2010 Nisan Anneleri

ufacık çocuk nasıl hoplatılır aynısı benim başıma geldi sözde bebek görmeye geldiler ben bi hafta olmuştu doğuralı bi kadın bana çay getir çayımı tazele bardağımı yıka ay delirtti beni saten hastayım lohusaydım utanmadan eline dantel almış çay doldur çayımı tanele bardam kirlendi yıka bebek biyanda başka kadın almış eline hoppidi hoppidi daha bihaftalık delirdim.

slm kızlar biraz geçmişe baktım gülseminciğim sorma canım yaa birde bana gelenler hiç arkadaş çevrem değil şu anda onlar düşünceliler gelecekleri zamanı bilirler hep kayınvalidemlerin çevresi falan kadınlar ahh keşke arkadaşlarım gelse ne güzel olur hiç olmassa hasret gideririz onlarla konuştuklarımız aynı olur inşallah şu havalar ısınsın kendimi gezmeye vuracağım zaten kardeşimde geliyo 15 gün annemlerdeyim sayılır o zaman:)))m_m canım bak tekrar geçmiş olsun sen öyle herşeyi internetten bakma çünkü öyle şeylerde hiç güzel şeyler yazmaz bende gebelik şekeri çıkınca çok stres yaşamıştım internetten okuduklarımdan dolayı şükürler olsun hiçte öyle olmadı canım benim rabbim birdaha yaşatmasın inşallahfulyancığım ahhh bilirim ben o dengesiz insanları canım bizede geliyo öyle düşüncesiz kadınlar bendede oldu kızımı yüzüstü yatırmıştı kadın ve ben geldiğimde kızım uyumuş o şekilde canım çayla falan tabak hazırlamakla uğraşırken bende kıyamet kopardım o zamnda biz kaç çocuk büyüttük diyolarya ne sinir oluyorum sen öyle büyüt ben böyle büyütürüm diyesim geliyo ama işte adı misafir olmuş oluyo diyemiyosun biryerde((reyhancığım canım benim inşallah canım hiç taviz verme eşinde olsa bu hayat senin canım benim inşallah oda anlar çıkarsınız başka bir eve hayırlısıyla canımcım mehtapcığım canım nasılsın bitanem çok özledim canım valla toplu görüşmelerimizi ahhh fırsat buldukca giriyorum bende arada eşim ilgilenirken az öncede misafirim vardı şimdi kızım uyuyo bir gireyim dedim uyanmadan az sonrada yemek olayına girişeceğim canımcım

selam kızlar ne var ne yok. bebişler nasıl? ay benimkinin bu aralar hep karnı ağrıyor uykudan uyanıyor ya minik tırtılım. sıcak su torbası koyuyorum iyi geliyor ama başka napsam fikri olan varmı?

asker yolu gözleyen, askere eşini kardeşini gönderen annecikler allah kavuştursun diyorum benimde kardeşim askerdi hemde hatayda, allah yardımcıları olsun inş. zor bir süreç.

merhaba arkadaşlar.....
umarım herkes iyidir.biz iyiyiz oğlumla.yalnız oğlumun şöyle bi sıkıntısı var ben çok dert ediyorum.çok kusuyo oğlum her emmeden sponra kusuyo nerdeyse.bu tek fazla doymadan mı kaynaklanıyo acaba?kıyafet yetişmiyor üstüne....hele dün öyle çok kustu ki ağladım hasta ettim sandım.böyle bir ağız dolusu nerdeyse.

bişey sorcam arkadaşlar acaba yediğimiz şeyler mi oğlumu kusturuyor*birde dolapta soğuk bişey yşyormusunuz?süt üşümesi diye bişey var mı*mesela dondurma yenebilir mi?

dünürcüğüm canım benim nasılsın canım göktuş fazla emiyosa fazlalığını kusuyordur canım merak etme ben dondurma falan yiyorum hemde 2 günde bir canım ama biraz bekletiyorum dışarda ondan sonra ben hiç duymadım canım süt üşütmesini ben onu lohusalıkta soğuk bişey içilmez yenilmez diye biliyordum ama normalde bişey olcağını sanmam canımcım bizim kızda bazen kusuyo öyle fazla yiyince canını sıkma canım benim

refişçim allah kavuştursun...

kızar ne zamandır girmiyorum bende. eşim grip oldu o yüzden birkaç gün annemde kaldım. artık evimdeyim. hatta dükkanda:))) işe gelmeye başladık kzımla.. babamız arka tarafta beşikli, tv'li, çekyatlı bi oda hazırlamış bize:) gün içinde yanında olacakmışız.
netimde yarın bağlanır tüm gün online'm yani:))

Sorunlar hala aynı okuyabildiğim kdarıyla. benim kzımda sürekli kucakta gezmek istiyor uyanık olduğu zamanlarda. yada çıngıraklı oyuncağını sallayacağım sürekli. onu seviyor:)

gaz için ilaç veriyorum günde iki sefer. (Ara sıra kimyon ve muskat) sıkıntı olmasın diye. ama yine de tam çözüm olmuyor özellikle akşamları sıkıştırıyor gaz. Günde 1 kez kaka yapıyor. ama oldukça fazla. bu ay başında kilo alımı oldukça hızlıydı hatta 12 günde 700 gr almıştı. o yüzden mamayı biraz azaltıp anne sütüne daha çok ağırlık vermeye başladık.

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

ya funda ya ben de aynı şeyi şimdi soracaktım.çok kusuyor benim kızımda.hele bugün hep ağız dolusu kustu.midesini mi üşüttü diye korkuyorum bende ya.
doktora götürmeye gerek var mı ki?
gerçi doktorumuz fazlasını kusar demişti.ama insan yine de tereddüt ediyor.

kızlar emzirirken ne kadar süre emziriyosunuz 20 dk falan diye duydun ama ben hiç o kadar emzirmedim benim kızım 5 dk.da lıkır lıkır boğulacak gibi birden içip bırakıyo bende bu kadar kısa sürede doymaz diye tekrar tekrar veriyorum almıyo doyup uyuyo 5 dk bile sürmüyo sizinde böylemi

merhaba kızlar çok az vaktim var.herkes iyidir inş.
birşey sorup çıkmak zorundayım.çok fena kolik bir kızım var.buziki orhan ın kolik cd sini nette hangi adresten bulabilirim.bilenler mutlaka yazabilirler mi?eğer yasaksa özelden gönderiverin lütfen.
bir de bunu deneyelim bakalım zor durumdayım gerçekten....
iyi akşamlar

http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=41487

canım aradığın bu mu?

aynen canim benim kizda öyle gecen hafta doktora sordum fazla doydugundandir diyo ama doydugunuda anlayamiyorum cünki yedikce yiyo sonradanda kusuyo

slm nisan anneleri ben mayıs annesiyim 17.günümüz oğlumun gaz sancısı başladı tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim...bi de gaz yapan yiyecekler arasında ayran var mı sizce...

allah bagislasin canim gecmise biraz göz atarsan eminim yararlanacagin cok sey vardir
ayrica arkadaslarda bilgilendirecektir seni
gaz sorunumuz yoktu cok sükür onan malesef yardimci olamicam

şimdi kızlar size bişey danışacağım.
gündüz kızım gayet güzel emiyor.ama akşam olunca emerken çığlık çığlığa.3 fırt çekiyor memeyi bırakıp bağırıyor.sonra bağırmayı kesip tekrar emiyor.2 3 fırt çekip tekrar bağırmaya başlıyor.
sancıdan mı yapıyor sizce?ve uyumuyor bu zaman zarfında.2 sat resmen diretiyorum emsin diye.ama en sonunda mama vermek zorunda kalıyorum.
ve sonunda uyuyor.
sütüm gündüz yetiyor da gece yetmiyor mu sizce?
böle bir durum olabilir mi?
ayrıca göğsümü sıkıyorum süt fışkırıyor ama bağırıyor işte.
mama vermemek için elimden geleni yapıyorum ama öle ağlamasına dayanamayıp veriyorum.
benim gibi olan var mı aranızda?

:ecrin_bebek:aynen canım ben varım bence yetmemesi değil alışmış oldukları için benim kızımda resmen akşamları savaşıyo memeyle ama mamadan önce illaki kendimi emziriyorum gecede 2 kere mama bazen gündüzleride vermek zorunda kalıyorum artık çok ağlarsa ne yapayım aç kalmasında bir mama bir meme devam ediyoruz bizde herşeyi yiyorum içiyorum bence bu genetik gibi bişey süt olayı annemi bende 2 ay emmişim sonra mamayla devam etmiş annem

dünürcüm göktuta bende iyiyiz şükür umarım sizde iyisinizdir.çok emiyo canım fazla emdiğinide bilmiyo sonra çıkartıyo hemen.bütün gün üst değiştirmekle geçiyo.evet fazlalığı atar derler ama o kadar kusuyoki sanki o kadar emmemiş gibi yani insan gerçekten o kadar emeblir mi diy düşünüyo.birde kustuktan s5 dk sonra yinememe istiyo bizim deli oğlan

canım bende aynen sen gibi tereddüt ettim hatta dün o kadar kustu ki hiç bu kadar korkmamıştım oturup ağladım ya.fazlasını atarmış çocuklar.üst komşum diyoki sus söyleme kustuğunu nazarlanır diyosempatiksalakcinni

canım bende senin gibiyim anlamıyorum doyduğunu.oğlum bırakırsa alıyorum memeyi ağzından ben eğer erken çekersem memeyi ağlıyo bu sefer.insan ne yapacağını şaşırıyo keşke kusmasalar korkuyorum bazen

Kimseler yok bakıyorum da! Taze annelerin hepsi bebişleiyle beraber galiba!
Kusma konusu herkeste aynı sanırım Zeynep'im de çok kusuyo hem de dolu dolu ama ben emmesine bağlıyorum çünkü neredeyse hiç bırakmayacak memeyi sürekli istiyo emiyo! Ben dondurma yeyip üşüttüm 2 gün önce Allah'tan eşim iyi baktı da çabucak toparladım daha kötü olmadan, kızışımın kusmasında bi değişiklik olmadı hala önceki gibi, yani bence üşütmekle falan ilgisi yok kusmanın.

Kızlar ben uyku konusunda yardım istiyorum lütfen!!!
Gündüzleri hiç mihiç uyumuyo benim cadı sadece emerken kucağımda uyuyo ya da babasının kucağında süpürge dinlerken ama yerine yatırdığımız an açıyo gözleri uykuya dalamıyo kesinlikle. Bütün gün ayakta. 10-11 ya da 12 de uyuyoruz gece, sabah da 8 bilemedin 9 da açıyo gözleri kapatmamak üzere. Gece de 2 kez kalkıyo. Gündüz uyumaması çok sıkıntı oluyo lütfen yardım edin! Bitki çayı falan mı versem napsam?

selam herkeze gündüzleri oğlum hiç uyumazdı hayretlerdeyim. göbeği iltihaplanmış krem sürüorum inşallah geçer. pişik için ne kullanıosunuz arkadaşlar.

uyku düzenlerı yavas yavs degısıyor hayret etme her an degısebılır ben 40 çıkardıgım gun 4 saat aralıksız uyudu bende sandımkı 40 tan snr öylr olcak geçende banyodan 10 dak snr yemekte kucagımdaydı saatlercede uyumadı benımkı kız kızların pısıgı çok olurmus bıze dr travazol -bıde fıto dıye 2 krem verdı 2 sını karıstırıp bazen tek tek suruyorum bı geçiyo bıda baslıyo hematen dıye bı krem daha var evde onu suruyorum bazendepudra suruyorum yanık gıbı duruyokıpkırmızıakannehir

kızlar üzerinize afiyet çok fena grıp olmusumburun akıntısı bogaz agrısı öksürük gece yanımda yatıyo ya sırtım açık kalıyo bende öyle uyuyakalıyorum üşütüyorum bebışimde mızmızdı dün 1 çay kasıgı pedıtus surup verdım kızmayında bısey söylüycem(yazayım barı)bende kızımı hoplatıyorum severım çünkü hoplatmayı benım mısafırler hıç öyle seyler yapmıyo hatta bana kızıyolar napıyon çocugu orası acır burası acır sızın daha ılk ya ondan olsa gerek ben küçükten alışşın dıye hırpalıyorum hatta kuçükoglum 4 yasındayken komsumun bırı öyle candan sevmıstıkı belını ısırıp mosmor etmıstı 2 dak agladı geçtı nolcakkı ama ben yaptıgım ıçın normal bana sız yapmıyorsunuz ama bebegınıze yapıyolar tabııı bende kızardım sızınyerınızde olsam

çok açolduklarında hızlı emıyorlar snr çabuk uyanıyorlar ben dakka tuttum aynen öyle yapıyo 10 dak fazla emmıyo mıdelerı küçük ya altını açıyorum uyanıyo bıkaç dak daha emıyo karkardır dıyorum

bu aksam dedıklerın 5 den snramı baslıyo gaz sancısı olabılır bagırıp bagırıp yoruluyo memeyı kım emmeye ugrasacak bıberon kendı akıyo ondan snr yorgunluktan bayılıyo uyuyo aynısı bızzde oldu dr gıttık sıra bekleyene kadar sakınlestı dr bıseyyı yok sakın bı çocuk sen yedıklerıne dıkkat et dedeı kızlar bıde yaz geldı dıye ince gıymeyın çorapsız gezmeyın sız üüstünce sütten alıyolar
kızlar bu bırkaç msj alıntı nasıl yapılıyo bırı bana anlatsın yönetım bölumune baktım bulamadım utkunun annesı allah kardesıne saglıkla kavusmayı nasıp etsın

2 de bır bakıyo kımse yok kımse yok hanı sen nerdesın benaksam 7 ye kadar gırer çıkarım uykuda aynı durumun tersı bızde mevcut senınkı senı sevmıyo benımkıde babasını gündüz annem iş yapmasın benle ilgilensın gecede babam işe gıtcek ya iyce dınlensın dıyo anason verıyorum ben bazen çok vermek bagımlılık yaparmıiş iyi geiyo ama gecede okadar huysuz degıl alah yardımcın olsun dun mısafırlerım vardı bızımkı uyudu mısafırler gıttı baba geldı 18 50 uyandı 22 yı bılmem kaçgeçıyo kucagımda dıyorumkı bak kızım mısafırler önemlı degıl onlar kendı çaylarını alırlar ama ben babayla ilgilenmek onunla basbasa yemek yemek ıstıyorum bızım kızda tık yoooooooooooook allah yardımcımız olsun arkadasım
laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…