canımm.. nasıl ki hamilelikte gittiğimiz her dr. bizi farklı yönlendirdiyse bu da aynı.. her dr.hemşire. ebenin yöntemi farklı.. ben edoşta her aşı öncesi evden çıkarken fitil verirdim fitili takiben de 4 saatte bir şurup.. maşallah hiç ateşlenmedi hiçbir aşısında.. sadece yaşındaki kızamık aşısıydı sanırım onda2gün kollarını kaldıramadı yavrum az ateş olmuştu... dr.a dün dedim gelmeden fitil mi veriyim şurup mu diye.. oda fitilin etki süresi daha uzun.. istersen önce onu ver sonra şurupla devm edersin.. zaten ertesi gün hiçbirşeye gerek yok dedi.. bakalım.. inşallah hiiç ateş olmaz minişlerde... :Saruboceq:refiyecim öylemi diyosun ne bileyim hemşire öyle dedi. o zman sabahtan fitili yapıp öylemi gideyim ne dersiniz? yada şurup demiş avukat öylemi yapayım. 3'ünde bizimde aşımız. ayy napayım ya bilmiyorumkismile yol gösterin korkuyorum.mafoldumben
günaydın annişler nasılız bakalım?
benim meleğim uyurken bende takılıyorum ne var ne yok diye.
inşallah herkes iyidir bebişler gece uyumuştur.
bakalım biz haftasonu yazlığa geçicez kızımı sahil boyunca gezdirmeye başlıcam deniz havası iyi gelicektir diye umuyorum.
bu arada babamıza hediye bakıcam bugün. ne bulucam hiçte aklıma bişi gelmiyor. eşim bana hem doğum hemde anneler günü hediyesi aldı, ben ne alsamki fikri olan varmııı? bilmiyorumkismile
ya kızlar bizim buralar malum bayağı sıcak oluyor.annem ve kayınvalidem bebeğe azar azar su vermeye başal dediler.doktorlarda anne sütü yeter diyor.%90 su zaten diyolar sütün.ama buralar acayip sıcak oluyor yazın.gittiğimde doktoruma sorucam ama daha 2 hafta var gitmeme.
kızım birde emerken kafası çok terliyor.
sizler su veriyor musunuz?
canım iyiyiz çok şükür.kızım geceden bu yana kakasını yapamıyor ya.arada oluyor böle .uykusunda ıkınırken de uyanıyor ya.bi çıkarsaydı yavrum ben de rahatlayacam o da.
canımm.. nasıl ki hamilelikte gittiğimiz her dr. bizi farklı yönlendirdiyse bu da aynı.. her dr.hemşire. ebenin yöntemi farklı.. ben edoşta her aşı öncesi evden çıkarken fitil verirdim fitili takiben de 4 saatte bir şurup.. maşallah hiç ateşlenmedi hiçbir aşısında.. sadece yaşındaki kızamık aşısıydı sanırım onda2gün kollarını kaldıramadı yavrum az ateş olmuştu... dr.a dün dedim gelmeden fitil mi veriyim şurup mu diye.. oda fitilin etki süresi daha uzun.. istersen önce onu ver sonra şurupla devm edersin.. zaten ertesi gün hiçbirşeye gerek yok dedi.. bakalım.. inşallah hiiç ateş olmaz minişlerde... :Saruboceq:
bide kızlarr.. benim kızım emmediği için.. emzirme konusunda acemiyim.. doktoradabunu daha önce söylemiştim.. o da gerek gördüğüm an ben mama takviyesi derim demişti..dün de gelmişken bi tartalım dedi..tabi tartma işlemi 10 dk falan sürmüştür :)) bi tapindi bi tepindi utku'm.. ayaklarını duvara dayıyoo.. tartıdan aşağı sallıyo fln.. zor da olsa tarttık :)) maşallahh paşamaa.. :asigim: 3 mayısta aşı günü tartılmıştı... ve maşallah iyi kilo alımı... gayeeeett iyi dedi dr.amcamız... sakın ek bir besin mama fln verme.. sütün çok iyi yarıyo.. acaba sütüm yetiyomu diye düşünüp de kendini kötü etkileme boşuna dedi.. bilmiyorumkismile emmek istediği zaman emzir dedi.. dedim bende zaten istersen emzirme kaydirigubbakcemile3 bakalım haftaya perşembeye kadar ne kadar almış olucak.. bir haftada ne kadar aldığını ortalama grmüş oluruz dedi..
ben veriyorum canım ve şapır şapır içiyo valla. sanki bazen istiyo zaten. içi yanmış gibi içiyo kuzum. bende bi arkadaşımdan duydum vermeye başladım epey oldu başlayalı. bi arkadaşın anne sütünde su yokmuş, bebeği çok ağlayınca dr a götürmüşler susuz kaldığı meydana çıkmış.. ben bunu öğrenince başladım..
vereyim o zaman ya.sen ne ile veriyosun ve ne kadar veriyosun canım?
kızlar gece yazdım ama kimse cevap vermemiş.bebeğim emerken özellikle akşamları çok tepiniyor.ağlıyor memeyi çıkarıyor.sonra yine alıyor ama 1,2 emip tekrar çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım.fulyan senin bebeğinde böyle yapıyormuş düzeldimi acaba.az önce de öyle oldu.şimdi aç aç uyuyo bebeğim.metsil damla kullanıyoruz.sütümü sağıp veriyorum.nasıl olacak böle bilmiyorum.böyle şeyler yaşayan varmı çözümü nedir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?