özge canım gwçmiş olsun.offfffffff migren çok kötü ya yengeminde vardı deliriyodu resmen kadın.
bizde geziyoruz oğlumla çok ta yi oluyo heeeeee açık havada çok güzel uyuyo bizimki çok seviyo arabasını
çok saol fundacım....
sorma migren dehset bişi...kaç gundur boynuma vrmuştu ağrısı zaten gelicem diye sinyal veriyordu...
bizimkide sokaktayken ve yabancı birinin evinde süper resmen bizi utandırıyor uyuyor...
gecen zeyneplere gittik,bende kuzeyin ne kadar huysuz bir bebek olduğunu sölüyordum hep ama sıpa uyudu bizi utandırdı resmen...
bizim kızda şimdi banyo yaptı. bed time'lada masaj yaptık. üstüneeeee kaka:))) heryeri batırdı. neyse ki babamız temizledi. şimdi de uyutuyor:)
bu arada 39 günlük bebek kaç ss anne sütüyle doyar 70 falan veriyorum.
kizlar günaydin bebislerinizde uyurken hirilti ve bogazinda balgam sorunu oldugunu düsünen anne varmi benim gibi birde sanki agzinda birsey varmis sakiz cigniyormus gibi seyler yapiyor eczaneden mucosalvan kindersaft aldim ama nefret ediyorum kendi adima ve bebegim adina ilac kullanmaktan bu sorunla karsilasan varmi acaba hic???? sevgiyle kalin
kızlar bu mama olayı tuhafıma gitti ben 120cc yapsam kızım onu asla içmez ben ilk kendimi emziriyorum yaptığım 50cc anca içiyo içmiyo ağzıyla geri itiyo acaba iştahımı az kuzumun yoksa sütüm yetiyorda benmiş farkında değilim anlamadım ancak yatarken 50 cc ancak bitiriyo 120cc hayatta içmez sizler sadece mamamı veriyosunuz 120 falan içiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?