2010 Nisan Anneleri

ayyy birden herkesi burda görünce hamile günlerimiz gözümün önüne geldi:))) tekme atmaları aşermelerimiz falan oyy oyy ne günlerdi yaa doktordan geldiğimizde yazışmalarımız:))

çok saol fundacım....
sorma migren dehset bişi...kaç gundur boynuma vrmuştu ağrısı zaten gelicem diye sinyal veriyordu...
bizimkide sokaktayken ve yabancı birinin evinde süper resmen bizi utandırıyor uyuyor...
gecen zeyneplere gittik,bende kuzeyin ne kadar huysuz bir bebek olduğunu sölüyordum hep ama sıpa uyudu bizi utandırdı resmen...

zeyracım canım valla ataklar felaket tutuyor hoş cok etkili migren ilaçlarım var içemiyorum ne mümkün,minosetde yanında bebe aspirini gibi kalıyor kesmiyor...
demek gizem sultan agucuklarda yapmaya basladı severim ben onu prenses ya...

hayriyecim canım istersen gezmeye cık cok bişi olursa ancak emzirirsin yada yakın yerlere çık ki dönüşün kolay olsun evde insan baya bunalıyor cunkü...madem izninde bitiyormuş kötu olmasın senin için oğluşunla guzel havanın keyfini çıkar

hayriyeciğim bencede ben hava güzel olsa eve girmeyeceğim zaten ayın 5de kardeşim gelicek inşallah 15 gün burada olacak evde durmam artık kızıma küçük termoslardan aldık mama için canım çok gerkli olduğu yerde kullanırız tavsiye ederim canımcım

canım benim oğlanda hiç misafiri sevmiyo kalabalık olduğu zaman ev uyumuyo başka odaya bile gitsek çocuk huzursuz oluyo.arkadaşlarada gitsek öyle uyumuyo yavrum ya.ama evde olsun keyif yapar bizimki.aynen bizim gibi bende babası da ev ortamını evin rahatlığını çok seviyoruz

bu arada zeynebin dilasını merak ediyorum foto eklemedi dimi kk yada face de...yoksa ben mi kaçırdım.

dünürcüm benim oğlanda agulamaya başladı.gün boyu çok konuştuğum için hep ağzıma bakıyo şimdi bişey deyince başlıyon agulamaya aynadan kendine bişeyler diyo.gülüyo.çok tatlılar çokkkkk

bizim kızda şimdi banyo yaptı. bed time'lada masaj yaptık. üstüneeeee kaka:))) heryeri batırdı. neyse ki babamız temizledi. şimdi de uyutuyor:)

bizim kızda şimdi banyo yaptı. bed time'lada masaj yaptık. üstüneeeee kaka:))) heryeri batırdı. neyse ki babamız temizledi. şimdi de uyutuyor:)

oyyy oyy benim gelinim neler yapmış öle....
şuanda yanımda benimde oğlumla babası uyuyor ama asıl uyuması gereken kişi benim neti buldummu elimden düşüremiyourm....
hehe nası olsa annemdeyim gece ağlasada veririm eline,yada sabah bakar ben sekerlerim...
kuzeyde bu saatlerde banyoyu seviyo hoş ben gece 4 de bile yıkadığımı bilirim sırf uyusun diye...

kizlar günaydin bebislerinizde uyurken hirilti ve bogazinda balgam sorunu oldugunu düsünen anne varmi benim gibi birde sanki agzinda birsey varmis sakiz cigniyormus gibi seyler yapiyor eczaneden mucosalvan kindersaft aldim ama nefret ediyorum kendi adima ve bebegim adina ilac kullanmaktan bu sorunla karsilasan varmi acaba hic???? sevgiyle kalin

canım geçmiş olsun aynı sorun bizdede oldu burun tıkanıklığı hırıltı balgam ve öksürük vardı ağzında tükmük birikiyodu yutamayınca tıkanıyodu ben 4 gün boyunca akşamları 25-30 ml kadar ılık ıhlamur içirdim balgamı ve öksürüğü geçti burun tıkanıklığı içinde berko-fiz diye bi damla aldım onu kullanıyorum ama serum-fiz diye varmış o daha etkiliymiş

slm kızlar nasılsınız
kızım yavaş yavaş düzene giriyo derken dün gece hiç uyutmadı beni şimdide mışıl mışıl uyuyo tam bi gece kuşu bütün gün geceye kadar uyuyo gece uyanıyo uykusuzluk çok kötü bişimafoldumben
gece emmesini çok zor yapıyoruz bi ağlıyo bi deli gibi emiyo hem aç hem tok gibi napıcağımı şaşırıyorum bende bazı geceler aptamilin mamasını veriyorum acaba sütmü yok diye hemen içiyo ama sonra makinayla sağıp onu vermeya başladım gece çok hırslı oluyo süt var ama göğsüm akşama doğru yumuşuyo acaba ondanmı yapıyo diye düşündüm bizim burda dr.lar mama verince kıyamet kopmuş gibi kızıyolar ama onun ağlamasınımı izliycem dayanamıyorum veriyorum napıyım dr.her gittiğimde soruyo mama vermiyosun dimi diye bende yalan söylemek zorunda kalıyorum artık offf sadece akşam yatarken bir kere veriyorum bişey olmazki
bana süt vardır aç kalmaz sana öyle geliyo diyo ama benden daha mı iyi bilicek gece sağıyorum 30ml anca süt çıkıyo oda yetmiyo haliyle napalım artık böyle böyle idare edicez
ben emzik olarak nukunkini verdim ilk doğduğu gün hemen verdim allahtan şimdi alıştı baya rahat oluyo:ecrin_bebek:
gezmelerede çıkmaya başladık hava güneşliyken dışarı çıkıyorum arabayı çok seviyoöğleden sonra yine çıkarıcam

kızlar bu mama olayı tuhafıma gitti ben 120cc yapsam kızım onu asla içmez ben ilk kendimi emziriyorum yaptığım 50cc anca içiyo içmiyo ağzıyla geri itiyo acaba iştahımı az kuzumun yoksa sütüm yetiyorda benmiş farkında değilim anlamadım ancak yatarken 50 cc ancak bitiriyo 120cc hayatta içmez sizler sadece mamamı veriyosunuz 120 falan içiyo

slm kızlar bugun guzel uyuduk ...
gece gene babamız baktı kuzeye cunku bende durmuyo onun kollarında uyuyor...
ben mamayı gun içinde yada gece sadece bir kez 30 ml. veriyorum....
bazen meme ile savasıyor çünkü ozaman daha huysuuz oluyo....
bu arada kızlar bebeğinizin gazından şikayetciyseniz aptamil conformil mama alın ger ekten tadını seviyo kuzey ve sindirimi çok kolaymış bu mamanın....
bide bizimki iyi geceler cayını değilde normal rezene ve anasonu daha cok severek içiyo tad ayırıyo sanki...

canım bende sadece gece mama veriyorum emzirirken huysuzlanıyo bende 65 ml mama yapıyorum zaten birazıda dışarı çıkıyo 10ml kadarınıda içmiyo yani 50 ml anca içiyodur

slm kızlar....
korse aldım sonunda tum vucudumu topaldı mayo seklinde....
ten markası aslında bir beden daha ufak alabilirmişim,ben 44 beden aldım....ama biranda çok sıkı olursa dayanamazmışım.....
nese bunu kullanayım,zayıflarsam bir uafağını alabilrim....
ama baya fark etti,özellikle kalçamı baya topladı keske daha önce alsaymışım....
nese kızlar hepinzi öpüyorum....bebişlerinize çok ii bakın ....

kızlarr yardımlarınız bekliyorum.bebek arabası bakacağız.çift yönlü alın dediler.ama hangi marka hangi model bilemiyorum.alıp da memnun olduğunuz araba modellerini yazarsanız çok sevinirim..

s.a nisan anneleri bazen yazılarımı görmüşsünüzdür çok fazla yazmasamda;benimde nisan ayında bir oğlum oldu;sizler gibi ağlamalar;gaz sancıları uyumamalar derken bu gün oğlumda bir değişiklik farkettik kasığında şişlik evet fıtık varmış oğlumda ama biz bu gün farkettik daha 1 hafta oldu oğlumu doktorA götüreli üstelik en iyi hastanelerden birine kızlar bu doğuştan gelirmiş kimi bebekte 2- gün de kiminde yürümeye başladığında ortaya çıkarmış oğluma ameliyat dediler dua edin inş. pazartesi günü en geçe ameliyat düşünüyoruz geç kalınmaması gereken bir durummuş çünkü sizlerde dikkatli olun bence RABBıM kimseyi bebeğinin hastalığıyla sınamasın çok zor önce ağladığında bebektir ağlar derdim ama şimdi demek ki çok canı yanıyor dayanamıyor diyorum çok zor bir durummuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…