2010 Nisan Anneleri

kızlar slm geçmiş pek birikmemiş hayret.herkez bebişlerle ilgilenio belli.bugün bizde pazar gezmes yapıp geldik.hava bozdu malesef.pek de keyifsiz oğlum bugün.kızlar saç boyamayı sormuşsunuz ben gecen hafta boyattım.hiçbi zararı yokmuş ben çok soruşturdum.valla psikolojim düzeldi salmıştm baya kendimi ii oldu

özgecim orhan kolik müziklerini aratıom bulamıom netten merak ettim şimdi.nasıl buluyonuz siz?

slm arkadaşlar canım çok sıkkın ya bebişimin sarılığı hala geçmedi cuma günü doktorumuz sarılık testi yaptırmamızı istedi bu hafta içi için bebğim35 günlük en son 2 hafta önce yaptırmıştık 9 çıkmıştı ama hala geçmedi sanki dün ve bugün bacaklarıda sarı gibi geldi bana yüzünde ve gözlerinde zaten vardı bugün bebeğim hiç uyanmadı nerdeyse sarhoş gibi uyuyor emmedi bile beni uykudan sarılıkytajki ilk günlerdeki gibi oldu canım çok sıkıldı yarın sabahtan test yaptırcaz netten araştırdım uzamış sarılığı zarar verğiyor diye okudum zihnsel gelişimine falan moralim bozuldu lütfen dua edin arkadaşlar ya kötü bişey çıkmasın bebeğimde dayanamam ben miniğime ((

refis ve jale canim gecmis olsun ikinizede insallah yakin zamanda düzelirsiniz ki sanirim o yolda ilerliyonuz :))))
biraz kendimizden bahsedelim bebegim artik sadece geceleri emmiyor ((
gündüzleride emmek istiyor ama hic bisey gelmiyor malesef gece en azindan dinlenincemi
bilmiyorum ama azda olsa oluyo
valla hic bitmiyoki telasim bulasik ütü yemek bebek bide oglum biraz sinirsel yiprandim
bide bu 1 aydir görümcemin kizida bizde mizmiz bisey herseye agliyo
kaynana bakarim diye söz verdi
ama yükü bizim üzerimizde
altini aldinizmi sunu yaptinizmi deli ediyo beni biseyde diyemiyorum
diyemiyorum degil aslinda demiyorum cünki dedim dedim degisen bisey olmadi
yoruldum artik esimde kalk yemege gidelim dedi
bebisimi aldim oglan evde kaldi gittik geldik ama iyi geldi valla :)))

cok gecmis olsun canim aklina kötü bisey getirme
ayrica neden acile götürmüyorsun hemen
gerci bu durumda acile gidilirmi bilmiyorum ama eminim gidiliyodur

canım çok geçmiş olsun öncelikle dur hemen internette okuduğun şeylerle kendini strese sokma doktora götürün canım öncelikle ben aç kalan bebeklerde sarılık oluşumu daha yaygın olarak biliyorum canım sen sadece memenimi veriyorsun doktorunuzla görüşün belki ekten mama takviyesi yapmanız gereklidir rabbim acil şifalar versin ama hemen ne olur kötüye yorma canım doktorunuza götürürsünüz canım hatta telefonla arayın sorun canım bence

reyhancığım canım ne diyeyim bilmiyorum rabbim sana kolaylık versin canım inan ben bebeğime baksam ancak canım yetişebiliyorum şu an yemekleride o uyurken hallediyorum temizliği falan birde görümcenin çocuğu geldi canım yaa çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum rabbim inşallah sana ayrı kendine ait kimseyle yaşamayacağın sadece eşin ve çocuklarına ait bir ev nasip eğler inşallah

çok geçmiş olsun gerçekten hersey internettekı gıbı olmuyor kafana takma bişey olmayacak allahın izniyle dualarım senınle allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım içini ferah tut
bol bol emzir ve günde 3 defa 10 ar dk süre ile güneşe göster..
aynı şeyleri ben yaşadım ... dogumdan sonra 2 hafta sürdü.perşembe 1 ay kontrolumuz var yine sarılık testi yapcak
Allahım bebişlerimizi korusunn

günaydın kızlar...umarım sizler ve bebişler iyidir.. geçmişe şu an bakabileceğimi sanmıyorum...utku uyanabilir her an...

biz iyyiz çok şükür.. sağlığımız gayet iyi .utkunun burnu tıkanık sadece onu da serum fizyolojikle çözmeye çalışıyorum...

kardeşim için iyi dileklerde bulunanlar varsa çok saolsun... geçmişe bakabildiğim an isimlerle teşekkürlerimi yazarım..

ama içim sıkılıyo...dün kardeşim askere gitti... sabah 10 da konvoyla bursa çıkışına kadar götürdük..sonra ordan onlar devam etti babam,annem,kerdeşim ve sevgilisi :) biz döndük ama ordan onların gidip bizim dönüşümüz ölümdü benim için..saat 15:05 de sabiha gökçenden kalktı uçağı ve saat 14:45 de hataydayım birliğime gidiyorum diye aradı..sonrada akşam 7 de teslim oldum diye aradı..annemler pazardaydı ben konuştum...nasıl kötü oldum anlatamam...giderken sarılınca duyduğum kokusu geldi aklıma sesini duyunca..ortam nasıl fln diye sordum"çokilginç,herşey çokkomik"dedi :) 30 kişiymişler dün teslim olan.. onlar tecilliler devre kaybı diye 1 haftaönce gittiler çünkü...birliğin diğer 3000 askeri 27 sinde gelicekmiş dedi...misafirmişiz,sivil geziniyoruz.misafir koğuşunda kalıcaz bu gece dedi... keyfi iyi ama tedirgin geliyodu sesi... ilk günler çokzorluk çekicektir... çünkü bugüne kadar hep ne istediyse yaptı,aldı..pek zorluk çekmedi.. ama her Türk gencigibi o da askerliğini en iyi şekilde yapıp gelicek.. zor olucak ama zaman geçicek inşallah... şimdiden çok özledim...ınşallah sağ salim gelicek...Rabbim korusun onu ve tüm askerleri...

fadimecim :teselli: canim benim hemen panik yapma biliyorum demesi kolay,benim bebisimde yeni atlatti sayilir
devamli emzirmeye calis canim ve SIKSIK gün isigina cikart,gündüzleride evin en cok isik alan yerinde yüzü pencereye dönük sekilde yatir
ben hergün yatak odamiza yatirdim cok iisik aldigi icin ve cok sükür iyilesti
cok korkuyordum gözlerinin beyazi nerdeyse koyu griye dönmüstü
insallah cabucak gecer canim üzme kendini

refiscim canim üzme kendini insallah sag saglim gidip gelir kardesin :Saruboceq:

reyhancim Allah sabir versin gercekten cok sinir bozucu bi durum ,insallah birgun kendi evinize cikarsiniz :Saruboceq:

jalecim seninde esin askere gidiyormus Allahim onada sagsaglim gidip gelmeyi nasip etsin :Saruboceq:

zeynep
canim benim valla bana gina geldi senin misafirlerden sana gelmedi mi kaydirigubbakcemile3
ne cok ugrastirdilar seni böyle ya alsanaalsanasmile

selam herkeze gündüzleri oğlum hiç uyumazdı hayretlerdeyim. göbeği iltihaplanmış krem sürüorum inşallah geçer. pişik için ne kullanıosunuz arkadaşlar.

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
batuhanım,zeyracım,benmeltemcim,sisicim,gülsemincim çok teşekkürler arkadaşlar.
sabah 8 de doktorum uza gittik tahliller yapıldı şükürki iyi çıktı yani sarılık var ama bir önceki tahlile göre düşmüş önceki testimizde 9 du bugünkinde ise 7.5 a düşmüş, guatır testleride iyi çıktı :) dokto tehlikeli değğiil dedi içim rahataldı demekki dün benim miniğim uykusuzluktan öyle baygın bir şekilde uyumuş nerdn bileyim arkadaşlar bizimki uyumadığı için uyuduğunu görünce şaşırdım bu bebekler sanırım bize uyumasa dert uyusa dert:))napalım biz anneyiz işte annelik böyleymiş demekki.
zeyracım evet ilk zamanlarda açlıktan kan şekeri düştüğü için sarılık yükseliyor neyseki bi zo daha yüksek dönemleri atlattık.ilk zamanlar doktormuz kilo artışını düşük bulmuştu sonra bize 10 gün deneme süresi verdi o 10 günde normal kilomuzu almışız mamaya grek yok dedi şuan için . 2 satte yada en geç 3 satte bir emzirmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı canımya.bizim derdimiz gaz kaka problemi birde uzayan sarılığımız oldu :) rabbim hepimize daha kötüsünü göstermesin.

slm kızlar bebeğim doğduğundan beri ilk defa giriyorum özledim hepinizi umarım herkes iyidir kızım bugün 41 günlük olduresim bölümüne resimlerini ekliycem en kısa zamanda

az önce oğlumu ilk kez yalnız yıkadım :) başarılı oldum sanırım.. hiç ağlamadan bitirdik banyo olayımızı :) ama yıkandığından beri emiyo uyuyo,yatırıyorum uyanıyo şeklinde 1,5 saat devam ettik :)) şimdi şükür gazı varmış onu çıkardı kakasını da yapıp daldı uykuya :) bende açlıktan ellerim titrer vaziyette hem yiyorum hem yazıyorum çünkü yedikten sonra yazmaya vaktim kalmayabilir.. ve daha yemek yapıcam, şu an yıkanmakta olan çamaşırlarımı asıcam, kuruyan çamaşırları katlıycam..... çook işim var .. neyse sağlık olsun da hepsi yapılır biter... şimdi geçmişe cvplar...

benmeltem.... canım kardeşim için iyi dilekerin için de utku'mun resmi için yorumuna da teşekkürler..

sibelcim... çok saol canım iyi dileklerin için...

özgecim.. amiin canım çok teşekkürler desteğin için..

jalecim.. canım seninde eşin gidiyomuş askere.. şimdiden hayırlı teskereler cnım.. inşallah hakında hayırlısı olur ve sağ salim döner yuvanıza... ben kardeşim gitti diye yıkıldım seni düşünemiyorum bile Rabbim kolaylık ve sabır versin...

fadimecim... canım çok geçmiş olsun meleğine.. ama son msjında testlerin daha iyi olduğunu yazmışsın değerlerin düşmüş olmasına ve diğer testin iyi çıkmasına sevindim.. eeegüzelim senin cadı uyumadı uyumadı pes etti sonunda demek.. :))) aman korkulacak bi durum yokmuş ya çok şükür..

reyhancım.. çok saol bitanemmm... senin işin bu aynı evde yaşama olayından dolayı epeyce zor tatlım.. Allah kolaylık versin.. inşallah bir an önce kendi evinize kendi dünyanıza kavuşursun...

gülsemin.. amiin canım. çok saol desteğin için..

cok sagolun kizlar evet gercekten cok zorluk cekiyorum ama
esimlede artik tartismaya basladim beni oyaliyomus gibi geliyor artik ama dün okadar bunaldimki artik agirligimi koydum ya ev yada ben yokum dedim ama biliyor cocuklarimla böyle bisey yapamayacagimi rahat davraniyor sanirim ne bilim ya iyi dilekleriniz icin cok sagolun canlarim
valla siz ve bu ortam olmasa dahada zor olurdu hersey bilmiyorumkismile

gecmis olsun canim bisey cikmadigina cok sevindim :ecrin_bebek:

cok sagol canim iyi dileklerin icin
allah senide tez zamanda sag saglim kavustursun kardesine
eminim cok zordur:çok üzgünüm:

slm nisan anneleri ben mayıs annesiyim 17.günümüz oğlumun gaz sancısı başladı tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim...bi de gaz yapan yiyecekler arasında ayran var mı sizce...

slm kızlar.2 gündür giremiyorum.özlemişim sizi.
dün misafirim vardı.dellendim yine.mutfakta yemek hazırlıyorum.sofrayı kurmada eşimden yardım istedim.o arada kızım içerde misafirlerin yanında uyuyor.uykusunda mızmızlanıyor hep.eşim yanımdayken mızmızlanmış kadın uyandı diye al kucağına.ben tabi bilmiyorum.neyse sofra hazır demeye gittik ki ne göreyim.kızımı öpmeye kıyamadığım yavrumu hoplatıyor ,üstelik boynuna destek vermeden.Allah ım elinden nasıl aldım o sinirle bilmiyorum.napıyorsun boynu kopacak dedim.bişe olmaz dedi ya.ne kadar cahil insan var ya.Allah ım bizi böle insanlardan uzak eylesin.

Allah cahil insanlardan korusun canım.Çok düşüncesiz hareket etmiş kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…