğim hiç uyanmadı nerdeyse sarhoş gibi uyuyor emmedi bile beni uykudan sarılıkytajki ilk günlerdeki gibi oldu canım çok sıkıldı yarın sabahtan test yaptırcaz netten araştırdım uzamış sarılığı zarar verğiyor diye okudum zihnsel gelişimine falan moralim bozuldu lütfen dua edin arkadaşlar ya kötü bişey çıkmasın bebeğimde dayanamam ben miniğime((
reyhancığım canım ne diyeyim bilmiyorum rabbim sana kolaylık versin canım inan ben bebeğime baksam ancak canım yetişebiliyorum şu an yemekleride o uyurken hallediyorum temizliği falan birde görümcenin çocuğu geldi canım yaa çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum rabbim inşallah sana ayrı kendine ait kimseyle yaşamayacağın sadece eşin ve çocuklarına ait bir ev nasip eğler inşallah
refiscim canim üzme kendini insallah sag saglim gidip gelir kardesin :Saruboceq:
reyhancim Allah sabir versin gercekten cok sinir bozucu bi durum ,insallah birgun kendi evinize cikarsiniz :Saruboceq:
jalecim seninde esin askere gidiyormus Allahim onada sagsaglim gidip gelmeyi nasip etsin :Saruboceq:
zeynep canim benim valla bana gina geldi senin misafirlerden sana gelmedi mi kaydirigubbakcemile3
ne cok ugrastirdilar seni böyle ya alsanaalsanasmile
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
batuhanım,zeyracım,benmeltemcim,sisicim,gülsemincim çok teşekkürler arkadaşlar.
sabah 8 de doktorum uza gittik tahliller yapıldı şükürki iyi çıktı yani sarılık var ama bir önceki tahlile göre düşmüş önceki testimizde 9 du bugünkinde ise 7.5 a düşmüş, guatır testleride iyi çıktı :) dokto tehlikeli değğiil dedi içim rahataldı demekki dün benim miniğim uykusuzluktan öyle baygın bir şekilde uyumuş nerdn bileyim arkadaşlar bizimki uyumadığı için uyuduğunu görünce şaşırdım bu bebekler sanırım bize uyumasa dert uyusa dert:))napalım biz anneyiz işte annelik böyleymiş demekki.
zeyracım evet ilk zamanlarda açlıktan kan şekeri düştüğü için sarılık yükseliyor neyseki bi zo daha yüksek dönemleri atlattık.ilk zamanlar doktormuz kilo artışını düşük bulmuştu sonra bize 10 gün deneme süresi verdi o 10 günde normal kilomuzu almışız mamaya grek yok dedi şuan için . 2 satte yada en geç 3 satte bir emzirmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı canımya.bizim derdimiz gaz kaka problemi birde uzayan sarılığımız oldu :) rabbim hepimize daha kötüsünü göstermesin.
az önce oğlumu ilk kez yalnız yıkadım :) başarılı oldum sanırım.. hiç ağlamadan bitirdik banyo olayımızı :) ama yıkandığından beri emiyo uyuyo,yatırıyorum uyanıyo şeklinde 1,5 saat devam ettik :)) şimdi şükür gazı varmış onu çıkardı kakasını da yapıp daldı uykuya :) bende açlıktan ellerim titrer vaziyette hem yiyorum hem yazıyorum çünkü yedikten sonra yazmaya vaktim kalmayabilir.. ve daha yemek yapıcam, şu an yıkanmakta olan çamaşırlarımı asıcam, kuruyan çamaşırları katlıycam..... çook işim var .. neyse sağlık olsun da hepsi yapılır biter... şimdi geçmişe cvplar...
benmeltem.... canım kardeşim için iyi dilekerin için de utku'mun resmi için yorumuna da teşekkürler..
sibelcim... çok saol canım iyi dileklerin için...
özgecim.. amiin canım çok teşekkürler desteğin için..
jalecim.. canım seninde eşin gidiyomuş askere.. şimdiden hayırlı teskereler cnım.. inşallah hakında hayırlısı olur ve sağ salim döner yuvanıza... ben kardeşim gitti diye yıkıldım seni düşünemiyorum bileRabbim kolaylık ve sabır versin...
fadimecim... canım çok geçmiş olsun meleğine.. ama son msjında testlerin daha iyi olduğunu yazmışsın değerlerin düşmüş olmasına ve diğer testin iyi çıkmasına sevindim.. eeegüzelim senin cadı uyumadı uyumadı pes etti sonunda demek.. :))) aman korkulacak bi durum yokmuş ya çok şükür..
reyhancım.. çok saol bitanemmm... senin işin bu aynı evde yaşama olayından dolayı epeyce zor tatlım.. Allah kolaylık versin.. inşallah bir an önce kendi evinize kendi dünyanıza kavuşursun...
gülsemin.. amiin canım. çok saol desteğin için..
slm kızlar.2 gündür giremiyorum.özlemişim sizi.
dün misafirim vardı.dellendim yine.mutfakta yemek hazırlıyorum.sofrayı kurmada eşimden yardım istedim.o arada kızım içerde misafirlerin yanında uyuyor.uykusunda mızmızlanıyor hep.eşim yanımdayken mızmızlanmış kadın uyandı diye al kucağına.ben tabi bilmiyorum.neyse sofra hazır demeye gittik ki ne göreyim.kızımı öpmeye kıyamadığım yavrumu hoplatıyor ,üstelik boynuna destek vermeden.Allah ım elinden nasıl aldım o sinirle bilmiyorum.napıyorsun boynu kopacak dedim.bişe olmaz dedi ya.ne kadar cahil insan var ya.Allah ım bizi böle insanlardan uzak eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?