merhaba arkadaşlar.....
umarım herkes iyidir.biz iyiyiz oğlumla.yalnız oğlumun şöyle bi sıkıntısı var ben çok dert ediyorum.çok kusuyo oğlum her emmeden sponra kusuyo nerdeyse.bu tek fazla doymadan mı kaynaklanıyo acaba?kıyafet yetişmiyor üstüne....hele dün öyle çok kustu ki ağladım hasta ettim sandım.böyle bir ağız dolusu nerdeyse.
bişey sorcam arkadaşlar acaba yediğimiz şeyler mi oğlumu kusturuyor*birde dolapta soğuk bişey yşyormusunuz?süt üşümesi diye bişey var mı*mesela dondurma yenebilir mi?
merhaba kızlar çok az vaktim var.herkes iyidir inş.
birşey sorup çıkmak zorundayım.çok fena kolik bir kızım var.buziki orhan ın kolik cd sini nette hangi adresten bulabilirim.bilenler mutlaka yazabilirler mi?eğer yasaksa özelden gönderiverin lütfen.
bir de bunu deneyelim bakalım zor durumdayım gerçekten....
iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar.....
umarım herkes iyidir.biz iyiyiz oğlumla.yalnız oğlumun şöyle bi sıkıntısı var ben çok dert ediyorum.çok kusuyo oğlum her emmeden sponra kusuyo nerdeyse.bu tek fazla doymadan mı kaynaklanıyo acaba?kıyafet yetişmiyor üstüne....hele dün öyle çok kustu ki ağladım hasta ettim sandım.böyle bir ağız dolusu nerdeyse.
bişey sorcam arkadaşlar acaba yediğimiz şeyler mi oğlumu kusturuyor*birde dolapta soğuk bişey yşyormusunuz?süt üşümesi diye bişey var mı*mesela dondurma yenebilir mi?
slm nisan anneleri ben mayıs annesiyim 17.günümüz oğlumun gaz sancısı başladı tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim...bi de gaz yapan yiyecekler arasında ayran var mı sizce...
şimdi kızlar size bişey danışacağım.
gündüz kızım gayet güzel emiyor.ama akşam olunca emerken çığlık çığlığa.3 fırt çekiyor memeyi bırakıp bağırıyor.sonra bağırmayı kesip tekrar emiyor.2 3 fırt çekip tekrar bağırmaya başlıyor.
sancıdan mı yapıyor sizce?ve uyumuyor bu zaman zarfında.2 sat resmen diretiyorum emsin diye.ama en sonunda mama vermek zorunda kalıyorum.
ve sonunda uyuyor.
sütüm gündüz yetiyor da gece yetmiyor mu sizce?
böle bir durum olabilir mi?
ayrıca göğsümü sıkıyorum süt fışkırıyor ama bağırıyor işte.
mama vermemek için elimden geleni yapıyorum ama öle ağlamasına dayanamayıp veriyorum.
benim gibi olan var mı aranızda?
dünürcüğüm canım benim nasılsın canım göktuş fazla emiyosa fazlalığını kusuyordur canım merak etme ben dondurma falan yiyorum hemde 2 günde bir canım ama biraz bekletiyorum dışarda ondan sonra ben hiç duymadım canım süt üşütmesini ben onu lohusalıkta soğuk bişey içilmez yenilmez diye biliyordum ama normalde bişey olcağını sanmam canımcım bizim kızda bazen kusuyo öyle fazla yiyince canını sıkma canım benim
ya funda ya ben de aynı şeyi şimdi soracaktım.çok kusuyor benim kızımda.hele bugün hep ağız dolusu kustu.midesini mi üşüttü diye korkuyorum bende ya.
doktora götürmeye gerek var mı ki?
gerçi doktorumuz fazlasını kusar demişti.ama insan yine de tereddüt ediyor.
aynen canim benim kizda öyle gecen hafta doktora sordum fazla doydugundandir diyo ama doydugunuda anlayamiyorum cünki yedikce yiyo sonradanda kusuyo
allah bagislasin canim gecmise biraz göz atarsan eminim yararlanacagin cok sey vardir
ayrica arkadaslarda bilgilendirecektir seni
gaz sorunumuz yoktu cok sükür onan malesef yardimci olamicam
selam herkeze gündüzleri oğlum hiç uyumazdı hayretlerdeyim. göbeği iltihaplanmış krem sürüorum inşallah geçer. pişik için ne kullanıosunuz arkadaşlar.
slm kızlar.2 gündür giremiyorum.özlemişim sizi.
dün misafirim vardı.dellendim yine.mutfakta yemek hazırlıyorum.sofrayı kurmada eşimden yardım istedim.o arada kızım içerde misafirlerin yanında uyuyor.uykusunda mızmızlanıyor hep.eşim yanımdayken mızmızlanmış kadın uyandı diye al kucağına.ben tabi bilmiyorum.neyse sofra hazır demeye gittik ki ne göreyim.kızımı öpmeye kıyamadığım yavrumu hoplatıyor ,üstelik boynuna destek vermeden.Allah ım elinden nasıl aldım o sinirle bilmiyorum.napıyorsun boynu kopacak dedim.bişe olmaz dedi ya.ne kadar cahil insan var ya.Allah ım bizi böle insanlardan uzak eylesin.
kızlar emzirirken ne kadar süre emziriyosunuz 20 dk falan diye duydun ama ben hiç o kadar emzirmedim benim kızım 5 dk.da lıkır lıkır boğulacak gibi birden içip bırakıyo bende bu kadar kısa sürede doymaz diye tekrar tekrar veriyorum almıyo doyup uyuyo 5 dk bile sürmüyo sizinde böylemi
şimdi kızlar size bişey danışacağım.
gündüz kızım gayet güzel emiyor.ama akşam olunca emerken çığlık çığlığa.3 fırt çekiyor memeyi bırakıp bağırıyor.sonra bağırmayı kesip tekrar emiyor.2 3 fırt çekip tekrar bağırmaya başlıyor.
sancıdan mı yapıyor sizce?ve uyumuyor bu zaman zarfında.2 sat resmen diretiyorum emsin diye.ama en sonunda mama vermek zorunda kalıyorum.
ve sonunda uyuyor.
sütüm gündüz yetiyor da gece yetmiyor mu sizce?
böle bir durum olabilir mi?
ayrıca göğsümü sıkıyorum süt fışkırıyor ama bağırıyor işte.
mama vermemek için elimden geleni yapıyorum ama öle ağlamasına dayanamayıp veriyorum.
benim gibi olan var mı aranızda?
Kimseler yok bakıyorum da! Taze annelerin hepsi bebişleiyle beraber galiba!
Kusma konusu herkeste aynı sanırım Zeynep'im de çok kusuyo hem de dolu dolu ama ben emmesine bağlıyorum çünkü neredeyse hiç bırakmayacak memeyi sürekli istiyo emiyo! Ben dondurma yeyip üşüttüm 2 gün önce Allah'tan eşim iyi baktı da çabucak toparladım daha kötü olmadan, kızışımın kusmasında bi değişiklik olmadı hala önceki gibi, yani bence üşütmekle falan ilgisi yok kusmanın.
Kızlar ben uyku konusunda yardım istiyorum lütfen!!!
Gündüzleri hiç mihiç uyumuyo benim cadı sadece emerken kucağımda uyuyo ya da babasının kucağında süpürge dinlerken ama yerine yatırdığımız an açıyo gözleri uykuya dalamıyo kesinlikle. Bütün gün ayakta. 10-11 ya da 12 de uyuyoruz gece, sabah da 8 bilemedin 9 da açıyo gözleri kapatmamak üzere. Gece de 2 kez kalkıyo. Gündüz uyumaması çok sıkıntı oluyo lütfen yardım edin! Bitki çayı falan mı versem napsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?