selam annişler. ya benim kız gündüz uyuyor gece uyumuyor ya.huy değiştirdi 3 gündür.
gündüz uyanık tutmaya çalıştım ama yok uyudu ne yaptıysam.
bana bi akıl verin ya.gündüz nasıl uyanık tutayım ya.
karşımda babası sallıyor ayağında belki ı-uyur böle dedik gözler fal taşı gibi.
hiç uykusda gözü yok.
günaydın kızlar nasılsınız?Biz uyumuyoruz hala gazdan dolayı.ne yapacaz yaaa
ne guzel tugbacım tadını cıkar anne evının bızımkılerde ank.da nasıl gıdesım var benımde.bu arada bızde aksaraylıyız sıze yakınız ...bebekler arabayıo sevıyolar bzımkıde hap uyuyo arabada markete gıdene kadar bıle arabanın sesını duydunmu baslıyo uymaya..ne oldu merak ettım ayy bekıyoruz yaz emı.....kızlarrr konyadan merhabalarrrrrkaydirigubbakcemile3
bizim pazar günü kırkımız çıktı. pazartesi atladık annemlerde konyaya geldik. yaptığım serseriliğe hala inanamıyom. 8 saat yolculuk, hava değişimi oğluma bişiy olur diye çok korktum ama bu yolculuğa çok ihtiyacım vardı.
eşim annemgilin gidişine çok üzüldüğümü görünce senide yollayayım istersen dedi. 2 saat içinde hazırlandık çıktık yola.
sanırım en erken ve e uzun yolculuğu biz yaptık:) detayları anlatayım o yüzden. normalde geceleri uyanınca 2 saat uyumayan oğlum yolda ağlayacak durmayacak diye çok korktum. yola çkmadan önce fitil verdik kaana. ve mucize:) oğlum otobüsün sallaması ve fitilin kerametiyle 8 saatlik yol boyunca sadece emmek için uyandı ve emerken uyumaya devam etti. böylece kesintisiz uyku dalında kendi rekorunu 2 ye katladıkaydirigubbakcemile3
konyada annemin yanında olmak harika:) 1 hafta burdayız.
geçmişe bir göz attım aklımda kalanlar: kusma, burun tıkanıklığı problemleri.bizde ikiside var. anlatcam ama oğlum uyandı:) arkası yarın:) bütün nisan bebişlerini ve anneleini öpüyorum:) aaa birde çok büyük bir salaklık yaptım onu da anlatıcam ilk fırsattakaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben hiç bir vitamin ilacı kallanmadım doğumdan sonra kan ilacı flanda aslında kullan dedi doktorum kan ilacımı ben kullanmadım(( ben hala çok üşüyorum bu arada acaba kansızlıkmı var anlamadım yaz geldi eşim yanıyorum ben dedikce ben tam tersine üşüyorum bu arada yazlıklarımızıda çıkardım epey bir iş yaptım dün gece eşim kızımla ilgilenirken sağolsun
slm canım evet nekadar uğraşasakta hemen hemen onlar belirliyor uyuma uyanma satlerini senin bebiş kaç aylık o kadar uzun süre uyuduğuna göre bizim bebişlere göre büyük olmalı bizimkiler uyumuyorrrcnm benım bebegım aksam 9 gıbı uyuyor gece 2-3 e kadar.bazen emsın dıye uyanık ttmaya calısıyorum neler yapıyorum ama nafıle uyanmıyor.yanı cnm bız ne yaparsak yapalım bana gore onlar bıldıklerını okuyolar yanı ıstedıklerınde uyuyup ıstedıklerınde uyanıklar.gunduz uyamasın gece uyusun desende olmaz.bızımkı top atsan duymuyo uyudugunda.huy edınıyolar cnm uyku saatlerını oğlum aylardır aynı saatlerde uyuyo uyanıyo saat sekmıyo ınanırmısın.sabah tam 6.00 da uyanıyor,11 e kadar.sonra 2 de uyuyor tam 4 e kadar sonra aksam 9 gece 2-3.....hep aynı...
kızlar meraba. bendeniz taze mayıs annesiyim:) size bir sorum olcak lansinoh tan başka göğüs uçları için bir çare biliyomusunuz. çok kötü oldu doğum yapalı 8 gün oldu ama emzirirken koltuklarda tepiniyorum:)
slm canım evet nekadar uğraşasakta hemen hemen onlar belirliyor uyuma uyanma satlerini senin bebiş kaç aylık o kadar uzun süre uyuduğuna göre bizim bebişlere göre büyük olmalı bizimkiler uyumuyorrr
biz daha küçüğüz 32 günlüğüz kırkımız bilem çıkmadı :) peki bebişin 9 dan 2 ye kadar uyuyorsa emme işini nasıl yapıyorsun arada 5 saatlik bir dilim var bu 5 saatin içinde hiç emmiyormu hani diyorlarya 2 ssatte bir emzirin diye falan sıksık emzirin diye şimdi ben kararsız kaldım çünkü benim bebişim 2 saatti geçsin ben tedirgin oluyorum en fazla 3 saat uyandırıp emzirmeye çalışıyorum uykusunu bölmekle hatamı yapıyorumcnm 59 gunluguz
kızlar meraba. bendeniz taze mayıs annesiyim:) size bir sorum olcak lansinoh tan başka göğüs uçları için bir çare biliyomusunuz. çok kötü oldu doğum yapalı 8 gün oldu ama emzirirken koltuklarda tepiniyorum:)
biz daha küçüğüz 32 günlüğüz kırkımız bilem çıkmadı :) peki bebişin 9 dan 2 ye kadar uyuyorsa emme işini nasıl yapıyorsun arada 5 saatlik bir dilim var bu 5 saatin içinde hiç emmiyormu hani diyorlarya 2 ssatte bir emzirin diye falan sıksık emzirin diye şimdi ben kararsız kaldım çünkü benim bebişim 2 saatti geçsin ben tedirgin oluyorum en fazla 3 saat uyandırıp emzirmeye çalışıyorum uykusunu bölmekle hatamı yapıyorum
biz daha küçüğüz 32 günlüğüz kırkımız bilem çıkmadı :) peki bebişin 9 dan 2 ye kadar uyuyorsa emme işini nasıl yapıyorsun arada 5 saatlik bir dilim var bu 5 saatin içinde hiç emmiyormu hani diyorlarya 2 ssatte bir emzirin diye falan sıksık emzirin diye şimdi ben kararsız kaldım çünkü benim bebişim 2 saatti geçsin ben tedirgin oluyorum en fazla 3 saat uyandırıp emzirmeye çalışıyorum uykusunu bölmekle hatamı yapıyorum
bırakalım bebekler kendı duzenlerını kendılerı kursunlar.uyandırıyoruz bızce aclar dıye...gece altlarını degıstırıyoruz uyandırıyoruz pişik olur dıye tabı yıne bızce.......ama onlar belkıde memnunlar hallerınden uyumak ıstıyolar.zaten sıkayetlerı olsa aglarlar......
ya artık ben gece altını çok sık değiştirmiyorum.ne zaman değiştirsem uykusu kaçıyor uyumak bilmiyor o zamanda.çok şükür pişiğimiz de yok.ilk başlard aolmuştu ilaçla geçti. bende oluruna bıraktım artık canı nasıl isterse hanfendinin öle uyusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?