2010 Nisan Anneleri

kızlar herkesin bebişinde az çok aynı sıkıntılar mevcut.. hepsine geçmiş olsun.. inşallah tüm melekler atlatıcak sıkıntılarını...

ayrıca bugün o kadar alıntılarla cevap yazdım gitti hepsi anlamadım... tek tek isimleri yazmıyım unuturum belki ayıp ederim..

rahatsızlıklarımız için geçmiş olsun diyenlere çook teşekkürler.. hepimiz gayet iyiyiz şu an.. çok şükür utku ma geçmden eda da ben de atlattık tamamen...

kardeşimin askerliği için dua eden iyi dileklerde bulunanlara da allah razı olsun ve amiin diyorum.. çok saolun.. inşallah hakkında hayırlısı ne ise öyle olur ve sağ salim gider ve bize geri gelir sorunsuz... bursa ya baya bi uzak oluşu sıkıntılı benim açımdan.. ah şöyle bağıra bağıra bi ağlasam.. hıçkırsam.. açılsam.. ama annem üzülücek diye tutuyorum kendimi.. onlar istanbula havaalanına götürücekler biz o zaman evde kalıcaz.. o zaman rahatt rahat ağlarım... utku yu üşütmemek ve yollarda sefil etmemek için götürmüyolar beni yemin törenine de gidemicem zaten ( 18 saatmiş yaa.. hatay ( inşallah ordan batıya gelir..

dualarınızda unutmayın bizi.. bizim dualarımız tüm teyzelerimiz ve melekleri için..

Son düzenleme:

selam arkadaşım benim kardeşimde acemi birliği için daha 5 ay önce ordaydı
,çok güzel ve rahat bir yer olduğunu söylerdi namaz için mescit varmış hocalar varmış orda kalmak istedi kardeşim şimdi ankara da asker 6 ayında ;kardeşin ehliyeti falan var mı benim kardeşiö ehliyertim var demiş ve bir kaç deneme yapmışlar beğenmişler ve ankara da şimdi o yüzden mesleğini falan mutlaka söylesin
hayırlısı ile gelir inş.

ya o kadar alıntı yaptım gitti........
sedacım maşallah oğluşunun uyku düzeni ne güzel öyle....gaz konusunda ben de rezene çayı içiyorum günde 2 defa.çok gz proplemimiz olmuyor şükür. şu gaz yapacak bişyler yedikten sonra kimyonu dediğğin iyioldu.sağol bilgilendirdiin için canım.
jalecim geçmiş olsun canım.maşallah ahmete kilo alımı boyu falan çok iyi.eşinin birkaç ay sonra askere gidecek olmasına üzüldüm zor gelir sana baya ama inşallah bir çırpıda geçer canım.sanırım sen bu sürede annende kalcaktın dimi canım?

dünürüm nasılsın canım yorgunluktan bayılmak üzereyim bu akşam yemeği 10da yedik canım sorma tam yemek yiyeceğimiz zaman misafir geldi çelik çocuk doluştular valla nede çocuklarına dur demiyolar nerdeyse kızımın üstüne çıkıcaktı çocukları ayy çok sinirlendim sabahtan eltim gelmişti dün gece kayınvalidemde kalmıştı sabahta kahvaltıya bize geldi bugün öyle bir koşuşturma yaşadımki anlatamam yarında görümemin eşi geliyo ankaradan en güzelide ayın 5de kardeşimin geleceği haberi valla bütün yorgunluğa değer canım sen nasılsın göktuş nasıl

bu arada jaleciğim eşin inşallah bir çırpıda askerliğini yapar gelir önemli olan zamnın tez geçmesi nerede yaparsa yapsın hayırlısıyla yapsın inşallah canım en önemlisi hayırlısı neyse o olur inşallah benim kardeşimde gitmedi daha henüz bakalım bu sene aöfde okuyo geçemezsem gideceğim diyo inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur rabbim onları korusun

iyi geceler arkadaşlar gündüzüm ve gecem berbattı bebişim öğlen 2 den şu saate kadar uyumadı ağlama modundaydı gene eşimde nöbetçi bu gece yalnızdım hep şuan daldı bakalım bekliyorum bugün aşısı yapılmıştı aşıda ağrı yaparmış nerden bileyim kuzum ya onun ağrısıyla kıvrandı yada gaz sancısıyla ayaklarını çekip durdu ama hiç gaz çıkarmadı galiba ağrısı vardı ağrı kesici şurup olurmuş sağlıkocağında hemşire hiç uyarmadıda canım kızım gözleri kızardı ağlamaktan uykusuzluktan tabi bende bittim inşallah busatten sonra uyuruz.inşallah bu gunü gecesi böle geçen tek benimdir herkese uykulu geceler diliyorum

günaydın kızlar güzel bır gun geçırmenız dilegıyle öncelıkle eşi ve kardesı askere gıdecek arkadasım hayırlı teskereler dılerım allah yardımcınız olsun göz açıp kapayana kadar geçsın insallah.ası yaptıran ve yaptıraak olan arkadaslar bu ılk ası degılmı bana hemsıre hastanede yapılanın aynısı ates ve agrı hısetmez demıstı 14 mayısta olduk hazıranın 4 verem 5 indede baska bı ası olcaz 2 gun üst üste gıtcez ozaman sıze yazayımda hazırlıklı olun barı gercı benım dıgerklerınde hıçates huysuzluk görmedım benımkıler pek antıkaydı canım hıç hasta olmadıklar ve surup içmedıkleri için özenırlerdı surup sısesıne pekmez koyar verırdım bakalım bu hanım nasıl olcak allah yardımcınız olsun

bebeg 83 UTKUNUN ANNESI UTKUDA PEK TATLIYMIŞ MASALLAHRESIMLERDE BEBISLER KOCAMAN GÖRÜNÜYO BENIMKIZDA ÖYLE GÖRUNUYO ALLH ESIRGESIN

selam arkadaşlar nasılsınız ...kimseler yok? neydi 1-2 ay öncesinden burası en az 5 kişi olurdu...
neyse herkes bebişi ile ilgileniyo sanırım...
Benim minik kızımda uyumuşken bi bakim dedim ...

Askere gidenler varmış allah sağ salim kavuşmayıı nasip etsinnn

slm kızlar gerçi kimsecikler yok ama malum artık kuzucuklardan biraz zor giriyoruz buraya bizde iyi diyelim iyi olalım kızlar sizinde bebişlerde oluyomu bazen kızım uykusundan öyle bir çığlıkla uyanıyoki sanki birisi bişey yapmış gibi ancak kucağıma alırsam kendine geliyo bişeylerden sanki korkuyo o kadar kötü oluyorumki o ağladıkca ben kahroluyorum birde bize misafir gelince kızım onların yanında hep uyuyo ama onlar gidince çığlık çığlığa ağlıyo anlamıyorum yaa nazardanmı acaba o kadar kötü oluyoki annelik gerçekten çok zormuş artık kendim için bir saniyemi ayıramıyorum o kadar saldımki kendimi hala toparlanmış değilim gün boyu saçlar falan birbirinde geziyorum uykusuz zombiler gibiyim ara buldukca uyuyorum düzenimiz gelen gidenden bozuldu gündüz uyusa bu sefer gece uyumaz oldu inşallah düzelir kırkımız çıktıktan sonra bizim kız maramazlaştı:)))ama bana bakarak gülüşü agulamaya çalışması herşeye değiyor bu arad saçlarını boyatan oldumu korkuyorum saçlarımı boyatmaya şu anda boyatmayı gerçi düşünmüyorum bir 6 ayını geçsin diye mama-meme devam etmemize karşı cesaretim yok sizler ne yaptınız boya işini doktorada sormadık ama kime sorsam zararlı diyor o yüzden cesaret edemiyorum o arada kızımı yanlız anneme olsada bıramam gibi geliyo her saniye bana ihtiyacı olur diye düşünüyorum canım yavrumun

merhaba dünürcüm.biz iyiyiz göktuşla siz nasılsınız?bugün benimde misafirlerim vardı ilk defa bugün oğlanı babasına bırakıp yarım saatliğine dışarı çıktım akşamda bi arkadaşım evleniyodu 20 dklığına düğüne gidip geldim.ay ne özledim kuzumu anlatamam.canım saş boyatmayı bende düşünmüyorum ama illa boyatcaksan sen bu özel boyalara izin veriy dr lar.diğeri süte karışı diye önermiyolar canım.kimler geldi size öyle gelinimin başına çıkt.ya millet meden çocuğun sahip çıkmaz anlamam.ben uyarıyorum valla sende öyle yap canım.

kardeşinin gelecek olmasına svindm canım.dayısı gelinimi görecek heeeeeeee annende sende dört gözle bekliyosunuzdur.sağ salim gelsin inşallah............

aynen zeyracigim bu uykudaki meseleyi bende yasiyorum oglumda zannedersin birisi cimdikledide uyandi ama olan birsey yok sebebini bilen varsa bir söylese acep

slm canım bizimde de aynı sorun oluyor misafir gelnce paso uyuyor :) onlar giidcede bize ağlıyor hiç durmuyor gelenlere ağlıyor hiç durmuyor diyoruz bebekte misafir varken uyuyunca bebiş bizi yalancı çıkartıyor kaç oldu valla dedimde bu kız bizi yalancı çıkartıyor diye siz ağlıyor diyorsunuz ne güzel uyuyup duruyor bu çocuk diyorlar miniklerin oyunuyla nazar karışımı sanırım bol bol okumak lazım canımya ozaman benimki biraz rahatlıyor.biz 35 günlük olduk kırkımızda çıkacak yuppyy :)) inşallah düzene gireriz boya konusunu bende merak ediyorum boyatmayı istiyordum saçlarım berbat oldu doktorumada sormadım burada mesajları görünce kafam karıştı

[COLOR="Red"[COLOR="Magenta"]]dünürcüğüm[/COLOR][/COLOR] gelenler burada eczacı arkadaşlar falan eşimin hepsinin çocukları var ben içerde çay hazırlıyordum baktım kızımın üstüne çıkıcak çocuklar anaları bir dur demiyo yaaa bende eşim gelince dedimki ya ben çok ince düşünceliyim ya millet düşüncesiz ben olsam küçücük bebeğin yanına bile yaklaştırmama çocuğumu bişey yapar diye sanki oyuncak bebk bende uyardım ve kızdım ne yapıyosunuz siz diye amannnn ellerinde birer elişi kadınlar çocuklarından bıkmış gibi yaaa sorma canımcım göktuşumu öp benim için yok canım şu an boyatmam içimi kemirir durur düşüncesi sonra ne yapalım biraz bekleyeyim canımcım

m_m sorma canım bende öyle diyorum ağlıyo gece uyutmuyo diye inanmıyo millet nerdeyse bak diyolar hiç sesi çıkmıyo diyolar bende siz bir gece gelin diyorum ayyy canım yaa bizimki kırkına kadar iyiydi seviniyordum düzenimiz kuruldu diye ama gelenden gidenden bize çocuk onların yanında uyumayı tercih ediyo gidincede kıyamet koparıyo düzen falan kalmadı anlayacağın canımcım

elifciğim inşallah nedenini söyler birisi ama bizimkisi elleri dışarda uyyacak hep sanırım elleri birden yere düşünce korkuyo ondan sanıyorum ama bakalım doktor 6. aya kadar bu tür refleksler oluyo demişti canım

canım ya ben kapıdan gırene daha yenı uyuttum yada gece sabahakadar uyumadı sımdı yorgunluktan bayılıyor dıyorum yoksa çatlarlar valla nazardan bunlar enaz 18 saat uyumaları gerek küçücükler daha ayetel kursuyu bolbol okuyorum valla benımkızın gıcıgı babasına o evdeyken mızır mızır dun abah 6 da uyandı bıraz oyaladım 7 de yatırdım babası yokya 9 a kadar aralıksız uyudu bugunde hala kucagımda mızırdanıp duruyo 5 dak besık 1 saat kucak saçlarımı haz.16 bsında boyatıcam yanı gölge attıracam bıyerde okumustum emzırırken zararı yok dıye ama sen kafamı karıstırdın bılmem napcam annene bırak o senden güzel bakar bak ben 1 saat önce dolandım geldım babasına eltımın 13 yasındakı kızına bıraktım hava yagmurlu dıye yoksa bız 18 mayıstan berı hergun gezmeye gıdıyoruz çarsı ve uzak ev gezmelerıne kaydirigubbakcemile bu arada anı sıçramalarına benım batıl ınaçlarım çoktur melekler annen baban öldü derlermiş ona sçrarlarmıs ben kucagımda kızım olmadan hıçoturmadım sofraya melekler uyan annen yemek yıycek derlermıs

Son düzenleme:
slm kızlar hepinizi çok özledim ....
baya uzun zaman oldu sizlerle sohbet etmeyeli...bebişler zamanla daha buyudu neredeyse iki aylık olucaz artık....şimdi ananemize geldik...hazır netde bulmuşken resimde ekledik. gruba ve facemize...
bu arada şöle bir göz attım refişim kardeşin asker olmuş rabbim hayırlı teskereler nasip etsin biran önce bitirsin gelsin...
kızlar kuzey acayip ağlıyor cok huysuz bir bebek ağlamaktan sesi kısıldı...şuan netden '' bazuki orhan kolik müzikleri '' dinliyor ve yarım saattir sakin yatıp uyuyor bir deneyin tavsiye ederim çok işe yarıyo...bende basta inanmadım ama şuan sonuç süper,kıpırdansa uyanırdı şimdi uykuya devam ediyor...

kızlar saç boyma konusuna gelirsek...
ben doğumdan üç gun sonra doktara geldiğimde boyattım,dikişlerimi tuta tuta kuaföre gittim vala:)))
ama bana süper iyi geldi psikolojim düzeldi doktorum da hiç bişi olmaz dedi....ben röfle yaptırdım saç derime değmedi hiç....bence bişi olmaz...doktorumda süte bulaşmaz dedi...şöle biz hasta bile olsak mikroplar sütten değil nefesimizden gecermiş,bende doktorumun yalancisiyım valla,herkes farklı sölüyo....

hamile iken indirdigim buziki orhan kolik in mucizesini yasiyorum o müzigi duydumu uyuyor ama sonrasi hemen uyaniyor yaaaaaaaaaa

merhaba kızlar hayırlı pazarlar hepinize
hava kapalı olunca evde kaldık oğlumla yeni uyutabildim inşallah bir iki saat uyurda nefes alırım diyordum ama alıntı yaptığım zaman uyandı :)
fulyancım çok sağol canım

fundam canım benim çok sağol . bakalım nasıl geçecek zaman bi yandan da çok şükür oğlum var obu büyütürken anlamam heralde diyorum . inşallah dediğin gibi bir an önce gider gelir
annemde kalacağım canım yazında annemleri alır kendi evimde kalırız diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
inşallah bitanemyaa bende öyle diyorum ama bi yandan da yakın bir yerde olsun diyede dua ediyorum bakalım hayırlısı artık . eşimde aöf de geçemedi o yüzden uzun dönem yapacak
ah canımya bilmezmiyim benim oğlumda aynı ne gece uykusu var ne gündüz
canım benim çok sağol biz aşılarımızı yaptırdık gitmeden önce calpol verdim oğluma hemşire eğer ateşi olursa 4 saatte bir ver dedi bende öyle yaptım
merhaba canım sanırım bundan sonra böyle olacak nete girmek o kadar zor ki kuzularımızdan
merhaba tatlım nedir senin bu misafirlerden çektiğin canımya bide benimde en nefret ettiğim umursamaz insanlardan annemlerdeyken gelen gidenimiz çok oluyordu ama burda pek yok o yüzden rahatım daha doğrusu gelmek isteyenler var ama biraz büyüsün öyle diyorlar
saç boyatma konusuna gelince bende doğumdan bir ay sonra röfle yaptırdım bitkisel di doktorumda bi sakıncası yok dedi. iyide yaptım açıkçası kendime geldim biraz

merhaba canım hoşgeldin bizim 2 ayımız bitti bile:)
ahmet yusuf umda aynı canım bazen öyle zorlanıyorumki susturmak için
dediğin müziğede bir bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…