selam kızlar..uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...umarım herkez iyidir..
oğlum kucağa alıştığı için şu an bile tek elle yazıyorum...tek elle yemek yaqpıyorum...tek elle temizlik yapıyorum...uzmanlaştım artık tek elle çalışma konusunda...
slm kızlar.....
kuzey artık parmak emiyor...evet daha iki aylık ama durmuyor ya elini yumruk yapıyor hepsini ağzına sokmak istiyor tabi parmağını bulamıyonca sinirleniyor ve derin uykusundan bile uyanıyor...yada sen elini ver ben emeyim diyor ne yapacağımı şaşırdım...
heleki gece ağlamaları yokmu çıldırıyorum ben.....
artık uyusun diye dün gece babası ile çarsafta salladık bunuda yaptım sonunda ;ya hiç yapmam dediğim seyleri yaptırıyor bu cocuk bana...
salladık ve uyuduk o şekilde beşiğine koydum ama kundak yapmadan ellerini emiyor kundak yapınca uaynıyo cunkü hava sıcak...
zaten bitek atleti yatıyor...çünkü cok sıcaklıyor.....
emzik vermeyi denesen
benm bebeğimde hep anne memesi isterdi
ben bana çok alışmasın diye emzik verdm
tabi şuan çok pişmanım ama o anda öyle düşnüyosun
emzik emmesi parmak emmesinden daha mantıklı şu durumda
çünkü parmak eğikliğine yol açabiliyomuş
bnm bi ark.ın oğlu 1 yaşına kdr parmağını emdi sonra kendi kendine bıraktı
sallama işine bende çok karşıydıım ama uyuması iiçin elimden gelen herşeyi yapıyodm
çünkü bnm oğlum gündüzleri 18 saat uyumuyodu :)))
en sonunda çingene salıncağı bile kurdurdum onda rahat ediyodu
şuan bebişleriniz çok küçük alışkanlıkları 6 aydan sonra başlıyo
kucağa alışma diye bişey söz konusu değilmiş dr.dan duymuştum
sadece yeni dünyasına alışamadığı için ve annesine muhtaç olduğu için kucakta olmak istermiş
paylaşmak istedim Allah bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip etsin
merhaba....
ben bakmayalı sorunlar değişmemiş... ama yavaş yavaş yoluna giriyor herşey bence:İ))
ada 2 günde 1 kaka yapıyo artıkoda sıkıntı veriyor malesef. tek sorunumuz bu gaz da çok sert çıkıyor. canını yakıyor sanırım
slm nazlıcım nasılsın;valla sorunlar değişmiyoda hep yenileri ekleniyor...
hersey yoluna giriyorsa süper;bizde hersey olduğu gibi ama değişen olumlu bişi yok....
canım valla kaka yapamazsa bizimkide çok huysuzlanıyo baya zor oluyo....
ÖZGE01sisi inşallah önemli bi durum yoktur geçmiş olsun acil şifalar dilerim allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın canım
ÖZGE01
sağol canım teşekkür ederim..
benim miniğim tam boşaltmadığı için birde gece üstümü örtmeden yattığım için gögsüm abse yapmış kanallarda tıkanıklık oluşmuş..birde çok büyük bi hata yapmışım gece ütü ile ısıtmıştım agrım geçsin diye oda süt kesiği yapmış tıkalı yerde yani sütüm peynirleşmiş içerde...
sakın kızlar böle bi durumda gögsünüzü ısıtmayın...agrı kesici ve antibiyotik verdi ve sürekli o gögsümü boşaltıcam pompayla
canım benim çok gecmiş olsun...
demek baya buyuk boyutda olmuş ,annemde hep bana diyor aman sakın üşütme göğüsün üşürse sütünde üşür falan diye ama önemsemiyorum bundan sonra sende böle diyorsun demek kulağıma küpe olsun....
kimbilir nasıl bir acı ve ağrı yasadın canım çokkk gecmiş olsun...
canım çok geçmiş olsun bende korkuyorum üşütmekten o yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor.sütüm aktığı zaman bile kıyafetin ısalklığı gögsümü üşütür diye hemen altına ped yerleştiriyorum yoksa demekki böyle olacaksağol canım ya
evet canım çook kötü bi sancı yok böle bişeyy
çok geçmışi olsun bıyerde okumustum kopyalamıstım kesınlıkle sıcak olmayacakmıs soguk kompres yapılakmısÖZGE01
sağol canım teşekkür ederim..
benim miniğim tam boşaltmadığı için birde gece üstümü örtmeden yattığım için gögsüm abse yapmış kanallarda tıkanıklık oluşmuş..birde çok büyük bi hata yapmışım gece ütü ile ısıtmıştım agrım geçsin diye oda süt kesiği yapmış tıkalı yerde yani sütüm peynirleşmiş içerde...
sakın kızlar böle bi durumda gögsünüzü ısıtmayın...agrı kesici ve antibiyotik verdi ve sürekli o gögsümü boşaltıcam pompayla
iyi geceler kızlar
yorucu bir günden sonra burdayım dün gece yavrum hiç uyumadı nerdeyse burnu felaket tıkanmıştı bugünde doktora götürdük hava verdiler şimdi rahatladı biraz uyuyor. kızlarya rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin bugün hemşire ilk önce serum fizyolojik sıktı hortumla burnuna sonrada çekti . yavrum ilk hemşireyi görünce gülücükler atmaya başladı hemşirede şaşırdı ben şimdi nasıl kıyayım sana diyebi yarım saat de soğuk hava aldı bebeğim
bende diyetisyene gittim bakalım inşallah uyarsam kurtulacağım bu kilolardan
özge81 çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için
ruzenin benim oğlumda bir kaç gündür parmak emme derdinde emziği atıp parmağını emmeye çalışıyor iki gece önceydi sesine kalktım birde iştahla emiyorki şimdi geceleri eldiven takıyorum almasın diye
m_m cim bana da sütüm azalıyormuş gibi geliyor öğleden sonraları
sisi cim çok geçmş olsun aynı sıkıntıları bende yaşadım canım 2 gece acillik oldum şimdide her emzirmeden sonra göğsümü sağıyorum başka yolu yok malesef
iyi geceler aradaşlar sizlere bir sorum olacak
sütünüz günün hangi vakti azalıyor ya ben sadece anne sütü veriyorum ama akşam yani geceye doğru gögsümün boşaldığını hissetmeye başladım kızım enson gece 11 de ve 01.00 da falan emiyor bu zamanlarda sorun yaşıyoruz gibi sizlerin durumu nasıl bu saatelrde ne yapıyorsunuz emmidkç süt gelir deniliyorya bizimki bu saatlerde emmeye çalışıyor ama gelmeyince bırakıyor g
üçlü çekse gelecek ama yapmıyo onun yerine ağlıyor kuzum doktoruma söylediğimde mama falan hayır dedi kilo alımı iyi dedi bende napıcağımı şaşırdım.sizdede böyle durum varmı yazarsanız sevinirrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?