selamm kizlar nasilsiniz bakim
gerci gecmise göz attim gaz sancisi burun tikanikligi vs vs devam ediyor ama hepsi gececek insallah en yakin zamanda
refisi bende merak ediyorum umarim düzelmistir kizi
tugbis kiz valla iyi etmisin benim kiz 10 günlüktü burdan 6 saat yol gittim kardesimin dügününe bende az degilim yani ama yinede rekor sendezemuszemus
bu ara biz dün doktora gittik ve 4300 gramm geldik
dogum kilosu 3020 idi boyuda 55 santim dogumda boyu 50 santimdi
doktor gelisimi normal dedi
oglumunda defterine baktimda oda bu haftalarda ayni ölcülerdeymis bi 300 gramm eksikmis
ama o zaten 2600 gram dogmustu ay bak simdi 3 sene öncesine döndüm :))))
kızlar meraba. bendeniz taze mayıs annesiyim:) size bir sorum olcak lansinoh tan başka göğüs uçları için bir çare biliyomusunuz. çok kötü oldu doğum yapalı 8 gün oldu ama emzirirken koltuklarda tepiniyorum:)
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım umarım bebıslerde guzel nısan annelerıde cok ıyıdır..bızde ıyıyız çok şükür idare edıyoruz bazen uyuyor oglum bazende gaz sancısı tutunca uyutabılene aşk olsun memede kalmak ıstıyor hep sıkıntısını öle atıyor gecen kac saat sureklı emdı hatırlamıyorum...bıde sölenıyor emerken yavrum sıkıntıdan ama komık oluyor gulmemek ıcın kendımı zor tutuyorum ...kızlar vıtamınlerınızı kullanıyormusunuz elevıt ve demır hapını ben hep unutuyorum sızler ne alemdesınız?
merhaba kızlar sağlık ocağından geldik aşımızı olduk kilomuz boyumuz çok iyimiş 3800 doğmuştu 5400 olmuş 50 cm di 55cm olmuş ayrıca gazı çok dedi ebemiz bende 3 ay önce doğum yaptım dedi bizimde gazımız çoktu nurse harveys kullandım ii geldi dedi sende al içir dedi zaten bitkisel kimyon yağı ile dereotu yağı içeriyor neyse aldım 11 de içirdim az önc meme emdi tekrara uyudu 3 saattir rahat rahat yemek yedim işimi yaptım oğlumla ilgilendim çok ii geldi önceden 15 dk da bir uyanıyordu her bebekte aynı etkiyi göstermiyor olabilir ama bende işe yaradı annede içebiliyormuş kabız falan yaparmı dedim bebekler bütün yediklerini sindirebilir canı nezaman isterse o zaman yapar sen karışma eğer çok katıysa ozaman fitil kullanırsın
kızlar bişey soracam 9. ayımda dr bana bi kalp grafisini çektirsen ii olur dedi ama bişey yapamayız sadece öğrenmiş olursun sonrada çektirebilirsin dedi daha çektirmedim çektirecem de benim oğlum ağladığı zaman felaket morarıyor hemşiremize sordum gazdan dedi sizin bebeklerde de oluyomu hertarafı özellikle yüzü morarıyor yoksa benim bebeğimdemi bi problem var
budebecim yeşillik olarak ne tüketiyorsun gaz yapmıyormu yazda bari bende deneyeyim deneme yanılma yoluyla anlıyacağız ne yiyip yemeyeceğimizi :)
canım marul bezelye.bol sebza meyve balık.et falan yiyorum gaz yapmıyo.he mercimekte yiyorum arada ben.lahana,kuru fasulye nohut falan hiç yemiyorum
dünürcüğüm çok teşekkür ederim şimdi daha iyiym şükürler olsun canım bu arada tickerınız hayırlı olsun:)))))
m_m canım bencede gaz ilaçları bebişlerin kakalarını yapmada etki ediyo bende bikaç kez kullandım mestil ve kızım o günlerde zorlandı neden kullandıysam şükürler olsun o kadar çok gaz olayımız yok bence gaz ilacındanda kaynaklanabilir canım inşallah bu zor
günlerde geçicek canım
gülseminciğim canım çok güzel bilgiler vermiş saolasın canım paylaşımın için can teyzoşumuz
canım ellerine sağlık ticker için.çok güzel olmuş
kızlar siz iş yapmaktan bahsediyosunuz.ben bebeğimi uyutuyorum 5 dakika uyuyo sonra ağlayarak uyanıyo.gündüz hiç uyku yok.hiç bi işimi yapamıyorum.şimdi annem yanımda o ev işlerini yapıyo.ben tüm gün eve hapsolmuş şekilde bebekle uğraşıyorum.çok kötüyüm.karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sadece 5 dakika uyuyo ya.yarın kırkımız çıkıyo.
canım aynen benimkide öyle ben ismini hacıyatmaz koydum bizim oğlanın.uyumuyo ya küçücük bebek....öyle kucakta gazını alırken 5 dk uyuyo yatırınca uyanıyo.bizim kırkımız çıktı ama yina aynı hatta daha kötü
cnm benım bebegım aksam 9 gıbı uyuyor gece 2-3 e kadar.bazen emsın dıye uyanık ttmaya calısıyorum neler yapıyorum ama nafıle uyanmıyor.yanı cnm bız ne yaparsak yapalım bana gore onlar bıldıklerını okuyolar yanı ıstedıklerınde uyuyup ıstedıklerınde uyanıklar.gunduz uyamasın gece uyusun desende olmaz.bızımkı top atsan duymuyo uyudugunda.huy edınıyolar cnm uyku saatlerını oğlum aylardır aynı saatlerde uyuyo uyanıyo saat sekmıyo ınanırmısın.sabah tam 6.00 da uyanıyor,11 e kadar.sonra 2 de uyuyor tam 4 e kadar sonra aksam 9 gece 2-3.....hep aynı...
maşallah canım ya.nazar değmesin inşallah.ya o uykulardan erinç alp göktuğa da yollasın:dance:
maşallah canım cok guzel kılo almıs bebısın..allah nazarlardan saklasın..
merhaba kızlar sağlık ocağından geldik aşımızı olduk kilomuz boyumuz çok iyimiş 3800 doğmuştu 5400 olmuş 50 cm di 55cm olmuş ayrıca gazı çok dedi ebemiz bende 3 ay önce doğum yaptım dedi bizimde gazımız çoktu nurse harveys kullandım ii geldi dedi sende al içir dedi zaten bitkisel kimyon yağı ile dereotu yağı içeriyor neyse aldım 11 de içirdim az önc meme emdi tekrara uyudu 3 saattir rahat rahat yemek yedim işimi yaptım oğlumla ilgilendim çok ii geldi önceden 15 dk da bir uyanıyordu her bebekte aynı etkiyi göstermiyor olabilir ama bende işe yaradı annede içebiliyormuş kabız falan yaparmı dedim bebekler bütün yediklerini sindirebilir canı nezaman isterse o zaman yapar sen karışma eğer çok katıysa ozaman fitil kullanırsın
kızlar bişey soracam 9. ayımda dr bana bi kalp grafisini çektirsen ii olur dedi ama bişey yapamayız sadece öğrenmiş olursun sonrada çektirebilirsin dedi daha çektirmedim çektirecem de benim oğlum ağladığı zaman felaket morarıyor hemşiremize sordum gazdan dedi sizin bebeklerde de oluyomu hertarafı özellikle yüzü morarıyor yoksa benim bebeğimdemi bi problem var
cnm benım ne zamandır karsılasamadık ozledım zeyra yazısını gorunce bıle ınan gozum dort acılıyo..zeynepcım gızemım nasıl...bende d.sonra zor olur dıe d.once taaa mart ayında annem burdayken cıkardım yzlıkları bıraz garıp oldu demııı....opuyorum cnm ve kokluyorum:1hug:
bırakalım bebekler kendı duzenlerını kendılerı kursunlar.uyandırıyoruz bızce aclar dıye...gece altlarını degıstırıyoruz uyandırıyoruz pişik olur dıye tabı yıne bızce.......ama onlar belkıde memnunlar hallerınden uyumak ıstıyolar.zaten sıkayetlerı olsa aglarlar......
dünür nasılsın canım onlinesın*bu akşam belki size gelebiliriz gizemi özledim.
hacercim sen nasılsın tatlım.senin yakışıklılar ne yapıyolar.yaaa bişe diyeyimmi küçüğüde tatlı ama büyük oğlun çok tatlı ya maşallah suphanallahhhhhhhh
slm canımnasılsın bende nurse harveys kullanıyorumbenim bebişimde çok gazlı 1 hafta 10 gibi oldu kullanmaya başlayalı ilaç etkili bir ilaç ama bende şöyle bir sorun oldu kullanmaya başlayalı günde 5-6 kere kaka yapan bebeğim hiç yapmaz oldu 1 haftadır kabızlık çekiyoruz biz müdahale edersek yapıyor ben napıcağımı şaşırdım müdahale etmesem sert kaka yapmaya çalışırken canım yanarsa birdaha yapmak istemiyormuş buaarada o morarma gazdan benimkindede oluyor sanki kiremit rengine dönüyor bebğimmerhaba kızlar sağlık ocağından geldik aşımızı olduk kilomuz boyumuz çok iyimiş 3800 doğmuştu 5400 olmuş 50 cm di 55cm olmuş ayrıca gazı çok dedi ebemiz bende 3 ay önce doğum yaptım dedi bizimde gazımız çoktu nurse harveys kullandım ii geldi dedi sende al içir dedi zaten bitkisel kimyon yağı ile dereotu yağı içeriyor neyse aldım 11 de içirdim az önc meme emdi tekrara uyudu 3 saattir rahat rahat yemek yedim işimi yaptım oğlumla ilgilendim çok ii geldi önceden 15 dk da bir uyanıyordu her bebekte aynı etkiyi göstermiyor olabilir ama bende işe yaradı annede içebiliyormuş kabız falan yaparmı dedim bebekler bütün yediklerini sindirebilir canı nezaman isterse o zaman yapar sen karışma eğer çok katıysa ozaman fitil kullanırsın
merhaba arkadalar nasılsınız?umarım herkes iyidir.bizim uyku problemimiz devam ediyo dün misafirim vardı hiç uyumadı akşam 7 ye gelirken uyandı akşam 10 da uyudu.dünde gün boyu kucakta uyudu yatırdım uyandı falan....bebeğim ağlarken ve uyuyamazken o kadar bunaldımki.........bi ara kızdım bileee.ama sonradan vicdan azabı beni yedi.bugün biraz daha iyi sanırım kalabalıktan hoşlanmıyo oğlum
canım marul bezelye.bol sebza meyve balık.et falan yiyorum gaz yapmıyo.he mercimekte yiyorum arada ben.lahana,kuru fasulye nohut falan hiç yemiyorum
canım ellerine sağlık ticker için.çok güzel olmuş
canım aynen benimkide öyle ben ismini hacıyatmaz koydum bizim oğlanın.uyumuyo ya küçücük bebek....öyle kucakta gazını alırken 5 dk uyuyo yatırınca uyanıyo.bizim kırkımız çıktı ama yina aynı hatta daha kötü
maşallah canım ya.nazar değmesin inşallah.ya o uykulardan erinç alp göktuğa da yollasın:dance:
tmm cnm yollasın paylaşsınlar suan paylaşacakları tek sey sanırım.bu arada kızdıgın ıcın uzulme vıcdan azabıda cekme.bende bı gece kızmıstım oğlum dıye bagırmıstım sabahına nasıl uzuldum sarıldım ozur dıledım konustum oğlumla sonra anlaştık olur boyle seyler.sabrımız bıyerde azalıyo ıste ama yınede pey.sabrı var annelerde ben buna ınanıyorum cnm
sağol canım yok kız benimki ona bakınca değilde büyük oğluma bakıyom bide bebeğe zaten büyük oğlum benim bebeğimdi buna bakıyom bide o kocaman geliyor ya diyorum yusuf sen kilomu aldın boyunmu uzadı diyom ama evet büyüyolar seneye bu zamanlar allah ömr verirse inşallah nasıl olcaklar kim biliramin canim cümlemizinkini korusun yaradanim
ay mansallah bebisine güzel kilo almis kocaman geliyordur senin gözüne simdi
benim kiz büyüdükce kilo aldikca sanki kocaman oldu gibi saniyorum valla
sağol canım iiler ne yapsınlar birinin gaz problemi diğerinin kıskançlığı benim lohusa depresyonu kocacımın ilgi beklemesi öle hayata devam ediyoruz işte bende zaten güzel yüzlüm diye deviyorum allahım herkesin bebeğini bağışlasın nazardan esirgesin bizimkileridedünür nasılsın canım onlinesın*bu akşam belki size gelebiliriz gizemi özledim.
hacercim sen nasılsın tatlım.senin yakışıklılar ne yapıyolar.yaaa bişe diyeyimmi küçüğüde tatlı ama büyük oğlun çok tatlı ya maşallah suphanallahhhhhhhh
oyy canımsın yaa özlemciğim inan bende sana 2 gün önce özelden mesaj atacaktım canım ne yapıyorsun diye bende seni özledim canım benim valla sorma bitanesi bizim kız bazen düzenli oluyo bazen olmuyo şaşırdım bende bazen emzirip yatağına yatırsam uyuyo bazende ne yaparsan yap uyumaz oldu heleki son 3 gündür var bişeyler mesela dün gece biz 4te yattık eşimle canım ne yaptıysak uyumadı gözlerimin içine bakıp iç çekip çekip ağladı gaz problemimiz vardı sanırım canım bu arada bende sana katılıyorum bazı doktorlar uyandır diyo bazılarıda uykuda büyüyecek diyo anlamıyorum aslında onlar acıktımı bize direk çığlıklarıyla sinyallerini veriyolar ayrıca maşallah canım erinç alpe ne güel tam düzeniniz oturmuş bizde oturdu demişken bir değişme söz konusu oldu sorma inşallah eski haline döner en kısa zamanda:asigim::1hugpuyorumnanaktan
maşallah hacerciğim yasin paşamıza büyümüş annesi 41 kere maşallahcanım o morarma kırmızıdan mora dönüş bizdede mevcut canımcım sorma gaz canım başka bişey değilboshayallersmile
slm canımnasılsın bende nurse harveys kullanıyorumbenim bebişimde çok gazlı 1 hafta 10 gibi oldu kullanmaya başlayalı ilaç etkili bir ilaç ama bende şöyle bir sorun oldu kullanmaya başlayalı günde 5-6 kere kaka yapan bebeğim hiç yapmaz oldu 1 haftadır kabızlık çekiyoruz biz müdahale edersek yapıyor ben napıcağımı şaşırdım müdahale etmesem sert kaka yapmaya çalışırken canım yanarsa birdaha yapmak istemiyormuş buaarada o morarma gazdan benimkindede oluyor sanki kiremit rengine dönüyor bebğim
valla canım ben üzeribdeki sayıyı fazla buldum kendimce azalttım sonra alışkanlık yaparsa hiç olmazsa arttırabilme imaknım olur dozunu.3 tatlı kaşığı verdim ilk 4 gün sonra 2 derken dün ve bugün 1 tatlı kaşığı verdim bu gece vızıldarsa vercem gene 2 tatlı kaşığı yetiyor yada 3 sabah akşam gece sende fazla verme çünkü etkili bir ialç yetiyor ben arada rezene ve paptaya karışımı çayımdan 2-3 çay kaşığı içiriyorum.sağol canım yok kız benimki ona bakınca değilde büyük oğluma bakıyom bide bebeğe zaten büyük oğlum benim bebeğimdi buna bakıyom bide o kocaman geliyor ya diyorum yusuf sen kilomu aldın boyunmu uzadı diyom ama evet büyüyolar seneye bu zamanlar allah ömr verirse inşallah nasıl olcaklar kim bilir
sağol canım iiler ne yapsınlar birinin gaz problemi diğerinin kıskançlığı benim lohusa depresyonu kocacımın ilgi beklemesi öle hayata devam ediyoruz işte bende zaten güzel yüzlüm diye deviyorum allahım herkesin bebeğini bağışlasın nazardan esirgesin bizimkileride
drum kokrkutmuştu beni yaa kalp grafisi çektir falan acaba bişeymi var nerdeyse moraracak bide ağladığı zaman nefesini sonuna kadar kullnıyor tıkanacğı anda nefes alıyor gazdan demekki ne zaman geçecek bu gaz yusuftaki gibi olsa 7 ay boyunca devm etse ne olcak yaa
sağol canım benim oğlumda çok sık kaka yapmıyor ilk 15 gün falan günde 6-7 bez değiştiriken zamanla azaldı şimdi sabah değişiyom bide akşam bazen sinidrebiliyomuş işte o gazdan dolayı rahatsız oluyomuş günde kaç defa kullnıyorsun gaz ilacını üzerinde her emzirme arası br ölçek verebilirsiniz günde 6 ölçeği geçmeyecek
opuyorumnanaktan çok sağolcnım.. annelik böyle birşey haklısın... boshayallersmilerefıyecım gecmıs olsun cnm sımdı okudum aman utkuya gecmesın.kac saat uykusuz kalmıssın ıste annelık boyle bısey.
opuyorumnanaktan saol güzelim.. iyileşti cnım sizinde dualarınızla boshayallersmilerefişcim yeni okudum .çok geçmiş olsun eda an kısa zamanda iyileşir inşallah.
.
a.s.bu arada refıyeden haberı olan varmı eda hastaydı..
opuyorumnanaktan çok saol reyhancım.. iyileştik sayılır Allahın izniyle.. size de maşallahhselamm kizlar nasilsiniz bakim
gerci gecmise göz attim gaz sancisi burun tikanikligi vs vs devam ediyor ama hepsi gececek insallah en yakin zamanda
refisi bende merak ediyorum umarim düzelmistir kizi
bu ara biz dün doktora gittik ve 4300 gramm geldik
dogum kilosu 3020 idi boyuda 55 santim dogumda boyu 50 santimdi
doktor gelisimi normal dedi
oglumunda defterine baktimda oda bu haftalarda ayni ölcülerdeymis bi 300 gramm eksikmis
ama o zaten 2600 gram dogmustu ay bak simdi 3 sene öncesine döndüm :))))
merhaba kızlar sağlık ocağından geldik aşımızı olduk kilomuz boyumuz çok iyimiş 3800 doğmuştu 5400 olmuş 50 cm di 55cm olmuş
kızlar meraba. bendeniz taze mayıs annesiyim:) size bir sorum olcak lansinoh tan başka göğüs uçları için bir çare biliyomusunuz. çok kötü oldu doğum yapalı 8 gün oldu ama emzirirken koltuklarda tepiniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?